Ολυμπιακος Βολου

[B][U][SIZE=“4”]Και τώρα είμαι στον Πανιώνιο ξέρετε. Προετοιμάζω το κλίμα είμαι στη Νέα Σμύρνη, γιατί σε δυο εβδομάδες έρχεται η Λάρισα. "[/SIZE][/U][/B]

[B][U][SIZE=“4”]Και τώρα είμαι στον Πανιώνιο ξέρετε. Προετοιμάζω το κλίμα είμαι στη Νέα Σμύρνη, γιατί σε δυο εβδομάδες έρχεται η Λάρισα. "[/SIZE][/U][/B]

:roll:

αχιλλακος says:
το πανθεσσαλικο ειναι καλυτερο απ το αρηνα
γελαω δυνατα!

Χαχαχα…δεν έχει τελειωμό ο πρόεδρος!!! Άμα τα δεις όλα αυτά χαλαρά, έχει πλάκα…:smiley:

To πανθεσσαλικό είναι καλύτερο απο το arena??? Πλάκα μας κάνει…δε μπορεί!!!

ελα ενταξει περα απ την πλακα οσο καλος παραγοντας ειναι (προς το παρον) τοσο αγραμματος και καραγκιωζης γινεται… ειμαστε 5οι πολεμαμε για πλευ οφφ τελικο κυπελλου το οποιο κανενας δν θα το περιμενε και αντι να καθεται στη γωνια του και να τον παινευουν παει και γινεται περιγελος… ουτε ο ψωμιαδης πλεον δεν τα κανει κατι τετοια!
Υ.Γ. ειναι δυνατον λεει ο σακης να σωθει η λαρισα και ο αλλος τον βγαζει μαλακα με δηλωσεις τυπου δν μασς ενδιαφερει τι λεει ο σακης

αν τα δεις χαλαρα ναι(λεεεμε τώρα)…αλλά αν βλέπεις οτι ο πρόεδρος σου λέει είμαι στον πανιώνιο τώρα γιατί ετοιμάζω κλίμα καθώς σε 2 εβδομάδες έρχεται η λαρισα, δεν έχει…

δεν πειράζει…

Καλά δε το συζητώ ότι λέει μαλακίες…αλλά δυστυχώς αυτός είναι. Αυτά έκανε, αυτά κάνει και θα συνεχίσει να τα κάνει…αυτό που με τρελένει έμενα είναι οτι μετα το τέλος του αγώνα βγήκαν κάποιοι και κατηγόρησαν τον Σάκη επείδη δε πανηγύρισε τη νίκη…

Ρε είστε εσείς φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου??

Όταν παίζει ο Βολος στο πανθεσσαλικο που είναι όλοι αυτοί??? Στα τσιπουράδικα και στα sports cafe…???

επίσης ο σακης έφαγε κράξιμο απο δημοσιογράφους του βολου επειδή λέει μίλησε πολύ για τη λαρισα στη συνέντευξη τύπου.!!
εδώ μιλάνε άλλοι προπονητές που δεν έχουν καμία σχέση με την λαρισα…δεν θα μιλήσει ο άλλος που ήταν τόσα χρόνια εδώ? έλεος ρε παιδιά.!!

καλύτερα ειναι δηλαδή να κορόιδευε τον κόσμο του βολου…? ο άνθρωπος λέει ξεκάθαρα αυτός είμαι και πάω να κερδίσω…και το έκανε…θα την λεμε και σε αυτούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν δουλεύουν τον κόσμο…?
πριν 3 μήνες σχεδόν, αρνήθηκε ανεπίσημη πρόταση απο την λαρισα λέγοντας ότι εγω θα τιμήσω την συμφωνία με την ομάδα και τον κόσμο του βολου…και κράζουμε αυτόν τον ανθρωπο.? :?

