Ολυμπιακος Βολου

[I]του Anathema και της Gathering [/I] χεχεχε

δεν ξέρω…το πιο πιθανό οχι…αν και θέλει ο κολλητός μου δεν το βλέπω…αν έχεις χρόνο πάμε για κανένα καφέ πριν…

An μπορεχω να ερθω νωριτερα,που θα κοιταξω να το κανω,πολυ ευχαριστως.
Δεν νομιζω να εχεις κανενα ονομα που γιορταζει αυτες τις μερες κ να μην σου ειπα χρονια πολλα?
Α και να μην ξεχνιομαστε,E-E-Eρχεται!!!

όχι δεν έχω κάποιον…

ο καπετανος καλός είναι, απλά πρέπει να μείνει ελεύθερος γρήγορα…

*χθες ήμουν στο σπίτι της κοπέλας μου…ενας παοκτζης απο τις 1:15 εως τις 6:45 με ζάλισε για τον παοκ και για τα χάλια της λαρισας…χαχαχα καζάνι το κεφάλι μου…

Θα ξαναπροκαλεσω,αλλα με ΠΑΟΚτζηδες και Ολυμπιακους δεν κανουν τετοιες συζητησεις φιλε μου και κυριως τα ξημερωματα μετα απο κουραση,νυστα και αλκοολ!
Εσενα εννοουσα αν γιορταζες αυτες τις μερες!

Kι εμεις κατα τις 07:00 γυρισαμε πισω.Τα πιναμε με τον Moon Madness!

#-o μα τι στόκος είμαι…:lol: (σορρυ.κοιμήθηκα λίγο)
βαγγελης.!!

βασικά ο άνθρωπος είναι καλός, απλά είναι λίγο κολλημένος και είχε πιει και ένα τόνο κρασί…οπότε…

*τι κρύο είχε ρε συ στις 7?? την άκουσα…

δεν ντρεπεστε ρε?? στησατε ματσακι με τον πανιωνιο?? χαχαχαχα. εν τω μεταξυ απο τη στιγμη που ειχαμε ληξει εμεις χ και σεις το ιδιο, σκεφτηκα οτι μια χαρα θα το παρουν και οι σερρες… και ειναι 1-1 στο 80’…

Χασαν τα αχαστα για ακομα μια φορα οι δικοι μας…

Καλό και το 1-1 αλλά στις Σέρρες θέλουμε δουλειά για την παραμονή…έκπληξη για μένα το αποτέλεσμα στον Βόλο:):!:

Θελουμε επειγοντως επιθετiκο.Παλι τα αχαστα εχασαν οι επιθετικοι μας.
Εχω βαρεθει να λεω τα ιδια κ τα ιδια.
Νικιωτες γελοιοι ντυθηκατε Πανιωνιοι και ηρθατε να κανετε επεισοδια στο γηπεδο?Καλα δεν ντρεπεστε?Τοσο πολυ σας τσουζει?

Θεωρω απαραδεκτο να πηγαινω στο ημιχρονο στην τουαλετα οπως και πολυς αλλος κοσμος ,μπαμπαδες με παιδαικια και να βλεπω πενηντα ατομα του Πανιωνιου και καποιους με κασκολ Νικης Βολου να κρεμονται απο τα καγκελα,να βριζουν τον κοσμο,να ειναι ετοιμοι για ντου και να ξηλωνουν απο τις τουαλετες βρυσες και πομολα κ να μας τα πετανε.Γιατι?Επειδη η Νικη ειναι Γ Εθνικη κ φυσικα γιατι για ολα αυτα φταιει ο Μπεος.Ενταξει ,θα πω καμμια παροιμια για την στραβη τιν π****α.Και τα μισα συνθηματα ειχαν την λεξη Νικη μεσα.Ξερω,ξερω τους ενωσε ολους η προσφυγια και οι χαμενες πατριδες!Το ξαναειδα το εργο και στο παιχνιδι με την Α.Ε.Κ στο Πανθεσσαλικο,δεν μου εκανε εντυπωση!Απο ποτε ομως η μνημη για τις χαμενες πατριδες,ο ξεριζωμος και η νοσταλγια γεννανε χουλιγκανισμο ποτε δεν το καταλαβα!

