Ολυμπιακος Βολου

Προσωπικα διαφωνω για Stoyanov,αλλα αλλοι αποφασιζουν.Για Bakayoko νομιζω πως αργησαν κιολας.
Στο καλο…

http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index.php/2012-04-23-16-35-25/2412-2013-01-28-11-49-19.html

Aλλη μια πολυ καλη μεταγραφη για την ομαδα μας.Αξιολογος παιχτης!

Πολυ παραξενα δεν “ανεβαινει” λιγο η ομαδα της νεας δημητριαδας η ετσι μου φαινεται; :stuck_out_tongue:

Ξαναγραφω για χαβαλε και επιδη βαριεμαι στο ζαχαροπλαστειο, μην παρεξηγηθουμε παλι κυριε jiopas.

Δεν θα παρεξηγηθουμε,αλλα μπορεις εσυ οχι στο χαβαλε ,αλλα σοβαρα να μου πεις γιατι ειναι περιεργο οτι ανεβαινει η ομαδα του Ολυμπιακου Βολου?
Καναμε τοσες μεταγραφες,φεραμε παιχτες δοκιμασμενους στην ομαδα ,αλλα και αλλους εγνωσμενης αξιας.Ταυτοχρονα διωξαμε μετριους παιχτες που δεν μας εκαναν.Με τις κινησεις αυτες συσπειρωθηκε ο κοσμος και πλεον στηριζουν κι αυτοι που ειχαν ξενερωσει κι ετσι δινουν ωθηση στην ομαδα.
Το περιεργο μπορεις να μου πεις που ειναι?
Η Νικαρα που την αρχη κερδιζε μεσα κι εχανε εξω,οταν καποτε σταθεροποιηθηκε και πετουσε τριαρες μεσα εξω,ακουσες κανενα Βολιωτη να το θεωρησει περιεργο?
Ρωταω απλα…

Ε καλα για τελειως χαβαλέ δεν γραφεις. Γραφεις μεταξύ σοβαρού κι αστείου. :stuck_out_tongue:

Και εγω αυτο αναρωτιόμουν …:-k

Απλα δεν θέλω να εκφράσω τη σκέψη μου εδώ γιατί μετα ο jiopas θα με λέει βλαχοκομπλεξικο :lol:

Εντιτ, Η νικη ξέραμε από την αρχη οτι θα πήγαινε ετσι λογω διοικησης.

Mαλακες δυο νικες στα καπακια καναμε και η κωλοζορικλα απο Νικιωτες και Λαρισαιους εκανε παλι την εμφανιση της.
Ε,ρε και δεν εχετε δει τιποτα ακομη…

Τα καλυτερα ερχονται…

κωλοζορικλα :!:

ειχα να το ακούσω απο την τρίτη δημοτικού!!

…έχω άγνωστες λέξεις:p

[SPOILER]καλά φαντάζομαι τι σημαίνει το ‘‘κωλοζορίκλα’’[/SPOILER]
:):!:

Δε νομιζω οτι το ζορισμα ειναι απο την πλευρα μας. Η Νικαρα ειναι ψηλα και μαλλον αλλοι ζοριζονται!! Αλλα το να κανετε τις παπιες ειναι κριμα ρε παιδια… :stuck_out_tongue:

Μεγαλε ειδες ποτε κανεναν εδω μεσα να ασχολειται με την συνοικιακη?
Εγω ζοριστηκα με τη Νικη?Πλακα κανεις?Δειξε μου ενα post μου που εγραψα κατι για το οτι ειστε πρωτοι.
Καναμε δυο νικες και μπηκες μετα απο κατι μηνες να μας βγαλεις στημενους,ντοπε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο σας ταιζουν στα στεκια της Νεας Ιωνιας.
Φιλε ολοι ηξερουν ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι του Βολου,ποιοι βριζουν τον Βολο σε καθε τους συνθημα και ποιοι μονιμως ασχολουνται με το τι κανει ο Ολυμπιακος Βολου.Τωρα τι λες εσυ ειναι αλλο ζητημα και δνε πειθεις κανεναν.
Φετος σε εμαθαν εδω μεσα οτι δεν εισαι τοπικο σωματειο ,αλλα ομαδα Β Εθνικης
Προφανως βλεπεις αντεπιθεση και εφτασε το σκατο στην κσλτσα,ε?
Και δεν ειδες τιποτα ακομη…

