Ολυμπιακος Βολου

Aσε φετος μας εχουν φτυσει με τους τραυματισμους,αλλα οπως βλεπει ολη η Ελλαδα,δεν μασαμε πουθενα.Οσοι καλουνται να αντικαταστησουν βασικους,το κανουν κ με το παραπανω!!!
Παντως η αριστερη πλευρα του ΠΑΟ πρεπει να ξερναει ακομα απο αυτα που της εκανε ο Μπρεσκα!!!

η λαρισα τι να πει ? 6 παίχτες εχουν μείνει απο μήνα εως 4 εκτός.(για να μην πουμε για τους τραυματισμούς που επανέρχονται κάθε λίγο και λιγάκι)
αλλά δεν τον φοβάμαι τον βολο…αμα ειναι να το κάνει θα το κάνει το μπαμ

…θα το κανει,θα το κανει!!!

[B]“Μην ασχολείσαι με… τυριά” [/B]

Ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι κάφρος το γνωρίζαμε και ειδικά φέτος το εμπεδώσαμε για τα καλά. Εκείνο που ακόμη δεν γνωρίζουμε είναι τα όρια αυτής της καφρίλας και τα όριά του γενικώς, αν υπάρχουν ή έστω, αν είναι διατεθειμένοι να τα θέσουν επιτέλους οι θεσμοί του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευρύτερα της πολιτείας μας.

Στην προκειμένη περίπτωση κι αφού την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για να πει στους οπαδούς της ομάδας του ποια εκπομπή τοπικού καναλιού δεν θα βλέπουν, κατάφερε με τηλεφωνική του παρέμβαση να βγάλει και τους πιο ψύχραιμους απ? τα ρούχα τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησε το λόγο στην εκπομπή «Κυριακάτικη Αρένα» της TRT, προκειμένου να τοποθετηθεί σε προγενέστερο εμπεριστατωμένο σχόλιο του Λαρισαίου δημοσιογράφου και (συν)παρουσιαστή, Χρήστου Τσούμαρη (εκ των συνεργατών της ιστοσελίδας μας), για το άτομό του.

Πριν απευθυνθεί όμως στον συνάδελφο, θεώρησε σωστό να σχολιάσει προηγούμενη παρέμβαση ανώνυμου τηλεθεατή της εκπομπής, απευθυνόμενος στον οικοδεσπότη, Αποστόλη Γαλάτη, με τη φράση [B][U]«αυτούς να τους κλείνεις, μην ασχολείσαι, δεν ασχολούμαστε με τυριά».[/U][/B]

Συνέπεια την προσβλητικής δημόσιας αναφοράς του Μπέου απέναντι σε κάθε Λαρισαίο, ήταν η άμεση άρνηση του κ. Τσούμαρη να δεχτεί οποιοδήποτε σχόλιο ή διάλογο μαζί του και η επιδεικτική αποχώρησή του απ? του στούντιο της Λάρισας για το υπόλοιπο της εκπομπής.

Καταγράφουμε δε το περιστατικό, προκειμένου να θέσουμε για μια ακόμη φορά το ερώτημα προς κάθε είδους (έστω και τύποις) υπεύθυνο: Υπάρχει ακόμη έστω και ένας που να αναρωτιέται από πού εκπορεύεται η γηπεδική και οπαδική βία; Αν ναι, είναι υποκριτής, επικίνδυνος για τη δημόσια ζωή και φυσικά, συνένοχος στη δημιουργία του φαινομένου, εγκαλούμενος για εγκληματική ανοχή και αμέλεια άσκησης καθήκοντος.

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6681:q-q&catid=1:ael-1964&Itemid=93

*μετά είναι να απορείς που δέρνουν δημοσιογράφους…(φυσικά είμαι ενάντια , απλά λέω πως φτάνουμε εκεί)

[B]
ΜΠΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…:wink: ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…[/B]

«Αρχικά θα επαναλάβουμε πως το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους και με την ευκαιρία, ας κάνουμε και κάποιες διευκρινίσεις.

Πρώτον: Σε ότι αφορά τη ρίψη μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, πραγματικά συνέβη 2-3 φορές και κακώς έγινε, αφού είναι κάτι που δεν αρέσει και στη δική μας ομάδα, όταν μας το κάνουν άλλοι.