Καλά τα λες φίλε crimson…

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει??? Να πηδάει σα το κατσίκι? Να μη μιλήσει για τη Λάρισα? 10 χρόνια εκεί έβγαζε το ψωμί του. Εγώ αυτό που ξέρω και είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πολλοί, είναι ότι ο Σάκης πέραν από σπουδαίος προπόνητης είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Ο Σακης αυτην τη στιγμη ειναι στον Ολυμπιακο Βολου,τιμαει κ με το παραπανω το συμβολαιο του,πηγαινει περιφημα την ομαδα μας και αν θελει να αφησει να φανει η συναισθηματικη του φορτιση για την ασχημη πορεια της Α.Ε.Λ ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του.
Μας εφερε το διπλο στη Λαρισα?Ωραια,αυτο κραταμε γιατι αυτο πρεπει να κρατησουμε!Ανθρωπος ειναι πανω απ’ολα!Σημερα Γαλατηδες και κατι αλλοι μαλακες υπαλληλοι του Μπεου του ασκουσαν δριμεια κριτικη!Αντε βρε νουμερα…
Ο Μπεος ειναι καραγκιοζης ειναι γνωστο αυτο!Δεν μπορω να ξανασχοληθω τωρα παλι με τα γνωστα!Ειπαμε ηρθε εδω,συσπειρωσε τον κοσμο πουλαει οπαδιλικι εναντιον της Λαρισας και καβλωνει τους καφροΒολιωτες που δυστυχως ειναι πολλοι.Αυτα κ τερμα!Η ομαδα κανει ονειρωδη πορεια ως τωρα και θα καθησω να ασχοληθω με τα καραγκιοζιλικια του Χοντρου?

χαίρομαι που τα βλέπετε σωστά…πάνω από όλα είναι ο ολυμπιακος βολου…δεν είναι ο μπεος και ο κάθε μπεος…

μπραλαρα βλέπετε, κοντά σε μεγάλους στόχους είστε, μακάρι να πάνε ολα καλά…και σε πιθανή συμμετοχή σε πλαι οφ, ξαναλέω, θα κάνετε μεγάλες κηδείες

Μακάρι να σωθείτε και εσείς γιατί Α εθνική χωρίς Θεσσαλικό ντέρμπι δε λέει!!!

καλά αυτό δεν γίνεται…
αλλα ναι ρε πούστη μου…ωραία θα ήταν να ειχε κάθε χρόνο δυο ματς μεταξύ μας…
χωρίς τους κάφρους…οπαδούς και προέδρους…
…αλλά τώρα…:frowning:

[B]Ε όχι και ντροπή της Θεσσαλίας?
[/B]

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα δει μεταξύ άλλων ότι τη σεζόν 1987-88 [B]πρωταθλήτρια [/B]αναδείχθηκε μια ομάδα, ονόματι Λάρισα, που ακόμη και μέχρι σήμερα, παραμένει η μοναδική επαρχιακή που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ίδια ομάδα έχει στην τροπαιοθήκη της άλλα [B]δύο? κυπελλάκια[/B], αφού αναδείχθηκε κυπελλούχος το μακρινό 1985, αλλά και το πολύ πρόσφατο 2007, ενώ ήταν [B]φιναλίστ [/B]του θεσμού το [B]1982 [/B]και το [B]1984[/B]. Ψάχνοντας κάποιος και το αρχείο της UEFA, μπορεί να βρει ότι η εν λόγω ομάδα έχει [B]επτά [/B]συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με κορυφαία αυτή της σεζόν 1984-85, όταν έφτασε στα [B]προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων[/B], όπου αποκλείστηκε από την Ντιναμό Μόσχας.

Αν, τώρα, ψάξει κάποιος την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, θα βρει τίτλους και διακρίσεις, αν μπορούν να χαρακτηριστούν τέτοιες, στη Β?, Γ?, μέχρι και στην Δ? Εθνική, όταν είχαν αυτή την ονομασία αυτές οι κατηγορίες. Εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά η ιστορία των δύο ομάδων κι ας έχει 27 χρόνια περισσότερα αυτή της Μαγνησίας. Μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα. Θα ήταν ντροπή για τη Λάρισα να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ιστορία του οποίου είναι προτιμότερο να συγκριθεί με αυτή της γειτονικής Νίκης Βόλου.

