Ολυμπιακος Βολου

Δλδ αν καποιος πιασει την μανα του η την αδερφη η τη γυναικα του να γαμιεται πρεπει να βγει και να φωναξει στο δρομο:
’‘Moυ γαμιεται η μανα’’?

Ναι ειναι αριστεροι στην πλειοψηφια τους και καποτε στις πορειες η πρωτη σημαια του ΚΚΕ εβγαινε στη Νεα Ιωνια και μετα στο Βολο.
Σε αυτο τους παραδεχομαι κι εγω,αλλα γενικα εχουν απιστευτο κομπλεξ με τον Βολο.
Εσυ θεωρεις λογικο να ονομαζεται η ομαδα Νικη Βολου και ο φιλαθλος να λεει ¨¨Γαμιεται ο Βολος¨¨?
Kι εγω σε συζητησεις λεω οτι οι ανθρωποι του Βολου δεν ειναι και οι καλυτεροι,οπως επισης εντοπιζω τα στραβα του τοπου μου, που ειναι πολλα,αλλα δεν θα βγω να βριζω την πολη μου που στο κατω κατω την αγαπαω παρα πολυ και ειμαι πραγματικα πολυ τοπικιστης.
Ποσο μαλλον οταν στο γηπεδο παιζω με τη Λαρισα η τα Γιαννενα η οποιονδηποτε αλλο.
Φαντασου να παιζει ο Εργοτελης με εναν αντιπαλο και να αρχιζεις να φωναζεις ¨¨Γαμιεται η Κρητη και το Ηρακλει﨨.
Θα το εκανες ποτε να βριζεις την πολη σου εν χορω?

Φαντάζομαι (λέω: ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ότι αυτή είναι η διαφορά. Ότι αυτοί μάλλον δεν είναι τοπικιστές. :slight_smile:

Όσο για το άλλο που λες: εγώ προσωπικά όταν πάω γήπεδο (αραιά και πού) δεν πολυασχολούμαι με συνθήματα. Την τελευταία φορά, συμπτωματικά, ήταν όντως στου Εργοτέλη. Και μάλιστα στο ματς με σας. Όχι, δε βρίζαμε το Ηράκλειο. Το Βόλο βρίζαμε απ’ ότι θυμάμαι. :razz:

(Μη στραβώσεις ε, χαβαλέ κάνω. )

Τέλος πάντων όχι, μάλλον δε θα φώναζα στο γήπεδο “γαμιέται η Κρήτη και το Ηράκλειο”. Αλλά απ’ την άλλη αν άκουγα κάποιον να το φωνάζει δε νομίζω να τα παιρνα στο κρανίο, να τον έβριζα, να πήγαινα να τις παίξω μαζί του ή οτιδήποτε τέτοιο. Θα έλεγα “μάλλον θα χει τους λόγους του”.

Αλλά ξέρεις, αυτά εξαρτώνται και από πολλούς άλλους παράγοντες. Π.χ. τέτοια συνθήματα αποτελούν συχνά αντίδραση σε μια κατάσταση που θεωρείται “κατεστημένο” ή κάτι τέτοιο. Μπορεί γι’ αυτό το λόγο να το φωνάζουν οι Νικιώτες. Ενώ στο Ηράκλειο ας πούμε, παρ’ όλο που η κυρίαρχη ομάδα από τις ντόπιες ήταν πάντα ο ΟΦΗ (…καλά όχι ΠΑΝΤΑ βέβαια, αλλά αυτό ας το αφήσουμε, γιατί είναι πολύ μεγάλη κουβέντα… εν πάσει περιπτώσει εδώ και πολλές δεκαετίες), ούτε υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Εργοτέλη (ίσα-ίσα που πολλές φορές πάνε στο Παγκρήτιο και στηρίζουν Εργοτέλη οι ίδιοι οι ΟΦΗ-τζήδες… και φυσικά μετά ρίχνουν και τρελό δούλεμα γι’ αυτό στους -πολύ λιγότερους αριθμητικά- οργανωμένους Εργοτελίτες =Ρ), ούτε έχει συνδεθεί ο ΟΦΗ μεταφυσικά με την “Κρήτη” σαν “Ιδέα”. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, για ιστορικούς λόγους δεν έχει ευδοκιμήσει στο Ηράκλειο καμία νοοτροπία-δίπολο Χ ομάδας-κατεστημένου και Ψ ομάδας-“παρία”, για να εκφράζονται μέσα απ’ το ποδόσφαιρο τέτοιες αντιθέσεις και να ακούγονται αντι-κρητικά συνθήματα.

Και, το κυριότερο ίσως, στο Ηράκλειο δεν έχουμε προσφυγική ομάδα! :wink:

Αυτό πραγματικά δεν κατάλαβα που στον πούτσο κολλάει. :?