Δεύτερον: Πραγματικά υπήρχε φραστική αντιπαράθεση στο τέλος του αγώνα με τον υπάλληλο-προεδρεύων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γόντικα. Μέχρις εδώ όμως.

Εμείς ως ΠΑΕ δεν έχουμε δικές μας εφημερίδες και δημοσιογραφικό επιτελείο για να διαμορφώνουμε καταστάσεις κατά το δοκούν. Η φιλοξενία στο Βόλο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ας βγουν τα μέλη της αποστολής να το διαψεύσουν.

Θα πούμε λοιπόν σε αυτόν τον περιφερόμενο θίασο ή «βαριετέ», όπως τον έχουν μετονομάσει, να σταματήσουν επιτέλους το «κλάμα». Είμαστε τόσο περήφανοι για την ομαδάρα που έχουμε δημιουργήσει, αφού αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να τάζει στους ποδοσφαιριστές έξτρα πριμ και να επιδίδεται σε παθιασμένες ομιλίες περί τελικού για να μας κερδίσει.

Θα θέλαμε να τους προτείνουμε για την επόμενη φορά, στις ομιλίες εμψύχωσης να μην πάει μόνος του ο υπάλληλος κ. Γόντικας αλλά να πάρει μαζί του τον Ησαΐα και τον κ. Ξυλά, όπως έκαναν στο Πανθεσσαλικό και για να μη μπερδευτούν, στο τι ακριβώς θα πουν, τους προτείνουμε να γράψουν την ομιλία σε κασέτα και να ζητήσουν τη συνδρομή του πρώην προέδρου τους, που έχει και την εξειδίκευση στο μοντάρισμα κασετών.

ΥΓ. Αλήθεια, όταν μιλάτε για άλλο ποδόσφαιρο εσείς και τα φερέφωνα του δημοσιογραφικού σας επιτελείου, εξηγήστε μας ποιο ακριβώς εννοείτε. Μήπως αυτό που είχατε δημιουργήσει με τα παραρτήματα ανά την επικράτεια; Τις αρπαγές παιχτών με σύμμαχο την ΕΠΟ; Τους Σπανέες και Ψυχομάνηδες; Απορούμε πως πέρυσι που κατακτήσατε το πρωτάθλημα ήταν όλα όμορφα κι ωραία και φέτος ξαφνικά όλα είναι στραβά.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα απαντήσει σε καμία περαιτέρω πρόκληση προερχόμενη από το πλούσιο δημοσιογραφικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ».

χθες που το είπε ζωντανά αυτό το “φλώροι” γελούσα 5 λεπτά :lol:

[B]ΜΠΕΟ ΜΠΕΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟ[/B] λέμε (ανώνυμος οπαδός του βόλου χθες :D)

τα άπαντα

http://www.gazzetta.gr/protagonistes/item/1054710765-Φτωχός-και-μόνος…-cowBeos

Άπαικτος:):!:

ρε σεις ο μπεος δεν ηταν να φυγει απο το βολο? ετσι δεν ελεγε? ή απλα το λεγε…??

λέει θα ανακοινώσει μέσα στη βδομαδα που θα τον πουλήσει…

Εδω θα μεινει ρε σεις,εχει πολυ φαι τωρα!!!

Παντως με χαλαει που ολοι τσιμπατε με το μαλακα κ μια κουβεντα για την ομαδα δεν λετε.Να πουμε κατι αθλητικο,κατι αγωνιστικο.
Πως σας φανηκε δηλαδη η φετινη πορεια του Ολ.Βολου και τι πιστευετε οτι μπορει να κανει στη συνεχεια!!!

εκανε καλη πορεια φετος και αξιζει εκει που ειναι. απλα δεν το βλεπω να κραταει πολυ, πιο πολυ με πυροτεχνημα μου μοιαζει.

ωραιο εξωφυλλο σημερα απο γκωλ αν ανατρεξετε στο κομματι τσου λου #-o
Υ.Γ. παντως και μονο που δα βολος και τσου λου στο ιδιο παζλ ανατριχιασα ειναι η αληθεια… :stuck_out_tongue:

όσο και αν σου φαίνεται περίεργο η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη αλλά ο ολυμπιακός θα κριθεί από την επόμενη.!!
άμα δείξει πάλι ίδιο πρόσωπο(και ας μην βγει 5ος) θα ανέβει πολύ στα μάτια του κόσμου…
πάντως καθαρά για φέτος πως να μην πεις οτι ο ολυμπιακός καθαρά σάρωσε…? τι άλλο να κάνει δηλαδή…μεχρι και ενα βήμα από τον τελικό έφτασε…(κριμμαααα :?)

