Ολυμπιακος Βολου

Έτσι είναι, αλλά έτσι όπως έπαιξε ο Ολυμπιακός Πειραιώς, την άξιζε την νίκη…δεν είδα το παιχνίδι απλά διάβαζα την εξέλιξη στο sport24, οπότε sorry αν κάνω λάθος,αλλά φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε μόνο μία-δύο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο:):!:

Το ειπα κ στο πρωτο μου post για τον αγωνα οτι ο Ολυμπιακος Πειραιως ηταν καλυτερος.Αυτο τι σημαινει ομως,οτι οποιος ειναι κατωτερος δεν παιρνει πεναλτυ?:slight_smile:

Επισης,ταδε εφη Αχιλλεας Μπεος.
Eκει που λεει για την Α.Ε.Κ κ τις τσοντες εξαιρετικα αφιερωμενο στον Manson :smiley:

http://www.sportnet.gr/report.php?id=252134

Βγαλτε ο,τι συμπερασμα θελετε!

Επισης πηραμε παιχτη.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=252124

Τον συμπαθούσα τον Βόλο σαν ομάδα. Τώρα τον αγαπάω. Με το στήσιμό του με έκανε πλούσιο.

Και το κλασσικο γλειψιμο στον Μαρινακη μεσα βεβαια μη τυχον και χαλασει η παραδοση… :stuck_out_tongue:

Tι μπαλαδοφατσα εισαι εσυ αγορακι μου!!!

χαχα…αυτό είπα και εγώ όταν τον είδα :smiley:

σου εύχομαι να έχει πέσει η λαρισα όταν θα παίζουμε μεταξύ μας και να κάνετε ένα ωραίο διπλό με τον καινούριο παιχταρα…ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ!!! (αλλά με αυτούς που έχουμε σιγά την μάχη)

Nαι αυτο σκεφτομουν κι εγω το πρωι ,οτι δηλαδη σε δυο βδομαδες εχουμε El Vlachico!
Διπλο στο Μαντρι-Γαλ,Βολε,ολε-ολε!
Ελα μην βαρας ,χαβαλε κανω!

είναι κρίμα πάντως να υπάρχει τέτοιο ματς στην α’ και να έχει πέσει η μια ομάδα…
φαντάσου 16.500 κόσμου να πάει για να περιμένει νίκη και οχι να είναι θυμωμένος με τους παίχτες της ομάδας του…

πως τα κατάφερε έτσι ο πηλαδακης

Παντως θα πω ρε φιλε κατι βαρυ το οποιο δεν το λεω τοσο για την Α.Ε.Λ και τους φιλαθλους της,αλλα πιστευω οτι ολοι αυτοι(Παναθηναικοι,Παοκτσηδες,Αεκτσηδες) που κατηγορουν τον Μπεο για ολα οσα τον κατηγορουν,τετοιον παραγοντα δεν εχουν στην ομαδα τους.
α)Ο ΠΑΟ δεν εχει διοικηση.
β)Ο Αδαμιδης ειναι παραγοντας για γελια πραγματικα και το μονο που κανει ειναι να ριχνει λαδι στη φωτια(δηλαδη την κλαψα) των Αεκτσηδων!
γ)Ο Ζαγορακης ,αστα…
Φανταζεσαι τον Μπεο προεδρο μεγαλυτερης ομαδας απο τον Ολυμπιακο Βολου τι θα μπορουσε να κανει με τις γνωριμιες του,τον τσαμπουκα του και την μπαλα που ξερει,διοτι πιστεψε με ξερει.Γι αυτο κ φερνει παιχτακια αγνωστα μεν,πολυ καλα δε.Το ιδιο εκανε κ στον Πανιωνιο.

παρόμοια πράγματα λέγαμε και με τον iron aris για τον κοντη…
δεν λέει κανείς για τις ικανότητες του μπεου(ή του κοντη).
για όλα τα άλλα λέμε…
άμα είχε τον μπεο η λαρισα τώρα θα ήταν πεντάδα(και παραπάνω)
απλά θα μπορούσε να μιλάει λιγότερο και να συμπεριφέρεται καλύτερα…κατα τα αλλα είναι θεός…

αλλά άμα λεει απαγορεύω σε κάθε λαρισαιο να εισέλθει στην πόλη του βολου, και θα φυλάμε στις εισόδους της πόλης , φυσικό είναι όλοι να λένε για την συμπεριφορά του…

αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση λαρισα να είναι στο κόλπο της παραμονής οταν φτάσει το ματς…
η λαρισα έμεινε χωρίς δεξί μπακ(προχθές έπαιξε μικρός και επιθετικός στη θέση!!), ο κανομπιο στο χειρουργείο, τον ελ ζαρ δεν τον πήραμε, οι μεταγραφές δεν έκλεισαν και ο μπλαζεκ αποβλήθηκε με 2 κίτρινες σε 20 δεύτερα ενώ είναι μπροστά το ματς της χρονιάς(τυχαίο αυτό:roll:)
μακάρι αλλά δεν το βλέπω

Tι λε ρε παιδι μου…:roll:

ΥΓ.Εννοειται οτι μονο ομαδες που φερνουν την ονομασια “ολυμπιακος” εχουν τετοιους “παραγοντες”.Γι’αυτο και οι διαφορες με τις αλλες ομαδες και τους οπαδους τους που εχω αναλυσει σε παλιοτερο ποστ,να μην λεμε τα ιδια.Βρωμα,μποχα,δυσωδια,αηδια,σιχαμα.

