λοιπον να γραψω και εγω τη γνωμη μου περι του θεματος… σαν ανθρωπος εγω θεωρω τον μπεο οτι ειναι ενας μαλακας στιγνος επαγγελματιας ελληναρας οπως ειναι και ο ψωμιαδης οπως ειναι και ο μαρινακης…ενας ανθρωπος που θελει να βγαλει λεφτα απο παντου με το παραμικρο αλλαζει τη ψυχολογια κτλ.
σαν παραγοντας ο βολος χρωσταει πολλα στον μπεο και πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος για να μη καταλαβει τι εχει δωσει ο μπεος στο βολο (ανοδο μετα απο τοσα χρονια, καλο ποδοσφαιρο, ποιοτικους παιχτες, καλο προπονητη καινουργιο προπονητικο κεντρο και πιθανον ακομα και ευρωπη και κυπελλο καποια στιγμη)… αυτος ο ανθρωπος πιθανον και σε ενα δυο χρονια να πουλησει την ομαδα και να παιζουμε με τον ανδρουτσο γραβιας αλλα πιστεψτε με θα χει δωσει πολλα περισσοτερα απο εναν αδαμιδη… βεβαια εννοειται πως σε περιπτωση που φυγει πιστευω κανενας δεν θα τον αναπολησει γιατι μη ξεχναμε ολοι πως εφυγε απ τον πανιωνιο… η μη ξεχναμε πως εφυγε ο ψωμιαδης απ την αεκ… αυτη ειναι η γνωμη μου
Υ.Γ. νταιμοντ αντε πανε μιλα για καμια σοβαρη ταινια στο τοπικ με τις καλυτερες φετινες κυκολοφοριες που το χεις…
Μηλα ή πορτοκαλια?Μα καλα τι σας διδασκουν σ’αυτα τα γυμνασια πια?:-k
εσενα μαλλον μαθηματα χιουμορ
το κύπελλο είναι πιο κοντά…άντε ρε βολε.!
να ήξερες τι σύγκριση εχεις κάνει…!!!
Ελα ρε Βολαρα αστους να λενε.
Με Νεμεθ για πρωτη φορα στην αποστολη και Ουμπι παλι εξω!
Και μετα ερχεται ο Ατρονητος την Κυριακη.
Για πες…
[SPOILER]ο ένας εδώ και 4 χρόνια εχει ανοίξει δουλειές με τους διαιτητές ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.!!
ο άλλος τιμωρείται και εκβιάζεται απο αυτούς σε κάθε ευκαιρία… (αμα θες ξαναψήφισε με ανοιχτή ψήφο 1 βδομαδα πριν που δεν αλλάζει*)
σε ερώτηση δημοσιογράφου ποιοι είναι αυτοί που κυνηγάν τον πηλαδακη και αν είναι ο σπανος*, ο πηλαδακης απάντησε οτι δεν είναι σε καμία περίπτωση ο κύριος#-o σπανος, και ότι αν ήξερε ποιοι είναι θα πήγαινε στον εισαγγελέα…[-X
εγώ όμως άλλα έχω ακούσει…:roll:
εκεί πάει η σύγκριση[/SPOILER]
Ε,Λαρισαιε,κατω τα χερια σου απο το ‘‘αυτου’’.
Το ‘‘αυτου’’ ειναι βολιωτικο!:lol:
έχεις ξεσκιστεί να με διορθώνεις :lol:
*η γιαγιά μου το λέει 50 φορές τη μέρα
Πουτανα Θεσσαλια
για μενα εισαι θρησκεια!
:lol::lol::lol:
στη θεση της η καρδια μας!8O
κωλοφαρδοι…
Λογω δουλειας ουτε πηγα,ουτε το ειδα.
Αλλα,…
Κυπελλο,κυπελλο στον Παγασητικο!!!
[B]Μπέος: «Στην εντατική?»[/B]
Στην? εντατική (τρόπος του λέγειν) έστειλε το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Κέρκυρα, τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Αχιλλέα Μπέο.
Ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ, παρά την πρόκριση που πήρε η ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στον επαναληπτικό στην έδρα τους 2-1 από τους «Φαίακες» και αν δέχονταν ένα ακόμη γκολ θα έχαναν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους.
«Ήταν σαν να μπήκα στην εντατική και βγήκα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Μπέος και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για την παρουσία της και [B][I][U]λυπάμαι πάρα πολύ για την εικόνα της ομάδας μου».[/U][/I][/B]
αχμ. :-k
*έρχεται σιγά σιγά.
Το τρένο του Βόλου δεν σταματά! Και τώρα ο Ατρόμητος…Όλοι τη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό!!! :D:D
Όσο για τη δήλωση του προέδρου μας, καλά θα κάνει να μη λυπάται διότι αυτή η ομάδα μας έχει κάνει ήδη υπερήφανους. Μετά από 20 χρόνια στην αφάνεια παίζουμε ποδόσφαιρο που το θαυμάζει όλη η Ελλάδα?τι άλλο πρέπει να κάνουμε δηλαδή? Οι ομάδες χτίζονται σιγά σιγά. Ένα είναι σίγουρο?τα καλύτερα έρχονται?
είπαμε…καλύτερα να μην μιλάει…μια χαρά τα πάει με την ομάδα του…δηλαδή αν το σηκώσει ή αν χάσει στον τελικό τι θα πει?
''Το σηκωσαμε ‘’,θα πει!
Αυτα δηλωσε ο παιχτης που ειχε ερθει στον Ολυμπιακο Πειραιως με τα λεφτα του ελληνικου λαου και τις απατες του Κοσκωτα.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=252763
Καλα ρε συ…δεν είπε και κάτι τόσο κακό
*θα έρθεις για το φιλικό της εθνικης?
Αποκλειεται.Εκανε τετοια πραγματα ο οσφπ?Δεν το πιστευω…
ΥΓ.Αλλαξτε ονομα για να μην χαραχτηριζεστε και σας λενε αδερφακια.