*και ολα αυτά τα κατάφερε ενω εχει τον μπεο του εχει άκρες παντού και ο βολος δεν ευνοήθηκε συστηματικά ποτέ…! είναι και αυτό μια επιτυχία…

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054710994-«Τί-κάνουν-οι-παίκτες-σου,-ρε-μαλ-» :lol:

[B][size=5]Θέμα έκθεσης: Πως πέρασες την Κυριακή σου;[/B][/size]

Αυτή η Κυριακή ήταν μια από τις καλύτερες της ζωής μου. Η ομάδα μου ο Ολυμπιακός Βόλου, έπαιζε με τον Παναθηναϊκό κι αν κέρδιζε θα πήγαινε στα πλέι οφ. Ήμουν πολύ χαρούμενος από το μεσημέρι γιατί όλη η πόλη είχε ξεσηκωθεί και ήταν σαν να είχαμε πανηγύρι. Και τα πανηγύρια είναι τα αγαπημένα μου. Μετά τις σοκολάτες. Πήγαμε από νωρίς στο γήπεδο με τον μπαμπά γιατί με είχαν επιλέξει να είμαι μαζί με μερικά ακόμα παιδάκια μέσα στο γήπεδο για να φέρνω τις μπάλες.

Στο πρώτο ημίχρονο όλα πήγαιναν τέλεια. Με είχαν βάλει πίσω από την εστία που βαρούσαμε κι έτσι ήμουν τυχερός και είδα από κοντά το πέναλτι που βάλαμε. Στο ημίχρονο όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί η η ομάδα κέρδιζε. Αν δεν έβρεχε κιόλας και δεν γινόμασταν λούτσα θα ήταν όλα τέλεια, αλλά ο μπαμπάς λέει ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου. Όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο πήγα πάλι στην θέση που βρισκόμουν και πριν αλλά πριν προλάβω καν να επιστρέψω καμία μπάλα ήρθε ο κύριος Αχιλλέας και μου είπε να τον ακολουθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια στα αποδυτήρια. Την ώρα που περπατούσαμε όλοι πίσω του τον ρώτησα «μα κύριε Αχιλλέα, ποιος θα φέρνει τις μπάλες τώρα πίσω» κι αυτός μου απάντησε «θα τις κυνηγάνε οι παίκτες, μην αγχώνεσαι, πόδια έχουν». Το σκέφτηκα για λίγο και μου φάνηκε λογικό. Ο κύριος Αχιλλέας τα ξέρει όλα, σαν τον μπαμπά. Ίσως και περισσότερα απ? τον μπαμπά.

Αφού φτάσαμε σ? ένα δωμάτιο στα αποδυτήρια μας είπε να μπούμε και να περιμένουμε εκεί πέρα κι αν μας φωνάξει κανείς να μην απαντήσουμε. «Σαν να παίζετε κρυφτό». Δεν κατάλαβα που βρήκε την όρεξη για παιχνίδια την ώρα που η ομάδα έπαιζε τόσο σημαντικό αγώνα αλλά δεν τόλμησα να αντιμιλήσω ξανά για να μην τον θυμώσω γιατί πιο πριν ο κύριος Αχιλλέας είχε λιποθυμήσει και είχε μαζευτεί γύρω του όλη η ομάδα κι έτσι καθυστέρησε το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινήσει κι έτσι είχε νευριάσει ο διαιτητής που όπως μου είπαν τα άλλα παιδιά ήθελε όλα τα παιχνίδια να ξεκινήσουν την ίδια στιγμή. Ποτέ δεν κατάλαβα πως ξέρει ποια στιγμή ξεκινάνε τα άλλα παιχνίδια όμως. Περιμέναμε για ώρα κλεισμένοι εκεί μέσα όταν ακούσαμε όλο τον κόσμο να φωνάζει γκοοοοοολ. Ο Ολυμπιακός Βόλου μας είχε βάλει κι άλλο γκολ κι επειδή δεν το είδαμε προσπαθούσαμε να μαντέψουμε ποιος το έβαλε. Ο Γιώργος είπε πως το έβαλε ο Σολάκης. Οι περισσότεροι συμφώνησαν μαζί του. Εγώ πίστευα πως το έβαλε ο Μάρτιν. Κι ο Νικολάκης, που είναι ο πιο μικρός απ? όλους, έλεγε ότι το έβαλε ο Ούμπιντες που είναι ο αγαπημένος του παίκτης, με δυνατό μακρινό φάουλ. Τότε του είπα ότι ο Ούμπιντες αποκλείεται να το είχε βάλει γιατί είχε χτυπήσει πιο πριν και έγινε αλλαγή. Όλοι συμφώνησαν μαζί μου κι ο Νικολάκης αναγκάστηκε να αλλάξει γνώμη. «Καλά, δεν το έβαλε με δυνατό φάουλ, το έβαλε με πλασέ».