Είναι το λιγότερο απαράδεκτο να χαρακτηρίζεται η Λάρισα ως «ντροπή της Θεσσαλίας», μια ομάδα με όλες τις παραπάνω διακρίσεις, μια ομάδα που έχει «βγάλει» ποδοσφαιριστές, όπως ο Βασίλης Καραπιάλης, ο Γιώργος Μητσιμπόνας, ο Μιχάλης Ζιώγας, ο Θοδωρής Βουτιρίτσας και ο Γιάννης Βαλαώρας. Σαφώς και δεν την τιμούν τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην «AEL FC Arena», τόσο με το πανό που αναρτήθηκε, όσο και με την επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργούλα, αλλά δεν γίνεται να ισοπεδωθούν όλα. Κάπου ας υπάρχει κι ένα όριο? Η αλαζονεία ποτέ δεν υπήρξε καλός σύμβουλος και αυτό που εγώ μπορώ να πω είναι ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα». Αν είναι αυτό το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με το ύφος και τις εκφράσεις στην ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας, τότε μπορούμε να πούμε όλοι μαζί «καληνύχτα» και να πάψουμε να ασχολούμαστε με το άθλημα.

Υ.Γ.1: [B]Πρώτη φορά βλέπω μια ΠΑΕ να? βγάζει στη σέντρα τον προπονητή της ομάδας, εν προκειμένω τον Σάκη Τσιώλη, επειδή τυγχάνει να «έχει φάει ψωμί» στη Λάρισα και να θέλει το καλό και της συγκεκριμένης ομάδας. Η επόμενη κίνηση μπορεί να είναι στην καλύτερη περίπτωση να «δοθεί σύρμα» στον κόσμο να τον γιουχάρει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για αυτή του την επιθυμία και στη χειρότερη η? πόρτα της εξόδου.[/B] Απλά αμφιβάλω, αν η φετινή πορεία θα ήταν η ίδια χωρίς αυτόν στον πάγκο. Η παρουσία του είναι καταλυτική, όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν κάτι άλλο!

Υ.Γ.2: Αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί να υπάρχει στον ΚΑΠ μόνο τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και όχι απαγόρευσης έκδοσης ανακοινώσεων; Ειδικά αν είναι τέτοιου τύπου?

με τι μαλακίες του μπεου αρχίζουν και οι δημοσιογράφοι να γράφουν άρθρα…το πρώτο

Η στήλη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν στο νεόδμητο AEL FC Arena (Ελ Μαντρι-γαλ κατά τον Αχιλλέα Μπέο) όπου η αγάπη του κόσμου για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου ήταν έκδηλες?

Η ομάδα του Βόλου κέρδισε με 2-1 και βύθισε ακόμα περισσότερο την ΑΕΛ. Ο Αχιλλέας ξέσπασε.

Η ανακοίνωσή του έσταζε χολή. Οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ήταν ανάλογες και μετά την διάσημη έκφραση ?This is Volos?, το ?ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ? ήχησε ως αποχαιρετισμός της ΑΕΛ από τη Superleague?

http://kourkouti.yooblog.gr/

εσυ προφανως θα ηθελες και με το παραπανω μαλιστα:lol::lol:

μαλάκες κλαίω…ο άλλος συνεχίζει…:lol:

[B]«Ανακωχή» με στιλ? Μπέου[/B]

Νέα ανακοίνωση γραμμένη σε ανάλογο ύφος με τις προηγούμενες εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου το απόγευμα της Τρίτης και επιχειρεί να βάλει «τελεία» στον χαρτοπόλεμο με την ΑΕΛ. Βέβαια, και πάλι, δεν λείπουν τα καυστικά σχόλια τύπου: «δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με επίπεδο ομάδων Β? Εθνικής».

