Αν δεν καταθέσετε και για τον Ξηροκώστα, δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία.
Το ξαναλεω οτι εμενα δεν προκειται κανενας να με κανει να μετανοιωσω για την επιλογη μου να υποστηριξω την ομαδα της πολης μου.
Εδω ζω,εδω δουλευω,εδω βγαζω ψωμι.
Το ονομα ειναι μια συνωνυμια και προσωπικα ουτε ξερω ουτε με νοιαζει να μαθω τι ειχαν στο νου τους αυτοι που ιδρυσαν την ομαδα τοτε!
επειδη δε μαρεσουν τα χρωματα τους
εσενα που δε σαρεσει ομως το ολυμπιακος μπροστα απτο ονομα,δε σε εμποδισε απτο να υποστηριζεις αυτην την ομαδα παρολο που δεν ειναι η μοναδικη στη πολη σου
Φαίνεται πόσο κομπλεξικός είναι ο Paoktsis που μισεί οτιδήποτε αφορά την λέξη ολυμπιακός…
Αν λεγόσουν Παναθηναικός Βόλου Jiopas δεν υπήρχε θέμα φιλαράκι…
Αλλά εντάξει εγώ δηλαδή που υποστηρίζω και Ηρακλή και ΑΕΛ είμαι γραφικός και καμμένος…
δεν πειράζει Paoktsis μια ζωή σας γ… ο Ολυμπιακός και σε κόσμο και σε αγώνες…
Τράβα να παίξεις κάνα φιλικό στην Τούμπα
Παοκτση,ειλικρινα το τι ζορι τραβας εσυ ρε μονιμε τριτοτεταρτε του πρωταθληματος με μενα δεν το καταλαβαινω!
Θα δωσω σε σενα εξηγησεις για το τι ομαδα θα υποστηριξω?O,τι γουσταρω θα κανω κλαψα της Superleague!
Θα υποστηριζω ο,τι γουσταρω,οσο κι αν χαλιεσαι και καθε φορα που θα χαλιεσαι θα σκεφτομαι ποσο γραφικος εισαι και θα ξυνoμαι.
Εχεις καταντησει αηδια!
Δεν ασχολουμαι καθολου μαζι σου και εισαι ενα μονιμο προβλημα!
Αλλα ΠΑΟΚ δεν εισαι,τι περιμενεις!
συμφορουμιτες,ο ανθρωπος που εγραψε αυτο το ποστ διαμαρτυρεται οτι δε μπορει να συζητησει με παοκτσιδες#-o#-o
τι μαλακίες είναι αυτές πάλι…? οτι θέλει υποστηρίζει ο καθένας…λες και τι είναι…ομάδες είναι…
αμα είναι να σε χαρακτηρίζει το τι ομάδα υποστηρίζεις, καληνύχτα ζωή
φτανει το οφ τοπικ εδω αποθεωνουμε τις νικες της βολαρας!
Mαγκα μου με όλο τον σεβασμο αλλα αν θελεις να υπαρχει θρεντ του Ολυμπιακου Βόλου και να λέμε όλοι τι γαματος προπονητής ειναι ο Τσιωλης και πόσο γαμαει ο Μπεος ατυχησες. Ο καθενας, εφοσον δεν προσβάλει καποιον, μπορει να λεει ότι γουσταρει. Δηλαδη ελεος, λεω κατι και βγαίνει ο ζιοπας και μου μιλαει για την ΑΕΚ ξερω γω και ότι του εχω ζαλισει τα αρχιδια. Sorry ζιοπα μου αλλα ουτε δικο σου ειναι το τοπικ για να συμπεριφερεσαι λες και σου ανηκει, ουτε υπάρχει κανενας κανονας που να λεει ότι θα γραφω ότι σου αρεσει. Με την ομαδα μου που εχει γινει τσοντα της Α Εθνικης ασχολουμαι στο αντιστοιχο τοπικ, μην φοβασαι. Εδω θα ασχολουμαι με τον Ολυμπιακο Βολου και θα το κανω και όπως γουσταρω και οποτε γουσταρω. Αν δεν σ’ αρεσει πες στους mods να το κλειδωσουν και να μιλας στο msn με τους captain hook και savealekos για να συμφωνειται ή κανε με ignore. Ε, ελεος πια, καθε φορα που γραφουμε εδω μεσα κατι θα πρέπει να σκεφτομαστε αν χαλιεται ο ζιοπας λες και του ανηκει το θρεντ.