Ήμουν λίγο θυμωμένος που καθόμασταν εκεί και δεν βλέπαμε το ματς αλλά φοβόμουν να βγω να πάω να δω τι γίνεται μήπως μας βρούνε αυτοί που τα φυλάνε και χάσουμε. Τότε όμως ο κύριος Αχιλλέας μας είπε να μπούμε τρέχοντας ξανά στο γήπεδο. Κανείς μας δεν πρόλαβε να πει τίποτα γιατί μας έσπρωχνε έξω από το δωμάτιο και φώναζε «γρήγορα-γρήγορα». Μάλλον κάποιος θα έκανε ?φτου ξελευτερία?. Όταν πήγα στην παλιά μου θέση, είδα ότι το σκορ ήταν 2-2. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Σίγουρα θα τους βοήθησε κάπως ο διαιτητής. Πάντα έτσι συμβαίνει. Για λίγο φοβήθηκα ότι δεν θα κερδίσουμε και στεναχωρήθηκα αλλά μετά από λίγο βάλαμε και τρίτο γκολ. Όλο το γήπεδο πανηγύριζε, εγώ δεν το είδα καλά γιατί ήμουν στο άλλο τέρμα και γι? αυτό έτρεξα προς τους πάγκους να πανηγυρίσω με τον Γιώργο. Τότε ο κύριος Αχιλλέας μας φώναξε πάλι να πάμε να κρυφτούμε αλλά αυτήν την φορά πήγαμε πίσω από την πόρτα των αποδυτηρίων για να μπορούμε να βλέπουμε το τέλος του ματς.

Στα τελευταία λεπτά κι ενώ όλοι είχαμε πολύ άγχος οι φίλοι του κυρίου Αχιλλέα πετούσαν στο γήπεδο κι άλλες μπάλες. Εκεί μπερδεύτηκα πραγματικά. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως θα μπορούσαν να παίξουν οι παίκτες με δυο μπάλες όταν δυσκολευόταν ακόμα και με την μια. Αυτό έγινε πολλές φορές και στεναχωρήθηκα λίγο που μας είχαν διώξει πάλι και δεν μπορούσαμε να παίξουμε κι εμείς. Λίγο μετά ο διαιτητής σφύριξε και τότε έγινε χαμός. Όλοι μπήκαν μέσα χαρούμενοι, εμείς τρέξαμε να αγκαλιάσουμε τους παίκτες, ο κόσμος στις κερκίδες τσίριζε, είχαμε κερδίσει! Εκεί που χοροπηδούσαμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι με τον κύριο Αχιλλέα, τον σκούντηξα λιγάκι και τον ρώτησα γιατί κρυφτήκαμε και γιατί πετούσαμε κι άλλες μπάλες στο γήπεδο κι αυτός μου είπε πως είμαι μικρός και δεν θα καταλάβω αλλά σήμερα έγινα αντράκι και με πήρε στην αγκαλιά του και τους είδα όλους από ψηλά κι από εκεί χαιρέτησα και τον μπαμπά και χαμογελούσα συνέχεια. Ήταν τρομερή αυτή η Κυριακή, δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

:lol: :lol: :lol:

:lol: καλό
σχόλιο στο κείμενο

“[B][I]Αφού δεν τα έφαγε τα μπολ-μπόυς ο Μπέος και απλώς τα έκρυψε, πάλι καλά να λέτε.[/I][/B]” :lol:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Λόγω του επικείμενου, αυριανού ραντεβού του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με έναν από τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά της ομάδας, ο πρόεδρός μας, κ. Αχιλλέας Μπέος θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2011 και ώρα 17:30, στο ξενοδοχείο Valis, στην Αγριά Βόλου.

