Ολυμπιακος Βολου

ΠΑΟΚΤΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ

Ο Rodriguez υποτιθεται οτι ηρθε για να μας ξελασπωσει απο το επιθετικο μας προβλημα,αλλα περα απο το οτι μπηκε στο’91 με τη Λαρισα δεν τον εχουμε ξαναδει.
Ψαχνεται να φυγει το παληκαρι…

http://www.sportnet.gr/report.php?id=253911

E,ειλικρινα τωρα για δες ποιος μιλαει?

Μιλαει κι ο ανυπαρκτος ρε παιδια.
Ρε Γιδοπουλε,δεν ησουν στον Βολο ρε νουμερο το 2006 οταν Νικη κ Λαρισα επαιξαν για το Κυπελλο και εφευγαν τα μπουκαλακια με το τσιπουρο βροχη προς τους παιχτες της αποστολης της Λαρισας!Αυτα τα ξεχασες?
Επισης,ο προεδρος μας κανει τα δικα του.Εμεις οι φιλαθλοι στον πρωτο αγωνα με τη Λαρισα καναμε τιποτα?Δειραμε κανεναν δημοσιογραφο?Ενα πανω σηκωθηκε που οντως εξοργισε τους Λαρισαιους και τιποτε αλλο.Εσυ θα διδαξεις ποδοσφαιρικο πολιτισμο που ειχες κατεβασει ρε πανιβλακα τα φωτα μεσουντος του αγωνα A.E.K-Oλυμπιακου επειδη τοτε εχανε η Α.Ε.Κ?Θα μας τρελανεις ρε Γιδοπουλε?
Μιλαει ο Γιδοπουλος για ποδοσφαιρικο ηθος,ρε σεις?Για ρωτα ρε Γιδοπουλε να σου πουν γιατι εισαι επικυρηγμενος στην Νεα Ιωνια?Γιατι δεν λες οπως ειχες πει περισυ στον Nova Sport Fm οτι αρχικα ηθελες να παρεις τον Ολυμπιακο Βολου,αλλα σε εκανε περα ο κοσμος κι ετσι κατεληξες στην Νικη και στην Γ Εθνικη?
Ζοριζεσαι οπως και ολη η Νεα Ιωνια,ε?Δεν πειραζει ξυδι.Α και στις 30 Απριλιου πιασε καλη θεση στον καναπε για να δεις τη Βολαρα στον Τελικο Κυπελλου(Αν φυσικα παμε!:lol:)

Και καποιες πληροφοριες για τον επερχομενο αγωνα με τον Ηρακλη.

Και τελος,παρτε κι αυτο…επειδη ξερω οτι τον λατρευετε ολοι!:lol::lol::lol:
http://contra.gr/Columns/Paparazzi/310170.html

καλά αν ηταν αφύλακτα τα θεωρεία ενα ξύλο του παπαδουλη θα το ρίχνατε…και θα βοηθούσαν και οι λαρισαιοι.! :lol:

Εγω παλι γιατι τσιμπαω?

Σακη,πες το οτι ξενερωσες με τον Μπεο.Ολοι ξερουμε τι θα πει Μπεος,δεν θα σε κατηγορησει κανεις,αλλα πες το ,ασε τις υπεκφυγες.Ο Βολος και να φυγεις,θα σε αγαπαει για παντα!

ακόμη και να εχει ξενερώσει , για πιο λόγο να το πει? μόνο κακό θα κάνει αυτό στην ομάδα

Μπράβο στον κοζμο του Ολυμπιακου Βολου που αντιδρά στους μαλακες παράγοντες.

Θελω να πιστευω οτι το σχολιο σου Manson,δεν ειναι ειρωνικο!
Εσυ ως φιλος της Α.Ε.Κ ξερεις καλυτερα απο μενα τι θα πει Γιδοπουλος!

Προφανώς και είναι ειρωνικό φίλε jiopas.

Το ξερω,φιλε μου,αλλα δεν μπορω παλι αυτην τη συζητηση.
Οσον αφορα στην ομαδα σου,θεωρω οτι στο γκολ φερει ευθυνη και ο Χαλκιας,ρε συ τον περανει η μπαλα απο πανω!Κατα τα αλλα εχει σωσει πολλα ο Χαλκιας,αλλα η ομαδα σας μετα το 0-1 αποσυντονιστηκε εντελως!
Τες πα τουλαχιστον να μην χασετε!

Οn topic τωρα,αυτα ειπε ο Σακης σημερα στην συνεντευξη τυπου!

http://www.sportnet.gr/report.php?id=254091

η συνέχεια εδώ

[B]Βανδαλισμοί στο σπίτι του προέδρου της Ερασιτεχνικής Λάρισας[/B]

Στόχος αγνώστων έγινε η οικία του προέδρου της Ερασιτεχνικής Λάρισας, Ανδρέα Λιόντου.

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού, αλλά έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα ο κ. Λιόντος να πυροβολήσει για εκφοβισμό στον αέρα με καραμπίνα!

Στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη, δεν υπήρξαν όμως συλλήψεις και για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

βολος-παοκ :lol:

Oχι ρε πουστη,γιναμε ενα με τους Παοκτσηδες!:stuck_out_tongue:

Σημερα η ομαδα μας αγωνιζεται εναντιον του Ηρακλη,παιχνιδι που προσωπικα δεν θεωρω ευκολο καθως μια ομαδα σαν τον Ηρακλη δεν την ξεγραφεις ευκολα!Ετσι λοιπον ευχομαι να στενοχωρησω σημερα τις ΤVΠερσονες Αρναουτογλου και Σταροβα και να ατενιζω τα play-off ακομη πιο αισιοδοξα!
Στο περιθωριο του αισχους που παρακολουθησαμε χθες στο Καραισκακη που ουτε ενας επωνυμος του OΣΦΠ (πλην του Βαλβιδα)δεν ειχε τα καρυδια να καταδικασει το εκτρωμα που παρακολουθησαμε και αντιθετως ο προεδρος της αηδιαστικης αυτης ομαδας εδωσε συγχαρητηρια στοα ζωα της ομαδας του που μπηκαν μεσα ,εχω να πω το εξης:
1)Δεν θα δεχθω φιλο/οπαδο/φιλαθλο του ΟΣΦΠ απο δω μεσα να μου πει κουβεντα για ηθικη και για τον Μπεο!
Πρωτα κοιταμε την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων!
Κι εγω πιστεψτε με ξερω πολυ καλα τι ειναι ο Μπεος,δεν περιμενω τους ηθικολογους του rocking για να μαθω!
Το πρωταθλημα βρωμαει!Εγω χθες εριξα μια ματια σε αυτα που ελγαν τα παιδια στο thread του ΟΣΦΠ και πραγματικα παραδεχθηκα καποιους(οχι ολους φυσικα) που μιλησαν πολυ σωστα και δεν ειχαν αυτην τη χαρα που θα επρεπε να εχουν σε διαφορετικη περιπτωση καθως ειχαν συνειδητοποιησει το τι ακριβως ειχε γινει!
Ενω καποιοι αλλοι δυστυχως(βλ.οπαδικες εφημεριδες)συνεχιζουν το χαβα τους!
Κατα τα αλλα ,οι δημοσιογραφισκοι των δυο μεγαλων καταδικαζουν τη βια,παραδιδουν μαθηματα σωστης συμπεριφορας κλπ!Ειναι να μην αηδιαζεις μετα?

Και μετα μερικοι απο δω μεσα με λετε φιλογαυρο…
AISXOS!!!

την επομενη αγωνιστικη μην ερθετε φουριοζοι ε? πηρατε το ματς του πρωτου γυρου και περασετε στο κυπελο. αφηστε αυτο το ματς… :stuck_out_tongue:

Αν κερδισουμε σημερα,βλεπω πλεον να πιστευουμε για καλα το να μπουμε πενταδα και αρα μας βλεπω με φορα!:stuck_out_tongue:
Ολα ομως θα εξαρτηθουν απο το σημερινο!:slight_smile:

ενταξει αν ερθετε με φορα, απλα θα φατε τα μουτρα σας… :smiley:

Aν θες την αποψη μου η Κερκυρα με το χθεσινο διπλο κατα πασα σωθηκε!Δηλαδη τωρα βλεπετε play-off?:stuck_out_tongue:

ποιος τα χεζει τα πλευ οφ? εχουμε γηπεδο για να παιξουμε ευρωπη ακομα κι αν βγουμε? το θεμα ηταν να ειχαμε προχωρησει στο κυπελο αλλα ας οψεται το κορακι που ειχε δει πεναλτυ στο σολακη στο 1ο ματς!! :lol:
χεσμενα τα εχω τα πλει οφ. ακομα δεν εχουμε σωθει, θελει κι αλλα αποτελεσματα. μολις χτες εγινε η 2η συνεχομενη νικη στο πρωταθλημα. δεν το ειχαμε ξανακανει.

Αν σημερα χασει ο Πανιωνιος κι εγω νικησω Ηρακλη σωθηκες,φιλε!
Κατι ομως μου λεει για Α.Ε.Κ-Πανιωνιος ‘‘Χ’’ κ μαλιστα με σκορ 1-1!

καλα μεχρι και διπλο γινεται αυτο ετσι που ειναι η αεκ φετος. δεν βλεπω να πεφτει ο πανιωνιος παντως. λαρισα σερρες και η τριπολη ετσι οπως παει.

θα νικήσεις όμως?

χθες είχα παίξει ενα στοιχηματακι με διπλό την κερκυρα, χ2 σερρες, διπλό παναθηναϊκού, και μη νίκη του βόλου…ελπιζω να κερδίσετε για να μην έχω χάσει από τις μαλακίες στο γήπεδο του ολυμπιακού