Ολυμπιακος Βολου

Γι αυτους τους λογους λοιπον θα πρεπει η ομαδα μας να παιξει μπαλα και να κερδισει τον αγωνα.
Βεβαια ο ‘‘δεν ξερω να χανω’’ Langgg ετσι και χασει η ομαδα του,θα αρχισει τις μαλακιες για κουμπωματα,συμπαιγνειες,συνωμοσιες,διαπλοκες,ανιερες συμμαχιες,πλεκτανες,δολοφνονιες,μυστικα περασματα,δρακους,παραμυθια,τριγωνο των Βερμουδων και δεν ξερω κι εγω τι αλλο για να μας αποδειξει οτι η ΑΕΛ εχασε αδικα.
Αν βεβαια η ΑΕΛαρα νικησει θα ειναι φυσικα περα ως περα δικαιο μια κι επειδη ειναι πιτσιρικακι αγνοει τα κατρουλια του Τσιγκωφ …και πολλα αλλα.

[B][I]Διαφορά κουλτούρας… [/I][/B] :smiley:

Αν χάσουμε δίκαια θα το παραδεχτώ. Να είσαι σίγουρος. Οπως είχα πει για εκείνο το πανό στον πρώτο γύρο οτι με την πρώτη πρόταση του πανό που μιλούσε για μανάδες διαφωνούσα. Οπως επίσης συμφωνούσα με την δεύτερη πρόταση.

#-o

E τι χτυπιέσαι και εσυ. Τι περιμένεις να γράψει μια μικρή ομάδα? Μεχρι και έκληση στον κόσμο να πάει στο γήπεδο κάνει λες και αυτό δεν ειναι δεδομένο. Μερικοί δωρεαν ε. Ουτε αυτοί δεν πιστεύουν τον εαυτό τους.

Eγω το ηξερα οτι τη Λαρισα μεσα στο Βολο την εχω πελατισσα κι οτι εχει κερδισει μονο μια φορα.Ο Langgg βεβαια μπορει να αμφισβητησει ακομη και τα αποτελεσματα και τα αρχεια και να μας πει οτι η Βλαχα εχει παρει 15 διπλα εδω μεσα,αλλα Langg ειναι αυτος.
Επισης στο παιχνιδι του 2009 για το Κυπελλο στο οποιο ημουν μεσα οπως και σε ολα σχεδον,μπορει να βλεπει 500 ατομα,απλα θα ειναι ο μοναδικος.
Langgg,για να ξηγιεμαι.Μονο σε σενα βγαζω τον καφρο απο μεσα μου.Με τον Crimson οταν μιλαω ,ειτε εδω ειτε απο κοντα,διοτι εχουμε πολυ καλη σχεση,βασιλευει ο πολιτισμος!

Βγάλτον από μέσα σου. Δεν έχω πρόβλημα εγώ :smiley:

Τα αποτελέσματα δεν τα αμφισβητώ. Aλλα θυμάμαι όμως το γκολ του μετιν που ακυρώθηκε το 85 και τον κάλυπταν 2.

3:40

Συμφωνω απολυτως και το ειχα πει κ τοτε οτι το γκολ της Λαρισας ηταν κανονικοτατο.

[B]Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου[/B]
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου?ΑΕΛ θα γίνεται αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Εργατικού Κέντρου 7 ? Δημητριάδος με ωράριο 10:00?18:00. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 3 Μαρτίου, η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 16:30), ενώ θα λειτουργήσει και τρίτο εκδοτήριο μεταξύ της 2ης & 3ης πεζογέφυρας (δίπλα στη πύλη δημοσιογράφων). [B]Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.[/B]

:lol:
E βρε ηρεμήστε. Δεν ερχόμαστε λέμε.:lol:

*Πες και κανενα σύνδεσμο να βγάλει καμια ανακοίνωση.:stuck_out_tongue:

Eρχεται αύριο.

[SPOILER][/SPOILER]

:stuck_out_tongue:

1)Σκατοβλαχε ,στον κωλο σου κι ακομα πιο μεσα.

2)http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/ael/item/10910-σφ-αλκαζάρ-δε-θα-μασ-ξεχασετε-ποτε

Οι υπολοιποι Langgg της Λαρισας εδειξαν για αλλη μια φορα το επιπεδο τους!

σοβαρή ανακοίνωση έβαλες. στο σπιτι μου αυτή τη στιγμή είμαστε παραπάνω άτομα :lol:

Φιλε,να σου πω κατι…
Ειχα με τον πατερα μου το μεσημερι μια συζητηση περι Βολου-Λαρισας,οχι μονο ποδοσφαιρικα,αλλα γενικοτερα απο κοινωνικη/γεωγραφικη αποψη και μιλησαμε για τα υπερ και τα κατα και των δυο πολεων.
Εννοειται οτι αυτα τα ντερμπι ειναι οι αφορμες για να εκδηλωθει εντονοτερα η κοντρα μεταξυ των δυο πολεων.
Προσωπικα γουσταρω τον χαβαλεδακο,οπως και ολοι σας φυσικα,αλλα προβλημα με Λαρισαιους οπως πολυ καλα γνωριζεις δεν εχω.Στο γηπεδο ομως θελω να τους νικαω,πως να το κανουμε.Αμφιδρομο ειναι αυτο,καθως κι εσεις το ιδιο θελετε και ειναι απολυτα φυσιολογικο για μενα.
Οταν ομως βλεπω τετοια καραγκιοζιλικια,ε,καπως τσαντιζομαι.
Καλα για τον Langgg και το ανυπαρκτο επιπεδο του,ο γιατρος μαλλον θα εχει καλυτερη αποψη απο μενα.

κλασικές κουβέντες με τους μεγαλύτερους μέρες του ματς. αγάπες και μόνο.
εγω θέλω να γινει υπερματσαρα και ας χάσουμε… αλλά να έχουμε κάτι να λέμε ρε αδερφέ, οχι το τραγικό 0-0 με κανένα διαιτητικό λάθος(both ways) για κερασάκι.,
μπάλα ειναι γαμω, δεν ειναι 1-2-χ

Δεν διαφωνω καθολου Βαγγελακο.Κι εγω θελω παλμο στην κερκιδα και θεαμα με φασεις και γκολ στο χορταρι,οχι σαν τη σουπα που ειδα μεταξυ Ολυμπιακου Βολου και Νικης στο ματς του πρωτου γυρου,απο το οποιο αξιζε μονο η κερκιδα και τιποτε αλλο.

ο ολισε μπηκε τελικά ε? εμας ο λιακαπης γύρισε αλλά πάγκο λέει, κρίμα., μεγάλη απώλεια. καλά για πονσε δεν συζητώ.

Nαι ο Ολισε θα ειναι αποστολη,αλλα προσωπικα αμφιβαλλω αν θα παιξει,διοτι στην Αμφισσα τραυματιστηκε σοβαρα!!!
Θα δουμε,διοτι και ο αδικως παροπλισμενος Stoyanov ειναι μια χαρα παιχτης για να τον αντικαταστησει!

φδσασφδσφα

Δεν απαντάω στις ύβρεις διότι έχω και ένα επίπεδο εγώ. :stuck_out_tongue:

Tα υπόλοιπα θα τα πούμε άυριο.

*ας σβήσει κάποιος το αποπάνω γιατί πατηθηκε και μπήκε 2 φορες και δεν ξέρω πως σβήνει.