και λιγα λες…ηρθαμε στην πολη σας καναμε πλιατσικο και σας γαμισαμε τις γυναικες
ασε μας τωρα
και καταρχην δε σου απευθυνα το λογo,εγω ποσταρα στο θρεντ του ολυμπιακου βολου?θεωρεις οτι σου ανηκει το θρεντ?τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα :lol::lol:
και λιγα λες…ηρθαμε στην πολη σας καναμε πλιατσικο και σας γαμισαμε τις γυναικες
ασε μας τωρα
και καταρχην δε σου απευθυνα το λογo,εγω ποσταρα στο θρεντ του ολυμπιακου βολου?θεωρεις οτι σου ανηκει το θρεντ?τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα :lol::lol:
+1 χαχα και γω αυτό παρατήρησα, δεν είπες συγκεκριμένα “Ρε συ jiopa…”
Πρωτα απ’ολα εγω δεν ειπα οτι απαγορευεται να μπεις κ να πεις την αποψη σου.
Δευτερον αυτα που σου λεω ειναι γεγονοτα τεκμηριωμενα και σε παρακαλω πολυ αν δεν τα ξερεις να μην τα αμφισβητεις.
Αν δεν ηρθες στο Βολο το Σαββατο πραγματικα δεν ξερεις τι κανατε!
Να λες την αποψη σου ,απλα εγω δεν θελω νταλαβερια γιατι δεν βλεπω απο τη μερια σας θεληση για συνεννοηση!
Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας, Αλέξανδρος Μαγαλιός μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Βόλο:
«Όλα κύλησαν ήρεμα. Στην πόλη δεν συνέβη το παραμικρό, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ήταν χιλιάδες επισκέφτηκαν τα τσιπουράδικα και γεύτηκαν τα εδέσματα, η κίνηση ήταν μεγάλη και πήραν οικονομική ανάσα οι καταστηματάρχες της περιοχής.Περιμέναμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να επισκεφθεί την πόλη και ξέραμε ότι δεν θα γίνει τίποτα, αφού οι κάτοικοι των δυο πόλεων έχουν πολλά κοινά. Όσον αφορά τις καταγγελίες που έγιναν, έκλεψαν είδη από δυο περίπτερα κοντά στο Πανθεσσαλικό και κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Απο εκεί άρχισαν τα επεισόδια με τους Αστυνομικούς και πετάχθηκαν δακρυγόνα. Τίποτε άλλο δεν συνέβη,αλλά θα πρέπει να πούμε ότι στο στάδιο έγιναν πολλές ζημιές από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»
http://www.metrosport.gr/magaliospr-emporon-volou-den-egine-tipota-stin-poli
Ρε Αιωνιε εχω πεθανει στο γελιο πραγματικα!!!
Θα με κανεις να πω ‘‘ZΗΤΩ Ο ΠΑΟΚ’’ κ δεν θελω!:lol::lol::lol::lol:
Tην αλλη φορα βαλε link απο τα '‘Σπορ Του Βορρα’.
Aσε μας ρε φιλε,κανε μας τη χαρη.
Και οτι δηλαδη κλαπηκαν μονο δυο περιπτερα,που παραπανω ηταν και μαλιστα το ενα το ειχε αναπηρος που εφαγε κ ξυλο,ειναι μικρο πραγμα?
αφου λεει παπαριες ο τυπος απο πανω και εσυ χρησιμοποιουσες teleport για να εισαι πανταχου παρων και να δεις τι παιζει,εγω δεν εχω να πω τιποτα αλλο
Eπιτελους το καταλαβες!
ρε παοκτσις δε το ακουσες?δειραμε αναπηρο περιπτερα με 12 παιδια,αρρωστη μανα,αστεγο,με πουτσοφαγουρα και μοιαζει και λιγο στον ρομαντικ_7… βαναυσο
Όταν αποφασίσεις τι έγινε τελικά, πες μας κι εμάς να μάθουμε.