Τη συνέντευξη μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις μετά τη συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, για τις κατασκευασμένες κασέτες, για τα ανύπαρκτα, υποτιθέμενα «ύποπτα» παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ καθώς και για τις άδικες επιθέσεις και κριτικές, με αφορμή τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός.

Eπίσης, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων ότι οι ανακοινώσεις που εκδίδονται κατά καιρούς, αφορούν καθαρά και μόνο τις ΠΑΕ καθώς και τα πρόσωπα που τις διοικούν και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την ιστορία και τους φιλάθλους των ομάδων αυτών, τους οποίους σεβόμαστε πάντα και εκτιμούμε για τα φίλαθλα συναισθήματά τους.

Ετσουξε πολυ ρε παιδια τελικα που περασε ο Βολος,ε?
Εχετε φαγωθει εσεις,ολα τα καναλια κι ολα τα site που αφ’ ενος συνδεουν Μπεο και Ολυμπιακο Βολου κι ετσι το μισος για Μπεο παιρνει κ τον Ολυμπιακο Βολου κι αφ’ετερου δεν μπορουν να χωνεψουν το τι εχει γινει.Το MEGA,που εκτος απο γραφειο Τυπου του ΠΑΣΟΚ ειναι και γραφειο τυπου του Παναθηναικου,προχθες στις ειδησεις κοντεψε να με τρελλανει με αυτα που ελεγε!!
Μια ομαδουλα της επαρχιας σας χαλασε τα σχεδια ετσι σε Αθηνα και Θεσσαλονικη κι εχετε φαγωθει.
Στα τετοια μας βεβαια,δεν θα στενοχωρηθω για το οτι ο Αρης εμεινε απ’εξω και για το οτι πλην του ΠΑΟΚ οι αλλοι στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος με ειδαν να τους νικαω μεσα εξω.
Δεν πειραζει,γραψτε 20000 σελιδες για Μπεο και για ball boys και για μαλακιες.
Οταν ομως ευνουνται απο τη διατησια ουκ ολιγες φορες οι μεγαλες ομαδες σας δεν ειδα κανεναν να λεει τιποτα.Εκει ολοι μουγκα.
Συνεχιστε κοροιδεψτε,γελαστε,αλλα η ομαδα ειναι play off και το κακο για ολους σας ειναι οτι συνεχιζει…

ε ενταξει ρε συ…πλάκα κάνουμε…δεν χωράει αμφισβήτηση οτι έπαιξε (πολύ)καλή μπάλα…
αλλά από την στιγμή που έχει πρόεδρο τον μπεο πρέπει να τα περιμένεις αυτά…

Eγω Crimson που τον εχω και προεδρο δεν ασχολουμαι οπως βλεπεις.Ασχολουμαι με το συνολο της ομαδας ,τους παιχτες και το τι εχουν κανει φετος οπως και το οτι καταφεραν να αφυπνησουν μια ολοκληρη πολη και να την επανατοποθετησουν στον ποδοσφαιρικο χαρτη επαξια μια κ επαιξαν πολυ καλο ποδοσφαιρο.
Ολοι οι υπολοιποι ασχολουνται με αυτο το νουμερο και με τις αλητειες του και κατ’επεκταση βγαζουν μισος κακια κι αντιπαθεια για την ομαδα της οποιας την αγωνιστικη παρουσια πολλοι θα ζηλευαν φετος.
Αυτα κι εχω βαρεθει.
Ειλικρινα σας προτεινω να ανοιξει καποιος ενα thread με την επωνυμια Αχιλλεας Μπεος και να τον κραζετε εκει!!!
Σκιστε τον αδιαφορω πραγματικα!!!

ναι ρε συ, αλλά κανείς δεν την “λέει” σε εσένα…όλοι απλά κράζουν τον μπεο…
και σου ξαναλέω οτι μπορούσε αν ήθελε να επηρεάσει πολύ περισσότερους διαιτητές απο τον μανδαλο αλλά δεν το έκανε(για δεν τον νοιάζει αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα)…κανείς δεν λέει ότι υπάρχει κάποιο μαύρο στίγμα στην πορεία του βολου…
αλλά μερικές φορές αυτά που κάνει τόσο τραβηγμένα που δεν γινεται, όλο και κάτι θα πεις…

κατά τα άλλα, άντε ρε βολαρα…πάμε για δεύτερη θέση όπως είπε και ο κατσαβακης…:smiley: