…3 φορές ειπε της μάνας σας το μουνί…αδιαφορώντας για το εξάχρονο κοριτσάκι που ηταν λίγα μέτρα μπροστά του και τον κοιτούσε…
μετά όρμηξε και προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο διάζωμα να δείρει μια μικρή ομάδα οπαδών…
μερικοί απο αυτούς ακόμη και αν δεν έφαγαν ξύλο μέσα στο γήπεδο θα φάνε αργότερα…θα το φροντίσουν οι" ντουλάπες" που έχει μαζί του ο χόντρος…
στο ματς τώρα, μεγάλο κρίμα για τον ολυμπιακό βόλου και την περιοχη…
ο ολυμπιακός σύμφωνα με αυτά που εχει δείξει ολη τη χρονιά και μπάλα μπορεί να παίξει και αποτέλεσμα μπορεί να πάρει…σήμερα δεν είδε κανείς τίποτα από τα δυο…
δυο συνεχόμενες φάσεις που να μοιάζουν μεταξύ τους και να έχουν μια συγκεκριμένη λογική δεν υπάρχουν…
το χάσιμο του προπονητή φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στο τέλος…
[B]για τους μονους που χαρηκα ειναι για τον δωνη που προσπαθει να κανει κατι, και για τους δημοσιογράφους του βολου που έδειξαν ποιοι είναι…πήραν τόσο καιρό το μέρος κάποιου που ειναι τουλάχιστον ανήθικος…
[U]τώρα που…[/U][/B]
Αν νομίζεται ότι αυτά που λέω είναι λόγια εν βρασμώ ψυχής, σας ορκίζομαι στην ζωή του πατέρα μου που είναι σε δύσκολη κατάσταση ότι του χρόνου [B]δεν θα είμαι στο Βόλο».[/B]
[U][B]και θα…[/B][/U]
«Να επιστρέψει αυτή η ομάδα [B]εκεί που είχαν συνηθίσει όλοι[/B]. Δηλαδή στην τρίτη ή τέταρτη εθνική κατηγορία».
[U]
[B]γιατί είναι … [/B][/U]
Δεν τους αρέσει η ομάδα αυτή που είναι το μόνο υγιές κομμάτι αυτής της [SIZE=“4”][B]μίζερης πόλης[/B][/SIZE]
Μπεο σιχαμα στα τσακιδια.Ουστ σιχαμα!!!
Εγω μαλακα Μπεο ομως ειμαι περηφανος που η μανα μου με εκανε Βολιωτη!!!
Υπαρχει ζωη και χωρις Μπεο.
Οταν ηρεμησω θα σχολιασω και το αγωνιστικο μερος!
Συγχαρητηρια στον Ατρομητο που ηθελε το ματς πιο πολυ απο τον Κατσαβακη και το τσιρκο του!!!
ο μπεος κυρίες και κύριοι δεν εχει γεννηθεί στον βολο οπως μας εχει πηδήξει τα νεύρα…έχει γεννηθεί στων αμπελωνα της λαρισας…
τον έδιωξαν αυτόν και τους δικούς του όταν έγινε ενα θέμα με πρόβατα.!! και μετά πήγε στον βολο από όπου είναι η μητέρα του…
Αναμενόμενη η φυγη του Μπεου μετα απο όλο το σκηνικό με τις κασσέτες…Εγω πιστευω ότι ολο αυτό το περιστατικο με τους οπαδους μπορεί να ήταν και στημένο(ή τουλαχιστον ο ίδιος ο Μπεος να επιδίωξε κάτι τετοιο) απλα για να βρεθεί και η αφορμή…Βεβαια οι απανταχου φανς του Μπεου μην στεναχωριεστε…ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ…προς το παρων πισω στην σκουληκοτρυπα για 3-4 χρονια και οταν ξεχασθουν όλα τσουπ σαν κλανιτσα θα ξαναεμφανισθει…
ελπιζω να παει στο διαολο και να μην ξαωαρθει το σιχαμα! για να κανει την ομαδα δικια του την κατεστρεψε… ελπιζω τουλαχιστον τωρα να μπουμε πλευοφφ μπας και μπουμε ευρωπη και κανουμε την υπερβαση για μια χρονια που βεβαια ηδη θεωρειται πετυχημενη… στα του ματς ο βολος κατεβηκε ανυπαρκτος γιατι μαλλον ο κατσαβακης δεν ξερει τι του γινεται απο προπονητικη… αλλαγες αχρωμες μου βαλε τον νεμεθ στο 80 ειχα να δω να αφηνουν τον κεντρικο της αμυνας στην επιθεση απο κατι εποχες βραζιλιας του 82… ουτε μια φαση οταν παιζεις με μια ομαδα που παιζοντας 10/0/0 εκανε πιο πολλες φασεις απο μας… απαραδεκτη η ομαδα μεγαλη ξενερα δεν εχω να πω κατι αλλο…
Δυστυχως στο Βολο υπαρχουν πολλα γιουσουφακια που γλειφουν τα τετοια του Χοντρου και τον δικαιολογουν λεγοντας οτι ετσι ειναι ο Μπεος,αφου τον ξερουμε,ελα μωρε κ τι να κανουμε.
Να κανουμε οτι εκαναν οι οπαδοι του Πανιωνιου κ του Ηρακλη.Αυτο να κανουμε!
Μετα την φυγη Τσιωλη η ομαδα δεν βλεπεται.Ο Κατσαβακης αποδεικνυεται ανικανος κι ελαχιστος για να διαχειριστει μια τετοια απαιτητιικη κατασταση!!!
Ηδη μας πεταξε εξω απο τον ενα στοχο και μεταξυ μας βλεπω να γινεται το ιδιο και με τον δευτερο.
Απαράδεκτος ο μπέος να λέει ότι ο ΒΟΛΟΣ είναι μίζερη πόλη…μίζερος και δυστυχισμένος είναι ο ίδιος που νομίζει ότι δε μπορεί να τον αγγίξει και να τον κρίνει κανένας, να μην παραδέχεται τα λάθη του και να θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει σε μία πόλη σχεδόν 200.000 ατόμων!
http://www.sportdog.gr/article/18707/egine-moutsos-o-kapetanos
Ησουν αμπαλος,αλλα παληκαρος και με τρομερο σουτ και στα χερια του Τσιωλη εγινες παιχταρας και βουλωσες στοματα(μαζι και το δικο μου)στο παιχνιδι με την Α.Ε.Κ στο Ο.Α.Κ.Α.Δυστυχως ο απαραδεκτος προεδρος μας σε εστειλε κι εσενα!!!
Σ’ευχαριστουμε Κωστα!!!
Το τραγικό είναι πως υπάρχουν μερικοί σαν τον τύπο στο βίντεο(που φαίνεται και κάποιας ηλικίας), που τον χτυπάνε στον ώμο, και τον στηρίζουνε. Δεν καταλαβαίνω.