έχετε προβλήματα πίσω?
…προπονητάρα και ψυχάρα:):!:
Eνταξει κι εγω τον παω,αλλα για συγκεκριμενα πραγματα!!!
Εχω εξηγησει τι εννοω,σε αλλο post!
Video του χθεσινου διπλου!!!
Mario,το Γεναρη εδω ειμαστε!!!
danger, keep away
Δυστυχως σημερα αναμενεται να ανακοινωθει κατι δυσσαρεστο κι αυτο δεν ειναι αλλο απο την αποχωρηση του Τακη Γιαννοπουλου απο τον Ολυμπιακο.
Κοινως:Τη γαμησαμε!!!
Αυτος ειναι πραγματικα αναντικαταστατος!!!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!
οπότε ισχύει το οτι εκκαθαρίζεται η ομάδα του μπεου?
είναι επειδή ο μποτσιβαλης κατάλαβε οτι δεν τον πάνε καλά και θέλει να ξεμπλέξει, ή ειπε κανείς τίποτα στον μπεο και ξεκόβει?
Aκριβως αυτο CrIMSON!!!
Σκατα ομως!!
Τακαρα,ησουν το 50% της ομαδας!!!
Ante τωρα βγαλε ακρη!!!
Τον Ογκουνσοτο φοβαμαι προσωπικα,αρα αν δεν προλαβει,θετικο θα ειναι!
κακη ομαδα
http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/item/5464-thleoptika-ta-paixnidia-nikis-olympiakou
Tηλεοπτικο το παιχνιδι τηε ομαδας μας,αλλα αν λογω δουλειας τα καταφερω ισως παω στο β ημιχρονο.
Ειχα να στενοχωρηθω τοσο απο τοτε που εφυγε ο Τσιωλης!!!
Κριμα!!
Μου φαινεται παντως ειλημμενη η αποφαση!
Ρε Σουλη,εδω φευγει ο Τακαρος με τις επιλογες του οποιου και τις παιχτουρες που εφερε βγηκα Ευρωπη και θα ασχοληθω τωρα μαζι σου???
Το οτι ο Σουλης θα γινοταν χουλιγκανι του Ολυμπιακου Βολου και Αυστριακος πραγματικα δεν το περιμενα παντως.
Ισως τωρα που διαβασα αυτα που λεει για την Νικη,να τον δω και με πολυ καλυτερο ματι παντως!!!
Παμε ρε ΣΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!
Αμπαλε προεδρε,πειραζει που δεν σε πιστευω???
Ειναι καλο τωρα συτο???
Mακαρι!
Λοιπον ο συγκεκριμενος ειναι πρωην παιχτης Νικης και Ολυμπιακου Βολου,μανατζερ δευτεροκλασσατων παιχτων,αλλα ειχε φερει στο Βολο την τερματοφυλακαρα Yakupovic!!!
Mακαρι παντως να μας βγει και αυτος!!!
Λοιπον εχουμε επιστροφες παιχτων και θελω να ελπιζω οτι η ομαδα θα συνεχισει να δειχνει σημαδια ανακαμψης και θα παρει φορα τοσο με Καλλονη οσο και με Επανομη την Κυριακη.
Kανεις δεν ξερει παντως τι ακριβως παιζει.
Mποτσι,μηπως επιτελους να μαθουμε τι γινεται???
Ποιος Μυτιλιναιος ρε,αυτος που γαμοσταυριζαν οι Ηρακλειδεις για να ξεκουμπιστει να φυγει???
Περιπτωση Γιδοπουλου μυριζει και μακρυα απο εδω.
Εδω ειμαστε σοβαρη ομαδα,δεν ειμαστε Νικη Βολου.
Δικο μας παιδι,αλλα κανει γι αυτη τη δουλεια???
αμα ακούς το 2012 για αγορά ομάδας στην ελλαδα , να γελάς και να κλαις
τα ιδια και με αελ
Oριστε???
Mακαρι φυσικα,εννοειται αυτο!!!:papas::papas::papas::papas::papas:
Nα προετοιμαζομαστε λιγο βεβαια…
Να πω οτι στο πρωτο γκολ ειχα την τυχη να ειμαι μεσα στην Τουμπα και μαλιστα στην κερκιδα πισω απο το τερμα του ΠΑΟΚ και ειδα το γκολ ??πιατο?? μπροστα μου!!!
Μας εβγαλε το λαδι η Βολαρα σημερα,που δυσκολευτηκε ,αλλα απεκλεισε την πολυ καλη Καλλονη,στα πεναλτυ.
Το πρωτο ημιχρονο το εχασα λογω δουλειας,αλλα πηγα στο γηπεδο στο β ημιχρονο και ειδα παραταση και πεναλτυ.
Ο Ολυμπιακος Βολου μπηκε δυνατα στο β ημιχρονο και ισοφαρρισε,αλλα η Καλλονη εμεινε με δεκα παιχτες κι απο εκει και μετα,λυπαμαι που το λεω,αλλα ,μας επαιζε μονοτερμα και μας πηγε μεχρι παραταση,ενω εχασε κλασσικες ευκαιριες να παρει το παιχνιδι.
Παρ’ολα αυτα,περασαμε και τωρα αντιμετωπιζουμε τον Ατρομητο,εχοντας παλιους,ανοιχτους λογαριασμους:…
Κορυφαιος μας παιχτης ο Bolatti ο οποιος ηταν πανταχου παρων!!!
Φωτο απο τον αγωνα…