Τοπικο σωματειο το λετε εσεις οι οποιοι κρεμεστε απο ενα ονομα, αλλωστε οπαδοι του μεγαλου ξαδερφου σας σας ιδρυσαν. Η Νικη ειναι αυθεντικο σωματειο, το πρωτο που ιδρυθηκε στον Βολο (τον οποιο εχτισαν οι προσφυγες αν σου διαφευγει) και το πρωτο με πραγματικους οπαδους που αγαπαν την ομαδα και οχι οπαδους που πρωτα ηταν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ κλπ και μετα Ολ.Βολου. Μην λεμε τα γνωστα, οποιος θελει να ψαξει την ιστορια, μπορει να το κανει. Και μην κολας στο οτι βριζουν καποιοι τον Βολο για να βρισκεις αλλοθι οτι ειστε η μοναδικη ομαδα του Βολου.

σωστο οι νικωτες ειναι πιο σταθεροι.
μονο ΑΕΚ.

Xα,χα,χα,χα πες του τα γιατι του τα εχω πει κι εγω στο παρελθον.

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/pierikos/item/9627-κινδυνεύει-ο-πιερικός-να-χάσει-το-παιχνίδι-με-τον-ολυμπιακό-β-στα-χαρτιά

Oxi,ρε συ θελουμε να δουμε μπαλιτσα.

Μικα, εσυ τι ομαδα εισαι; Μονο τον Jiopas βλεπω εδω μεσα να γραφει σαν φιλαθλος, αρα δεν εισαι ολβ, οποτε γιατι κοπτεσαι;

Ας ανεβουν και οι 2 ομαδες στην Α, δεν εχω προβλημα, αρκει να παιζεται το παιχνιδι στον αγωνιστικο χωρο…

Παναθηναικός και Αθηναιος ειμαι φίλε και το σοι μου ειναι απο τις Μηλιές… γι αυτο και το ενδιαφερον για τις ομαδες της πολης.

προτιμηση ιδιαιτερη δεν ειχα αναμεσα στις 2 μεχρι που ακουσα το “γαμιεται ο Βολος” απο τους Νικιωτες.

φυσικα ουτε το παραμαγαζο του Μαρινακη που ειχε στησει ο Μπεος υποστηριζα.

Amarante,ουτε εσυ εισαι Ολυμπιακος Βολου,αλλα με το που ειδες να ξυπναμε ,αρχισες τα γνωστα του μονιμως ζηλιαρη Νικιωτη και κοπτεσαι επισης.
Στον αγωνιστικο χωρο φιλε παιζεται το παιχνιδι,αν εσενα η προπαγανδα της Νεας Ιωνιας δεν σε αφηνει να το παραδεχθεις,δεν φταιω εγω.
Μιka,υπερβαλλεις φιλε.Φιλικα σου το λεω.Ως ενα βαθμο εχεις δικιο ομως και να ξερεις οτι εμενα αυτο με λυπει περισσοτερο διοτι προσωπικα τον Ολυμπιακο Πειραιως τον σιχαινομαι.

Ναι σε λυπεί περισσότερο αλλά τότε δεν έβγαινες να το κατακρίνεις.

Με οπαδους ομαδας του Τσιγκωφ αδυνατω να συνεννοηθω.:frowning:

To τραινο ξανασφυριξε…

Τεσσερις φορες σημερα,ακυρωμενο γκολ ως off side(μαλλον δεν ηταν,αλλα δεν πειραζει),μπαλαρα και πολλες
ευκαιριες…

Και τωρα την Τεταρτη πολυ δυσκολο ματσακι με Ηρακλη.Ευχομαι να παρουμε εστω μια ισοπαλια…

Amarante,να υποθεσω οτι και η σημερινη μας νικη ηταν ‘‘βρωμικη’’,ετσι?Μπεος.διαιτησια,στημενα,χαπια και τετοια ,ε?
.Αν ξεχναω κατι ,θυμισε το μου σε παρακαλω,ξερεις ειναι τοσες πολλες οι πουστιες μας που ολο και μου διαφευγουν …

Και για το οτι η Νικαρα ξεφουσκωνει και πηρε ‘‘Χ’’ στη Δραμα με τα χιλια ζορια,παλι εμεις φταιμε να υποθεσω ,ε?

η δραμα ειναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωταθλημα μαζι με τα ψαχνα