…του στυλ ‘‘Μενω μεχρι να φυγω’’ κ ‘‘Μην βλεπετε κι ακουτε που φευγω,εδω θα μεινω,αν κ φευγω’’.
Βγαλε ακρη…
και άλλα όπως το γιατί να πειράζει που ήμουν στο πανιωνιος λαρισα και έκανα ότι έκανα…το κάνουν και άλλοι…:lol:
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
06.04.11Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ μετατρέπει σε ποδοσφαιρική γιορτή την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και προσκαλεί όλους τους φιλάθλους κοντά της.
Επιβραβεύοντας τη στήριξή τους, στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναικός ορίζει Γενική Είσοδο 10 ευρώ (5 ευρώ γυναικείο-παιδικό), ώστε να μπορούν όλοι να βρεθούν κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας, που μας έκανε τόσο περήφανους με την παρουσία της και τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα της Super League.
Επίσης, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο αγώνα και τους παρακαλεί να μη προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
Απο το site της Π.Α.Ε.
Επισης η τερματοφυλακαρα μας αρεσει πολυ,δυστυχως!x:x
μονο βρωμια σημερα!
πρωτο ημιχρονο φουλ του αρη πολυ ωραια μπαλα εμεις καλα στημενοι μες στο γηπεδο επαιξε ο βολος οπως επρεπε να παιζει… μεγαλος γιακουποβιτς!
δευτερο ημιχρονο καταιγιστικος ο αρης βεβαια ξεκωλο πρωτο γκολ αλλα στο πρωτο τεταρτο. απ το 60 ανεβηκε πολυ ο βολος με την εισοδο μπερνονλτι και καπου εκει ο αρης κλειστηκε πισω και χασαμε δυο πολυ καλες φασεις (ο βελλιδης εβγαλε απιστευτη κεφαλια γκοτοβου). στο 90 δεν μπορω ακομα να πιστεψω πως χαθηκε οι δυο ευχαιριες που δν χανονται οπως και ο κακος που το πηρε πανω του το παιχνιδι (δεν εδωσε χερι μεσα σε περιοχη και εχω τις επιφυλαξεις μου αν η μπαλα ειχε βγει στη συνεχεια της φασης)… σε καποια στιγμη μαλλον δεν του αρεσε η μουτσουνα του γιακουποβιτς και αποφασισε να τον διωξει απ το γηπεδο…
ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ
α) με διαιτησιες που θα πρεπε να χουν εδω και καιρο αποσυρθει και με τα τουτα και τα κεινα παιρνουν και βραβεια καλυτερου διαιτητη
β)με τους παιχτες του αρη που απ το 80 και μετα παιζει να καναν απ τα 15 λεπτα ποθ χαν απομεινει τα 9 καθυστερησεις
γ) με τη δομη του ελληνικου πρωταθληματος που δινει δυνατοτητα σε μια ομαδα που μεχρυ να ρθει ο τσιωλης ηταν 2 βαθμους απ τη ζωνη του υποβιβασμου να διεκδικει υπο προυποθεσεις ακομη και τσου λου
τεσπα ετσι οπως ειδα τον παο και τον βολο το σημερινο ευελπιστω οτι δεν θα χουμε προβλημα με μια σοβαρη εμφανιση να παμε εμεις στα πλευ οφ…
O Μισελ ειναι υπερβολικα κοντα στο χερι που αναφερεις κι η μπαλα, οντως, βγηκε.
Κατα τα αλλα, οταν ειδαμε ενα Κακο να ακυρωνει πεντακαθαρο γκολ του ΑΡΗ και να μη δινει με την ιδια ευκολια το πεναλτι στο Νετο (γνωμη μου οτι ηταν και τα δυο), μαλλον αλλος επρεπε να μιλαει για διαιτησια.
Οντως, ημασταν τυχεροι στο τελος (με τον πουτανας γιο να κανει ο,τι μα ο,τι μπορει για να μας βαλει στην περιοχη μας), οπως και σεις, βεβαια, σε πολλες περισσοτερες περιπτωσεις κατα τη διαρκεια του ματς.
Λοιπον,να πω κι εγω που σημερα γυρισα απο Θεσσαλονικη μια και ειχα παει στον αγωνα.
1)Φοβερο ματς,σκληρο,ρυθμικο και με πολλες φασεις κι απο τους δυο.