Γιατί καλά κάνεις και κατηγορείς την Metrosport ως φυλλάδα του κώλου γιατί τέτοια είναι, αλλά τι προσφέρει αξιοπιστία σ’ αυτά που λες εσύ, ο οπαδός της αντίπαλης ομάδας? Ήδη μέσα σε λίγη ώρα αντιφάσκεις.
Πέρα απ’ αυτό, φυσικά και είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε επεισόδια και οποιαδήποτε μορφή βίας και δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτά.
Αλλά να λες ότι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι άτομα για συνεννόηση όταν εσύ ο ίδιος μπαίνεις στο θρεντ του ΠΑΟΚ και αρχίζεις να μιλάς περί “σιχαμάτων του Βορρά” και “5000 τσογλανόπαιδων που σου κατέστρεψαν την πόλη”, ε νομίζω γίνεσαι κι εσύ λίγο προκλητικός δε νομίζεις?
Όσον αφορά το πέναλτυ, για να δούμε και τα αγωνιστικά, ναι ήταν πέτσινο, αλλά η απάντηση “ναι αλλά σ’ εσάς δώσανε το άλλο πριν 3 μέρες και και και” δεν αποτελεί δικαιολογία.
Ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν για το “χαμηλού επιπέδου” πρωτάθλημά μας, όταν εμείς οι ίδιοι υπεκφεύγουμε σε κάποια θέματα.
Αυτά δεν τα λέω τόσο πολύ προσωπικά, όσο σε γενικό επίπεδο με αφορμή αυτά που έγιναν και διάβασα.
Φιλικά πάντα κι ας έχεις όποια γνώμη θέλεις για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, δε με νοιάζει κιόλας.
Βρισκω αρκετα λογικα αυτα που λες,αλλα να ξερεις οτι κι εγω με αυτα που ειδα το Σαββατο και αν θες κ μετα απο το ατυχες κ ψιλοαδικο αποτελεσμα για μενα,εγραψα αρκετα πραγματα εν θερμω.
Το ξερεις ομως κι εσυ οτι το Σαββατο εγιναν πολλα.
Σεβαστό και δεκτό, και σίγουρα έγιναν το Σάββατο πολλά πράγματα, απλά εγώ επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη, προτιμάω να μην πάρω ξεκάθαρη θέση.
Εσύ προφανώς και είδες περισσότερα, απλά θεωρώ ότι δε θα βγάλουμε άκρη σ’ αυτό το θέμα εν τέλει.
εισαι σιγουρος για αυτο?γιατι αν ισχυει ανακαλω αμεσως περι καταδικαστεων γεγονοτων:lol::lol:
Ακριβώς γι’αυτό μετά το ματς αρκέστηκα στο να σχολιάσω τα του παιχνιδιού(που διαφωνούμε, οκ μεσ’το πρόγραμμα είναι αυτό, μπάλα είναι) και να μην μπω στο τρυπάκι του να υποστηρίζω κάτι που δεν έχω δει με τα μάτια μου.
Προσωπικά, δεν θα πιστέψω ούτε την Metrosport, ούτε και τον jiopas όμως, γιατί προφανώς τα βλέπει από την δική του πλευρά και ίσως και τα μεγαλοποιεί και λιγάκι.
Οπότε καλό θα είναι, άμα δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο σε βίντεο ή άμα δεν ήταν παρών κάποιος, να μην εκφέρει τόσο απόλυτη άποψη.
Eννοειται οτι τωρα πλεον ο,τι εγινε ,εγινε.Απλα προσωπικα ειμαι πολυ εναντιον της βιας κι αυτα που ειδα το Σαββατο ηταν πρωτογνωρα για την πολη μας.
Τες πα εμενα με νοιαζει να σωθω πλεον και τιποτε αλλο.
