καλα εγω διπλο του βαζελου δεν επαιζα. οχι γιατι ειμαι ολυμπιακος, αλλα γιατι παιζαμε στην εδρα μας.
εγώ το έπαιξα περισσότερο για την διάφορα που είχατε…συνήθως κάνετε κάτι τέτοια ηρωικά…
*αν και εχθές έγιναν άλλα ηρωικά :?
**το σταματάω εδώ…εδώ μιλάμε για την βολαρα.!!
Καλα ε,σε αυτο το forum εχουμε διδαξει τον πολιτισμο με τον Crimson!
Λαρισαιος που αποκαλει τον Ολυμπιακο Βολου ‘‘Βολαρα’’!
Δεν πρεπει να υπαρχει αλλος!
:bow2::bow2::bow2:
ε ενταξει φέτος είναι βολαρα…
δεν ξέρω για το μέλλον αλλά τώρα έτσι είναι…
*βέβαια την αελ συνεχίζω να την λέω ΑΕΛαρα 8)
Κι εγω κι εγω…
Lοιπον φευγω για το γηπεδο!
Αντε ρε Βολαρα!Ασσο και play off ερχομαστε!!!
δεν είναι οφσάιντ το γκολ? αν και στην αρχή πρέπει να έχει περάσει η μπάλα…τρομερή κάλυψη της νοβα…:?
ενταξει ο ηρακλης ειναι μακραν η πιο κουραστικη ομαδα του πρωταθληματος… 0 φασεις 1 γκολ… με τον βολο να αποδεικνυει αλλη μια φορα οτι του λειπει η εμπειρια να κρατησει αποτελεσματα! τεσπα παμε για το διπλο στην κερκυρα επομενη αγωνιστικη
και φυσικά έχασα απο τις μαλακίες στο ντέρμπι…κρίμα…
[B]Την επίθεση… φουσκωτών προς τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ηρακλή, Λαυρέντη Αργυρόπουλο καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής! Ειρωνικό χειροκρότημα του Αχιλλέα Μπέου στους οπαδούς του «γηραιού».
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ηρακλή, Λαυρέντης Αργυρόπουλος, δέχτηκε επίθεση από «φουσκωτούς» της θεσσαλικής ομάδας.[/B]
Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει επίθεση που δέχθηκε μέλος της αποστολής, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. «Αυτή η λογική δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.
[B]H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ[/B] επιμένει να υποστηρίζει ότι η αγωνιστική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης θα πρέπει να εμπερικλείεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να μην προεκτείνεται σε εκφράσεις, ωμής και τραμπουκικού χαρακτήρα, βίας, με προφανή αιτία την δυσαρέσκεια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα.
Διότι, τέτοιο θλιβερό, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα φιλόδοξα δεδομένα της Super League, περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με θύμα μέλος της αποστολής της ομάδας μας, μετά το τέλος της αναμέτρησης", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και κλείνει:
"Πρωταγωνιστές του, άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκφραστές μιας άλογης ?λογικής?, η οποία (όπως αποδείχθηκε από τα εντός του αγωνιστικού χώρου) δεν πρόκειται να μας κάμψει, ωστόσο, σίγουρα, δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας, σε επίπεδο κύρους και αξιοπιστίας.
Ηρθε, λοιπόν, η ώρα για τις υπερκείμενες Αρχές να παρέμβουν και να το προστατεύσουν ουσιαστικά, απαγορεύοντας την ύπαρξη χώρου δράσης σε επαγγελματίες της σωματικής βίας".
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
[B]Ανακοίνωση κι από την ΚΑΕ[/B]
Η ΚΑΕ Ηρακλής εξέδωσε κι αυτή με τη σειρά της ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: “H K.A.E. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εύχεται στον αυτοαποκαλούμενο «μάγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου” να αποκτήσει σύντομα και μια ομάδα μπάσκετ, έστω και με τους τρόπους που αυτός γνωρίζει και κάποιοι του επιτρέπουν, και να βρεθεί, κάποια στιγμή, στο Ιβανώφειο…
Έτσι ίσως μάθει, αυτός και τα «παιδιά» του, που ύπουλα και άνανδρα επιτίθενται δέκα εναντίον ενός, πως είναι η αληθινή και αντρίκια φιλοξενία. Καλούμε τις αρχές να ασχοληθούν επιτέλους με ανθρώπους που «βρωμίζουν» τον ελληνικό αθλητισμό και να δείξουν ότι θέλουν ειλικρινά την εξυγίανση του, απομακρύνοντας τους μία διά παντός".
[COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B]ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΟΝΤΡΕ ??!![/B][/SIZE][/COLOR]
αυτές τις μαλακίες κάνει ο μπέος και μου τη σπάει … [-X
Βασικα δεν θα ασχοληθω με τον Μπεο κ τις μαλακιες του!
