Ολυμπιακος Βολου

samis μην τον αδικείς…έχει πει πολλές φορές πόσο τραγικός είναι…απλά ανέφερε οτι εχει προσφέρει κιόλας…

και όπως έλεγα μερικά ποστ πριν, δεν είναι αργά η μέρα που θα σε κάνουν πέρα οι βολιωτες μπεο …δεν είναι μαλάκες σε μια ολόκληρη πόλη επειδή εσύ έτσι νομίζεις

*Μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή ο Αχιλλέας Μπέος, φέρεται να μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση, βρίζοντας παίκτες και προπονητή. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΖΩΟ.!!

Ασε μας ρε Samis!Aυτο ειχα πει?
Με ξερεις εσυ και λες τι εχω πει?Αντε αγορι μου αποφασισε τι ομαδα εισαι και μετα μιλαμε.

Σε χιλιοευχαριστω!Για αυτο και λεω οτι εχω ενα φιλαρακι στη Λαρισα κι ας μην σε ξερω φατσικα.
Εισαι respect.
Παιδια δεν ειμαι καλα πραγματικα!Μην με μπριζωνετε,σας παρακαλω.Σχεδον εχω βαλει τα κλαματα!

πραγματικα μεχρυ τωρα κρατουσα ουδετερη προς αρνητικη σταση για το θεμα μπεεεεος και περιμενα τη πρωτη στραβη… φυγε πουστη μπεο απ τη βολαρα μας μαυρωνεις το ονομα της και μας κανεις να φαινομαστε σαν ομαδες του στιλ μαρινακιδων καλυτερα εποχες β εθνικης και υγιεις ποδοσφαιρου παρα αυτη η αηδια που βλεπουν τα ματια μου… ελπιζω μπασταρδε να σε γιουχαρει ολη η 1 στο παιχνιδι με τον πανσερραικο αν τους εχει μεινει εστω λιγο μυαλο! απιστευτο σε λιγους μηνες πως καταντησε το ποδοσφαιρο στην ελλαδα! μια απεραντη αηδια νιωθω…
Υ.Γ. κριμσον δικος σας ο τσιωλης απο του χρονου :stuck_out_tongue:

Eτσι ρε Αλεκο.Για μενα τερμα το γηπεδο,εκτος κι αν στο εντος με Πανσερραικο γινει οργανωμενη αντιδραση,τοτε μονο θα παω!
Αλλιως τερμα!
ΟΚ Captain Hook?

MΠΕΟ,ΜΠΕΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΠΕΟ!

καλά μην νομίζεις οτι στην β΄δεν είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα…ή και ακόμη πιο κάτω…
απλά γίνονται με διαφορετικό στυλ(κομποτης:p)

*δικός μας αλλά τον θέλουν και ομάδες στην πρώτη κατηγορία…οπότε δύσκολο το βλέπω

[SIZE=“7”][B]ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΟΕΟΕΟΕ[/B][/SIZE]

Σακη ο Βολος θα σε ευγνομωνει μια ζωη.Καταφερες να γινεις ο προπονητης της καρδιας μας!
Μας εχεις πεμπτους στο πρωταθλημα και κοντα στον τελικο του Κυπελλου.Ολη η Ελλαδα μιλαει για την μπαλαρα που παιξαμε χαρις σε σενα ,φεραμε επικα διπλα σε Π.Α.Ο και Α.Ε.Κ,αλλα δυστυχως φευγεις!
Ο Βολος δεν ξεχνα αυτυος που ξηγιουνται κι εσυ ξηγηθηκες!
Ολοι στους δρομους για το Σακη!
Κανενας στο γηπεδο απο δω και περα!!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ και να φωναξουμε ‘‘ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΟΕ,ΟΕ,ΟΕ’’!!!
Η φωνη του λαου εχει μεγαλη δυναμη.
Οι Ολυμπιακοι φωναζαν '‘Ερνεστο Βαλβερδε οε,οε,οε’'κι ο αληταρος του Ελληνικου ΠοδοσφαιΡου(μετα τον δικο μας)τους τον εφερε!
Ετσι Λοιπον ‘[SIZE=“5”][U][B]‘Σακης Τσιωλης Οε,Οε,Οε,’’!!![/B][/U][/SIZE]

ναι ρε το ειπα απλα σε στιλ να δω την ομαδα χωρις μπασταρδους και ας παιζει β εθνικης εννοειται μετα οτι θα υπαρχει παντα καποιος σουβλατζης κομποτης με τις βαλιτσουλες του οτι κατηγορια και να παιζεις :stuck_out_tongue:

[B][I][U]" Μας εχεις πέμπτους "[/U][/I][/B]

εγώ λέω πάλι οτι σας έχει 2 βαθμούς απο την [B]τρίτη θέση[/B].!!! αμα δεν έδινε χθες το πέναλτι τώρα ο βολος θα ήταν τρίτος.!!! το καταλαβαίνει κανείς…?? άλλες ομάδες που λένε συνεχεία πόσο μεγάλες είναι την τρίτη θέση την βλέπουν ή με το κιάλι, ή απο κοντά με την ανυπαρξία αντιπάλων…!!
και αυτός ο προπονητής εκδιώχθηκε

Αυτα δεν λεω και εχω τον καθε Samis και αλλους να λενε οτι υποστηριζω τον Μπεο?
Ποσες φορες ρε συ εχω πει τα στραβα του χοντρου!