Πάντως ρε παιδιά τον ανάπηρο τον περιπτερά πώς τον δείρανε;
Του κλέψανε πράγματα, τρέξανε και τους πήρε στο κατόπι με το καροτσάκι; 8O
Και μετά γυρίσανε και τον δώσαν μερικές; 8O8O8O
και επειδή σας βλέπω και ηρεμήσατε πάρτε δεύτερο γύρο…
[B]«Austrian Boys»[/B]
«Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στην φίλαθλη Ελλάδα,
Γιατί έκλεισε τα μάτια του στην καταφανέστατη περίπτωση επιθετικού φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδας μας στη περίπτωση του πρώτου αντικανονικού τέρματος, ενώ ο τερματοφύλακας κείτονταν ανήμπορος να αντιδράσει ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Επισημαίνεται πως, ο επόπτης γραμμών δεν έφυγε για την σέντρα όπως όφειλε, αλλά το έπραξε, μετά από παραίνεση του διαιτητή στην μεταξύ τους επικοινωνία που υπήρξε αμέσως μετά το αντικανονικό τέρμα.
Γιατί με την στάση του, τα επιλεκτικά σφυρίγματά και αποφάσεις του, δεν απέβαλε τον πετοσφαιριστή Κλάους Αθανασιάδη, που έπρεπε δις να αποβληθεί. Έτσι, κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα και να αναδείξει νικήτρια την ομάδα που απλά δεν υπήρξε στο γήπεδο και έπρεπε να έχει χάσει.
Αναρωτιόμαστε επίσης, πως, ο συγκεκριμένος διαιτητής (ο ΘΕΟΣ να τον κάνει) με κατοικία στην Τούμπα και ο οποίος έχει φορέσει τα χρώματα ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης (αλήθεια, ποιας άραγε;;), να ορίζεται να διαιτητεύσει αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας. Είναι δε άξιον απορίας πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν αντέδρασε στον ορισμό του συγκεκριμένου κυρίου.
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο εν λόγω διαιτητής αποτελεί «παιδί» του Γκαγκάτση, όπως αποκαλείται στο πρωτοσέλιδο Κυριακάτικης αθλητικής εφημερίδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πειστήκαμε όμως, από το ρεσιτάλ των ιδιοτελών και προκλητικών σφυριγμάτων που έπραξε, πως επρόκειτο για διαιτητή περιορισμένων δυνατοτήτων, ικανοτήτων, κρίσης και αντίληψης.
Θέλουμε δε να ελπίζουμε ως Έλληνες πολίτες, πως, από τη θέση ευθύνης που κατέχει στην ειδική υπηρεσία λαθρομετανάστευσης (EURODAC) όπου απασχολείται, η συνέπειά, ωριμότητα και επαγγελματισμός του, δεν συμβαδίζει με την αποτυχημένη διαιτητική του παρουσία.
Για όλα τα παραπάνω ο συγκεκριμένος κος Σιδηρόπουλος θεωρείται PERSONA NON GRATA στην όμορφη Πόλη μας, τον Βόλο.
Για τα επεισόδια τι να πούμε; Κατά αρχήν να προτείνουμε στην πολιτεία, όπως, παρόμοιο με τον φράχτη που σκέφτεται να χτίσει στον ΈΒΡΟ για τους λαθρομετανάστες, να δημιουργήσει και στα Τέμπη για να αποφεύγεται η κάθοδος των βαρβαρικών ορδών, που διδάσκουν ΠΑΟΚ.
Κύριε Ζαγοράκη, που φορέσατε και τιμήσατε το εθνόσημο και σας γεμίζουν με περηφάνια οι διδάσκοντες επιστήμονές της μαλαματίνας,
· πού κρυβόσασταν την ώρα των επεισοδίων αντί να βρίσκεστε εντός αγωνιστικού χώρου για να ηρεμήσετε τους «μετόχους» σας;
· αφού ξέρατε ότι ταξίδευαν 3000 οπαδοι σας χωρίς εισιτήρια , τι μέτρα πήρατε για αυτό;
· γιατί οι Security του ΠΑΟΚ STUFF κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα στο ταρτάν του γηπέδου; Για να καθοδηγούν, να προκαλούν και να συντονίζουν τα επεισόδια;
Εμείς, ως οργανωμένοι, τιμήσαμε σώματι και ψυχή πριν λίγους μήνες στο μνημείο των Τεμπών τους αδικοχαμένους οπαδούς σας, ενώ εσείς μας το ανταποδώσατε καίγοντας το γήπεδο, κλέβοντας τις επιχειρήσεις των πολιτών μας και βρίζοντας τα γυναικόπαιδα στη κερκίδα που εισχωρήσατε. Δεν είχαμε ως οργανωμένοι άλλη επιλογή, από το να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, οικογενειάρχες και παιδιά, απωθώντας τους <<ζαλισμένους>> οπαδούς, παίζοντας το ρόλο των αστυνομικών αρχών.