Στο ματς τωρα,η ομαδα μου δεν μου αρεσε.Ο Ηρακλης δεν μου αρεσε,αλλα στο β ημιχρονο ηταν καpως καλυτερος.
Να πω οτι μου αρεσε η κερκιδα που δημιουργησαν οι περιπου 200 φιλοι του Ηρακλη που πραγματικα σε πολλα σημεια καθομουν κ τους χαζευα!
ήταν καλύτεροι απο 15.800 λαρισαιους?
*το πέναλτι δεν είναι πέναλτι…
Το πεναλτι δεν ειναι πέναλτι, ο Μπέος είναι Μπέος. Μετα τον μεγαλο Ολυμπιακό, ποδοσφαιρικο ήθος και απο τον μικρο σημερα. Γιατι οι οπαδοι του Ολυμπιακου Βόλου διώχνουν απο την ομαδα τους τους καφρους παραγοντες βεβαιως βεβαιως…
Εντιτ: Δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι διοικησεις και οπαδους.
OK,το εσωσες διοτι εγω δεν ειμαι Μπεος,ειμαι Ολυμπιακος Βολου.Κι αν ποτε φυγει,εγω θα συνεχισω να ειμαι Ολυμπιακος Βολου οπως κι εσυ συνεχισες να εισαι Α.Ε.Κ μετα απο την αποχωρηση των διαφορων λαμογιων που περασαν απο την ομαδα σου.Ετσι δεν ειναι?
Επισης,να πω οτι στο σημερινο ματς ο Τσιωλης εκανε πολλα λαθη!
Απο τις λιγες φορες που δεν τον παραδεχθηκα.
Λαθος αλλαγες,αργησε να τις κανει κι οταν τις εκανε εγινε πανικος.Ακομη περιμενω να μπουν στον αγωνα Ακοστα,Νεμεθ και Σολακης.
Τες πα,συνεχιζουμε με Κερκυρα κι ας παρουμε οτι μπορουμε,αν μπορουμε!
Και η απαντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακος Βολου
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/
Και λιγα ακομα απο τον Μπεο.
Έντονο διάλογο με φίλους του Ηρακλή είχε ο Αχιλλέας Μπέος αμέσως [SIZE=“4”][B][U]μετά [/U][/B][/SIZE]την λήξη του αγώνα
[B]…Θα σας ρίξω στη Β΄ Εθνική!».[/B]
[SIZE=“4”][B]…Θα σας ρίξω στη Β΄ Εθνική!».[/B][/SIZE]
[SIZE=“5”][B]…Θα σας ρίξω στη Β΄ Εθνική!».[/B][/SIZE]
:roll:
επίσης τα υπόλοιπα που είπε είναι τραγικότητες
και ερχομαστε εδω:
[B][U]Η? Λάρισα διώχνει τον Τσιώλη[/U][/B]
Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή ενδέχεται να μπει από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι πληροφορίες φέρνουν τον Σάκη Τσιώλη να οδεύει προς την έξοδο. Αφορμές; Η ισοπαλία και η κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Πραγματικός λόγος; Σύμφωνα με τη SPORTDAY, η στάση που κράτησε ο 52χρονος τεχνικός μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα?
Τόσο ο Αχιλλέας Μπέος, όσο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου φέρονται δυσαρεστημένοι από τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Τσιώλης μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. Αυτά οδήγησαν σε ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα σε διοίκηση αλλά και στον τεχνικό της ομάδας με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο του διαζυγίου να είναι πολύ μεγάλο.
Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, ακόμη και με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποχώρηση του Τσιώλη από το «τιμόνι» της ομάδας.
αελ-ολυμπιακος βολου 1-2… κανείς δεν κέρδισε τελικά…χοντρουλη
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index
http://www.sportnet.gr/report.php?id=254483
ANTE ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΕΟ!ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΛΟ!!!
[B][SIZE=“4”][COLOR=“Blue”]…και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες. [/COLOR][/SIZE][/B]
άντε ρε μαλάκα άσε τις ειρωνείες…βλάκα.!!
*οι χαρακτηρισμοί στον μπεο πάνε
[SIZE=“4”][COLOR=“Green”]
«Ο Ολυμπιακός δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όχι άλλος ηθικός ξεπεσμός, Μπέο οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια. Σεβάσου μας ή φύγε.[/COLOR][/SIZE]
μπράβο ρε!!
jiopas εσυ δεν ελεγες οτι ο μπεος εχει προσφερει παρα οτι ειναι τραμπουκος? σημερα με το να διωξει τον τσιωλη προσεφερε απλετη διασκεδαση? ελεος καποιοι δεν πανε καλα.