Ολυμπιακος Βολου

Το ξερω φιλε,ειδα τις φασεις και ξανακατεληξα στο συμπερασμα οτι οι διαιτητες μας ειναι τραγικοι,επικινδυνοι και σαπιοι αδικωντας ολες σχεδον τις ομαδες,πλην του Γαυρου φυσικα.
Κοινως Βολαρα κοντρα σε Ξανθη,Αρη,Παο,Διαιτητες και ολους που λογω Μπεου μισουν την ομαδα της πολης μας.
Ευχομαι Κυριακη βραδυ να ειμαστε play-off,αν κ παρα πολυ δυσκολο το βλεπω!

Συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά αν ο Ατρόμητος, πάρει το κύπελο, τότε ο τελευταίος των πλέη-οφ, δεν μένει εκτός Ευρώπης;:):!:

Ναι!!!

http://www.sportdog.gr/article/23809/tha-tous-deirete-ste-xanthe-gia-na-hasoun

Eνα ματσο βλακειες!Αρχισαμε παλι!!!
Τες πα,η αληθεια ειναι οτι με τον διαιτητη τα εχει ο Μπεος και οχι με τον Αρη.Κι εμενα να πω την αληθεια μου εκανε εντυπωση που η ΠΑΕ Αρης χθες τσιμπησε κι εξεδωσε ανακοινωση.

Ε οχι ρε πουστη!!!Ελεος φετος!!!Τραυματιας και ο Ροκα ,ο αλλος μας τερματοφυλακας,με ρογμωδες καταγμα και θα παιξει ο Ηλιας Μαρουλης,της ομαδας των νεων.

http://www.sportdog.gr/article/24134/me-ton-trito-termatophulaka-o-volos

Απολαυστε!

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=106406&scid=947&team=olympiakos+b.

Nαι,οπως ακριβως εγινε και στο πρωτο παιχνιδι!!!

Ελα ρε Βολαρα,τελικος ειοναι την Κυριακη.Ηδη εχουν πουληθει πανω απο 8.000 εισιτηρια και συνεχιζεται αμειωτο…το ξεπουλημα των εισιτηριων!!!(Sold Out,20000 Bολιωτες ΜΟΝΟ μεσα στο Πανθεσσαλικο την Κυριακη!!!)

[B]«Πολιτκή η δίωξη, όχι ποινική»[/B]

α ρε αχιλλεα…πόσο λίγος νιώθω μπροστά σου…!!

*στον αγώνα της κυριακης σφυρίζει ο μανταλος.! ο άνθρωπος που έπαιζε όποτε χρειαζόταν ένα ματς “διαχείριση”. και που στη συνέντευξη ο αχιλλεας λέει ότι παίζει για πάρτη του.!! (δούλεμα φουλ λέμε)
**άντε και με την νίκη…:smiley:

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής, που διεξάγεται την Κυριακή, θα υπάρξουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον Αχιλλέα Μπέο, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
[B]

«Χτυπάτε όλοι μαζί, ΑΝΤΕΧΕΙ!
…Εξάλλου οι μεγάλοι παράγοντες είναι για τα δύσκολα!
Τα υπόλοιπα από Δευτέρα, αφού το Σαββατοκύριακο έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε?»
[/B]

πιο γραφικος και απο το περτουλι…

*ασε που εβγαλε ανακοινωση μιλωντας για τον …αχιλλεα μπεο…!! :lol:
**καλη λευτερια

Στο μεταξυ, πρωτη φορα βλεπω ΠΑΕ να βγαζει ανακοινωση-απαντηση σε συνδεσμο οπαδων.

Κι οχι απλα ανακοινωση, αλλα τιγκα στην ειρωνεια και τους χαρακτηρισμους.

Εχουν ξεφυγει λιγο στο Βολο και ειναι κριμα, γιατι ολη τη χρονια 'παιξαν ωραιο ποδοσφαιρο.

Δεν εχουν ξεφυγει στο Βολο Iron Aris,ο προεδρος που ειναι επαγγελματιας και επιχειρηματιας κι αυριο -μεθαυριο θα φυγει,εχει ξεφυγει.
Ο Μπεος με τις ανακοινωσεις του εκπροσωπει τον εαυτο του κι οχι εμενα και τους υπολοιπους Βολιωτες.

Δυστυχως, οταν βγαζει ανακοινωσεις ως ΠΑΕ Ολυμπιακος Βολου, εκπροσωπει και εσας.

Και στο 'χω ξαναπει οτι αν δεν τον θελετε, πρεπει να το δειξετε και οχι απλα να ωφελειστε απο τις ενεργειες του, που πιθανον να σας βγαλουν Ευρωπη, βεβαια.

Οπως και να 'χει, ανακοινωσεις σε υφος :“Χτυπηστε τον κι αλλο …αντεχει!” θυμιζουν τις συνομιλιες του Ξηγα. :lol:

Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα,ε?
Εγω λεω να κανεις μια αιτηση στο rocking gr να σου δωσουν μια στηλη που θα λεγεται ''O Iron Aris προτεινει ‘’ και να σου στελνουμε e-mail να μας λες τι να κανουμε στη ζωη μας,π.χ ‘‘Iron Aris, ειχα μια γκομενα που τις εκανα δωρα καθε εβδομαδα,την ειχα στα ωπα-ωπα,αλλα αυτη η πουτανα γαμηθηκε με τον καλυτερο μου φιλο.Τι να κανω?’’ η ‘‘Ειμαι φιλαθλος μιας ομαδας που τον προεδρο μου δεν τον γουσταρει κανενας στην Ελλαδα.Τι να κανω?Να κοψω το γηπεδο,να αλλαξω ομαδα και να γινω Aρης η να μαζευω εγω προσωπικα υπογραφες για να φυγει ο προεδρος?’’