[SPOILER][/SPOILER]

pffff

Ασχολεισαι ρε συ Savealekos με ανθρωπο που ειναι πιο γραφικος κι απο τα Αγραφα?
A King Diamond 13,ετσι για να μην ξεχνιομαστε αφιερωμενο το παρακατω
βιντεακι.

Στα δικα μας τωρα επανερχεται ευτυχως κι επιτελους ο Umbides!

jiopas ετσι όπως τα λες για τον Μπεο εγω θα επρεπε να αναπολω τον Ψωμιαδη δηλαδη…

Ο καθενας μπορει να καταλαβει ο,τι θελει.
Εγω ειπα οτι ειναι παραγοντας με καρυδια κατι δηλαδη που η φλωραντζα ο Αδαμιδης,ο ελαχιστος,δεν ειναι.
Εσυ κατσε αποθεωνε Αδαμιδη,συνεχιζε την κλαψα για την πορεια της Α.Ε.Κ και βαζε τα με τις μικρες ομαδες τυπου Ολυμπιακου Βολου.
Δεν πτοουμαι φιλε μου καθολου.Την τελευταια εβδομαδα μου τα εχετε κανει ολοι τσουρεκια,αλλα ειλικρινα αδιαφορω.
Δεν καταλαβαινεις οτι μιλας με ενα φιλαθλο μιας ομαδας που ειχε να ανεβει 20 χρονια Α Εθνικη και αυτο επιτευχθη χαρη σε εναν προεδρο που ηρθε στο Βολο και εδωσε μεσα σε τρια χρονια υπερβολικα πολλα πραγματα.
Φυσικα και ξερω τι θα πει Μπεος,αλλα οταν βλεπω εργο να μην χεοροκροτησω δηλαδη?
Κραταω μικρο καλαθι και ειμαι υποψιασμενος για το τι μπορει να γινει μελλοντικα,αλλα τωρα ο Μπεος δινει.
Και να ξερεις οτι ο,τι μας ειπε οτι θα κενει το εκανε μεχρι κεραιας.
Ηρθε το 2008 και ειπε οτι σε δυο χρονια θα ημασταν Α Εθνικη και το εκανε.
Μας ειπε περισυ οτι σε τρια χρονια θα παιζουμε Ευρωπη και αυτο ειναι πιθανο μεσω Κυπελλου να γινει και φετος.
Μας εφερε παιχτες που ουτε ειχαμε ξαναδει στον Βολο.
Πες μου εσυ εναν λογο να μην γουσταρω Μπεο.
Το ξερεις καλα οτι στο Ελληνικο Πρωταθλημα αν πας με το σταυρο στο χερι εισαι χαμενος.
Και στην τελικη δεν δεχομαι υποστηρικτες μεγαλων ομαδων(ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,Α.Ε.Κ,Π.Α.Ο.Κ)να μου μιλανε για ηθικη.
Ειναι τουλαχιστον αστειο.

Καλα ναι. Εγραψες ενα κατεβατο και δεν απαντησες: Εγω δηλαδη πρεπει να αναπολω τον Ψωμιαδη;

Πρωτα απόλα δεν ειμαι Αεκτσης για να σου πω εγω αν πρεπει να να αναπολεις Ψωμιαδη.
Δευτερον λογικα οχι.
Τριτον δεν με απασχολει κι ιδιαιτερα.
Τεταρτον,εγω παντως μετα απο δεκα χρονια,αν εχει ηδη φυγει ο Μπεος και παιζω παλι με Δοξα Γρατινης,Δοξα Κρανουλας και Θερμαικο θα αναπολω Μπεο.
Τωρα σου απαντησα?:stuck_out_tongue:

Nαι. Παντως για να μιλησω λιγο επι της ουσιας, χιλιες φορες παραγοντες τυπου Σπανου ή Πηλαδάκη και ας μην είναι “μαγκες” παρα Μπέοι και Ψωμιαδηδες.

μια παρενθεση,αλλα ποιος θα ηθελε σαν προεδρο του ενα τυπο που το πρωτο συνθετικο του επιθετου του αρχιζει απο Μ και το δευτερο απο αντρικο γενιτικο οργανο:-s

Καλα,γραφικος εγω αλλα σας κραζουν κι αλλοι εδω περα απ’οτι βλεπω με μη “γραφικο” τροπο.Τα ιδια λενε κι αυτο ποναει…