Καποιοι έλεγαν εχθές δημόσια ότι με το νέο προπονητή θα πέσουν τα τσιμέντα…τον Κοκότοβιτς εννοούσαν??? :D:D:D Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε??? Μπράβο ρε προεδράρα, τα κατάφερες πάλι…
Για πάντα Τσιώλης ρεεεεεε
Καποιοι έλεγαν εχθές δημόσια ότι με το νέο προπονητή θα πέσουν τα τσιμέντα…τον Κοκότοβιτς εννοούσαν??? :D:D:D Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε??? Μπράβο ρε προεδράρα, τα κατάφερες πάλι…
Για πάντα Τσιώλης ρεεεεεε
αν είναι δυνατόν …απο τον μπεο στον μακη?? ε βρε σακη και εσύ…
πάντως σε όλα ειναι προβλέψιμος ο χοντρός…πριν την απόλυση του σακη, έλεγα σε ποστ οτι με αυτά που κάνει δεν αργεί η ώρα που θα παίρνει τηλέφωνα τον μπουμπενκο να αναλάβει…και έγινε,…χαχαα
δεν αντέχει καθαρά πλέον, ο άνθρωπος να του καπελώνουν την επιτυχία…
ο βολος ειναι 2 βαθμούς απο την τρίτη θέση με καλό ποδόσφαιρο…ετσι και δεν μπει πλευ οφ με τις μαλακίες του μπεου θα γελάσει ολη η ελλαδα…και όχι με την ομάδα του βολου…με τον χοντρό
Ακουω ραδιο και εχω φρικαρει!
Ε ρε σκατοβολιωτες!!!Αχαριστα οντα!!!
Ολοι οι ρουφιανοι του Μπεου βγαινουν στο ραδιο!!!
Αχαριστοι σκατοβλαχομαλακες!!!
Σακαρε,οι ανθρωποι επιπεδου ξερουν κι εκτιμουν τι εχεις κανει!!!Και ειναι αρκετοι.
Μαλακες Βολιωτες,οταν θα μας αφησει ο χοντρος μη δω κανα μαλακα να μου λεει τιποτα?
Αλλα που ξερουμε στο Βολο απο μεγαλες ομαδες και μεγαλα παιχνιδια?
Περιοδειες στην επαρχια και στα συνορα καναμε.Αντε να λεμε και καμμια αληθεια,δεν βλαπτει!!!
πες μου ότι παίρνουν το μέρος του μπεου να πέσω απο την ταράτσα.!!
Φανατικα, με ατακες του τυπου:’‘Eχουμε εμπιστοσυνη στην προεδραρα μας και στον ανθρωπο Αχιλλεα Μπεο’’.Και ξερεις πιο ειναι το χειροτερο οτι καποιοι απο αυτους ηταν Austrian Boys!
Του στυλ:’‘ΟΚ καλος ο Τσιωλης,αλλα ο προεδρος θα κανει το καλυτερο.Πανω απ’ολα η ο μαδα,ειμαστε σε ολους τους στοχους,πολλες ισοπαλιες ο Τσιωλης,σιγα τον Θρασυβουλο προπονουσε και τον Πανηλειακο,εμεις τον καναμε μαγκα,τωρα αρχιζουν τα ωραια,και αλλα τετοια…’’
Και τωρα μπορεις να πεσεις!
http://www.sportnet.gr/report.php?id=254624
Α ωραια!
http://www.sportnet.gr/report.php?id=254601
Και μερικες βλακειες ακομα!
[COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B][I]Eχουμε εμπιστοσυνη στην προεδραρα μας και στον ανθρωπο Αχιλλεα Μπεο[/I][/B][/SIZE][/COLOR] :!::!::!:
έχε γεια γλυκεία ζωή…ανεβαίνω ταράτσα…χάρηκα που σας γνώρισα
*έχει να ρίξει λάσπη στη συνέντευξη τύπου…στους πάντες…αυτός είναι ο άνθρωπος μπεος
Κατσε εδω ρε ,ασε τις βλακειες!!!
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_22/02/2011_433495
Διχασμος!!!
Εγω ειμαι με τους απο’δω,παντως!
«Kύριοι, δυστυχώς η δημοσιογραφική αλητεία μοιάζει να μην έχει όρια. Δύο ατοπήματα μάλιστα την ίδια ημέρα, θεωρούνται πολλά και πλήττουν ανεπανόρθωτα το κύρος σας.
[B]
Πρώτο ατόπημα:[/B] Χθες προσπαθήσατε με ένα ανεξήγητο τρόπο να παραπληροφορήσετε το φίλαθλο κόσμο για ένα ανύπαρκτο συμβάν, κάτι που όχι μόνο διαψεύστηκε από το σύνολο των ποδοσφαιριστών αλλά και συγχρόνως σας εξευτέλισε, αφού δεν μπήκατε καν στον κόπο να διασταυρώσετε την ύπαρξή του.
[B]Δεύτερο ατόπημα:[/B] τα προβοκατόρικα φέιγ βολάν, τα οποία βαφτίσατε ως «ανακοίνωση» από έναν ανύπαρκτο φορέα.
Σύσσωμοι οι οργανωμένοι και μη φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου διαχώρισαν τη θέση τους και τα καταδίκασαν, διαψεύδοντάς σας για μία ακόμη φορά.
