http://www.mpala.gr/?v=2&dbt=0&aid=8887
Aκριβως οπως τα ελεγα!
Δεν παει πουθενα.Ημουν σιγουρος.Το εχει κανει ηδη αλλες δυο φορες!!!
αφού είδε οτι μάλλον δεν θα τον “ακουμπήσει” κανείς είπε να μείνει…
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=120560719
http://www.sportdog.gr/article/19723/o-tsioles-ekane-ariste-douleia
Η ομαδα του Βολου εκλεισε 74 χρονια ιστοριας.
Οριστε μερικα λογια κ πληροφοριες για την ιστορια της ομαδας!
H συνεντευξη του Σακαρου στο Goal:
Συνέντευξη στο Goal παραχώρησε ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης.Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τελικά η λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ήταν απόλυση και όχι παραίτηση,ενώ δεν ήταν παρών στο επεισόδιο με τον Μόνχε.Επίσης τόνισε πως η αρχική του τοποθέτηση πως δεν θα πάει σε άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν αφού δεν είχε συνειδητοποιήσει πως δεν ανήκει στον Ολυμπιακό.
-Παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου θα προτιμήσετε;
“Δεν συνεργάζομαι με παίκτες που αφήνω στις ομάδες πίσω μου, γιατί υπάρχουν πάντα κακόβουλοι και λένε άσχημα πράγματα. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι πως θα φύγουν οι παίκτες. Είναι καιρός, όμως, να στηρίξουμε κι άλλα παιδιά και κυρίως ελληνόπουλα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου φέτος ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές τους και είμαι υπερήφανος για την αγωνιστική τους παρουσία και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Αυτό θέλω να κάνω και στον Άρη”.
-Ωστόσο, προτού πείτε το «ναι» στον Αρη, επιμένατε να μιλήσετε το καλοκαίρι. Τι σας έκανε να αλλάξετε γνώμη;
“Είπα στον πρόεδρο να μιλήσουμε το καλοκαίρι, γιατί είχα ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν ανήκω πλέον εκεί. Μας πρόλαβαν τα γεγονότα, όμως”.
-Η πρόταση του Αρη σας είχε γίνει όσο ήσασταν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου;
“Οσο ήμουν στον Βόλο με είχαν πλησιάσει αρκετές ομάδες. Επίσημη πρόταση δεν είχα από τον Άρη, απλά μεσάζοντες μου είχαν μεταφέρει το ενδιαφέρον και πως αν μείνω ελεύθερος το καλοκαίρι να ξέρω πως ο Άρης θέλει να μιλήσουμε. Από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος και ο Άρης δίχως προπονητή, επισπεύσθηκε η διαδικασία”.
-Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να πείτε τους πραγματικούς λόγους του αιφνιδιαστικού «διαζυγίου» σας;
“Σ’ αυτήν τη δουλειά έχω μάθει να δέχομαι τα πάντα. Εισέπραξα αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο κι έζησα καταπληκτικές στιγμές στον Βόλο. Αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή στους οπαδούς μας ήταν πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, φεύγοντας θα ήθελα να σας έχω δώσει όλα όσα προσδοκούσατε από την ομάδα”.
-Για ποιο πλήρωμα του χρόνου μιλάτε, όταν έχετε φύγει αιφνιδιαστικά στη μέση της σεζόν;
“Η ομάδα, όμως, είχε πετύχει τους πρωταρχικούς της στόχους και μάλιστα πολύ εύκολα. Αυτό που θέλαμε ήταν να εξασφαλίσουμε την παραμονή και να παίξουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο”.
-Επιμένω. Θα πείτε ποτέ τους πραγματικούς λόγους;
“Η ζωή συνεχίζεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ας πούμε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Άλλωστε πάντα στο ποδόσφαιρο αποφασίζει ο χρηματοδότης”.
-Όλα όσα ακουστήκαν περί πίεσης από τη διοίκηση στον Μόνχε και ότι έβαλε τα κλάματα, τα επαληθεύετε;
“Ήμουν στη συνέντευξη Τύπου. Δεν ήμουν παρών και δεν θέλω να πάρω θέση. Τώρα κοιτάμε μπροστά”.
-Φεύγοντας, όμως, μιλήσατε για αχαριστία. Σε τι ακριβώς αναφερόσασταν;
“Μιλούσα γενικά. Πως στο ποδόσφαιρο σε μεγάλο βαθμό υπάρχει αχαριστία από τους παράγοντες. Δεν συγκεκριμενοποίησα”.
-Είναι αλήθεια πως έχετε ακόμη οικονομικές εκκρεμότητες με τον Ολυμπιακό Βόλου;
“Όταν τελειώνει μια συνεργασία πάμε για άλλα. Υπάρχουν κάποιες διαφορές, αλλά αφορούν εμένα και τον κ. Μπέο”.
