Ολυμπιακος Βολου

Mπραβο ρε μεγαλε,πως το καταλαβες?
Ασε τωρα να μιλησω με κανεναν αλλο μηπως και συνεννοηθω.

Όχι ρε μαν τι λες.
Λογικό δεν είναι ο καθένας να προσπαθεί να υποστηρίξει την ομάδα του/οπαδούς του;
Ουσιαστικά αυτό που λέω είναι το ότι, επειδή ακούω διαφορετικές εκδοχές από τον έναν και από τον άλλον, προτιμώ να μην πάρω θέση.
Δεν θα πιστέψω τον ΠΑΟΚτση που άκουσε τι έγινε από έναν που άκουσε τι έγινε, ούτε τις φυλλάδες, ούτε όμως και τον Βολιώτη.
Και φυσικά στεναχωριέμαι για αυτά που γίνονται, γιατί πραγματικά δεν βλέπω λόγο για να γίνουν.(Ό,τι και αν έγινε). Όπως είχα στεναχωρεθεί για τα όσα έγιναν στο μπάσκετ με τον ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν.Και γω είμαι ο πρώτος που θα βγει και θα κράξει τους κάγκουρες που πουλάν δήθεν μαγκιά,αμαυρώνοντας τον υπόλοιπο λαό του ΠΑΟΚ.

Παει κι αυτος,αλλα να παιρνουμε επιθετικο δεν βλεπω!
Βεβαια σημερα στο ραδιο ειπωθηκε οτι υπαρχουν ηδη δυο κλεισμενοι ποδοσφαιριστες που θα ανακοινωθουν μαλλον τη Δευτερα!

Λετε να βγει ο κατωθι κυριος?Καλες περγαμηνες εχει.Για να δουμε…

Καλή επιτυχία με την ΑΕΚ αγαπητέ jiopas ελπίζω να πάιξει καλά ο Ολυμπιακός Βόλου και να πάρει το 2πλο

Μακαρι!Κι ενα ‘‘Χ’’ καλο θα ειναι.

[COLOR=“Red”][SIZE=“5”][B]AYTO EINAI ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΜΟ#ΝΙΑ[/B][/SIZE][/COLOR]

το 0-4 πώς σου φαίνεται? :roll:

Αυτή τη στιγμή ο Βόλος κάνει την μεγαλύτερη νίκη που έχει κάνει οποιαδήποτε Α’ εθνικής στη σύγχρονη ιστορία της. 0-4 εκτός έδρας σε ομάδα του ΠΟΚ θριαμβεύτρια σε πρόσφατο ντέρμπι.

Αν ο Βόλος δεν βγει Ευρώπη φέτος θα είναι έγκλημα και αδικία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΒΟΛΑΡΑ!

Πολυ μεγαλη νικη της ομαδας μας απεναντι σε μια ανυπαρκτη κατα τ αλλα αεκ!
Μπρεσκα και Καπετανος Ενορχιστρωτες Ουμπιντες και μονχε θεουληδες οπως παντα και αλβαρες και σανκαρε στιλοβατες της αμυνας!
Και εχω αρχισει να σκεφτομαι τι θα μπορουσε να χε συμβει σ αυτο το πρωταθλημα αν εκει μπροστα ειχαμε καποιον αλλον και οχι τα 2 κρυαρια μαρτιν και καμπανταης και ενας σολακη 36 χρονων που δυστυχως δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του!8O8O8O8O

συγχαρητηρια στους γαυρους του βολου…

αντε αυριο να νικήσουμε και εμείς τις γριές!!! :smiley:

Μαγεια,θρησκεια Βολαρα στην καρδια μια ζωη!!!
Τεραστια εμφανιση κ φυσικα τεραστια νικη!!!
Μπρεσκα απλα απιστευτος!Οι αμυντικοι της Α.Ε.Κ ακομη ξερνανε!!!
Η ομαδα μου στο πρωτο ημιχρονο απλα επαιξε μπαλα πολυ μεγαλου βεληνεκους!
Συμφωνω απολυτα με ChrisP με ολα οσα εγραψε!!

Μπραβο Βολαρα!!!

Υ.Γ Neo,αυτα τα ‘‘Γαυροι του Βολου,τι τα θες?’’

Συγχαρητηρια ρε μαγκες. Κριμα που σε μια εβδομαδα πρέπει να κατσετε να χασετε απο τον Ολυμπιακό.

Tωρα το χαλασες!

Ε, αληθεια δεν ειναι; Το εννοω, ειναι πραγματικα κριμα…

Κατσε ρε φιλε να γινει το παιχνιδι πρωτα και θα συζητησουμε μετα.Μην το προδικαζεις!
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια.Εσυ που το ξερεις?

Λες να στο χαρισει το ματς ο Μαρινακης; Αν στραβοπατησει αυριο ο Παναθηναϊκός μπορει…

Φιλε μου υποθετικες συζητησεις απο τωρα δεν μπορω να κανω.
Θες να μιλησουμε για το μεταξυ μας ,πολυ ευχαριστως!
Δεν λεω οτι θα νικησω τον Ολυμπιακο,αλλα δεν μπορω κ να πω οτι θα παω με κατεβασμενα βρακια!

Ελα ρε αδερφε τωρα. Η ομαδα σου ειναι στο αρμα του Μαρινακη και το ξερεις πολυ καλα. Αυτό έχει τα θετικά του γιατι σου εξασφαλίζει καλες διαιτησιες και στο μέλλον μπορει να σου δωσει και καναν δανεικό που δεν θα του κανει αλλά στα μεταξύ σας παιχνιδια, ναι, θα πηγαινεις με κατεβασμένα παντελονια. Έτσι παίζεται το παιχνίδι, τι να κανουμε τωρα; Αμα δεν αρεσει στην ομαδα σου ας μην το παίζατε. Για το μεταξύ μας ματς τι να πω; Ειμαι πολυ εκνευρισμενος με την ομάδα μου, οχι για σημερα, γενικα, ενω ο Ολυμπιακός Βόλου ειναι μια πολυ καλη ομαδα, λίγο ασταθης, αλλα πολύ καλή και αυτό φάνηκε σημερα.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=35470&catid=114

Πες τα ρε Χελακη!!!

Μάνσον, πίκρα μεγάλη ε?