2)Η ομαδα μου επαιζε με τα δευτερα κι ομως εδειξε απιστευτο χαρακτηρα μεσα σε μια καυτη εδρα.Δεν εχω κανενα παραπονο απο παιχτες που εδωσαν το 100% των δυνατοτητων τους,εκ των οποιων καποιοι επαιζαν φετος πρωτη φορα(Γκοτοβος).
3)Κακο σιχαμα της κοινωνιας που σε εστειλαν για να αφησεις εξω το Βολο απο τα play-off,η ομαδα σου ο Παναθηναικος θα φτυσει αιμα την Κυριακη στο Πανθεσσαλικο και η Βολαρα θελουν δεν θελουν στην Αθηνα θα περασει play-off.
4)O διαιτητης ηταν σιχαμερος χθες κ για τους δυο,αλλα κυριως για το Βολο,μη δινοντας πεναλτυ που θα εδινε και ο Σκοδρας!!!
5)Μπραβο στους Αρειανους που ξερουν να μετατρεπουν το γηπεδο σε κολαση.Απιστευτη η ατμοσφαιρα,εντυπωσιαστηκα!
Ρε φιλε, περα απο την πλακα, μηπως πηγες στην 3 και ξεχασες να δεις το ματς;;;
Σας δινει με περισση ανεση το πεναλτι στο πρωτο ημιχρονο, μας ακυρωνει καθαρο γκολ, δε μας δινει πεναλτι στο Νετο, μας βαζει στην περιοχη μας στο τελος με δεκαδες αναποδα σφυριγματα και σε εσφαξε επειδη δεν εδωσε πεναλτι σε ενα χερι σε αποσταση μικροτερη του μισου μετρου;;;
Βγαλε τα κιτρινα γυαλια και δες μπαλα Iron.
Eιπα οτι αδικησε και τους δυο,διαβασε λιγο προσεκτικοτερα το τι εχω γραψει!
Δες στο 4:15 και πες μου αν θα φωναζες αν αυτην τη φαση την ειχε ο Αρης.
http://www.sportdog.gr/article/23608/oi-korakes-mas-evgalan-ta-matia-vinteo
Mας δινει με περισση ανεση το πεναλτυ?Πας καλα αγορι μου?Πες μου γιατι σε αυτην τη φαση ο Βελλιδης που ειναι τελευταιος παιχτης δεν παιρνει κοκκινη καρτα?
Σας εβαλε στην περιοχη σας???
Καλα ενταξει,βαριεμαι να ασχοληθω,φιλε.
Στα δικα μας τωρα
http://www.sportdog.gr/article/23580/ta-ergaleia-kai-o-babas
http://www.sportdog.gr/article/23559/hara-mou-sta-plei-oph-o-volos
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=125672707
Ρε φιλε, βλεπεις για ποση αποσταση μιλαμε;;;
Και σου ξαναλεω οτι πριν λιγο ο ιδιος δεν εδωσε καθαρο πεναλτι στον ΑΡΗ και ακυρωσε ενα πεντακαθαρο γκολ.
Ακομα κι αυτη η φαση που λες ερχεται απο φαουλ που ο βοηθος μπροστα στα ματια του δινει πλαγιο κι ο Κακος απο τα 50 μετρα βλεπει φαουλ.
Τωρα, για το “περισση ανεση”, εννοω οτι εδωσε πολυ ευκολα (και σωστα) το πεναλτι που κανει ο Βελλιδης, δεν κανει το ιδιο στην περιπτωση του Νετο.
Κατα τα αλλα, δημοσιο λιθοβολισμο στο Βελλιδη, επειδη τολμησε να κανει ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ πεναλτι, γιατι για την κοκκινη στον τελευταιο δε μετραει η προθεση.