-Οταν ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πώς νιώσατε;
“Στενοχωρήθηκα για τους παίκτες που ήξερα πόσο το ήθελαν, αλλά και για μένα. Αν έπαιρνε το Κύπελλο η ομάδα, όλοι θα θυμούνταν πως γι΄αυτήν τη διάκριση συνέβαλα κι εγώ”.
-Πιστεύετε πως αν παραμένατε θα τα καταφέρνατε;
“Η ομάδα πήρε έναν έμπειρο και έξυπνο προπονητή, τον κ. Κατσαβάκη, ο οποίος δεν πείραξε πολλά πράγματα. Έξυπνα άφησε την ομάδα να ρολάρει. Δεν νομίζω πως στο ματς με τον Ατρόμητο έφταιξε κάτι. Στη λεπτομέρεια κρίθηκε. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, αφού η ομάδα συνεχίσει και παίζει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό”.
-Ο κ. Μπέος είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τις κασέτες. Ακούγοντας τις καταγγελίες του κ. Κούγια πώς αισθανθήκατε;
“Όπως κάθε άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έχω κι εγώ την επιθυμία, αν υπάρχει κάτι σ’ αυτήν την ιστορία, να… καθαρίσει γρήγορα για να έχουμε μεγαλύτερη διαφάνεια στο ποδόσφαιρο. Αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει όλο αυτό δεν θα πρέπει να πάρουμε θέση”.
-Υπάρχει κάτι που σας κάνει να πιστεύετε πως τον κατηγορούν άδικα;
“Έχουν γίνει τόσα στο ποδόσφαιρο που τώρα πια περιμένεις από τη Δικαιοσύνη να πάρει θέση. Είναι η μόνη αρμόδια”.
http://www.sportdog.gr/article/20965/tou-hronou-gia-ts-lig
Εγω εχω κανει κ προβλεψη για ομιλο.
1)Manchester United
2)Borussia Dortmund
3)Olympiakos Volos 1937
4)AC Sparta Prague
Στη χειροτερη θα ειμαι τριτο γκρουπ δυναμικοτητας!!!
:lol::lol:
«Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να διαλυθεί ό,τι χτίσαμε τρία χρόνια στο Βόλο, που είναι για σεμινάριο.Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και πρέπει να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα ότι αυτός που θα βρεθεί θα τον οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Αυτό που είπα πως θα πουλήσω τους παίκτες, είναι άδικο για τον κόσμο, δεν θα το κάνω. Του χρόνου με την οργάνωση που έχουμε θα είμαστε στην τριάδα, 100%»δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον Βόλο.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε αναλυτικά στον Novasport-Fm Αθηνών:
«Έδωσα έναν όρκο στον πατέρα μου πως φεύγω από το Βόλο. Απλά πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος και δεν είναι εύκολο, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Αν αυτός ο επενδυτής βρεθεί, ο Αχιλλέας Μπέος έφυγε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να διαλυθεί ό,τι χτίσαμε τρία χρόνια στο Βόλο, που είναι για σεμινάριο.
Έχω ξεκινήσει ήδη συζητήσεις. Τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσω θα αναφερθώ και στην επικείμενη μεταβίβαση μετοχών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και πρέπει να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα ότι αυτός που θα βρεθεί θα τον οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Αυτό που είπα πως θα πουλήσω τους παίκτες, είναι άδικο για τον κόσμο, δεν θα το κάνω. Του χρόνου με την οργάνωση που έχουμε θα είμαστε στην τριάδα, 100%. Έχουμε ήδη έναν κορμό, κόσμο που μας στηρίζει και ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω.»
Σχετικά με την κλήση του από τον αθλητικό εισαγγελέα είπε:
«Εγώ έχω κληθεί να καταθέσω ως μάρτυρας και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να προκύψουν στοιχεία ότι θα κληθεί κάποιος ως κατηγορούμενος. Αν από τις καταθέσεις προκύπτουν ενδείξεις ή αποδείξεις, τότε θα με καλέσει ως κατηγορούμενο. Εύχομαι κι ελπίζω να πάει η υπόθεση στο τέλος. Ήδη ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα. Ας ελπίσουμε να γίνει άρση απορρήτων για να μάθει κόσμος ποιος μίλησε και τι είπε. Να πέσουν οι μάσκες του υποκλοπέα και του ανθρώπου που μόνταρε τις κασέτες, που δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Πατέρα. Πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. Εμένα στη χειρότερη των περιπτώσεων να μου ασκήσουν μία ποινική δίωξη. Από πουθενά δεν προκύπτει καμία κατηγορία και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Τι με νοιάζει το Άρης-Παναθηναϊκός και το Μακάμπι-Ολυμπιακός; Με νοιάζει όμως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ας δούμε στην πορεία ποιος θα κάτσει στο σκαμνί. Εγώ δεν θα ανοίξω το στόμα μου για ένα εκατομμύριο πράγματα που ξέρω, γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Δεν φοράω παντελόνια επειδή κρυώνω. Αν νομίζουν πως με δωρεές 200.000 ευρώ θα εξαγοράσουν συνειδήσεις, είναι γελασμένοι. Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές. Πάντα! Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω έντιμα. Ουδέποτε υπήρξα έμπορος ναρκωτικών ή είχα εταιρείες με δημόσια έργα. Αγωνίζομαι στα πλαίσια των δυνάμεών μου, δεν κάνω καμιά παρανομία και γι? αυτό βγαίνω και τα λέω. Αν νομίζουν πως είναι εύκολος αντίπαλος ο Μπέος, θα εκτεθούν».
