Ολυμπιακος Βολου

και μετά μου λες εμένα γιατί υποστηρίζω τον ολυμπιακο βολου…

*μπασκετμπολίστρια του ολυμπιακού Βόλου
**δεν περνάει η ώρα να αρχίσει το ματς λέμε

Πείτε κάποιος γρήγορα αν ήταν το πέναλτι :!:

Και κόκκινη! Χαμός!

ηταν ηταν καθαρο χερι μεσα στην περιοχη…
κοκκινη ολοσωστη (φαουλ τελευταιου παιχτη ενω βγαινει ο μπρεσκα τετ α τετ)…
μετα επρεπε να φαει και ο βυντρα κιτρινη στην κοκκορομαχια και συνεχισε κιολας…
κατσαβακης δεν καταλαβα για ποιον λογο αποβληθηκε αλλα γενικα πολλα νευρα στο παιχνιδι… παντως παιζουμε καλα, ωραια αναπτυξη, κριμας που τραυματιστηκε ο ουμπιντεζ, ο αρης ισοπαλια, ολα καλα… αναμενουμε β ημιχρονο…

*απο το ΤΡΑΓΙΚΟ στρεαμ που βλέπω το ματς μου φάνηκε σωστό το πέναλτι…
η αποβολή συνήθως αυτό το μικρο κράτημα ποτέ δεν δίνεται στις μεγάλες ομάδες…αφού το σφύριξε ειναι κόκκινη…
αλλά τους παίχτες του παο τους πάει καλα :smiley:
**4 αστυνομικοί τον περικύκλωσαν με την λήξη του ημιχρόνου,.! :lol:

[SIZE=“7”]VOLOS[/SIZE]

άντε ρε βολε…:smiley:

ΜΠΕΟ ΜΠΕΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟ φώναξε ένας οπαδός στις δηλώσεις…:lol:

*δηλώσεις οτι ναναι απο μπεο κλασικά…
**ετσι και ειναι με παναθηναϊκό το πρώτο ματς, δεν θα έχουν τα δυο σέντερ μπακ.!!:wink:

θα γραψω οταν ηρεμισω λιγο…

1. Ευχαριστω βολαρα μου
  2. Μπεος μικραινει απλα τιν ομαδα
    ΒΟΛΟΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Ολυμπιακό βόλου…απέδειξε ότι ο ΠΑΟ σήμερα ήταν μικρή ομάδα…
Η διαιτησία δεν έπαιξε ΚΑΝΕΝΑ ρόλο…οι παίχτες του ΠΑΟ έπαιζαν βόλεει…
Μάγκες συγχαρητήρια και εύχομαι στην 4η θέση στα playoff…

ΥΓ
Χάρηκα για τα σκουλίκια που θα βλέπουν την ευρωπαική πλάτη σας…

Μολις γυρισα απο πανηγυρια και γηπεδο.Μεγαλη η βραδια σημερα,απιστευτο παιχνιδι για καρδιακους.Δεν μπορω να μιλησω ηρεμα κ να πω πολλα,απλα σημερα καηκε ολος ο Βολος!!!
Η ομαδα απεδειξε οτι φετος τιποτα δεν ηταν τυχαιο τελικα κι επαξια φτασαμε ως εδω και…συνεχιζουμε.
Οι φασεις για τις οποιες ο ΠΑΟ διαμαρτυρεται κακως διαμαρτυρεται πλην της πρωτης αποβολης που τελικα ειναι φαση στην οποια ο διαιτητης οντως κανει λαθος!!!

Τι να πω ρε μαγκες… δεν θελω να σας τη σπασω κιολας αλλα αυτο που πετουσαν μπαλες στο τελος, ενταξει ντροπη!
Ειναι λυπηρο μια επαρχιακη ομαδα που εβγαλε ματια φετος να ειναι αντιπαθεστατη λογω οσων κανει η διοικηση της. Εννοειται ομως οτι ολα αυτα δεν μπορει να αγγιζουν τον κοσμο του ολ.βολου αλλα την ιδια την ομαδα και μονο.

Φιλε φυσικα και σημερα αυτο με τις μπαλες και με την αποχωρηση των ball-boys ηταν απαραδεκτο,αλλα ελα στη θεση μου.Ειναι δυνατον με ολα αυτα που πετυχαμε φετος ,αλλα κ με το σημερινο να μην τρελλαθω απο χαρα???
Ας μπορουσα ειλικρινα να ξαναζησω τη στιγμη του 3-2!!!Μου εφυγαν τα γυαλια και βρεθηκα να ειμαι κουβαρι με τους φιλους μου.Πρωτογνωρα πραγματα για την πολη μας και το ποδοσφαιρο μας!!!

