Φιλε,αν εσενα σε πειραζει το ονομα μια φορα ,εμενα με πειραζει δεκα.
Τι να κανω ομως,ειναι η πολη μου κ την στηριζω.
Αν ο προεδρος μου ξερογλειφεται με τον Μαρινακη,εγω δεν συμφωνω,αλλα δεν μπορω να κανω κ κατι για να το αποτρεψω.
Παντως επειδη εισαι κι εσυ φιλαθλος κ το ξερεις ,στην συνειδηση του φιλαθλου κι εν προκειμενω στην δικη μου,η ομαδα ειναι πανω απ’ολα,πανω απο προεδρο,πανω απο επικοινωνιακα τρικ και πανω απο δημοσιες σχεσεις!
Eτσι μπραβο.Ειδες τι ωραια μιλας τωρα?Θα μπορουσες να το ειχες πει απο την αρχη και να αποφευγαμε τα υπολοιπα.Οσο για το αν και τι θα μπορουσατε να κανετε,ειναι μεγαλη συζητηση…
Πλακα κανεις?
Κανε ενα search σε παλιοτερα posts μου να δεις τι εχω πει!
Εχω βαρεθει να εκφραζω την αντιγαυριλα μου,ειλικρινα.
Κοιτα λιγο πιο πισω King!!(Εχεις κι ωραιο nickname,δεν μπορω να ερχομαι σε κοντρα μαζι σου!)
Και τωρα η Λαρισα!
Ολυμπιακος Βολου-Γειτονια 2-0
σιγά το δύσκολο ματς
αληθεια τζιοπας,γιατι δεν υποστηριζεις νικη βολου??απο αλλη πολη ειναι αυτη η ομαδα?
γιατι κατα βαθος ειναι ολυμπιακος…
Σα πολλές νίκες δε κάνετε;;;
Ειναι ! Νεα Ιωνια Βολου
Ασε που εχουν και κοντρα μεγαλη μεταξυ τους.
Παντως μεγαλη κουβεντα για ενα ονομα.Λες και οταν ιδρυθηκε
ο ΟΛΒ ειχαν οι ιδρυτες τους ως αυτοσκοπο να γινουν τσιρακια του ΟΣΦΠ.
Αν ειναι ετσι να αλλαξουν η Λυων,η Μαρσειγ και κανα 2 αλλες γαλλικες.
Αληθεια Paoktsis,γιατι δεν υποστηριζεις Aρη Θεσσαλονικης,Ηρακλη Θεσσαλονικης,Απολλωνα Καλαμαριας,Ηλτεξ Λυκους η Αγροτικο Αστερα?Απο αλλη πολη ειναι αυτες οι ομαδες?
Πες τα ρε Deathster!Εγω σαν συνωνυμια το αντιμετωπιζω παντως!
Με εχουν πρηξει εδω μεσα με το ονομα παντως!Μερικοι εχουν γινει κουραστικοι.Εχω στειλει καμμια δεκαρια posts απαντωντας σε αυτην την ερωτηση!
Oυτε για πλακα!
Ειμαι φανατικος αντιολυμπιακος,δεν ντρεπομαι να το πω!
Δεν ασχολούμαι με τις ομάδες του βόλου αλλά για να μάθετε κάποια πράγματα…
Από την επίσημη ιστοσελίδα του ολβ:
" ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στις αλάνες του Αγίου Κων/νου γεννιέται ένα νέο σωματείο στο Βόλο.
Ηταν το 1935, όταν στην πόλη, σαν μανιτάρια ξεφύτρωναν οι ανεπίσημες ομάδες.
Μια παρέα, από αρκετά παιδιά της συνοικίας είχαν φτιάξει τη δική τους ομάδα, το «Μικρό Ολυμπιακό» του Αγίου Κων/νου. Τον ονόμασαν «Μικρό Ολυμπιακό» γιατί όλοι ήταν λάτρεις του μεγάλου Ολυμπιακού του Πειραιά. Έτσι, όταν μιλούσαν γι’ αυτόν τον αποκαλούσαν ο «μεγάλος αδελφός»."
Μπραβο Moon .Συγχαρητηρια!
Παντως αν κρινω απο το γεγονός ότι φετος στον Βόλο εχουν γινει επεισοδια με οπαδους του Αρη, με οπαδους του ΠΑΟΚ και σημερα με οπαδους του Ατρομήτου αλλά την προηγουμενη αγωνιστικη δεν υπήρχαν καν διαχωριστικες γραμμές με τους οπαδους του Ολυμπιακου Πειραιως τότε μαλλον οι υπόλοποι ολυμπιακοι βόλου δεν ειναι και τοσο αντι-ολυμπιακοί.
Μanson,με ολο το θαρρος μου εχεις πρηξει τα ουμπαλα.
Η ομαδα σου εχει γινει η τσοντα της A Εθνικης,οποιος θελει να κερδισει φετος παιζει με την Α.Ε.Κ κι εσυ ασχολεισαι με την ομαδα μου που σε εχει κανει πελατη τρελλο φετος.
Κι αν σε βρω στον τελικο τα εφτα που εφαγες μεχρι στιγμης σου υποσχομαι να γινουν δεκα!
Καληνυχτα,δεν ξαναασχολουμαι!
Αμαν πια!
Ρε πάτε καλά.?? Ασχοληθείτε με τις ομάδες σας και αφήστε τον Ολυμπιακό Βόλου και ξανά λέω ΒΟΛΟΥ, στην ησυχία του.
Εννοείται, εδώ τόλμησαν να καταθέσουν και στεφάνι στο μνημόσυνο της θύρας 7 :!:
Mερικοι(που παρεμπιπτοντως εχουν συλλεξει επτα τεμαχια μεσα-εξω) τρωγονται συνεχως.
Εγω ευχομαι ο Ολυμπιακος Βολου να γινει νεα Ξανθη και να καθιερωθει στην Α Εθνικη κ τοτε,καλα να ειμαστε,θα δουν πολλα.
Ο Βολος ηρθε για να μεινει κι αν καποιοι ενοχλουνται προσωπικα δεν με απσχολει!
Kαι στα θυματα των Τεμπων κατεθεσαν στεφανι οι Austrian Boys,αλλα βλεπεις τι ακουμε και τι εγινε απο τους Παοκτσηδες στον Βολο!