Αντε βγαλτε ακρη!!!
χαχαχαα…είπαμε πρωταπριλιά αλλά εσείς το ,μαμησατε:p
Μετά τα αποψινά, λίγο θέλει ο Βόλος και νά’σου και η Ευρώπη…δικαότατα
…αλλά όπως και νά’χει, να είναι ο μόνος αντίπαλος για τα πλέη-οφ, με προπονητή τον Τσιώλη, είναι ένα σασπένς Χιτσκοκικό
:):!:
Ολα καλα,πολυ καλα θα ελεγα,αλλα προσωπικα φοβαμαι τον Αρη.
Την αλλη Κυριακη στο Χαριλαου θα γινει σκοτωμος!!!
Αντε ρε Βολαρα!!!
Τελικός την άλλη κυριακη…ματς που γράφουν ιστορία…(ο αρης πάει τρένο με σακη πάντως)
τώρα που το θυμήθηκα…
εχει περάσει εδω και καιρό η απόφαση για ανάκληση όσων ειχε πει ο πρόεδρος του ολυμπιακου βολου εναντίων της λαρισας…20 μέρες ήταν το περιθώριο…
τελικά πόσο των τιμώρησαν.? χχαχαχαχαχα (οχι δεν είναι γέλιο χαράς)
σημερα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απ την ομαδα μας σε καποια διαστηματα αποδωσαμε εξαιρετικο ποδοσφαιρο βεβαια παιζοντας με εναν αντιπαλο ο οποιος αν εξαιρεσεις 2 ευχαιριες ηταν εντελως ανυπαρκτος…
θεωρω οτι ο βολος ειναι με 80 τοις εκατο στα πλευ οφφ μετα απο σημερα καθως ακομα και αν χασει απ τον αρη πιστευω πως με παναθηναικο τελευταιο ματς με πανθεσσαλικο γεματο και νικη ισων πλευ οφ θα παιξει με καθαρο μυαλο και δεν θα χασει… αλλα ας ελπιζουμε να μην χρειαστει να φτασουμε μεχρυ εκει και να παρουμε μια ισοπαλια στο χαριλαου…
Eστω μια ισοπαλια Save,αλλα ειλικρινα το φοβαμαι πολυ οτι ο Σακαρος θα μας πληγωσει.
Ειμαστε δικο του δημιουργημα,μας ξερει απο την καλη κ την αναποδη,το φοβαμαι.
Χθες στο γηπεδο δεν ειχαμε πολυ κοσμο δυστυχως,ενω απο τωρα ψαχνομαι για εισιτηριο για Χαριλαου.
Απιστευτα σημαντικο ματς το επομενο,θα πεσουν κορμια!!!
κρίμα που θα είμαι στο γήπεδο της αελαρας και δεν θα το δω το ματς…θα πέσουνε κορμιά…
το βίντεο με τους λάθος πανηγυρισμούς χθες…
*υπερβολικά λίγος κόσμος, και 2 πανό υπέρ του μπεου.!!
Εμείς όμως πάμε με τους πολλούς. Αυτός είμαι, έτσι έχω μάθει να διοικώ. Είμαι αυτός που με 38 πυρετό πήγα στο [B]μαντριγκάλ[/B] για το ματς με την ΑΕΛ».
μπεεεεεεεε
οκ…τον αδικήσαμε τον κύριο…
*η λέξη κύριος έχασε μόλις την σημασία της…
**οταν κάποιος επιτίθεται στον απλό κοσμακη να τον δείρει δεν μπορεί ο δημοσιογράφος να το καλύψει τηλεοπτικά(?) γιατι έτσι δείχνει το ποιος είναι ο δημοσιογράφος…ενω αυτός που επιτίθεται απλά βρίσκεται σε ένταση…:lol: τόσο μαλάκας που γινεται θεός…
Στο Βολο ,ναι.Μαλιστα τον παρακαλανε κ να μεινει!!!
μεχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω…αλλά ρε πούστη μου…περισσότερο ήρεμος ειμαι εγω που έπεσα παρά ο απλός κόσμος του ολυμπιακοί που δεν είναι οπαδός του …μπεου.!
λέει και κάτι χαζομάρες και γενικότητες στην συνέντευξη…:?