Ιron Aris,και αλλο προεδρο να ειχα εσυ θα ειχες προβλημα με το Βολο και αυτο το εδειξες προχθες με αυτα που ελεγες περι ανυπαρκτης ομαδας που την εμαθες φετος και κατι τετοια!!!Σε πειραζει φαινεται πολυ που μια ομαδα ηρθε απο τη Β Εθνικη και εκανε μια αξιοθαυμαστη πορεια ,που στην τελικη εσυ δεν εκανες φετος!!!

Αντε κανε μας τη χαρη λοιπον!!

8O

Dude wtf δλδ.Και δικαιο να χεις στα υπολοιπα που λες,μ αυτη τη μαλακια που πες το χασες.

Και εννοω την πορεια του Αρη στο Γιουροπα φυσικα

Ρε φιλε ,χαιρω πολυ.Μιλαω για Ελλαδα φυσικα

Tοτε μην παλευεις να βγεις Ευρωπη .

ΟΚ,ενταξει,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω κ πως τα λεω.Σε καμμια περιπτωση δεν θελω να μειωσω τον Αρη,προς Θεου.
Απλα απανταω σε εναν χρηστη…
Τες πα,δεν με απασχολει ουτε ο Αρης ουτε κανενας αλλος,παρα μονο η ομαδα μου.

Ρε φιλε, γιατι αρπαζεσαι και τι σου 'πα στην τελικη;;;

Δεν ειπα τιποτα για την ομαδα του Βολου, για την οποια εχω πει πολλες φορες οτι επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο, φετος.

Τωρα αν εσυ μεταφραζεις το [I]“δεν μπορει (σε επισημη ανακοινωση του) ο Ολυμπιακος Βολου να μιλαει για τη δυναμικη του ΑΡΗ, οταν εχει πολυ μικρο αριθμο οπαδων και παρουσιων στην Α’ εθνικη”[/I] σε [I]“αλλο προεδρο να ειχα εσυ θα ειχες προβλημα με το Βολο και αυτο το εδειξες προχθες με αυτα που ελεγες περι ανυπαρκτης ομαδας που την εμαθες φετος και κατι τετοια”[/I], δε φταιω εγω.

Ειλικρινα, μπραβο για την πορεια σας, φετος, αλλα αυτο που σου λεω ειναι οτι αν οντως δε θελετε το Μπεο, πρεπει να το δειξετε.

π.χ. εδω στην Πατρα δε θελουν τον Κουγια …σε μια φαση της χρονιας, η πολη ειχε γεμισει αφισες κατα του κι οι οργανωμενοι εκαναν αποχη.

Απο τη μερια σας, βλεπω οτι, ναι μεν δεν το γουσταρετε, αλλα το κινητρο της επιτυχιας δε σας κανει να αντιδρατε στις λαμογιες του.

Αν κανω λαθος καπου, μου το λες και σου λεω και συγγνωμη.

Αυτο και σταματα να κυνηγας μαγισσες και εχθρους.

:wink:

Λοιπον ΟΚ,αλλα πρσεξε.Στο Βολο το 70% θελει Μπεο κ μαλιστα τωρα που λεει οτι μαλλον θα φυγει,βγαινουν στα ραδια κ τις τηλεορασεις και τον παρακαλανε να μεινει,κ ειναι πολλοι αυτοι.Κι αυτο γιατι οντως μας πηρε απο τα χαλια κ μας εκανε ομαδα.
Εγω προσωπικα εχω πολλες ενστασεις για τη σταση του κ τη συμπεριφορα του και δεν βγαινω να γλειφω τα παπαρια του Μπεου.
Αν φυγει ο Μπεος κ η ομαδα ξαναπιασει πατο,πολλοι θα παρατησουν τον Ολ.Βολου κ θα ξαναγινουν ΠΑΟΚ,ΑΕΚ Κ ΟΣΦΠ.
Εγω ομως πανω απο Μπεο εχω τη Βολαρα κ θα ειμαι κ στην Γ Εθνικη αν ξαναχρειαστει!!
ΑΥτα!!!

και αυτο με την στιριξη δεν υσχιει τοσο…
στο προηγουμενο εντος που ηταν κρισιμο για τον βολο ο κοσμος ηταν υπερβολικα λιγος…και ρολο σε αυτο εχει παιξει ο χοντρουλης…το ματς αυριο δεν θα μπορουσε να το σνομπαρει εξαιτιας του ο λαος του βολου…

*η φαση ειναι οτι εχει την δυναμη να επιρεαζει διαιτητες και δεν το εχει κανει ποτε για την ομαδα του…γιατι δεν τον ενδιαφερει.!! και ειναι ο δευτερος προεδρος που το κανει αυτο…!
**jiopas πες και για τους δημοσιογραφους του βολου…τραγικοι.!! αυτοι θα φταινε για οτι παθει ο βολος…

Mετα τον ημιτελικο του Κυπελλου,το σημερινο παιχνιδι ειναι το σημαντικοτερο που δινει ο Πριγκηπας Της Μαγνησιας φετος!Οι παραπανω παιχτες,ειναι αυτοι που καλουνται να βαλουν την ομαδα μας στα play-off!!!
Mακαρι το βραδυ που θα ξαναμπβ να γραψω να πεταω στα συννεφα,αλλα το παιχνιδι ειναι πανδυσκολο κ θελει προσοχη και υπομονη!!!