ηρεμία …!
το νοημα δεν είναι να σφαχτούμε εμείς εδώ μέσα…το νοημα είναι να δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον μπεο…που δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε που να επιφέρει και αλλαγές

Παιδιά ότι και να λέμε είναι λίγο?.με ποια λογική διώχνεις τον προπονητή όταν:

1.Σε έχει κάνει ομάδα.
2.Σε ανεβάζει κατηγορία μέσα σε ένα χρόνο.
3.Έχει πιάσει το φετινό στόχο που ήταν η σωτηρία και όχι φυσικά η έξοδος στην Ευρώπη.
4.Σε έχει φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου.
5.Είσαι στη Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικείς επάξια την είσοδο σου στα play off.
6.Αναγνωρίζεσαι από όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδος για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παίζεις.
7.6.500 κόσμος φωνάζει ρυθμικά το όνομα του.
8.Όταν?όταν?όταν?

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες μόνο γελοία μπορούν να χαρακτηριστούν. Έχω απογοητευτεί πολύ όπως πιστεύω και το σύνολο των Βολιωτών φιλάθλων. Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα είναι προ των πυλών και μακάρι να βγω ψεύτης. Προσωπικά, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό δε θα πάω στο γήπεδο. Σάκη σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για την ομάδα μας και να ξέρεις ότι θα σε έχουμε για πάντα στη καρδιά μας.

ρε πας καλα? εσυ δεν ελεγες οτι δεν πας τον μπεο σαν ατομο αλλα παραδεχεσαι οτι προσφερει στο βολο? εγω απλα σου λεω οτι με το να διωχνει το τσιωλη μας προσφερει γελιο γιατι ειναι τρομπας καιδ εν εχει σκοπο να προσφερει. δεν στην ειπα για να νευριασεις. καταλαβε το αυτο. οσο για το τι ομαδα ειμαι, το ξερω καλυτερα απο σενα και σε παρακαλω χαλαρωσε και λιγο. δεν ειμαι κανας εχθρος σου, ουτει σου τρωω το ψωμι που τρως.
και στο ξαναλεω δεν ειπα οτι πας τον μπειο σαν ατομο αλλα σαν προεδρο οτι εχει προσφερει. αυτο.

πάντως σε περίπτωση που αντιδράσετε να περιμένετε αναπάντεχες ήττες…
αυτός περισσότερο θέλει να εκδικηθεί, πάρα να δείξει οτι μπορεί να τα καταφέρει

*ντροπή και στους βολιωτες δημοσιογράφους που έστρωσαν χάλι εξόδου(και χέρι βοηθείας) με τις τοποθετήσεις τους για την συμπεριφορά του σακη στο ματς με την λαρισα.,.τον πουλο.!!!

Μπραβο μαλακα μπεο. Ποιες ηταν οι δηλωσεις του Τσιολη μετα το ματς με την Λαρισα?

Μαγκές ΠΑΟΚ είμαι αλλά έμεινα έκπληκτος από την απόλυση του Τζιώλη. Κρίμα γιατί τον θεωρούσα από τους καλύτερους έλληνες προπονητές.Αλλά μην ξεχνάτε οι οπαδοί του Ολ. Βόλου οτι…Μπέος είναι αυτός…:wink:
Συγχαρητήρια και για την ανακοίνωση σας

“[I]εύχομαι στη λαρισα να σωθεί, και αλλιώς φανταζόμουν την είσοδο μου στο γήπεδο της λαρισας[/I]”(οχι με καταδικαστική νίκη της ομάδας που προπονεί)

τρομερό…να τον εκτελέσουμε τον αλήτη.!!

ΟΚ ζητω συγγνωμη!
Απλα νομισα οτι με υπονοουσες Μπεικο κ δεν ειμαι.Φυσικα κ εχω πει οτι εχει προσφερει κι αυτο ειναι γεγονος αναμφισβητητο,αλλα τωρα θα μας βρει μπροστα του.
Φυσικα κ δεν εισαι εχθρος μου.:slight_smile:
Τερμα οι στημενες ισοπαλιες,τα κολλητηλικια με τον Μαρινακη,οι χαρες κι οι μαλακιες!
Τον πουλο Μπεο.Εδω μαλακα μας φυσαει αερας λιμανησιος,μπορει να ημασταν τοσα χρονια χαμενοι απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη,αλλα εχουμε κι αξιοπρεπεια.
Ξεκουμπισου,εμεις θα βρουμε το δρομο μας!
Τερμα το γηπεδο για μενα!
Σακη,για παντα στην καρδια μας!

Ο Βολος μπορει και χωρις το λαμογιο διοτι οι ανθρωποι του,οσοι ειναι αυτοι,αγαπανε πραγματικα την ομαδα!
Ειναι τυχαιο οτι απ’οπου κι αν περασε κανεις δεν τον γουσταρε?
Μακρυα Μπεο!!!
ΑΠΟΧΗ απο τους εντος εδρας αγωνες,πλουτειστε τις καφετεριες!

παλι καλα!! ελεγα και γω τι σου ειπα. μα αυτο ακριβως που γραφεις σου λεω, που με μια κινηση απροσμενη απο κει που τον στηριζες για το οποιο εργο ειχε προλαβει ξαφνικα διωχνει το τσιωλη. σιγουρα ειναι το πιο hot oνομα προπονητη για μικρη ομαδα αυτη τη στιγμη ο τσιωλης… crimson τι περιμενετε? παρτε τον να σας φτιαξει για να ανεβειτε.