Πεντακαθαρο.Γαργαρα την εκανα οπως λες,αλλα αληθεια οχι επιτηδες.
4-0 πολυ ανετα απεναντι στον Ηρακλη,τον οποιο κερδισαμε για τεταρτη φορα φετος.
Επιτακτικο το διπλο με τη Νικη τωρα και βλεπουμε…
Mario Breska,για παντα στην καρδια μας.Δυο γκολ και τα αλλα δυο απο δικες του προσπαθειες!!!
Μεγάλος Βόλος!
Mario Breska,οε,οε,οε,
οε,οε,οε…
Το goal για την ομαδα μας ο …
[SPOILER][/SPOILER]
Μιας και το πετυχα στο νετ, το ποσταρω:
«Πριν 1,5 βδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας ενάργειας που μόνο θλίψη μπορεί να μας προφέρει.
Ποδοσφαιρικό ντέρμπι της πόλης με φίλαθλους και οπαδούς μόνο από τη μια ομάδα.
Έτσι λοιπόν και αυτή τη Κυριακή ο κόσμος είναι αναγκασμένος να ξανά ανεχτεί αυτή τη φαρσοκωμωδία που δημιουργούν οι διοικήσεις των 2 Βολιώτικων ΠΑΕ σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.Οι μόνοι και κύριοι υπεύθυνοι για ότι έγινε στο προηγούμενο ματς με τη νίκη είναι αυτοί που απαγορεύσαν την μετακίνηση των φίλαθλων της νίκης στο γήπεδο ? είναι οι ίδιοι που σταματούν τους φίλαθλους της ομάδας μας .
Μας λέτε ότι θέλετε το γήπεδο να είναι γιορτή. Πως θα είναι γιορτή όταν ολόκληρος στρατός από Ματατζίδες εμποδίζουν το αυτονόητο? να μην μπορεί ο φίλαθλος να δει την ομάδα του μέσα στην ίδια του την πόλη?
Η σιωπή είναι συνενοχή από όλους μας? το γήπεδο είναι γιορτή όταν το παρακολουθούν φίλαθλοι και οπαδοί και από τις 2 πλευρές?
90 λεπτά αντίπαλοι και τίποτα άλλο?
Κύριοι που έχετε αναλάβει τις τύχες της αγαπημένης μας ομάδας και κύριοι της αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας αν για σας γιορτή στο γήπεδο θεωρείται να υπάρχουν μόνο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας , κλείσιμο δρόμων με μπλόκα για να μην περάσουν οι « χουλιγκάνοι » της αντίπαλης ομάδας , λυπούμαστε αλλά είμαστε εδώ για να σας χαλάσουμε τη γιορτή
Σιωπή = Συνενοχή
ΥΓ. Οι παραπάνω απόψεις θεωρούμε ότι αγγίζουν και τους αντίστοιχους οπαδούς της Νίκης , και όχι τη μερίδα αυτών που πήγαν στο περιφερειακό να πετάξουν πέτρες στο απλό κόσμο που πήγαινε να παρακολουθήσει την ομάδα του.
Αντιφασίστες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου»
αμα εχεις φασίστα και μέσα στα κόλπα πρόεδρο τι περιμένεις…
ειμαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει ουτε ενας οπαδός του ολυμπιακού που δεν ήθελε να μην υπάρχει κόσμος της νίκης και της αελ τα μεταξύ μας. και δεν λεμε για τους μπετοβλακες που θα θελαν να αρπάξουν ενα πανό και να σπάσουν 4-5 αυτοκίνητα
Συμφωνω απολυτως διοτι αποδεδειγμενα τα πιο πολλα γινονται οταν στο γηπεδο υπαρχουν φιλαθλοι της μιας ομαδας.
Στα παιχνιδια με την Νικη στα οποια υπηρχαν οπαδοι και των δυο,περασαμε ολοι καλα διοτι απο θεμα ατμοσφαιρας κι εντασης ηταν το κατι αλλο.
Και το ιδιο θα γινοταν αν στο γηπεδο υπηρχαν και οπαδοι της; ΑΕΛ.Οσοι εχουμε δει παιχνιδι των δυο ομαδων με οπαδους κι απο τους δυο,ξερουμε πολυ καλα τι θα πει θεσσαλικο ντερμπι
H μεγαλη ανικανοτητα των παιχτων μας στο β ημιχρονο ειχε ως αποτελεσμα αλλο ενα 1-1 με τη Νικη.
Ευτυχως ο Ηρακλης μας εκανε απιστευτο δωρο κι ετσι λοιπον την Τεταρτη με νικη ανεβαινουμε Α Εθνικη…
Aντε ρε Mario,καντε το για μας,αλλα δυστυχως δεν θα ειμαι μεσα διοτι με καλει η δουλεια.
Και να φανταστεις φευγω Τεταρτη…
E,ρε καραγκιοζιλικια.’‘Καψαλιστηκε το χερι του’’, λεει ο μαλακας…
Γι αυτο αυριο,αν ολα πανε καλαΜ θα ειμαστε Α Εθνικη.βεβαια το ματς ειναι πολυ δυσκολο διοτι ο Πανιτωλικος εχει πολυ καλη ομαδα.Ας πεισμωσουν οι παιχτες μας να τελειωνει η ιστορια…
Και η απαντηση της ΠΑΕ…
http://www.footballleaguenews.gr/teams/2012-09-17-11-17-13/item/19508-αποστροφή-και-θλίψη.html
Ξυπνησε κι ο Σουηδος ρε,εδω δες…
Και με συμμαχο Θωμαιδη και Κουγια.
