Πάντως με εμάς δεν παίζει ο Αλβάρεζ. Πολύ καλό αυτό.
μαλάκα κλαίω :lol:
αφού είναι λάθος στο check spelling…
jiopas σας ερχομαστε…!!!
Βρε καλως τα!
Να τος κι ο τριτος(μαλλον!).
Eλα σιγα σιγα να αδειαζει η καρνταρομπα!
http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23670:2011-01-14-20-41-42&catid=66:2008-06-09-00-38-12&Itemid=353
Κριμα γιατι τον συγκεκριμενο τον ειχα πιστεψει,αλλα δεν επεισε!
Eπομενο παιχνιδι για την ομαδα μας ,αυριο στην Κερκυρα για το Κυπελλο.
Κατ’εμε εξαιρετικα αμφιρροπο κι επιφοβο παιχνιδι!
Θα δουμε αυριο,ε Samis?
Καλα εκει στον Ο.Φ.Η αν τον παρετε ,θα εχετε ψωνισει απο σβερκο![-X
http://www.creteplus.gr/web/index.php/art/110/1/6812/Βλέπει-και-τον-Καπάνταη-μεταγραφικά-ο-ΟΦΗ!.html
πηρανε και τον μαλακα τον ιωαννου απο μας. εκει να δεις ψωνια. εγω βασικα δεν θελω να προχωρησουμε. τι να το κανω το κυπελλο, σιγα. να σωθουμε θελω. και χασαμε μεγαλη ευκαιρια το σαββατο.
Eγω να πω την αμαρτια μου θελω να προχωρησουμε στο Κυπελλο.
Φυσικα τωρα πλεον με νοιαζει ακομη περισσοτερο απ’οτι πριν να σωθω.
Μας πηρατε τον Ρικκα.
Καλοφορετο το παλτο,με γεια σας!
ασε οταν το ειδα εφριξα! τι μας τον κουβαλησανε αυτον ενω δεν τον χρειαζομαστε ηθελα να ξερα. τοσο βυσμα ειναι κ βρισκει ομαδα? καλα δεν ηταν στην αεκ? ελεος. ειμαστε η μονη ομαδα με 7 αμυντικα χαφ, χωρις επιτελικο μεσο, και 1 μονο σεντερ φορ!!
εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις να σωθεις πρωτα. χεστο κυπελο.
έλα ενα βήμα πιο κοντά στην ευρωπη…
μπράβο βολος…8)
ωραιο πεναλτυ… :roll:
Μπαλα δεν παιξαμε,ειλικρινα δεν μου αρεσαμε,αλλα επιτελους μια φορα να πω κι εγω οτι δεν επαιξα μπαλα ,αλλα κερδισα.Εχω βαρεθει καθε Κυριακη να παιζω μπαλαρα,αλλα να παιρνω τα …
Οπως κ να εχει μπραβο στην ομαδα και…
Κυπελλο,Κυπελλο Στον Παγασητικο!!!
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου jjopa έχετε ομάδα και φαντάσου οι 2 Ολυμπιακοί να παίξουν ΤΕΛΙΚΟ…
Τυφλός είσαι; Δεν είναι αυτό πέναλτυ και κόκκινη; Να βάλεις γυαλιά αμέσως!
[SPOILER]#-o#-o#-o#-o#-o[/SPOILER]
Παόκι Αιώνιος βγάλε το αντι-ολυμπιακό σου μένος στο κανάλι της ομάδας σου…
Όπου βλέπεις κόκκινο και άσπρο και ακούς για Ολυμπιακό παθαίνεις σπυράκια
Αφιερωμένο το βίντεο και το σύνθημα για τα αυριανά
YΓ
Έμαθα και στο Βόλο ότι το λιμάνι ήταν βαθύ…
το πεναλντυ χειροτερο και απο του βαζελου…
[SPOILER]γαρ γαρ γαρ:roll:[/SPOILER]
Παοκτση,μιλας εσυ που γελαει ολη η Ελλαδα με το γκολ που εβαλες στο Βολο με τον τερματοφυλακα πεσμενο?
Φιλε το ξαναειπα οτι στη ζωη μου εγω,οπως κ πολλοι αλλοι ,δεν εχω συννενοηθει ποτε με φιλαθλο του ΠΑΟΚ.
Δεν σας ενοχλω,μην με ενοχλειτε!
Εχετε ομαδα να ασχοληθειτε κ μαλιστα μεγαλυτερη απο τη δικη μου!
Δεν το επαιξα ποτε φιλαθλος μεγαλης ομαδας,αντιθετως.Απλα λατρευω την πολη μου κ την ομαδα της!Σας εχω βαρεθει να κλαιγεστε για το οτι δεν ειστε Αθηνα στη Θεση της ΑΘΗΝΑΣ.
Κι εγω ως ανθρωπος της επαρχιας εχω υποφερει κ υποφερω ακομη πιο πολυ για το οτι τα παντα στην Ελλαδα ειναι Αθηνα.
Δεν ηρθα ομως να βγαλω το μισος κ το κομπλεξ μου στην πολη σου.Αντιθετως οι ομοιοι σου ηρθαν εδω ληστεψαν κοσμο,εδειραν αναπηρους,εκλεψαν περιπτερα,ουζερι ,τσιπουραδικα και αφερεσαν απο τιμιο κοσμο το δικαιωμα να βγαλουν ενα μεροκαματο.
Μπορει ο μπαμπας σας ο Ζαγορακης να σας παρεχει πεπλο προστασιας,απο μενα ομως φιλε μην περιμενετε εσεις οι ΠΑΟΚτσηδες να σας πω μπραβο.
Σας το ξαναλεω δεν θελω παρτιδες με ΠΑΟΚια! Μακρυα!
Ευχαριστω για την στηριξη!
Ελα ομως που δεν μπορω να ανταποδοσω?
Να σου πω ρε γιατρέ, τα σπυράκια ΠΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ; :? :? :? :?