Μακάρι να σωθεί αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ δύσκολο…
ΑΕΛ,
Σέρρες
Ατρόμητος Αθηνών
πιστεύω θα πέσουν στην Β Εθνική
Α και μην πάθεις πλάκα αν ο αστέρας νικήσει άνετα τον Ολυμπιακό Βόλου
Μακάρι να σωθεί αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ δύσκολο…
ΑΕΛ,
Σέρρες
Ατρόμητος Αθηνών
πιστεύω θα πέσουν στην Β Εθνική
Α και μην πάθεις πλάκα αν ο αστέρας νικήσει άνετα τον Ολυμπιακό Βόλου
Ωχ μην λες τετοια!
Δεν μας παιρνει για απωλειες βαθμων τωρα!!
Εγω ‘‘Χ’’ το βλεπω!
αχνοφαίνεται η ήττα σήμερα jiopas
με χ υπερευχαριστημενος σημερα! γιατι και με το κυπελλο σε 3 μερες δεν μας παιρνει για πολλα πολλα…
α ρε ολυμπιακέ … σε είχα 1 ημίχρονο 1 τελικό μου τα έκανες μαντάρα…
*άσε που έριξες και την λαρισα…(πες μας πόσα θα κερδίσεις χοντρέ)
νταξει σημερα εντελως για το χ ομως ειχαμε και καποιες ευχαιριες στο πρωτο ημ. αλλα μετα στο 2ο ο αστερας ανεβηκε και δν καναμε τπτ! ισως θεωρω δικαιο αποτελεσμα το χ αλλα δν μας εκατσε… ενα καθαρο πεναλτυ δεν εδωσαν σε αστερα το αλλο δεν το ειδα καλα δεν εκφερω αποψη… τεσπα μεσα στο προγραμμα ισως αυτη η ηττα δεν χαθηκε και κατι τωρα μας περιμενει το ματς της χρονιας (μεχρυ το επομενο)…
Mε ισοπαλία την άλλη εβδομαδα ποιος εχει προβαδισμα για την πενταδα;
δεν θυμαμαι αν στα μεταξυ ομαδων ματς μετα τους βαθμους στα μεταξυ τους μετραει σκορ η γενικη διαφορα τερματων… αν συμβαινει το πρωτο με ισοπαλια 0/0 ειναι μπροστα η καβαλα ενω με1/1 και πανω ειναι μπροστα ο βολος… αν ισχυει το δευτερο ο βολος εχει καλυτερη διαφορα τερματων… οπως και να χει με μια ισοπαλια μεσα σε καβαλα καλα θα μαστε…
Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα Κριτήρια Κατάταξης είναι κατά σειρά:
Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Λοιπον να πω κι εγω δυο λογια για το παιχνιδι με Αστερα διοτι τωρα μπορεσα.
Ο Ολυμπιακος Βολου μετα τη φυγη του Τσιωλη εχει παραδοθει στις ορεξεις του Χοντρου και στην ανικαμοτητα του Μακη Κατσαβακη που φαινεται οτι δεν μπορει να συνεχισει οτι δημιουργησε ο προκατοχος του!
Ο Ολυμπιακος Βολου ειναι μια μικρομεσαια ομαδα που βρισκεται μπροστα σε δυο προκλησεις που δεν εχει ξανααντιμετωπισει στο παρελθον:Kυπελλο κ πενταδα play off.
Σεβομαι φυσικα και παραδεχομαι οτι το βαρος πρεπει να δωθει εκει τωρα πλεον,αλλα Κατσαβακη δεν εχεις δευτερη ενδεκαδα στον παγκο και δεν εχεις την πολυτελεια να κανεις τοσα πειραματα σε εναν αγωνα που σιγουρα δεν χτυπησες και που σιγουρα επρεπε βασει εικονας Αστερα Τριπολης να χασεις.
Οταν ομως εστω και με αυτην την απαραδεκτη εικονα κρατας και τελικα τρως γκολ στο '90 εισαι για μπατσες.
Ο Κατσαβακης εδωσε ρεσιταλ αθλειου κοουοτσαρισματος και η ομαδα εχει χασει την ομοιογενεια της,το δεσιμο των παιχτων,την χημεια μεταξυ τους,τους αξιοθαυμαστους αυτοματισμους του Τσιωλη και παιζει ενα αναχρονιστικο,αγευστο και ανοστο ποδοσφαιρο επειδη ο Μπεος το θελησε με το ετσι θελω.
Ολη η πολη ζει για το ματς της Τεταρτης κι ελπιζω η ομαδα να προκριθει στον Τελικο κι αν δεν ειναι γραφτο να το σηκωσει,κανενα προβλημα.Αλλα Κατσαβακη πηγαινε μας τελικο!!!
Οπως θα εκανε ο Τσιωλης!!!
Και εγώ μαζί σας την τετάρτη.
αλλά οχι με τον παρακάτω καραγκιόζη που ο γαλατης χθες τον άφηνε να λέει οτι θέλει…
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις επιθέσεις του με στόχο τη Λάρισα, για την οποία ναι μεν είπε ότι «μπορεί και να σωθεί αν μαζέψει καμιά δεκαριά βαθμούς στο τέλος», πλην όμως πρόσθεσε:
«Αν τελικά υποβιβαστεί, θα πρέπει να δείξει… καλή διαγωγή για να ξανανέβει. Xαίρομαι που πέφτει η Λάρισα. Στα 55 μου δε θα γίνω αδερφούλα. Δε θα χαρώ αν σωθεί. Εσείς κάντε ότι θέλετε, αν είστε… γιαλαντζί».
Συνέχισε, μάλιστα, απτόητος, αφού… «όσο βρίσκομαι στο Βόλο θα είμαστε σε κόντρα με τη Λάρισα. Όσο θα είμαι εγώ στο Βόλο θα είναι για σφαλιάρες η Λάρισα. Και ποτέ δεν θα είναι πάνω από το Βόλο, αν ποτέ παίξουμε στην ίδια κατηγορία. Nα πέσουνε στη Β’ Εθνική και να μην ξανανέβουνε ποτέ».
Και αφού είπε ότι «θα δώσω στη Λάρισα 2-3 παίχτες του χρόνου στη Β’ Εθνική για να ψηθούν», αναφέρθηκε με το γνωστό του τρόπο στον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, τονίζοντας:
«Στα τρία γκολ θα σταματήσουμε την Τετάρτη με τον Ατρόμητο. Ας είναι και οι Λαρισαίοι με τον Ατρόμητο. Με ποιόν να είναι άλλωστε στη Β’ Εθνική; Με την… Κρανούλα;».
Αμέσως μετά τη… σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Κούγιας που… «τι να μας πει ο Κούγιας; Τι να πει ένας άντρας που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του;».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=118916683
για όσκαρ λέμε
E,μαλακα αυτο για τον Κουγια γαμαει!!!:lol::lol::lol:
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=119256707
Sorry,σε αυτο εχει δικιο.Ο Δωνης,οσο κι αν τον γουσταρω,ειναι γνωστη κλαψομουνα!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=119002684
Kυπελλο,Κυπελλο στον Παγασητικο!!!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=118284683
Kατσαβακη,δεν χασαμε αδικα,απλα εισαι λιγος!
με αυτά που τράβηξε ο δωνης καλά κάνει και φωνάζει…απλά πρέπει η μπάλα και την ομάδα του βολου, ενω έπρεπε την “χοντρομπαλα”…
*δεν έχασε άδικα ο βολος…το είδα ολο το ματς…υπήρχαν στιγμές που είχε χωθεί για να καλά μέσα στην περιοχη του…απλά είναι λίγο άδικο να το τρως στο 90
“να μείνουν στα τσιπουραδικα και να επιστρέψουν στην μιζέρια και στη κατάντια των προηγούμενων χρόνων γιατί αυτό τους αξίζει.!!
[B]ντρέπομαι που η μάνα μου με γέννησε σε αυτή την πόλη.!!![/B]”
*παλιό αλλά καλό…
[B]ΜΠΕΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΛΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ [/B]
**και τον έχετε ακόμη εκεί επειδή η ομάδα πάει καλά?? εμείς θα τον είχαμε πνίξει…
Ελα ρε Βολαρα!!!Ολοι στο ποδι,ολη η πολη ειναι ‘‘Αναστα ο Κυριος’’!!!
Αισιοδοξια μεγαλη,συγκρατημενη εκ μερους μου!!!
Απ’οτι μαθευτηκε οι Περιστερκοτες εμειναν στη Λαρισα,στο Ιmperial, διοτι φοβηθηκαν να μεινουν στην πρωτευουσα της Θεσσαλιας!!!
Επισης η αποστολη του Ατρομητου αποθεωθηκε απο τους Λαρισαιους οι οποιοι πηγαν να τους εμψυχωσουν!
Ειναι γνωστο οτι οι Λαρισαιοι φετος εχουν ζοριστει ιδιαιτερως!!!Β Εθνικη,Βολαρα παιζει για Τελικο Κυπελλου!!!
Εσεις πριν δυο-τρια χρονια βριζατε το Δωνη,τωρα εγινε Θεος?(Sorry,Crimson,σημερα ειναι αδιανοητο να μιλησει ο συγκρατημενος Jiopas,δεν κρατιεμαι,δεν περναει η ωρα να παω γηπεδο.Βγαινει λιγο ο καφρος απο μεσα μου.Τιποτα προσωπικο και το ξερεις)
Δεν πειραζει,εγω ευχομαι το βραδυ οταν μπω εδω παλι να εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια κι αυριο πρωι πρωι στα γραφεια της ΠΑΕ να παρουμε εισιτηρια για τελικο!!!
Αντε ρε Βολαρα ταξιδεψε μας,τρελανε μας,ξεσηκωσε μας,απογειωσε μας!!!
χεχε…δεν πειράζει.
*επίσης μην πιστεύεις οτι λένε οι εφημερίδες…οτι βρέθηκε με ανθρώπους απο την λαρισα και του ευχήθηκαν να νικήσει(και μερικοί να…πηδήξει) τον βολο, έγινε…αλλά αυτό που είπαν οτι πήγε αντιπροσωπία των οργανωμένων(!!) δεν έγινε ποτέ,…αυτη η είδηση έχω την εντύπωση οτι προέρχεται από τον βολο…
κατσαβακης εξω απ το βολο!!!
και το χω ξαναπει μπεο φυγε μη σε πεταξουμε με τις κλοτσιες εξω απ το βολο μπασταρδε αν ειχαμε τον τσιωλη θα χαμε περασει! περισσοτερα οταν ηρεμισω!
Tέλος ο Μπέος από τον Ολυμπιακό Βόλου:
http://www.soccerplus.gr/article/ekane-ntoy-stin-eksedra-koynaei-mantili
βολιωτες,σας παρακαλω,σοβαρα,στριμωξτε τον καπου και σαπιστε τον στο ξυλο.
και ναι καταφερα να προβλεψω το μελλον
για πολυ ξυλο ομως ο μπεος!