…βασικά, ψέματα: στο Ηράκλειο έχουμε τουλάχιστον δύο προσφυγικές ομάδες (Ηρόδοτος Αλικαρνασσού και Ατσαλένιος), αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι και τα δύο πολύ μικρής εμβέλειας σωματεία που το μικρασιατικό στοιχείο της πόλης δεν πολυπροβάλλεται μέσα απ’ αυτά…

Την τελευταία φορά, συμπτωματικά, ήταν όντως στου Εργοτέλη. Και μάλιστα στο ματς με σας. Όχι, δε βρίζαμε το Ηράκλειο. Το Βόλο βρίζαμε απ’ ότι θυμάμαι. :razz:
(Μη στραβώσεις ε, χαβαλέ κάνω. )

Mα αυτο ειναι το λογικο,να βριζεις το Βολο,οχι το Ηρακλειο.

Μπορεί να λέγεται Νίκη Βόλου αλλά πόλη τους είναι η Νέα Ιωνία. Οπότε δεν το βρίσκω παράλογο να βρίζουν τον Βόλο. Περαιτέρω ανάλυση από κοντά σε κάνα τσιπουράδικο. Από τα καλά όμως, αυτά της Νέας Ιωνίας δηλαδή:lol:.

Λοιπον αν και στο πρωτο ημιχρονο δν βλεπομασταν και ο [B]Ηρακλης [/B] ειχε φασεις,εμεις καταφεραμε με μια γκολαρα του [B]Yannick Yenga [/B] να προηγηθουμε και τελικα να κερδισουμε τον [B]Ηρακλη[/B] για τριτη φορα φετος.

Φυσικα,μας βολεψε και το ‘‘X’’ της [B]Νικης[/B] με τον [B]Παναιτωλικο[/B].

[B]Τεταρτη[/B] τωρα ολοι μεσα στο ματς φωτια με τη [B]Νικη[/B]…

Μεγάλο διπλό!

Oντως πολυ μεγαλο διπλο.
Το γκολ και οι φασεις του παιχνιδιου…

Οταν η αγνη αγαπη για την ομαδα συναντα την εμπνευση…
Ο Σταθης Σαρρης (που τον ηξερα απο το σχολειο) και που ο πεθερος του κανει τα καλυτερα σουβλακια στο Βολο.εκανε μια πανεξυπνη διασκευη στο ‘’[B]Alcohol Is Free[/B]’’

Aνοδο,ανοδο,ανοδο ξανα…

Προτεινω αυριο να ακουγεται πριν το παιχνιδι με τη συμπολιτισσα και να τραγουδαει ολος ο κοσμος…

Μεγαλεια…

Ανοδο,ανοδο,ανοδο ξανα…

ειδα το γκολ στο Trt χθες. τι σουτιδι πέταξε ο άλλος?!! ωραίος.

Μιλαμε για απιστευτη γκολαρα κι εγω επαθα πλακα…

Ανοδο,ανοδο,ανοδο ξανα…

Mια ζωη τετοιοι ηταν…

…λεει το site που υποστηρίζει άνθρωπο που ειναι απο λαρισα και γάμησε το πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου… :stuck_out_tongue:

[I][/I]1-1 σε ενα παιχνιδι που προσωπικα η [B]Νικη[/B] μου αρεσε στο α ημιχρονο,ενω εμεις θα μπορουσαμε και καλυτερα.
Ευθυνες πολλες σε [B]Βαζακα[/B] που εκανε δυο αλλαγες στο '90!!!
Ποσα ακομη πεναλτυ θα χασουμε με την [B]Νικη[/B].
Δυστυχως ειχαμε χαμενο πεναλτυ απο τον [B]Yenga[/B].
Συνεχιζουμε τον αγωνα μας με τον [B]Παναιτωλικο[/B] την [B]Κυριακη[/B].

E,οχι ρε πουστη μου,οχι!!!

Ενταξει ανεβηκε ο Παναιτωλικος…

Βεβαια,καλα να ειναι το παιδι πανω απ¨ολα…

Α ρε Mario,σημαια!!!

Αν ανεβουμε,σας περιμενουμε ολους εναγωνιως!!!

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/olympiakos-volou/item/15196-bakayoko-olympiakos-volou-xatzipantelidis

Στο καλο παιδια,δυστυχως δεν βοηθησατε οσο περιμεναμε.
[B]Bakayoko[/B],λιγα πραγματα,[B]Χατζη[/B],σχεδον δεν επιαξε.

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/olympiakos-volou/item/15189-apostoli-olympiakou-volou-me-panaitoliko

Ετσι μπραβο…

Ε βέβαια το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλιώς δεν θα ήμασταν Ελλάδα.

Aυτα μονο στην Ελλαδα.Επρεπε να πεθανει για να μην γινει ο αγωνας.
Και μετα με τη ψυχολογια να παιξει η ομαδα που περα απο ολα,εχει την ατυχια να εχει στις ταξεις της αυτο το πραμα που λεγεται Πετκακης και που σε καθε αγωνα μια τουλαχιστον ενεργεια του κοστιζει στην ομαδα.
Παληκαρι BRESKA,μας εβαλε στο παιχνιδι ,αλλα δεν εφτανε.
Δυστυχως για μενα,τελειωσε το πανηγυρι…
Μακαρι το παληκαρι ο Καρρας να μην επαθε κατι,διοτι πραγματικα στενοχωρηθηκα για τον ιδιο…

παληκαρι ο Μπρεσκα αλλα το γκολ ειναι πεντακαθαρο offside, ε

γαργαρα την εκανες αυτην την λεπτομερεια :stuck_out_tongue: