Το οτι εσυ (ή και δεν ξερω εγω ποσοι ακομα) δεν συμπαθειτε (και με το δικιο σας, βεβαια) το Μπεο, δεν τον αποκοπτει απο την ομαδα σας.
Ποσο μαλλον, οταν τον επιβραβευετε (οχι εσυ συγκεκριμενα) για τα καραγκιοζιλικια που κανει.
Και οσο μεριδιο κατεχει η πολυ καλη ομαδα σας, αλλο τοσο κατεχει κι ο Μπεος με τις λαμογιες του.
Μπορει, οπως λεει κι ο crimson, να μην επηρεασε οσους διαιτητες θα μπορουσε, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εφερε στην ομαδα σας μια μεταχειριση, που ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ συλλογοι απο τον Ολυμπιακο Βολου δεν εχουν.
Ο Ολυμπιακος Β. δε σφαγιαστηκε (σχεδον) πουθενα, πηρε νικες με Παναθηναϊκο και ΑΕΚ, που αλλη ομαδα ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ να κανει.
Εγω σαν ΑΡΗΣ, για παραδειγμα, ζω για τη μερα που σε ματς με τον Παναθηναϊκο θα παρω δυο πεναλτι και θα δω πρασινουν να φευγουν για τα αποδυτηρια.
Κι οταν μια νεοφωτιστη ομαδα εχει τοσο καλυτερη αντιμετωπιση απο τις ομαδες πχ της Θεσσαλονικης που αναφερεις, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Πάντως ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος με την μπάλα που παίζουν αυτή την εποχή, είναι πιο κοντά στις δυο πρώτες θέσεις, αν κιαυτά τα πράγματα κρίνονται στο χορτάρι, και πέρα απ’τον Μπέο, δεν θά’ναι κιάσχημα να πάει Ευρώπη μια επαρχιακή ομάδα:):!:
[B]Ο Σενεγαλέζος Καλίφα Σανκαρέ αναμένεται να πλαισιώσει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ, μαζί με τον νεαρό Ποτουρίδη, στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.
[/B]
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ομάδας του, ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος Καλίφα Σανκαρέ «έκλεισε» στον Ολυμπιακό, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και από ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το θέμα του κεντρικού αμυντικού ήταν το αντικείμενο της συζήτησής τους.
Οι δύο διοικήσεις έχουν έλθει σε συμφωνία, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του τα πλέι οφ, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Ο ύψους 1,90 Σανκαρέ αποκτήθηκε από τη Μονς το προηγούμενο καλοκαίρι και φέτος είχε πολύ καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα με 25 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε ματς για το κύπελλο σκοράροντας μία φορά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Σενεγάλης.
Τέλος, οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να μίλησαν και για την περίπτωση του Γιακούποβιτς, καθώς κάποιοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια, ειδικά στην περίπτωση που ο Πάρντο αποτελέσει οριστικά παρελθόν και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να αποκτήσει δύο τερματοφύλακες.
Ο πρώτος σκόρερ της Α? Εθνικής τη σεζόν 1989-99 με τα χρώματα του Βόλου (20 γκολ), τα τελευταία έντεκα χρόνια ασχολείται με την προπονητική. Εκτός από την ομάδα της Θεσσαλίας (1988-00, 1992-93), αγωνίστηκε και στον ΟΦΗ (1990-91), ενώ φόρεσε 8 φορές (τις δύο από αυτές στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1990)τη φανέλα της εθνικής Ουγγαρίας πετυχαίνοντας και δύο γκολ.
[B]Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε, μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά, ο 49χρονος Ίμρε Μπόντα στο sday.gr και τον Κωνσταντίνο Ματή για:
[/B]
[B]Το αν είναι ενήμερος για την επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου με την είσοδό του στα πλέι οφ:[/B] «Ναι. Γνωρίζω ότι αν ο Ατρόμητος δεν κατακτήσει το Κύπελλο, κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός Βόλου θα βγει στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο δρόμος για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ανοικτός».
[B]
Την παρουσία της θεσσαλικής ομάδας: [/B]«Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω για το πως λειτουργεί η ομάδα. Το μόνο σίγουρο στα λίγα παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει είναι ότι ο Βόλος έχει μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει παίκτες κορυφαίας κλάσης άλλα όλοι κάνουν την δουλεία τους. Είναι καλοί παίκτες και εργαλεία. Επίσης, έχει έναν πρόεδρο που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του».
[B]Τον Μάκη Κατσαβάκη: [/B]«Είναι πολύ έξυπνος και πολύ καλός προπονητής. Δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα από την πετυχημένη ομάδα του Τσιώλη. Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Έτσι πιστεύω αν και δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να γνωρίζω λεπτομέρειες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδό της στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος».
[B]
Τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα: [/B]«Είναι πολύ μεγάλο πράγμα το να βγαίνει κανείς πρώτος σκόρερ σε ομάδα του εξωτερικού. Είναι πολύ μεγάλο δώρο τα χρόνια που πέρασα στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και τόσα χρόνια μετά έχω φίλους στην Ελλάδα. Ήμουν πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα και με σταματούσαν άνθρωποι στο δρόμο για να με χαιρετίσουν».
[B]Την Εθνική Ελλάδας και τους Έλληνες παίκτες:[/B] «Και όταν αγωνιζόμουν εγώ στην Ελλάδα και τώρα, οι Έλληνες παίκτες παίζουν με θέληση και πάθος. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν ένα πολύ καλό επίπεδο. Είδα την Εθνική στο Euro του 2004 μαζί με τον γιο μου εδώ στην Ουγγαρία και πανηγυρίσαμε μαζί την κατάκτηση. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη. Στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς υπήρχαν πολλές μεγάλες ομάδες».
Αισθανομαι περηφανος που εχω δει αυτον τον παιχτη να παιζει μπαλα και εχω φυσικα πολυ εντονες και ζωντανες αναμνησεις!!!
Και να μην ξεχναμε οτι εχει παιξει και στην ταινια’‘Αποδραση Των Εντεκα’’ στην οποια βαζει το γκολ των Γερμανων!!!