Ολυμπιακος Βολου

Σε μενα το λες?Εγω το ξερω…

Σε αυτες τις φορμαρισμενες,βαλε σιγα σιγα Α.Ε.Λ κι Ολυμπιακο Βολου…

η αελ δεν εχει καμιά φόρμα.απλά έφυγε ο ζιωγας.η ιδια ειναι

Απολαυστε γκολ και θεαμα!!!

οχι και τοσο.

μεσα σε ενα μηνα καταφερανε να κανουν την ομαδα μπουρδελο(κριμας, γιατι ειχαμε αρχισει να παιρνουμε τα πανω μας), οποτες με δεδομενη την περιοδο φορμας που διανυετε δεν θα ειναι και μεγαλη εκπληξη το διπλο. Ας προσεχε ο Ποντιος…[-X

Ο Ηρακλης ειναι ομαδα που δεν μπορεις να ξεγραψεις σε καμμια περιπτωση,ακομη κι οταν δεν πηγαινει καλα.
Εδω φετος φτασαμε να υπολογιζουμε τα Ψαχνα και τον Γαζωρο,τον Ηρακλη δεν θα λαβουμε σοβαρα υπ’οψιν?

Λοιπον Jiopa τάξε μου. Mετά το παλικαρίσιο διπλό που μου έκανες πρόπερσι στο αρενα βρήκα τρόπο να το ξανακάνεις αμα θες. :stuck_out_tongue:

:lol:

Πέρα απο την πλάκα είναι ΓΑΜΑΤΟ! το γηπεδο μοιάζει, και έχουν και συνθήματα όλα!!

Nαι,ΟΚ,αλλα προσωπικα δεν ασχολουμαι με computer games.

Παντως ωραιο φαινεται.

χα! και εδω 3 σας ρίξαμε … :stuck_out_tongue:

Tσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ…

0-1

http://www.flnews.gr/b-movies/item/15124-ηρακλής-ολυμπιακός-βόλου-0-1-video.html

Eτσι ηρθε το διπλο.

Δεν το ειδα λογω δουλειας,αλλα ακουσα οτι και με μετρια εμφανιση καταφεραμε να παρουμε διπλο.

Και συνεχιζουμε…

Και τωρα η Καλλονη την Κυριακη…

εγω στα ελεγα :wink:

παντως σας περιμενα (πολυ)καλυτερους. Ειδικα στο β’ ημιχρονο φοβομουν οτι θα τρωγαμε κανενα 3μπαλο απο αντεπιθεσεις, αλλα ησασταν ακινδυνοι. Παντως εχετε εμπειρους παικτες που ξερουν να παιρνουν αποτελεσματα. Θεωρω, πλεον, οτι ειστε απο τα φαβορι για ανοδο(αν και εχει πολυ δρομο ακομα)

Eμενα αυτο που με λυπησε χθες ειναι το οτι εγιναν απαραδεκτα επεισοδια χωρις λογο.
Ακουγα το πρωι στο ραδιο οτι καποιοι χουλιγκανς την επεσαν στα V.I.P σε Βολιωτες χωρις διακριτικα,αλλα το ρεπορταζ ειπε επισης οτι καποιοι νορμαλ Ηρακλειδεις επενεβησαν να αποσωβησουν τα χειροτερα.
Προσωπικα παντα ετρεφα συμπαθεια για τον Ηρακλη και εχω πει κι αλλη φορα στο παρελθον οτι αν ημουν Θεσσαλονικιος θα ημουν φιλαθλος του Ηρακλη.
Κριμα διοτι διαβαζω οτι τα δικα μας τα βλασταρια περιμενουν τον επομενο γυρο στο Βολο για να ανταποδωσουν.
Μαλακιες δλδ…

Στα του ματς οπως ειπα δεν το ειδα,απλα καταλαβα οτι καναμε μια επαγγελματικη εμφανιση και πηραμε αυτο που θελαμε.

με την δικη μας διοικηση τα εχουν κυριως, οχι με τους βολιωτες.

μαλλον θα βρεθηκαν σε λαθος μερος την λαθος στιγμη :expressionless:

Β: - Τραινο η ομαδα ε;
Α: - Ρε Βαγγελη τοσο πολυ μας θες παλι πισω;

^^

Αλήθεια Jiopa δε θα σε ρωτήσω τι δουλεια είχε ο Αχχιλεας με την αποστολη γιατι θα αρχίσεις τα δικά σου. Θα σε ρωτήσω όμως και θελω να μου πεις. Σαρεσει που στην αποστολη της ομάδας σου για έναν εκτος αγώνα είναι και ο Μπεος μαζί της? Μονο αν σαρεσει τιποτα άλλο.

καλα αυτο χθες ειχε φάση. ο άλλος ήταν με την αποστολή της ομάδας? τι θεος.

και τώρα το καλύτερο όλων:

[B]η sporting bet αρνείται να πληρώσει τον άσσο του ολυμπιακου βολου και το οβερ στον αγώνα με τον πιερικο καθώς το ματς είναι ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ[/B]:!:

:lol3::lol3::lol3::bow2:

[B]ΜΠΕΟ ΖΕΙΣ![/B]

Oχι.Langgg δεν μου αρεσει,αλλα εσυ πως εξηγεις το οτι με το που εκανε δυο νικες η ομαδα,αρχισαν ολα τα αθηναικα μεσα παλι την λασπη και τις υπονοιες και μαζι με αυτους τσιμπατε κι εσεις και αρχιζετε τις μαλακιες…?
Για απαντησε μου εσυ?

Crimson,αργησες…Εχουμε ξυσει τα αρχιδια μας με αυτην την παπαρια που φανερωσε ο κολλητος του Κουγια κ.Μαλακας Θωμαιδης,εδω και μερες.
Παλιωσε…
Γιατι ο Θωμαιδης θυμηθηκε να ασχοληθει με τον Ολυμπιακο Βολου τωρα που παει τραινο??Απλα ρωταω…

εγω το πήρα απο την πηγή και οχι απο τον θωμαιδη :slight_smile:

Ε λογικό δεν είναι να το λες αν βλέπεις τον μπεο στην αποστολή? Τελοσπάντων εγώ γενικά θεωρώ τον ολυμπιακό βόλου οτι είναι ηδη σουπερλιγκ.

Παντως αυτο που ειπες πριν κριμσον , μην νομίζεις οτι ο πιερικός είναι καμια αθώα ομάδα.
Αμα θες να σου πω τι αλλο εχει κανει φετος να γελάς.

πες. εδω ειμαι. :stuck_out_tongue:

καλα. για να χάσεις με μεγάλο σκορ. δεν θες και τον άλλον. χάνεις και μόνος σου