Nαι,οντως!Εχεις επιπεδο του κωλου!
Εχω νευρα και τσαντιλα διοτι σε ενα παιχνιδι στο οποιο η Λαρισα δεν εκανε ουτε ενα σουτ για να δουν οι παιχτες της αν η μπαλα ειναι φουσκωμενη,παραχωρησαμε 0-0.
Φταινε ομως οι παιχτες μας και κυριως ο Σολακης που χασανε τα αχαστα,ειχαν δοκαρι κλπ…
Ο προπονητης μας καιρος ειναι να τα μαζευει.Δεν ειμαι υπερμαχος των αλλαγων προπονητων,αλλα αυτος το εχει παραγαμησει με τους αναιτιους πειραματισμους.
Κραταει στον παγκο τον Ogunsoto και παιζει με Yenga???
Ελεος!!!
Τραγικος ο ενας εποπτης.Εδωσε off side μια απο κεφαλια αντιπαλου και την αλλη απο πλαγιο αουτ.
Κριμα,διοτι ημασταν καλυτεροι κι αξιζαμε την νικη απο το πρωτο ημιχρονο μπορω να πω,οχι γιατι παιξαμε μεγαλη μπαλα,αλλα πειεδη ειχαμε πραγματικα αρκετες και κλασικες ευκαιριες!!!
Παντελιδη σηκω φυγε χθες !!!
συμφωνώ σε ΟΛΑ!!!
η χειρότερη λαρισα εδω και 2 χρόνια, βασικά ανύπαρκτη. δεν αλλάξαμε ποτε πανω απο 3 πάσες. δεν κάναμε ενα σουτ. δεν τίποτα.
αστειος αντίπαλος προπονητής. και αστεία τακτική με μπάλα στον μπρεσκα(ανέκδοτο οι 60 γιομες, πάσες, λάθος πάσες στον παίχτη).
τραγικοί και οι δυο επόπτες. στο πρώτο το εμφανές οφσάιντ του μπρεσκα δεν το σηκώνει στην σουταρα και στο δεύτερο δίνει 2 ανύπαρκτα οφσάιντ απο το πουθενα. το ενα απο πλάγιο(ΞΑΝΑ!!!) και το άλλο ενω δεν υπάρχει πουθενά οφσαιντ(ρε jiopa δεν ηταν το οτι χτύπησε σε αντίπαλο. δεν υπάρχει καν οφσάιντ!!!).
κανονικά θα έπρεπε να ειμαι χαρούμενος, αλλά με τέτοια χάλια τι χαρά να πάρεις
Παντελιδη …απο την αλλη πλευρά αγόρι μου την μπάλα. δεν σου κόβει μια.
ΤΡΑΓΙΚΟ γηπεδο!!! δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν κατάφερε άνθρωπος να κάνει κοντρόλ!!! μεχρι και σιγουρα γκολ εχασε ο ολυμπιακος.
C rimson,τωρα απο εκι που ημουνα δεν μπορουσα να καταλαβω αν οντως δεν ηταν off side,αλλα αμφοτεροι οι εποπτες ηταν για γελια,αλλα για μεγαλυτερα γελια ηταν ο προπονητης μας τον οποιο θελω πραγμτικα να δω να ετοιμαζει βαλιτσες ανεπιστρεπτι!!!
Τον κραξαμε ολοι στην ΑΜφισσα την προηγουμενη Κυριακη για τις γιομες,αλλα αυτος μυαλο δεν βλεπω να βαζει.
δεν υπάρχει κανενα οφσάιντ. πουθενά. τραγικός ο άνθρωπος. και πληρώνεται. ασε να σφυριξω εγω ρε φίλε που εχω και ανάγκη τα χρήματα. δεν παίζει. μια φαση θα πετύχω!!!
ο προπονητης σας επελεξε το ιδιο πράγμα για 94 λεπτα. στοκος απο τους λιγους .εμεις βγαλαμε τον δεξι μπακ και βάλαμε τον σκουπρα που ειχε χάσει τα αυγά και τα καλάθια, και ο προπονητής σας επεμενε από την άλλη. καλά να πάθετε!!!
μιλαμε εστω με μισο μηδέν έπρεπε να το κερδίσει το ματς ο ολυμπιακός. πιο καθαρό αποτέλεσμα δεν υπήρχε. ας ειναι καλα ο σερεμετ που έπιανε και τις φάσεις που ειχαν σταματήσει.!! οκ. ας ειναι καλα και ο σολακης, δεν έφαγε σήμερα μάλλον.
*και κατι αλλο σολακη. αμα βλέπεις και σκάει κροτίδα διπλά σε εναν συναθλητή σου δεν τον τραβάς και τον βρίζεις να παίξει. μαλάκα
Απαραδεκτα τα μαλακιστηρια μας σε αυτην την φαση.Τους βρισαμε μαζι με αλλους…Θυμηθηκα την αντιστοιχη φαση στην Τουμπα πριν χρονια με τον Saha ης ΑΕΚ.