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και προκλήσεις από οποιονδήποτε παράγοντα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ας όψονται κάποιοι φίλοι που εκτιμούμε και μεσολάβησαν.:-k

Εξάλλου δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με επίπεδο ομάδων Β? Εθνικής.:lol:

Όσον αφορά την ευαισθησία κάποιων «δημοσιογράφων» σχετικά με την ανακοίνωση και το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», απορούμε πως δεν ευαισθητοποιήθηκαν ανάλογα και με το εμετικό πανό, που ήταν ανηρτημένο επί 90 λεπτά στον κυριακάτικο αγώνα μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου και προκάλεσε την πεντάλεπτη διακοπή του.

Ευτυχώς ο κόσμος πλέον ενημερώνεται μέσω του internet και μπορεί να κρίνει αν κάποιοι ?δημοσιογράφοι? προσπαθούν να αποκρύψουν ή να παραποιήσουν την [U][B]αλήθεια[/B][/U]».

Oυγκ ουγκ!:lol::lol:
ΠΑΟΚ δεν εισαι ,τι περιμενει κανεις?

Kαι το γελιο συνεχιζεται,Crimson!
Εχουμε εμεις τον γραφικο μας,τσιμπανε κι οι δικοι σας και μας βλεπω καθε μερα να ποσταρουμε ανακοινωσεις εδω μεσα!
Απολαυστε αλλη μια!

http://e-ael.gr/

Oυτε καν μπαινω στον κοπο να σχολιασω!

Λοιπον,αρκετα με τις γραφικοτητες [B]εκατερωθεν[/B] η ομαδα του Βολου αντιμετωπιζει την Κυριακη τον παντα υπολογισιμο και για μενα συμπαθεστατο Ηρακλη και απ’οτι πληροφορουμαι η φιλοξενουμενη ομαδα θα εχει και περιπου 1000 φιλους της!

καλά αυτό δεν ειναι ανακοίνωση…αυτό ειναι προσωπική επίθεση του ΛΙΟΝΤΟΥ στον μπεο…
δεν έχει σχέση η παε και η ομάδα

*μαλάκα μπεο…μας έχεις ανοίξει δουλειές τώρα χωρίς λόγο

Ρε Crimson,μην τσιμπας ρε!
Για μας τα κανει αυτα,για να μας καβλωσει και να γεμισουμε το γηπεδο με Ηρακλη!Πουλαει οπαδιλικι για να μας συσπειρωσει.Και σε μας τα χωνει αν τυχει,προπερσυ οταν ηρθε μας ελεγε να αφησουμε τα τσιπουραδικα κ να παμε στο γηπεδο κι οτι ντρεποταν που η μανα του τον εκανε Βολιωτη και τετοιες μαλακιες!
Διαβασα και την συνεντευξη του στον Sentra Fm.Τις ιδιες μαλακιες ελεγε κι εκει του τυπου’‘Τους τελειωσαμε,τους βουλιαξαμε κλπ’’.
Ξερω ειναι εκνευριστικος,αυτος ειναι ο Μπεος κι αν του πεις κ τιποτα θα σου πει:’'Xιουμορ εκανα!".

δεν είναι οτι τσιμπάω εγώ…είναι οτι εκνευρίζει ολη την πόλη…ακόμη και ανθρώπους που δεν έχουν πάει πότε στο γήπεδο

*επίσης διάβαζα οτι προσπαθεί στον ημιτελικό με τον ατρομητο να βρει τρόπο να γεμίσει όλο το πανθεσσαλικο…άμα αυτός ειναι ο τρόπος τι να πω…δηλαδή ο κάτοικος του βολου θα πάει γήπεδο γιατί βρίζει και κοροϊδεύει ο άλλος για τόσες μέρες? #-o

**καλά αυτό που κάνει στη λαρισα δεν μπορεί να το γυρίσει στο χιούμορ…παλιά το ειχε κανει 2 φόρες στην τηλεόραση…πλέον το εχει χοντρύνει