λοιπον θα πω και εγω την αποψη μου…
στα αγωνιστικα σημερα υπηρχε μονο μια ομαδα (ο βολος) με εξαιρεση ενα 10 λεπτο που ισως η μαλακια του μαρουλη στο 2/1 αλλα και ο παο που με 2 φασεις εβαλε 2 γκολ πηγαν λιγο να μας τι χαλασουν αλλα οπως ειχα πει πιο πριν δεν υπηρχε περιπτωση να χαλασει η φιεστα :stuck_out_tongue:
πολυ καλα τοποθετημενος ο βολος (αν εξαιρεσεις τον απειρο μαρουλη στο τερμα που πηγε να μας καψει) ατυχος με το τραυματισμο ουμπιντες και με την αποβολη κατσαβακη που ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο…
διαιτησια (γιατι καποιος στο θρεντ του παου ανεφερε και αυτο) καθαρη σωστα πεναλτυ σωστες οι κοκκινες και γενικα ησυχη διαιτησια σημερα…
η ομαδα τωρα στα πλευ οφφ προκειται αν βρισκεται στα καλα της να χαλασει ουκ ολιγες καρδιες…
στα διοικητικα στεναχωριεμαι αφανταστα επειδη υπαρχει ενας μπασταρδος εκει μεσα που χαλαει οσα φτιαχνει με κοπο η ομαδα. καλα δεν χαρακτηριζω καν την ιστορια με τις μπαλες και τα μπολ μπου γιατι θα καταντησω γραφικος αλλα πρεπει να σαι και λιγο ηλιθιος απ την στιγμη που υστερα τρελα απανω εχεις ισοφαρησει δεν σου βαζει γκολ ο παο ουτε με σφαιρες αντι να χεις μετα να λες οτι νικησες με το σταμπουκα σου να χεις τον καθε πικροβαζελο να σου τι λεει για τις μπαλες…
και ειναι αμαρτια για εναν παπατζη μαλακα που υπαρχει σε μια χοντρη καρεκλα στο πανθεσσαλικο να μικραινει μια ομαδα που πρωτη χρονια α επαιξε την καλυτερη μπαλα εφτασε ημιτελικα κυπελλου και νικησε εντος εκτοσ αεκ και παο και πηρε ισοπαλια μεσα στη τουμπα…
τεσπα ΒΟΛΑΡΑ και συνεχιζουμε στα πλευ οφ ελπιζοντας αεκ να κανει το χρεος της και να νικησει ατρομητο για να ειμαστε ηδη σιγουροι για μια θεση ευρωπη… :stuck_out_tongue:

συγχαρητηρια στην ομαδα του βολου για την φετινη πορεια και καλη συνεχεια στα πλει οφ=D>
παντως αυτος ο μαρουλης ηταν λιγο καρλαφτης σημερα και αναρωτιεμαι ακομα γιατι δεν εκανε εξοδο στη φαση του δευτερου γκολ του βαζελου:-k
απο την αλλη ηταν αδικη η κοκκινη στον καντε[-X
αυτα:)

νταξει ο μαρουλης εφταιξε πιστευω και στα 2 γκολ αλλα ηταν και πρωτο του ματς με την ομαδα και ειναι απειρος… :wink:
εγω θεωρω οτι απ την στιγμη που δινεις φαουλ οταν ο μπρεσκα εχει προφανη θεση για γκολ δινεις αυτοματα και κοκκινη…

ηταν φαουλ ομως?:slight_smile:

Μπραβο στο Βολο για την προκριση στην Ευρωπη.

Εμεις, δυστυχως, ξυπνησαμε αργα και τελικα δεν ηταν αρκετες 5 σερι νικες.

Kατα τα αλλα, πραγματικο ρεζιλικι τα τελευταια 3 λεπτα …με τις μπαλες και το γνωστο νταβατζη (τον οποιο δεν ακουμπαει κανεις) να προκαλει και να βριζει τους παντες και να αποθεωνεται κιολας (εδω παει αυτο που σου 'λεγα jiopas :wink:).

Κριμα, για μια συμπαθητικη κατα τα αλλα ομαδα.

Tελος, (και δεν αφορα μονο τον Ολ. Βολου αυτο) προσευχομαι μια μερα να μπορω να παρω και γω 2 πεναλτι και 2 κοκκινες του αντιπαλου σε παιχνιδι με τον παναθηναϊκο.

αυτο το ποστ σου παει copy paste σε ολες τις συζητησεις που γινονται η θα γινουν πανω στο σημερινο ματς και γενικα τις τελευταιες αγωνιστικες στη μαχη των πλευ οφ! :):wink:

στην δεύτερη κόκκινη απο την στιγμή που σηκώνει την μπάλα ο επιθετικός του βολου και συνεχίζει να την κυνηγάει ο δεύτερος επιθετικός υπάρχει οφσάιντ.τον δεύτερο επιθετικό τον καλύπτει μόνο ενας αμυνόμενος…
βέβαια πολύ δύσκολα υπάρχει διαιτητής που θα το έδινε αυτό…δύσκολα θα το έβλεπε…

αλλά οτι και να έγινε σε αυτο το ματς [B][U]δεν αλλάζει[/U][/B] το γεγονός οτι ολυμπιακός κατέληξε στην θέση που έπρεπε…αντε και τώρα στα πλαι οφ να κανει και καμία κηδεία…(κάτσε μην κάνει και τίποτα παραπάνω και τρέχουν όλοι :D)

Αρχικά, όπως αναφέρει ο Τύπος σήμερα, ο Αχιλλέας Μπέος μετά το τέλος του ματς πήγε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού για να ζητήσει συγγνώμη: «Συγγνώμη αν έγινε κάτι παραπάνω», με τον Δημήτρη Γόντικα να τον ρωτάει: «Είναι αλήθεια ότι μας είπες φλώρους;».

Τότε ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών ξέσπασε: «Ναι, είστε φλώροι, σ’το ξαναλέω. Για αυτό σας γ…σα! Είστε απατεώνες. Σας γ…σα και θα σας ξαναγ…σω στα πλέι οφ. Εγώ θα βγω Τσάμπιονς Λιγκ. Είστε φλώροι και υπάλληλοι» και συνέχιζε να βρίζει άπαντες.

μιλαμε για σχιζοφρενία…πηγε να τους ζητήσει συγγνώμη και τους ξαναεβρισε…χαχαχα…δεν κρατιέται το ατι λέμε…

Παιδια η Βολαρα εκανε το απιστευτο και εσεις ασχολειστε με το νουμερο τον Μπεο!!!

Για την ομαδα εχετε να πειτε κατι???

έχουμε :smiley:

τεράστια η απώλεια του ουμπιντες…στη σπορντει λέει οτι μάλλον χάνει όλους τους αγώνες των πλαι οφ.!!