Επισης οταν λες “[I]Κακο σιχαμα της κοινωνιας που σε εστειλαν για να αφησεις εξω το Βολο απο τα play-off,η ομαδα σου ο Παναθηναικος θα φτυσει αιμα την Κυριακη στο Πανθεσσαλικο και η Βολαρα θελουν δεν θελουν στην Αθηνα θα περασει play-off.[/I]” και [I]“O διαιτητης ηταν σιχαμερος χθες κ για τους δυο,αλλα κυριως για το Βολο,μη δινοντας πεναλτυ που θα εδινε και ο Σκοδρας!!!”[/I], ειναι προφανες οτι εννοεις οτι αδικησε και τους δυο. :lol:
ελα τωρα πραγματικα κανεις λαθος… το πεναλτυ πιο καθαρο δεν γινοταν και ηταν και καρτα σε βελλιδη που δεν εδωσε… λανθασμενα βεβαια σαν ακυρωνει το γκολ, για τη φαση του πεναλτυ δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα δεν σε βαζει κανενας στην περιοχη σου με το 65 ο βολος ανεβηκε παρα πολυ εσεις κλειστηκατε και ηταν λογικο να ειμαστε στη περιοχη σας! και το πεναλτυ μας πιο καθαρο πεθαινεις! το χερι ηταν απλωμενο… και επαναλαμβανω η μπαλα μετα εχω υποψιες αν βγηκε η οχι…
ΕΠΙΣΗΣ θα μου πει κανεις τι αστρο ειδε ο κακος και απεβαλε τον γιακουποβιτς; και πραγματικα αυτο μαζι με τις απιστευτες κιτρινες στην ξανθη μυριζουν πολυ σαπιλα… (γι αυτο ειπα μονο βρωμια)…
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καθαρο το πεναλτι, απλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ΚΟΚΚΙΝΗ …θα μπορουσε να δωσει κιτρινη.
Επισης, ειπα οτι υπαρχει εξισου καθαρο πεναλτι στο Νετο περιπου στο 80’.
Για το οτι “μας εβαλε στην περιοχη μας”, μιλαω καθαρα για τα τελευταια 5-10 λεπτα, οπου εδωσε ουτε γω θυμαμαι ποσα αναποδα σφυριγματα.
Μαζι με το ακυρωμενο γκολ, δε βλεπω πως μπορει ο Ολυμπιακος Β. να μιλαει για διαιτησια.
Ιron,δεν εχει σημασια να το συνεχισουμε διοτι το βλεπουμε απο διαφορετικη οπτικη γωνια.
Παντως οταν λεω ‘Ο διαιτητης ηταν σιχαμερος και για τους δυο’’ προφανως εννοω οτι αδικησε κ τους δυο.
Κρατα τη νικη σου λοιπον,παρε το διπλο στην Ξανθη που το εχεις παρει ηδη,διοτι η εν λογω ομαδα φημιζεται για το οτι ανοιγει τα μπουτακια σε οσους θελουν χαρες τελευταια αγωνιστικη (βλεπε ματς με Ολυμπιακο Πεοραιως πριν κατι χρονια) για να μπορει να ζηταει κι αυτη τελευταια αγωνιστικη χαρες(βλεπε περισυ με Ηρακλη).
Το ειχα πει εδω και δυο βδομαδες οτι στα play-off θα παει ο Αρης και οσο και να μην το θελω το θεωρω πιθανο!
Δε νομιζω οτι ανοιξε ποτε η Ξανθη τα ποδια σε μας και δε θα το κανει ΠΟΤΕ ως παραρτημα του γαυρου, γι’ αυτο και δεν πηραμε ακομα κανενα διπλο.
Τωρα, για το αλλο που λες, δεν ειναι θεμα οπτικης γωνιας, αλλα γεγονοτων.
…τα οποια εσυ αρνεισαι να δεις!!!
Δεν αρνουμαι τιποτα.
Ακομα και να δωσει ενα τετοιο πεναλτι στο καταμεστο Χαριλαου, στο 90’ (γιατι παιζουν κι αυτα ρολο), ασχετα που απο τοσο κοντα δε θεωρω οτι μπορει να δοθει, υπαρχει αλλο ενα πεναλτι που δε δινεται και ενα ακυρωμενο γκολ.
http://www.soccerplus.gr/article/fones-sto-bikelidis-lathi-stin-kabala
Οριστε τι εγραψε για τις αμφισβητουμενες φασεις το soccerplus.gr του ,αν δεν κανω λαθος,Αρειανου,Κυριακου Θωμαιδη.
Μην τα λες ετσι απότομα ρε jiopa, όχι και του Θωμαΐδη το SoccerPlus… :lol::lol:
Μπορει να κανω λαθος Manson,αλλα νομιζω οτι ειναι του Θωμαιδη.
Κανεις λαθος.
Βρε Jiopa, εδώ στην κριτική τους λένε ότι δεν έγιναν λάθη από τον Μάνταλο στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και όχι, μην υποθέσεις ότι το λέω γιατί κλαίγομαι… Το αντίθετο, τα λάθη του ήταν κατα 90% υπέρ μας, και ΠΟΛΥ υπέρ μας μάλιστα