ε ενταξει, βρεθήκαν και 3-4 μαλάκες σε μια φάση.οκ. αλλά ο αθλητής να πάει και να τραβάει και να βρίζει τον άλλον. ασε μας ρε μάγκα. αντε χάσε καμιά 10αρια σουτ απο το μισο μετρο.
*ο διαιτητής θεος, 2 φωτοβολίδες πεσαν στον άλλον και του φώναζε να το κανει γρήγορα :lol:
χθες ο ολυμπιακος βόλου ήταν καλύτερος και αν μια ομάδα αξιζε να νικήσει ήταν αυτός.
Αλλα πρέπει να σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν κερδίσατε την χειρότερη ΑΕΛ φέτος.
Θα σταθώ στον κόσμο.
το σούτ του Μητσιμπόνα, την κούρσα του Αντσουέ και την τεσσάρα στον πρωταθλητή τότε ΠΑΟΚ εσείς στον Βόλο δεν θα τα δείτε ποτέ…
…
Συνεχίζω τα δικά μου εγω.
Η διαφορά στον κόσμο των δύο ομάδων ειναι εξής.
Εγώ ζω για να ξαναπάρω τίτλο ενώ εσεις ζειτε για να με κερδίσετε.
Και μάλλον ζοριστήκατε παρα πολύ που την κυριακή δεν με κερδίσατε.
Είχατε βαφτίσει το παιχνίδι ντέρμπι ενώ η ΑΕΛ είχε εναμιση χρόνο να παίξει ντέρμπι απο τότε που έπαιζε με αλλες ομάδες που έχουν κι εκεινες τίτλους.
Και τελικά ο δικός σας φανατισμος πηγάζει απο την ίδια τη διοίκηση σας.
Η επίσημη ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζει όχι μόνο την κόντρα αλλά αυτή τη φορά προσβάλει δημόσια τόσο την ομάδα της ΑΕΛ όσο και την πόλη της Λάρισας, Η επίσημη ΠΑΕ!
Βάζω φωτογραφίες που εχουν αναρτηθεί στο επίσημο σαιτ της παε σαν φωτοστόρυ απο το παιχνίδι.
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index.php/photo-gallery/view-album/202.html
(Η πρώτη είναι όταν πετανε στον παπαγεωργίου κέρματα και φωτοβολίδες)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Ρε κομπλεξικο ειλικρινα,δεν βαριεσαι να ασχολεισαι?
Εγω επειδη σε εχει σιχαθει η ψυχη μου,αν και μπορω να σου απαντησω και να το βουλωσεις απαξ δια παντος,βαριεμαι αφανταστα να ασχοληθω με τυπους σαν κι εσενα,οποτε σε συνδεω με κεντρο(δλδ τα αρχιδια μου) και αντε και …καληνυχτισου…
Βασικα στον πούτσο μου. Δεν ξαναγράφω κιόλας. Αφού όταν δεν ξέρεις τι να πεις και ζορίζεσαι βρίζεις.
Τσαφ τσου,τσαφ τσουφ…
2-1
πάει γερά για την Άνοδο η Βολάρα
Να ρωτήσω κάτι jiopas οι τρέις πρώτοι δεν περνάνε απευθείας και ο τέταρτος playoff έτσι δεν ειναι ;
ναι…
Εργοτέλης και Απολλών Αθηνών βλέπω άνετα να ανεβαίνουν
απο εκει και πέρα γινεται επική μαχή για 6 ομάδες
Φιλε,Faethon ,οντως τρεις ανεβαινουν απ’ευθειας κι ενας απο play-off.
Tα σημαδια ειναι αισιοδοξα,αλλα προσωπικα επειδη εχει αρκετα παιχνιδια ακομα κραταω μικρο καλαθι και δεν θριαμβολογω διοτι στο κολπο ειναι πολλες ομαδες,ακομα κι αυτες που τωρα ειναι στη δεκατη θεση,καθως η διαφορα βαθμων ειναι μικρη.
Αρα υπομονη και στηριξη σε μια ομαδα με πολυ καλους παιχτες,αλλα ‘‘μυρωδια’’ προπονητη.
Tσαφ τσουφ,τσαφ τσουφ…
Σταθερα στην πρωτη τριαδα η Βολαρα βαδιζει σωστα και μεθοδικα για την επιτευξη της ανοδου.
Κερδος ο Nadaya o οποιος σκοραρε για δευτερο συναπτο παιχνιδι.
η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και επιτέλους παίρνει αυτό που της ΑΞΙΖΕΙ!!!
Tετοια avatars να βλεπω να τρελαινομαι!!!