Ολυμπιακος Βολου

επίσης φοβάται να περάσει την μπάλα απο το κέντρο έστω και για 2-3 επιθέσεις να αλλάξουν οι ισορροπίες,.

αλλά κατά τα άλλα, [B]βολος for the cup.!![/B] :smiley:

*έλα να ετοιμάζουμε διαβατήρια…8)

O Oλυμπιακος Βολου θα ηταν πιο συμπαθητικη ομαδα φετος αν ο Μπέος δεν προσπαθούσε να τον κάνει υποκατάστημα του “μεγάλου” Ολυμπιακου.

Μην μου στριβεις το μαχαιρι στην πληγη τωρα.Να ξερες ποσο με χαλαει αυτο το πραγμα φετος,φιλε?
Μην νομιζεις ομως οτι επειδη ο προεδρος ξηγιεται ετσι,συστρατευονται κι οι φιλαθλοι μαζι του.
Αυτος τη δουλεια του κι εμεις τη δουλεια μας!

επειδή εμείς στη λαρισα ασχολούμαστε με τα δικά μας τι έχει “παίξει”??

Πολυ απλα,ο Μπεος εχει γινει το δεξι @ του Μαρινακη.

α ναι? δεν το ήξερα…

ενω ο πηλαδακης που ανακοίνωσε απο την αρχή της περσινής χρονιάς όλες της θέσεις του για όλα τα θέματα και δεν άλλαξε καμιά ψήφο(ουτε μετά απο τηλέφωνα) του είδαμε τι κατάφερε…

δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς…:?

Ναι,το ξερω οτι απο καπου πρεπει να πιαστει κανεις,αλλα πραγματικα βλεπω ‘‘ερυθρολευκα’’ του Πειραια και βγαζω σπυρια!

ε τότε πρέπει να έχεις και μερικά θεματακια με το σήμα/χρώματα της ομάδας σου…:p/:smiley:
όλο και κάτι θα σου θυμίζουν…χεχε

To εχω πε/γραψει πολλες φορες αυτο που λες οτι με ενοχλει ,αλλα την ομαδα μου τη λατρευω φιλε!

Ναι ρε, πλάκα κάνω…:smiley:

αλλά και εμείς που έχουμε βυσσινί και άλογα θα είμαστε στη β’…αλλά δεν μασάμε…και εκεί μια χαρά θα είναι…

Μην βιαζεσαι,τωρα με Τσιμπαουαμπα πως λεγεται αυτος,θα παρουν φωτια τα αντιπαλα διχτυα!:stuck_out_tongue:

Και το ονομα αυτου

Η πρωτη μας μεταγραφη!
Παντως δεν ειναι κ το καλυτερο παιδι!
Σαν παιχτη τον πηραμε ομως και θελω να πιασει τοπο η μεταγραφη.

Εν τω μεταξυ το παληκαρι ειναι υποδικο για εμπλοκη σε δυστυχημα με τρεις νεκρους!

E,ρε τι παιχτουρες φερνω!!!

ε δεν τον πήρατε και για γαμπρό…
τι μέσος είναι?
παιγνίδι κάνει?

Παιζει πισω απο το σεντερ φορ .
Καλο βιογραφικο εχει,αλλα γενικως παντου προκαλουσε προβληματα με συμπαιχτες κ προπονητες.'
Παντως εχει μπαλαδοφατσα ο πουστης!!!
Εχω καλο προαισθημα παντως!

χαχα…
nice…μακάρι να βγει.
έχετε σανκαρε, μονχε… ελπιζω να συγκρατιέται ο καινούριος γιατί υπάρχει μια περίπτωση να σας βάλουν στο μάτι…φαντάσου σε ένα ματς να έχετε τρεις αγριεμένους με όλους και με όλα…μάχη θα γίνεται.:stuck_out_tongue:

Φαντάσου φίλε jιopa τελικό Ολυμπιακός Βόλου με ΑΕΚ
Αν και ήθελα τελικό τον Ηρακλή

Παιδια δεν λεω τιποτα.Κραταω μικρο καλαθι και επιλεγω το δρομο της συγκρατημενης αισιοδοξιας.
Ονειρα κανω,αλλα δεν θελω να ξετρελλαθω απο τωρα.

Kαλη χρονια σε ολους με υγεια και δουλεια πανω απ’ολα!

Ε-Ε-Ερχεται!

http://s1.ziare.com/?mmid=d39bbab2ebb8d3396

χρόνια πολλά [B]jiopas[/B]…
να είσαι καλά εσύ και οι δικοί σου…άντε και η ομάδα σου…:smiley:

Σε χιλιοευχαριστω Crimson.Και σε σενα υγεια πανω απ’ολα!
Θα εισαι την αλλη βδομαδα στο live του Anathema και της Gathering να τα πουμε κι απο κοντα?