[U]Ολυμπιακός Βόλου[/U]:
«Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2011 μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ [B]καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους προκλήσεις.[/B]
Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αγώνα όπως όλους τους άλλους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακου, [U]σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος δίνει αγώνα επιβίωσης[/U] και για αυτό το λόγο [B][SIZE=“4”]μην απαντάτε σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους.[/SIZE][/B]
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συστήνει επίσης στους φιλάθλους της ομάδας να μη ταξιδέψουν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Λάρισα, για το συγκεκριμένο αγώνα».
αφού γαμώ τα σύμπαντα δεν θα έχει φιλάθλους του ολυμπιακού βολου, πως θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος…??(άσχετα που θα κάνουμε και …προκλήσεις.#-o )
[B]ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΕΟ?? [/B]
*έβγαλε ανακοίνωση μόνο για να βγάλει…δεν παίζεται ο άνθρωπος…
**ή μάλλον έβγαλε για να δείξει την απόσταση που χωρίζει τη λαρισα με τον βολο…[-X τραγικό…δεν πειράζει…εδώ θα είμαστε στον μέλλον
επίσης:
[B]Αυξάνονται τα προβλήματα για την ΑΕΛ[/B]
Τελικά τα νέα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι [B]Στάθης Ταυλαρίδης[/B] και [B]Παναγιώτης Κατσιαρός[/B], παίκτες που αποχώρησαν τραυματίες από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον Νίκο Κωστένογλου και την ΑΕΛ.Ο “ταύρος” έχει υποστεί ένα [B]τράβηγμα στον προσαγωγό[/B], που σημαίνει ότι θα μείνει μία εβδομάδα εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ώθησε τους ανθρώπους της ΑΕΛ να δηλώσουν στη Super League ότι θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Σε ό,τι αφορά τον Κατσιαρό, έχει υποστεί [B]θλάση στον οπίσθιο μηριαίο[/B] και θα χάσει κι αυτός την κυριακάτικη αναμέτρηση με την βολιώτικη ομάδα.
Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον [B]Ντάνιελ Κουζέν,[/B] που έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Γκαμπόν. Ωστόσο, ο Κουζέν ήταν προγραμματισμένο να μην αγωνιστεί κόντρα στον Βόλο, λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών. Ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει, και μάλιστα με έκδηλη αγωνία, τις προσεχείς ημέρες για να δει την κατάσταση τόσο του [B]Χουάν Βελάσκο[/B], όσο και του [B]Ιμπραήμ Ταλ[/B]. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από θλάσεις και δίνουν μάχη με το χρόνο για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο κομβικής σημασίας παιχνίδι της Κυριακής.
από τους 4 στην άμυνα θα λείπουν οι 3.!! απο την επίθεση ο μοναδικός επιθετικός που έχουμε…και ο οργανωτής του παιγνιδιού(κανομπιο)
σα να λέμε γαμώ την τρελά μου…κρίμα και αλλιώς ονειρευόμουν αυτό το ματς
Πες μου ρε συ Manson που ειπα οτι απαγορευεται να λεει ο καθενας την αποψη του και να ασχολειται με τον Ολυμπιακο Βολου.
Απλα οπως αντιλαμβανεσαι οταν η ομαδα που υποστηριζει κανεις γινεται δεκτης επιθεσης και δυσμενους κριτικης και τις περισσοτερες φορες χωρις λογο,λογικο ειναι ο φιλαθλος(εν προκειμενω εγω) να αντιδρα.
Οταν συνεχεια υποννοεις οτι ειμαι μαγαζι του Ολυμπιακου Πειραιως και μονιμως τρωγεσαι με την ομαδα μου,εχεις την απαιτηση να μεινω με σταρωμενα χερια?
Αν φυσικα εχεις δικιο σε κατι ο πρωτος που θα σου το δωσει ειμαι εγω κ το εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον.
Φυσικα κ δεν ειναι δικο μου το thread και φυσικα η πολυφωνια ειναι υγεια.
Οποτε ουτε θιγμενος ουτε παρεξηγημενος να αισθανεσαι!
Ρε συ Crimson,κλασσικος Μπεος,σου κανει εντυπωση?
οχι δεν μου κάνει…αλλά ντέρμπι(λεεεμε τώρα) έρχεται…να μην πούμε τίποτα ? (λες για αυτό να το έκανε και ο μπεος :lol:)
επίσης
[B]«Βυσσινί» ο Πανκράτ[/B]
πέσαμε και μετά τον πήραμε…#-o
Απο την προηγουμενη Παρασκευη εχει δημιουργηθει στο Βολο μεγαλο θεμα για αυτο που θα διαβασετε παρακατω.Ειπα τοσο καιρο να μην ασχοληθω,αλλα πραγματικα δεν αντεξα.
Καποιοι(φυσικα οχι ολοι)Νικιωτες δεν παιζονται.
Εχουν σκυλιασει απο τη ζηλια τους φετος και το τι κανουν καθε Κυριακη εξω απο το γηπεδο δεν περιγραφεται,αλλα αυτο ρε σεις παει πολυ.
ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
Εκει,εκει στη Γ Εθνικη για παντα Νικαρα,αυτο σου αξιζει!
Εύγε, άλλο ένα δείγμα υγιούς οπαδισμού στη χώρα μας.
ότι να ναι…πήγαν χθες στο αλκαζαρ(στη γειτονιά) και έγραψαν με σπρέι ΒΟΛΟΣ σε αυτοκίνητα…#-o
*έτσι και κάτσει ο μπεος στον πάγκο του ολυμπιακού, θα είναι η πρώτη φορά που θα επικροτήσω την βια…και ίσως κάνω και εγω κίνηση…με το που θα σηκωθεί μια φορά να κάνει χειρονομία στον διαιτητή(με τον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ η λαρισα) θα μπω μέσα.!!
ελπιζω όλα αυτά να είναι φήμες…
Παντως ρε κουφαλιτσες φτιαχνετε κλιμα.Εχετε φαγωθει απο την Κυριακη σε τηλεορασεις και ραδιοφωνα…
Ενταξει γουσταρω που πλεον δεν παιζετε μονοι σας στην Θεσσαλια και υπολογιζετε και τον Βολο.
Ο γιγαντας ξυπνησε και ειναι ετοιμος να εδραιωσει την κυριαρχια του!!!(πσσσσσσ!!!τι γραφω ο ατιμος!!!)
πιο κλίμα ρε συ [B]jiopas[/B]…αυτοί που λες είναι οι ίδιοι 40-50 που παίρνουν τηλέφωνα σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις…σιγά τους τραγικούς…όλοι οι άλλοι δεν κάνουν καμία αναφορά με κακό τρόπο για τον βολο…για τον μπεο μπορεί, για τον βολο όχι…
και για την μπάλα του βολου λέμε, και για τον σακη, και μια χαρα ολα…αν πιάνεσαι από τους μαλάκες δεν έχει νοημα…
*αν παει η λαρισα όπως με τις άλλες ομάδες και είμαστε και οι 11 μπροστά θα φάμε 4 γκολ στο άνετο.όλοι το λέμε…ισως να είναι πρώτη φορά που όλοι λέμε οτι πρέπει να παιξουμε με άλλο τρόπο
Eνταξει ρε συ μαλακες υπαρχουν παντου,γιατι εδω δεν εχει?
Απλα εβλεπα Γαλατη την Κυριακη,ετσι για τη σαπιλα,και εβγαιναν κατι τυρογαλακτικος(:D) κι ελεγαν κατι μαλακιες,μα κατι μαλακιες του τυπου :’‘Boλιωτες,αν ερθετε,οταν φτασετε στο Ριζομυλο γυριστε πισω γιατι μετα ειστε νεκροι και κατι τετοια!’'
Φυσικα υπαρχουν και σοβαροι ανθρωποι.Ελα κι εγω χαβαλε σου κανω τωρα ,αφου με ξερεις κ ξερεις οτι την Λαρισα τη συμπαθω κ δεν θελω να πεσει,αλλα για να πω κ τη μαυρη μου αληθεια για το ντερμπυ ειμαι λιγο καβλωμενος,πως να το κανουμε κι οποιος αρνηθει οτι ειναι κι αυτος απλα ψευδεται!
:lol3: έχω κλάσει στο γέλιο.! [B][I]τυρογαλακτικος [/I][/B]λεει…:lol:
*ναι ρε…δεν λέω οτι δεν θα ένοιαζε κανένα μια νίκη επι του βολου…αλλά με τα χάλια που έχουμε…