Ευτυχώς το παιχνίδι του εκφοβισμού, ο τσαμπουκάς και η επιδίωξή σας να διώξετε τον δικό μας κόσμο από τη κερκίδα, όπως συνήθως πραγματοποιείτε σε άλλες επαρχίες, στο Βόλο δεν πέρασε. Από το Σάββατο στη πόλη μας ανακηρυχτήκατε ανεπιθύμητοι και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων σας έχει ήδη κλείσει γιατί απλά δεν σας δίνουμε εμείς το δικαίωμα να τον διατηρείτε.
Παράλληλα, μέσω αυτής της ανακοίνωσης, μας δίδετε η ευκαιρία να εκφράσουμε τη διαφωνία μας με την ΠΑΕ της ομάδος μας, να δίνει αυτόν τον μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους, οι οποίοι αποδεδειγμένα στο παρελθόν επιδεικνύουν απάνθρωπη παραβατικότητα. Οι δε συνέπειες της παραχώρησης εισιτηρίων, καταγράφηκαν στα μάτια όλων και ειδικά των οικογενειαρχών μετά των παιδιών τους, που ήλπιζαν να παρακολουθήσουν μία ποδοσφαιρική παράσταση, δυστυχώς όμως με αχάριστους φιλοξενούμενους.
Το συμπέρασμα όμως όλων αυτών είναι ότι για άλλη μία φορά το Πανθεσσαλικό δεν αποτελεί αποτελεσματικό όπλο. Αν η ομάδα μας έπαιζε στο σπίτι της το ΕΑΚ, ούτε ο Σιδηρόπουλος θα έπαιζε τις κουμπάρες, ούτε οι φιλοξενούμενοι θα το παίζανε βάρβαροι γιατί απλά δε θα ήταν πάνω από 500, ενώ και το πρόβλημα του γκολ θα είχε λυθεί αφού ο Σολάκης θα σκόραρε με κλειστά τα μάτια».
Eνταξει φιλε,αυτη τη στιγμη ειλικρινα με βγαζεις μαλακα,αλλα δεκτο.
Πιστεψε με δεν ειναι η προθεση μου ουτε να τα βαλω με ΠΑΟΚτσηδες,ουτε να σε πεισω,απλα ηθελα να βγαλω την αγανακτηση μου γι αυτα τα σιχαμερα πραγματα που ειδα στο γηπεδο,
Καταλαβαινω,οτι οι μαλακιες 10-20 ατομων αμαυρωνουν την υστεροφημια και των υπολοιπων υγειων φιλαθλων και ισως,επειδη δεν σε ξερω το λεω αυτο,κι εσυ να ανηκεις στους τελευταιους και να στενοχωριεσαι για την ασχημη εικονα που σχηματιζεται.
Αν ομως με βλεπεις σαν εναν ο οποιος ηρθε χθες στην Super League και ξαφνικα πουλαει και μαγκια κ στυλακι,πιστεψε με κανεις λαθος.
Εγω αυτα που ειδα σχολιασα και φανταζομαι οτι κι εσυ στη θεση μου το ιδιο θα εκανες και θα τα επεκρινες με τον πιο αυστηρο τροπο.
Tρωγομουν εδω και ωρα να το ανεβασω,αλλα ειπα να δωσω τοπο στην οργη.
Ειλκρινα δεν θελω να το σχολιασω
παντως τζιοπας μαρεσε που σταδιακα τα τσογλανοπαιδα μειωθηκαν αυτες τις μερες…
ανημερα των γεγονοτων ηταν 5000,προχτες καμια 200αρια χτες γυρω στο 50αρι σημερα 10-20…τουλαχιστον σε πειθουμε:roll: