δεν ειναι προσωπικο, chill.
και γω Α τον θελω του χρονου τον Βολο.
δεν ειναι προσωπικο, chill.
και γω Α τον θελω του χρονου τον Βολο.
Παντως αν δεις την επιμαχη φαση με τη φωτοβολιδα,ο παιχτης δεν την εχει δεχθει,τη βρισκει κατω και παει να την επιστρεψει.
Ενταξει δεν δικαιολογω,διοτι στο ιδιο video,αλλοι δεχονται κατ’ευθειαν τις φωτοβολιδες.
Κανενας παντως δεν λεει γιατι εγιναν ολα αυτα.
Το καλοκαιρι στο φιλικο με Ηρακλη καποιοι δικοι μας σηκωσανε σημαια της ομαδας και οι Ηρακλειδεις τους την επεσαν και στο παιχνιδι του α γυρου,καποιοι δικοι μας πηγαν χωρις διακριτικα ,αλλα τοσο αυτοι οσο και οι δημοσιογραφοι απο το Βολο εντοπιστηκαν και δεχθηκαν επιθεση και ξυλο.
Αρα λοιπον εδω τους περιμεναν για ανταποδοση και γι αυτο και η αστυνομια δεν επετρεψε τη μετακινηση.
Γενικως μαλακιες εκατερωθεν,αλλα και ο χοντρος του Ηρακλη ηταν πολυ προκλητικος που εδειχνε την μπλουζα του Ηρακλη και χοροπηδουσε και εβριζε.
…δεδομένου ότι στο νησί θα βρεθεί τις επόμενες ώρες και ο Αχιλλέας Μπέος με τη προσωπική του συνοδεία-μπράβοι του έχουν ήδη καταλύσει στο νησί-…
και ξαναλέω. ειναι 29 τον αριθμό. και τον πληρώνει ενας άνθρωπος που δηλώνει εισόδημα 8 χιλιαδες ευρο τον χρόνο…
…[SPOILER]και δεν εχει σχέση με τον ολυμπιακό βολου φυσικά. :p[/SPOILER]
Goalllllllll!!!
:(:(
Kριμα!!!Μεχρι το '84 νικουσαμε 1-2 και βαιναμε πρωτοι και τελικα play off με Ηρακλη,Νικη και Πναιτωλικο
Ψιλοκαλη η κληρωση για την ομαδα μας με πρωτο παιχνιδι με [B]Ηρακλη [/B]στη [B]Θεσ/νικη[/B] και τελευταιο στην εδρα μας με [B]Παναιτωλικο[/B].
Εν τω μεταξυ σε ολα τα παιχνιδια απαγορευτηκε η μετακινηση οπαδων φιλοξενουμενης ομαδας και θα γινουν μονο με γηπεδουχους.
http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/item/14655-playoff-football-league
Τα play off ειναι περιεργη και πονηρη διαδικασια,αλλα προσωπικα μονο τον[B] Παναιτωλικο[/B] φοβαμαι και υπολογιζω και θεωρω οτι ο [B]Ολυμπιακος Βολου[/B] και ο [B]Παναιτωλικος[/B] θα χτυπησουν σοβαρα την ανοδο.
Οποτε πρεπει να παρουμε εννια βαθμους στην εδρα μας,διπλο οπωσδηποτε με τους κομπλεξικους που το βραδυ της [B]Κυριακης[/B] βγηκαν στη [B]Μαιανδρου[/B] και πανηγυριζαν οχι για το οτι η [B]Νικη Νεας Ιωνιας [/B]βγηκε στα play off,αλλα για το οτι η μοναδικη ομαδα του[B] Βολου[/B],ο [B]Ολυμπιακος [/B]δλδ, δεν ανεβηκε απ?ευθειας στην [B]Super League[/B].
Kαι στα αλλα δυο εκτος ο,τι μπορουμε.Μαλλον θελουμε 13 ποντους,ισως και παραπανω για να ελπιζουμε.
Ολοι ξεκινανε με 1 βαθμο ,εκτος απο τη [B]Μαιανδρου [/B]που ξεκινα με 0.
Βεβαια ολα αυτα ειναι υποθεσεις και ασκησεις επι χαρτου διοτι μπαλα ειναι και προβλεψεις δεν χωρανε…
λιώνω με τρόπο που τα περιγράφεις., καλή τύχη
Φημιζομαι για τη γλαφυροτητα των περιγραφων μου…
Μπράβο τζιόπα!
Και εγώ μόνο τον Παναιτωλικό φοβάμαι πιστεύω ότι αν στους πρώτους αγώνες νικήσουμε Ηρακλή εκτός, Νίκη εντός και πάρουμε και μια ισοπαλία στο Αγρίνιο δύσκολα μετά θα χάσουμε την άνοδο αν προσέξουμε.
Πλάκα έχεις :lol:
Δεν ξερω αν εχω πλακα,ξερω οτι ειναι αληθεια παντως!
Τι σημασία έχει αυτό, έτσι κι αλλιώς κι εκείνοι (οι Νικιώτες) τα ίδια λένε για σας… :roll:
Αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη.
Να πάρει θέση ο Αμάραντος :!:
Καλά ναι. Πολλή ειρήνη έχει πέσει μεταξύ τους!
Εγώ απ’ τη μεριά μου εύχομαι στη συμπαθέστατη και προσφυγομάδα Νίκη Βόλου να είναι εκείνη που θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League (εκτός κι αν κάνω λάθος και περνάνε παραπάνω ομάδες απ’ τα play off… τέλος πάντων).
Να δούμε ρε παιδί μου και κάτι καινούριο στη μεγάλη κατηγορία, καμιά ομάδα που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε, ντάξει, τώρα τον Ο. Βόλου, σιγά, πέρυσι-πρόπερσι - πότε ήτανε - τον είχαμε.
συμπαθεστατη γιατι; επειδη εχει 10 φιλαθλους και οι μισοι ειναι αεκτσηδες;
μπουχτισαμε απο ομαδες γειτονιας τοσα χρονια, ας μην ανεβουν και αλλες.
Καταλαβαίνω πώς το λες, απλά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις “ομάδες γειτονιάς”.
δεν ήξερα οτι ανεβαίνουν βάση κόσμου οι ομάδες.
ελα του χρόνου βοριος ομιλος β εθνικης με νικη, ολυμπιακο, αελ και τυρναβο. και ενας για την άνοδο!!
αν και παίζει ο τυρναβος να λείπει…και οχι με κινήσεις της αελ…ανθρώπων που θέλουν να εμπλακούν με αυτην…
Γρακχε,επειδη δεν εισαι απο εδω και δεν τα ξερεις καλα,δεν σε κακιζω.Ομαδα του Βολου δεν μπορει να θεωρηθει ομαδα της οποιας οι φιλαθλοι εχουν ως βασικο συνθημα το ¨¨Γαμιεται ο Βολος κι ο Ολυμπιακος¨¨
και ¨¨Κοτες,κοτες,μουνοπανα Βολιωτες¨¨.
Εχεις ακουσει ποτε κανεναν Αρειανο να φωναζει ¨¨Γαμιεται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονικ稨?
Να βριζει δλδ την πολη του,εκει οπου δουλευει,βγαζει το ψωμι του,πηγαινουν τα παιδια του σχολειο κλπ?
Την πολη σου αν θες το καλο της δεν τη βριζεις,την αγαπας και τη στηριζεις ,οπως δλδ κανουμε εμεις.
Και μην συγκρινεις τον Ολυμπιακο Βολου με ομαδα της οποιας τα τελευταια 50 χρονια το μεγαλυτερο της επιτευγμα ειναι οτι βγηκε φετος στα play off.
Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που λες δε μου λένε τίποτα. Με την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ λογική, και με τα ίδια επιχειρήματα, θα μπορούσε να στηλιτευτεί και κάποιος που κράζει/βρίζει/ειρωνεύεται το “Έθνος”. Εγώ προσωπικά όμως λέω πολύ συχνά “γαμώ την Ελλάδα σας”. Και δεν είμαι καν αντι-πατριώτης.
Ή, αν σου φαίνεται υπερβολικό, μπορώ να σου πω και το άλλο. Εγώ τον τόπο καταγωγής μου, δηλαδή το Ηράκλειο, τον κράζω πολύ συχνά. Πρώτα απ’ όλα το θεωρώ πολύ άσχημη πόλη και όποιον ακούω να μου λέει ότι θα έρθει για διακοπές, του λέω “πήγαινε αλλού καλύτερα”. Ή κράζω τους ανθρώπους του. Αναφέρομαι πολύ συχνά στο Ηράκλειο ως “πόλη κρετίνων”. Τα ίδια ακριβώς λέω καμιά φορά και για την Κρήτη και τους ανθρώπους της συνολικά. Αυτά πιστεύεις ότι σημαίνουν πως ΜΙΣΩ το Ηράκλειο και την Κρήτη; Κάθε άλλο, σε πληροφορώ.
Γενικά, αν κάποιος κράζει τον τόπο του, αυτό ως ένα βαθμό το θεωρώ απολύτως υγιές και παραγωγικό σαν νοοτροπία. Σίγουρα καλύτερο απ’ το να λες όλη μέρα “πωπω πόσο γαμάει η πόλη μας” και δεν ξέρω τι.
Τώρα για να σε προλάβω, δεν έχω ιδέα με ποιά λογική λένε αυτό το σύνθημα οι οπαδοί της Νίκης, αλλά σου απάντησα στην ουσία του επιχειρήματός σου, νομίζω.
Ένας φίλος μου είχε πει κάποτε, πάντως, ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου, εκτός του ότι είναι στη μεγάλη τους πλειοψηφία εργατική τάξη, είναι και οι πιο ριζοσπαστικοί πολιτικά στην Ελλάδα συγκρινόμενοι με τον κόσμο των υπόλοιπων ομάδων. Δεν έχω ιδέα αν ισχύει, αλλά ΑΝ ισχύει, πέρα απ’ το ότι εξηγεί συν τοις άλλοις και αυτό το σύνθημα που ανέφερες, εγώ προσωπικά τους βγάζω το καπέλο.
Αυτά.