Ενταξει,τωρα μπορω να τα ξυσω…
γελιοτητες εκατέρωθεν… απο τη μια η εμετική απολογία του Παναιτωλικού και απο την άλλη λογοπαίγνα επιπέδου 10χρονου με τα ονοματα
Πολλα κι αποκαλυπτικα ειπε ο Καραγιαννης και αινιγματικα,για το μελλον της ομαδας…
Επισης χαλιεμαι οταν παιρνουμε παιχτες της Λαρισας και της Νικης,αλλα τι να κανουμε…
Για Δεινοπαππα εχω καλη αποψη,για τον αλλο για πες ρε Crimson…
και πάνω που θα σου έστελνα μήνυμα σήμερα. δεν φάνηκες τόσες μέρες.
δεινοπαπας πολύ μπάλα, αλλά τον κάψαμε φέτος., 4 χρονιές ειχε χωρίς προετοιμασία και ο προπονηταρας ζιωγας είπε να τον ξεζουμίσει βάζοντας να παιζει κυριακη-τεταρτη.δεν άντεξε το σώμα του. με λίγη προσοχή θα βγάλει τα λεφτά του άνετα
θα παίξει ο καρανικας σε εσας? αν και δεν το νομίζω, καλουτσικος είναι, οχι κατι το εξαιρετικό.
παρτε κανενα πονσε και κανενα σερεμετ. αν δεν έχουν παει όλοι στον πανθρακικο… μαρεσει που ολοι οι παίχτες μας θα παίζουν α εθνικη και εμείς γ
Eιμαι στην καλοκαιρινη δουλεια μου εδω και μια βδομαδα,χωρις internet και χθες καταφερα να μπω.
Ουτως η αλλως την προηγουμενη Τεταρτη δεν μιλιομουν,τι να γρψω?Δεν πειραζει ομως,Βολαρα…
Πλεξιδας ρε μαλακα και μου λες μετα για Μπεο.Ακομα τον κυνηγαει ο Ευαγγελατος για τα γαλατα απο τη Βουλγαρια σε παγοκωλωνες΄…
ναι…όντως. το ίδιο ειναι να έχεις προϊών απο άλλη χώρα προέλευσης απο την ονομαστική του , με το να κλέβεις χρήματα απο εναν δήμο και να τα βάζεις στις επιχειρήσεις σου και στις ομάδες σου(και στη τσέπη σου)…
Παραβλεπω και συνεχιζω…
Ενα πραγματικα κορυφαιο και πολυ συγκινητικο για μενα Video απο την κερκιδα της φετινης χρονιας…
Φιλοι του Ολυμπιακου Βολου,θυμηθειτε κι απολαυστεεεεεε…
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oQRaVBRy_Vo
ε τι παραβλέπεις. ο μπεος έχει φορολογική δήλωση 8 χιλιάρικα…
πραγματικά τέρμα άτυχοι που πέσατε “τελικό” με παναιτωλικο.όποιος άλλος και να ήταν τον είχατε. κρίμα για τον κόσμο που πήγε κατά χιλιάδες.μου θυμίζει ματς της αελ που όταν ο κόσμος πάει πολύς, η νίκη δεν έρχεται
O Juan Martin και παλι ακουγεται για Ολυμπιακο Βολου,αλλα δεν μου βγαζει το link …
Aντε αγορακι μου ,τοσο καιρο σε περιμενουμε…
Και θα ερθει τωρα αυτη η παιχτουρα και θα αλλαζει πασες με τον Καρανικα…Ε,ρε τι τραβαμε…
Ποιος Καρανικας ρε συ τωρα?
Βαρυς και στην αρχη δεν με τρελαινε,αλλα εβαλε ισως τα πιο καθοριστικα γκολ της ομαδας εκεινη την χρονια…
Μετα τους Γογολο,Bolatti,Anete,Τσιατσιο και Nadaya,φευγουν και αυτοι,αλλα προσωπικα δεν συμφωνω με ολες τις αποδεσμευσεις…
http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/olympiakos-volou/item/16052-karagiannis-mavidis-eak
Θελουμε επιτακτικα επιστροφη στο σπιτι μας,απ’όπου δεν περναει κανενας.
Ρωτηστε τα παιδια απο τη Λαρισα να σας το πουν,ξερουν αυτοι…
Εγω απλα λεω οτι χρειαζεται προσοχη στο ποιοι ξενοι θα ερθουν και τι δυνατοτητες εχουν…
Και ο [B]Breska[/B] μονο να μεινει στην ομαδα και κανενας αλλος,ικανοποιημενος θα ειμαι.Τον [B]Breska[/B] και τα ματια μας…
Μεγαλε,οταν ηρθες δημιουργησες ελπιδες με τα γκολ που εβαλες αυτοματως,αλλα στη συνεχεια πηρες την κατω βολτα…
Τι ειναι αυτα μωρε…?