Ολυμπιακος Βολου

Nαι,παιδια ετσι ειναι .Εμεις σρο ημιχρονο μοιραζουμε 500 ευρα με τη σεσουλα στους αντιπαλους παιχτες για να τους λαδωσουμε κι η Λαρισα και η Νικη μοιραζουν σταυρους,εικονιτσες και αντιδωρο στους παιχτες τους διοτι ως γνωστον πανε με το σταυρο στο χερι.

Παραδειγμα το 2007 ο Αντσουε στον τελικο του Κυπελλου τον σταυρο κρατουσε,αλλα οι φιλοι μας οι Λαρισαιοι εχουν βραχυπροθεσμη κι επιλεκτικη μνημη οπως φαινεται.

Kαι μεσα σε ολα αυτα να ανακοινωσουμε κι αλλον εναν ντοπαρισμενο παιχτη που πηραμε σημερα ως ελευθερο.

Αντε,αντε σας δινουμε τροφη για θαψιμο και λασπη…

:lol:

ρε μαλάκα. εγω να λεω οτι δεν κάνατε τίποτα, και εσυ να τα παίρνεις. !!!

Δεν μιλαω για σενα μονο.
Ολον το χειμωνα γραφω μονος μου,εχω καταντησει ο lone rider του rocking .gr και ξαφνικα μετα απο δυο-τρεις νικες της ομαδας θυμηθηκαν οτι υπαρχουμε ο Αmarantos και o Langgg για να κανουν επιδειξη κομπλεξ και ζηλιας.
Οταν χανουμε ,χανουμε δικαια,οταν νικαμε ειμαστε στημενοι και ντοπαρισμενοι.
Δεν γαμιεστε ρε μαλακες,λεω εγω?

http://www.volosnet.net/2013/02/blog-post_2408.html

Αντε Crimson,τσαμπα ανησυχουσες.

ευτυχώς. σώθηκε το ποδόσφαιρο μας και η χώρα μας. :stuck_out_tongue:

Jiopas δεν περιμενω να παραδεχτεις τις αληθειες που ξερεις… Ομαδα σου ειναι ο ολβ και καταλαβαινω οτι θα τον υπερασπιζεσαι οτι κι αν κανει… αλλα οχι και κομπλεξικος οποιος εκφραζει την αποψη του, αποψη με την οποια συμφωνουν χιλιαδες το λιγοτερο κοσμος ανα την ελλαδα.

Eπειδη δεν με ξερεις εγω τα στραβα τα λεω πρωτος.
Αυτο που κανεις εσυ ειναι κομπλεξικο και ζηλοφθονο.
Δεν εχεις πει ουτε μια κουβεντα για τη Νικη και αντιθετως εχεις πει εκατο για τον Ολυμπιακο Βολου.
Τι λενε χιιαδες στην Ελλαδα?Πλακα κανεις?Ποιοι ειναι αυτοι,αυτοι που ακουνε τον Κουγια και τον Θωμαιδη και τα αθηναικα βρωμοεντυπα ?
Το οτι χθες ο Αρκουδας της ΑΕΚ βρεθηκε ντοπε και το οτι το ΠΑ0-ΒΙσλα Κρακοβιας θεωρειται στημενο ,τα διαβασες σε κανεναν αθηναικο μπρουρδελο?Οχι βεβαια…

Αν εσυ δεν γουσταρεις τον Μπεο μια φορα,εγω δεν τον γουσταρω δεκα φιλε μου.
Εγω ημουν Ολυμπιακος Βολου και πριν τον Μπεο,οπως κι εσυ φανταζομαι ησουν Νικη πριν την αναλαβει ο δικηγορος του Τσακογιαννη(για να μην ξεχνιομαστε…)

Έχω καταγωγή απο Βόλο και ειμαι και Ολυμπιακός Βόλου ελπίζω να ανεβουμε διότι ειναι η φυσική μας θέση στην Superleague

Πως ειναι η φυσική σας θέση η Superleague ρε μάστορα? Αφου μια ζωη βητογάμα είσασταν. Ο μοναδικός τίτλος σας ειναι πρωτάθλημα β εθνικής.

H θεση μας ειναι στην Α Εθνικη,διοτι στην Α παιζαμε κι απο εκει μας εριξαν.Η ομαδα δεν υποβιβαστηκε,απλα την εξαφανισαν αλητικα,αρα στην Α Εθνικη ανηκει.
Κανουμε φετος το αγροτικο μας και του χρονου στα σαλονια οπως πριν δυο χρονια.
Ελπιζω να σε καλυψα εγω…:slight_smile:

ετσι όπως είναι η α, εγω λεω οτι όλοι ανήκουμε στην β. καλά είναι και εδω

Μπραβο μαλακες στο '94 ισοφαριστηκαμε…

Παρ’ολα αυτα,η Καλλονη ηταν αναμφιβολλα η καλυτερη ομαδα που περασε απο τον Βολο.Δυναμικη,καλοστημενη και πολυ επικινδυνη.Επαιζαν βρωμικα ομως …
Κρινω το αποτελεσμα διακιο,εμεις δεν ημασταν καλοι σημερα,αλλα οχι στο '94 ρε γαμωτο…

To video του αγωνα.

http://www.flnews.gr/b-movies/item/15256-ολυμπιακός-βόλου-αελκ-1-1-video.html

H φάση του ΣΚ το Σαββάτο νίκησε ο Ολυμπιακός την τρίπολη 1-0 και το Σαββάτο μας ισοφάρισε η καλλονή !!!

Επαναλαμβανω:

Τι αλλο να προσθεσει καποιος;

Μπορει καποιος να προσθεσει οτι καλο εiναι επιτελους να ασχοληθεις με το δικο σου το μπουρδελο,αλλα δεν το κανει…
Οπως και αλλα πολλα ,αλλα σε αυτο το thread ασχολουμαστε με μεγαλες ομαδες,οχι με συνοικιακους αντιπροσωπους…

Faethon,εσενα δικαιωμα σου ειναι βεβαια να υποστηριζεις και Ολυμπιακο Πειραιως,αλλα εγω προσωπικα τον σιχαινομαι μεχρι αηδιας.,οποτε ας περιοριστουμε στην κοινη μας αγαπη για τον Ολυμπιακο Βολου.

Άσχημο πράγμα να είσαι αγνώμονας. Ακόμα χειρότερο να λησμονείς την ιστορία σου. [-X

Τι κανω?Ειμαι αγννομων και λησμονω την ιστορια μου?
Αντε ας μην σχολιασω τωρα…

Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις γιατί αν θυμώσει ο Βαγγέλης και σταματήσει να ‘βάζει πλάτη’ στο παιχνιδάκι του μικρού Αχιλλέα, θα είναι δύσκολο να βρίσκεις το βίντεο για αγώνα Α’ τοπικού Θεσσαλίας.

Ρε μεγαλε,αυριο παιζεις με τον Βυντρα.
Δεν ασχολεισαι καλυτερα με αυτο το παιχνιδακι να μας`αφησεις κι εμας στην ησυχια μας.
Μιλαει για ηθικη ο οπαδος του Κοκκαλη και του Μαρινακη.
Δεν τα ξυνω καλυτερα…