Λυπούμεθα πραγματικά για τον τρόπο που επιλέγετε να ενημερώνετε τον κόσμο, αν δηλαδή αντιπαθείτε τον Αχιλλέα Μπέο ή συμπαθείτε το Σάκη Τσιώλη, προσπαθώντας να δημιουργήσετε ανύπαρκτα θέματα, υπέρ ή κατά προσώπων, αναλόγως με τη βούλησή σας.
Αν σας απασχολεί ο φιλικά προσκείμενος σε σας κύριος Τσιώλης και το θέμα εστιάζεται στο αν τελικά παραιτήθηκε ή απολύθηκε, ρωτήστε τον ίδιο. Εμείς θα του ευχηθούμε για μία ακόμη φορά να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα και με τις καλύτερες συνθήκες.
Όσο για σας τους, ευτυχώς, λίγους κακοήθεις δημοσιογράφους που θέλετε να διαπλέκετε την αλήθεια με ψευδή γεγονότα, λυπούμεθα πολύ.
[B]ΥΓ.[/B] Για τα φέιγ βολάν, αν πραγματικά υπάρχει [B]έστω και [U]μικρή μερίδα ανθρώπων[/U] στο Βόλο που τα υιοθετεί, να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα αλλάξει χέρια[/B]. Τα έργα όμως επί ημερών μου, θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, είτε σας αρέσει, είτε όχι.
[B]Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Μπέος» [/B]
[B]jiopas [/B]είσαι στη μικρή μερίδα τελικά (που δεν υπάρχει καν.!!)
Αχ με προλαβες για λιγο.
Μπεο,στα τσακιδια!
Μπορουμε και χωρις εσενα!!!
Να δω τωρα ποσοι θα του γλυψουνε τα τετοια για να μεινει…
Τα χωσανε γερα σημερα στο Μαρινακη,αντε Μπεο φυγετε μαζι!
Παιδια,στο καλο!!!
ολυμπιακοι in crisis…
[B]Κατσαβάκης ο εκλεκτός![/B]
Ο Μάκης Κατσαβάκης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται από την Τρίτη στο Βόλο, έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη.
Θυμίζουμε πως την Δευτέρα ο κ. Τσιώλης έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου, και το βράδυ της ίδιας μέρας ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυπτε πως την Τρίτη το βράδυ η ομάδα του θα έχει προπονητή. Έτσι και θα γίνει λοιπόν, αφού το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Κατσαβάκης αναμένεται την Τετάρτη να κάνει την πρώτου του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συνεργασία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
[B][I]
2 Η δημοφιλία του Τσιώλη έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη, σε σημείο να υπερκαλύψει την προσφορά του Μπέου στην ομάδα. Τόσο στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού όσο και στην υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα ο φετινός Βόλος ήταν η ομάδα του Τσιώλη. Ακόμα και ο αγώνας του Μπέου για την απαλλαγή του ονόματος της Κασσάνδρας έπειτα από εκείνη την περιβόητη συγχώνευση δεν θύμιζε σε κανέναν τίποτα. Και τον Μπέο τον πείραζε πολύ αυτό…[/I][/B]
οπως ειπα
επιστροφη στο μελλον!! ακου κατσαβακης. που τον θυμηθηκανε.
Θα τον ήθελα να γυρίσει στις Σέρρες…για την δημιουργία ομάδας είναι πολύ καλός, αλλά και πολύ ξεροκέφαλος:):!:
Ναι,αν ημουν Β Εθνικη κι εγω θα γουσταρα να με ‘‘χτισει’’,αλλα η ομαδα ειναι ηδη χτισμενη και αυτο που θελει ειναι ενα αξιο καθοδηγητη για να περαιωσει τους μεγαλεπιβολους στοχους της πλεον!
Τι Κατσαβακης ρε μαλακες,κανουμε πλακα???
Γαλατη,με αυτον θα πεσουν τα μπετα???#-o
Ετσι μας ελεγες χθες!!!
γαλατης οπως ο αστεριξ ή οπως ο αλλος ο γραφικος που βγαινει στο σταρ ολη την ωρα? :lol::lol::lol:
Eιναι συγγενης του Γαλατη του Star.Προκειται για ενα τοπικο νουμερο που τον ταιζει καλα ο Μπεος μαλλον για να κανει το φερεφωνο του και που χθες ελεγε οτι με το ακουσμα του ονοματος του νεου προπονητη του Ολυμπιακου Βολου θα πεσουν τα τσιμεντα!
Ειδες εσυ να γινεται κατι τετοιο,γιατι εγω δεν ειδα κατι?
http://www.sportdog.gr/article/14315/mastigio-ego-karoto-ston-proponete…
Αυτα ειπε ο Μπεος σημερα.
καλη ομαδα ρε φιλε αν και ο νεηντζε΄μτεθ η δεν νμποερι να μου ριξει ποντο δεν βριζω κανενα ζητω η ολυμπιακαρα βολου ρε φιλε!
Bαλτε κι Εργοτελη μεσα!!!
οχι ρε ειναι πολυ ψηλα! πιστευω λαρισα και ατρομητος θα πεσουν (ισως και πανιωνιος αλλα δεν νομιζω)…