Στα αγωνιστικα τωρα,ως γνωστον ο Φρατζιπανε εφυγε απο τον Ολυμπιακο Βολου κ το παληκαρι βρηκε αμεσως ομαδα για να συνεχισει την καριερα του.Μακαρι εκει να εχει καλυτερη τυχη,εδω ομως δυστυχως δεν επιασε.

ξέρω οτι σου αρέσει ο σολακης, αλλά ρε γαμώτο…δείχνει να παίζει καλά με την εμπειρία του, αλλά εχω την εντύπωση οτι αν είχατε άλλον στην θέση του θα κάνετε περισσότερα…μπορεί να έχω και λάθος βέβαια…

*τι τακουνάκι/1-2 έκανε χθες.? θεός.!

Εννοειται οτι εχεις απολυτο δικιο!!!

Βλέπω τη βαθμολογία και σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που ο Βόλος δεν κάνει τις ευκαιρίες του γκολ ή δεν σκοτώνει τα παιχνίδια στα οποία προηγείται κ ισοφαρίζεται. Θα μπορούσε να έχει άνετα 8 βαθμούς παραπάνω από όσους έχει τώρα, να είναι τρίτος και με διαφορά 5 βαθμών από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Συμφωνω απολυτα.

Ολοι στο Βολο αυτο λεμε,αλλα δυστυχως η ανικανοτητα των επιθετικων μας εχει διαμορφωσει αλλη κατασταση!

Aντε να δουμε κ καμμια υπογραφη να πεφτει παντως γιατι πολυ κλο κλο κι απο κοκο τιποτα(Βολιωτικη Παροιμια):stuck_out_tongue:

jiopas αυριό το βλέπεις για 2 πλό με Εργοτέλη?
Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος παίζει σταθερά καλή μπαλίτσα…

Φιλε,σημερα πλεον,το βλεπω αρχικα ‘‘Χ’’.
Η αληθεια ειναι οτι τις ζημιες φετος τις κανουμε εκτος εδρας,αλλα αρχικα μ’ενδιαφερει να μην χασουμε.
Το ξερω οτι παιζουμε καλη μπαλιτσα,αλλα ειλικρινα Romantic εχω βαρεθει καθε Κυριακη να παιζω καλη μπαλα,αλλα να βλεπω συναμα και ενα φεστιβαλ χαζογκολιας,ανικανοτητας και απιστευτης αστοχιας απο τους επιθετιους μας κ τελικα να μενω με τις εντυπωσεις και με τον ποντο της ισοπαλιας,
Οποτε αν σημερα δεις κανενα ‘Χ’ κ μαλιστα με σκορ 1-1 μην ξαφνιαστεις!

η λαρισα στο ματς με τον εργοτελη ειχε ζητήσει την κόκκινη του ολισε κάμποσες φορές…
ευτυχώς την πήρε ο ολυμπιακός…
άντε και ένα γκολ τώρα.!!

Δεν τρωω γκολ,αλλα δεν βαζω κιολας.Κακο αυτο φυσικα.Ισως ο χειροτερος Ολυμπιακος Βολου φετος,ανευρος και αψυχος,αλλα ‘‘Χ’’ στον Εργοτελη εκτος εδρας δεν το λες και ασχημο αποτελεσμα,αλλα πολυ ‘‘Χ’’ ρε παιδια.
Δεν διαμαρτυρομαι,καλα παμε!Περιμενα ομως πιο ψυχωμενη αντιδραση μετα την αποβολη του Oliseh!

μετά την αποβολή επεσε ο…ολυμπιακός.!!
ήταν λίγο περίεργο…