Ολυμπιακος Βολου

Oντως,περιεργο κι απαραδεκτο.
Παντως θα ηθελα να εκφρασω την ανειπωτη χαρα μου για το οτι ο Πανιωνιος παει απο το κακο στο χειροτερο και μαλλον θα ακολουθησει την ,δυστυχως,ηδη καταδικασμενη Λαρισα!
Πανιωνιε πεσε κι αν ειναι δυνατον πεσε και Γ Εθνικη να γουσταρω μεχρι θανατου!
Αντε Ατρομητε κ στα δικα σου!

αυτό λέει ολη η πόλη της λαρισας.!!
ακόμη συζητιέται στην πόλη η συμπεριφορά των παιχτών του πανιωνιου…
στη β, και ακόμη πιο κάτω…κανίβαλοι,.!!

Xθες,Αnneke/Cavanagh ησουν?
Φοβεροι ηταν!
Ρε συ,απεναντι απο τα μπουρδελα ειναι το All Alive.
Στρατηγικοτατη τοποθεσια!:smiley:

:lol:

θεϊκό σχόλιο…:smiley:

καλά θα ήμουν και δεν θα σου έλεγα??

*το φαντάζομαι οτι ήταν ωραία…έχω καιρό που φαντάζομαι πράγματα…[-X

http://www.sportnet.gr/report.php?id=249486

δεν θέλει λέει όμως…προτίμα να παει κάπου έξω δανεικός…

Δανικος?
Απο τη Δανια ειναι?:smiley:

#-o/:lol:

γράφω με το check spelling και πάντα μα πάντα η πρώτη λέξη είναι λάθος…!

*και εσύ αμέσως να το δεις…

Ελα μωρη παιχτουρα,βαλε φωτια στο Πανθεσσαλικο!
Φανταζομαι το Σαββατο με τον Π.Α.Ο.Κ στο 20ο λεπτο ακουγεται απο τα μεγαφωνα:’‘To γκολ για την ομαδα μας,ο Noe Rivera…’’

Κι απο κατω 25.000 εκστασιασμενοι οπαδοι:’’…Acosta!!!’’

θα έχετε 25.000 ? τι είναι? τον μεσι φέρατε?

Ασε με να παραμιλαω…

Kι επισημη ανακοινωση

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Noe Acosta με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ το συμβόλαιό του, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, κ. Γιώργο Τόρη.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Noe Acosta δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, μία ομάδα που έχει ήδη κάνει τη διαφορά από την πρώτη χρονιά που συμμετέχει στη Super League. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε το Βόλο όσο ψηλότερα γίνεται. Ήρθα σε μία ομάδα που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ραντεβού στο γήπεδο το Σάββατο».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Γιώργος Τόρης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου προχωρά σε μεταγγραφές παικτών που θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην κατάκτηση των στόχων της ομάδας, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί».

O Noe Acosta θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 20.

εγώ δεν είπα για την αξια του παίχτη…απλά για τον αριθμό είπα…:smiley:

Εγω παλι αμφιβαλλω κ για την αξια του παιχτη κ για τον αριθμο των φιλαθλων!:smiley:

Ελα εχω κι αλλα φρεσκα νεα!

http://jobulani.inews.gr/13/olybiakos-volou-kleinei-akosta-vlepei-gkilas-pinto-kai-bencha-fimes-kai-gia-frosini.htm

θα πάρετε και την κυρα φροσινι…?? ουαου.!! :lol:

*μην αλλάζετε πολύ την ομάδα… μια δυο προσθήκες θέλει…μια χαρά πάτε

Καλως τον!

που έπαιζε αυτός?

*άντε μπράβο…πάρτε και κανέναν ελληνα…

Μακεδονικο,αλλα δεν ξερω 1)τον λογο που τον πηραμε.Θες μια προβλεψη?Τον βλεπω να το δινουμε δανεικο,2)σε ποια θεση παιζει.
Κι εγω θελω να παιρνουμε Ελληνοταλεντακια κ να παιζουν ομως,οχι να ξεσκονιζουν τον παγκο!

Καλα με την μια δεν παίζει ποτέ κανείς…
και η λαρισα έτσι κάνει…όλο παίρνουμε και ολο κανείς δεν παίζει…και μετά δανεικοί.
αφού δεν υπάρχει άνθρωπος να τους δουλέψει, να είναι απο κοντά…

Και λιγα λογακια παραπανω για τον παιχταρα μας!
Μακαρι να πιασει,το θελω οσο τιποτα αλλο!

Αυτη η Α.Ε.Λ με τη Δανια εχει τελικα πολυ καλες σχεσεις!:smiley: