Η ομαδα μας ειναι πανετοιμη κι ευχομαι να κανει τα παντα για να παρει ενα θετικο αποτελεσμα.
Υ.Γ.Παντως εχω βαρεθει να διαβαζω στο Ιternet διαφορες μαλακιες κι απο τις δυο πλευρες φυσικα,για συναντησεις για ξυλο και για πεσιματα και για το ποιος ειναι πιο μαγκας και αλλες παπαριες!
Ρε μαλακες ποδοσφαιρο ειναι αυτο?
μετά την επιτυχία του πανιωνίου να κερδίσει τον χειρότερο παοκ εβερ:roll:, καλύτερα είναι πάρει την νίκη ο ολυμπιακός…
*ελπιζω μέσα στο ματς να μην γίνει τίποτα
**η αελαρα ειναι πιο πεσμένη απο ποτέ μετα την ήττα του παοκ…όποιος μίλησε με παίχτες χθες το ξέρει…δεν πειράζει…με τον σακη στη β’ θα ανέβουμε εύκολα…
***οι απουσίες αυξάνονται ώρα με την ώρα…μουτζωμενοι απο τον θεο λέμε
Λαρισαίος και Βολιώτης μιλάνε για το σημερινό ματς!!!Καλά είστε απολαυστικοί(με την καλή έννοια!!!:))…Πάντως άντε καλό παιγνίδι να γίνει και νικήτης ας βγεί αυτός που θα παίξει καλύτερα…
Εννοειται φιλε μου.Προσωπικα δεν εχω να χωρισω με κανεναν τιποτα.
Αν ειναι δυνατον!
Επι του προκειμενου ο καλυτερος που λες να κερδισει,φυσικα φωτογραφιζεις Ολυμπιακο Βολου!
πωωω τι εχασε ο μονχε μονος του! κατα τα αλλα καλη τοποθετηση του βολου εχει κινδυνεψει λιγες φορες μας ακυρωσαν και κανονικο γκολ αντε να δουμε τι θα συμβει 2ο ημιχρονο.
Υ.Γ. τι ελεγε το πανο;
μπράβο για την νίκη του ολυμπιακού(τα είχαμε πει και πριν)
οπως άφησε να εννοηθεί και ο σακης, το ματς το έχασε η λαρισα με συγκεκριμένα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο…ε, αφού τα έκανε , καλά έκανε και ο βολος και κέρδισε…
ενα σχόλιο…εγώ αν ήμουν ολυμπιακός βολου θα δεν θα χαιρόμουν τόσο πολύ με αυτόν τον άνθρωπο που είναι ιδιοκτήτης…ναι τον μ-πεο
ο άνθρωπος είναι απλά τραγικός…
σαν τι εχει δικαίωμα να περιφέρεται με στον αγωνιστικό χώρο?? δεν έχω δει ποτέ κοκκαλη, βαρδηνογιαννη, ζαγορακη, πηλαδακη, παπουτσακη και εγώ δεν ξέρω ποιον άλλον μέσα στο γήπεδο…
ούτε και όταν η ομάδα του βάζει δεύτερο γκολ να βγαινει από την φυσούνα και να μπαίνει μέσα να πανηγυρίσει.!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.!!! (δηλωμένος σαν τι έμπαινε?? )
αγαπάμε βολο αλλά αυτός μικραίνει την ομάδα…μπορεί με αυτόν να πάει καλά αγωνιστικά(πολύ καλά μάλιστα), αλλά τον μικραίνει σε άλλους τομείς…
το πανό ειχε τον μ-πεο να παίρνει τσιμπούκι το άλογο και να τον μαμαει από πίσω ο μαρινακης(νομιζω…ήμουν 80 μέτρα μακριά)
πάλι μπράβο στον βολο για την νίκη…άντε και πλαι οφ…να τους κουφάνετε όλους…
Το ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είναι «κόκκινο πανί» για τους φίλους της ΑΕΛ είναι γεγονός. Έτσι, του επεφύλασσαν «θερμή» υποδοχή στο AEL FC Arena με το που [B][U][SIZE=“4”]μπήκε στον αγωνιστικό χώρο[/SIZE][/U][/B]. Οι αποδοκιμασίες και οι ύβρεις ήταν το λιγότερο αφού οι «βυσσινί» πέταξαν στον ισχυρό άνδρα της βολιώτικης ΠΑΕ [B]τρεις κότες[/B]
Βολαρα μου ,μας τρελανες σημερα.2000 περιπου φιλοι της ομαδας μας περιμεναν την αποστολη για αποθεωση!
Ναι,ημουν εκει και μολις γυρισα και βλεποντας τη λαοθαλασσα στην Λαρισης ελεγα:’‘Α,ρε πουστη Μπεο τι εχεις κανει?Κατορθωσες να ξυπνησεις μια πολη ολοκληρη!’'
Αγωνιστικα το οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα απο την Α.Ε.Λ φανηκε περιτρανα και ετσι η ομαδα μου καταφερε να παρει ενα διπλο καταδικαστικο για την αντιπαλο ομαδα,αλλα διπλο γοητρου για μας!
Σακη Τσιωλη,εκτος απο μεγαλος προπονητης εισαι κ μεγαλος ανθρωπος!
Επιβληθηκες με την ανωτεροτητα σου τοσο αγωνιστικα οσο και ηθικα!
Το πανo ηταν γελοιο ,αλλα δεν ασχολουμαι με βλαχοχουλιγκανισμους!Κι οι δικοι μας το ιδιο νουμερα ειναι,αλλα αυτο που κραταω ειναι οτι στο Βολο ζουμε μεγαλες στιγμες και ευτυχως ερχονται κι αλλες!!!
τον οποίο σακη τσιωλη του την έπεσαν δημοσιογράφοι του βολου σχολιάζοντας οτι δεν μπορεί να κερδίζει ο ολυμπιακός ενα μεγάλο παιγνίδι και αυτός να κάθετε λυπημένος στον πάγκο, και στις δηλώσεις να μιλάει συνεχεία για τον αντίπαλο…:!:
Θα περεξηγηθουμε χωρις λογο.Α ρε ελληνικη γλωσσα.
Πανο εννουσα,οχι πάνω.
Το πανω ειναι γαλλικη λεξη(panneau) κι ετσι στα ελληνικα κανονικα γραφεται με ‘‘ω’’.
σιγά μην βάλω παπαδουλη.!! ο άνθρωπος είναι αστείος…και γενικά οι δημοσιογράφοι της θεασσαλιας…
μερικοί λίγοι είναι που αξίζουν και είναι μεγαλύτερης ηλικίας…
χίλιες φορές να ξαναδώ πως έχασα παρά να δω αυτούς…
λοιπον πολυ μεγαλο διπλο για την ομαδα μας σημερα… αντικειμενικα παιξαμε οργανωμενα και με αντεπιθεσεις ειχαμε τον ελεγχο του ματς… ενα ματς που οπως ειπε και ο κριμσον το γαμησε ο διαιτητης (το γκολ που δν μας εδωσε το γκολ οφσαιντ το δικο μας και γενικα καποια φαουλ απο δω απο κει)…
στα μη αγωνιστηκα τωρα
λογικα η αελ με αυτη την ηττα αποχαιρετησε την κατηγορια δεδομενου τα πολυ δυσκολα ματς που εχει (νομιζω εχει αεκ παοκ και παο και αρης ακομα αν δν κανω λαθος)
στα δικα μας τωρα με αυτη την νικη πιστευω οτι πλεον αλλους 4/5 ποντους θελουμε για να σωθουμε και μαθηματικα πραγμα που θα ρθει στα επομενα 3 ματς τα οποια τα θεωρω χαμηλης δυναμικοτητας (ηρακλη σερρες μεσα κερκυρα εξω)… αν μαλιστα παρουμε 3 νικες και δεδομενο οτι θα χει ηδη κριθει η συμμετοχη στο τελικο κυπελλου μπορουμε να δουμε και πιο πιστα τα πλευ οφ δεδομενου οτι τελευταιες 4 αγωνιστικες πεζουμε 3 ντερμπυ (καβαλα, αρης και παο)
η λαρισα έχει αρη παοκ αεκ ολυμπιακο παναθηναικο έως το τέλος…άμα κερδίζαμε αυτές τις ομάδες το σηκώναμε κιόλας…:lol:
*η λαρισα αυτόν τον καιρό κέρδιζε τα ματς για να μας ρίξει ο βολος…
έχουν φάση αυτές οι ποδοσφαιρικές ιστορίες…
**μπείτε πλαυ οφ να κάνετε κηδείες…!!! 8)
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση των οπαδών της Λάρισας στον δημοσιογράφο και συνεργάτη του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργο Γεωργούλα, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα προαναγγέλλει και νέα ανακοίνωση που θα ακολουθήσει την Τρίτη.
Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε χθες στις δημοσιογραφικές θέσεις του AEL FC ARENA B[/B], ο Βολιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργούλας και η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό του, καθώς και τον προπηλακισμό όλων(??) των δημοσιογράφων από το Βόλο και με επιστολή της προς τον Εισαγγελέα Λάρισας και τον Αθλητικό Εισαγγελέα ζητά να βρεθούν οι δράστες καθώς και οι ηθικοί αυτουργοί.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με νέα ανακοίνωσή της αύριο, Τρίτη, θα πάρει θέση για όλους και για όλα».
έχει δίκιο για το γεγονός και αυτά που λέει στο να βρεθούν αυτοί που το έκαναν…αλλά δεν ξέρει να κερδίζει.!!..οι χαρακτηρισμοί και ολα τα άλλα είναι για γέλια…άλλο να το κάνει ο οπαδός και άλλο μια διοίκηση…
επίσης η ανακοίνωση ξέχασε να πει οτι αυτοί που θα προστάτευαν τους δημοσιογράφους αναγκαστικά προστάτευαν τον μπεο γιατί ήθελε να είναι 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο…(εκτός απο τους αμέτρητους μπράβους)
Να’τη κι η απαντηση!!!
Πηλαδακη,δεν σε ριξαμε εμεις,απλα σε βοηθησαμε να γκρεμοτσακιστεις!
Φιλακια!
Sorry Crimson,δεν το λεω για να σε πληγωσω.Απλα η ΠΑΕ Α.Ε.Λ φερει πολλες ευθυνες για την καταντια της Λαρισας για να βρισκει δικαιολογιες της πλακας.
Ειπαμε οτι χθες ο διαιτητης πηρε λανθασμενες αποφασεις και για τις δυο ομαδες,εμας μας ακυρωσε γκολ κανονικο κι εσας δεν σας εδωσε πεναλτυ και επισης κακως μετρησε το off side γκολ μας!ΤΟ ΛΕΩ!!!
Εγω ομως να ρωτησω και το εξης:H ΠΑΕ σας ευαγγελιζεται τον πολιτισμο και το καλο του ποδοσφαιρου,αλλα γιατι επετραπη αρχικα η αναρτηση του περιβοητου πανω?Μηπως το αλλο πανω που παρεμεινε και μας ελεγε ‘‘προσκυνημενους’’ δεν ηταν εξισου προσβλητικο?Τα δημοσιογραφικα θεωρια γιατι ειχαν ελλειπη ασφαλεια και ως εκ τουτου εδειραν εναν ,πιστεψε με,αξιοπρεπεστατο δημοσιογραφο που για χρονια δουλευε ως συνεργατης της ΕΡΑ στο Βολο και δεν εχει καμμια σχεση με οπαδισμο?