Ολυμπιακος Βολου

Κανονικό ήταν, μόνο που δεν επηρέασε το αποτέλεσμα ούτε στο ελάχιστο.

Next.

εγω δεν λεω μονο για το γκολ αλλα και για τα πολλα ανυπαρκτα φαουλ

οπως σε μια φαση που πηρε την μπαλα ο ροζεριο απο τον αβρααμ κοντα στην περιοχη του οσφπ και βγηκε αυτος,ο ρουμπιλ και ο μπαστια απεναντι σε μελμπεργκ και νικοπολιδη αλλα εδωσε φαουλ

οπως στην κιτρινη του αργυροπουλου που δεν ηταν καν φαουλ
και στην συνεχεια της φασης εδωσε κορνερ ενω η μπαλα ηταν ολοκληρη μεσα στον αγωνιστικο χωρο

κ.α

εμενα περισσοτερο με πειραζουν αυτα τα μικρα γιατι ειναι σκοπιμα παρα μια φαση που μπορει να εκανε και λαθος

εντιτ
το φαουλ και κιτρινη του ντουντου που προηγηθηκε της κοκκινης του μπαστια δειτε το εδω

Στην φάση του γκολ του Αστέρα, και την σημερινή του Τοροσίδη που δεν αποβλήθηκε, είναι οι δύο φάσεις που έχουν γίνοι διαιτητικά λάθη υπέρ του Ολυμπιακού Π., αλλά δεν το διαμορφώθηκε αποτέλεσμα σε κανένα από τους δύο αγώνες:):!:

εγώ λέω να κοιτάξουμε όλοι τις ομάδες μας…

@JTN: Καλά, έγινε. :thumbup:

Τωρα αν σου πει ο JTN oτι τον ειρωνευτηκες,θα πεσεις απ’τα συννεφα?

Δε θέλω να προκαλέσω, αλλά η σημερινή διαιτησία ήταν πολύ πιο 50-50 από τις διαιτησίες που είχε ο Ολυμπιακός Β. στη Β’εθνική πέρσι.

Έχεις μια σύγχυση σχετικά με τον ορισμό της ειρωνείας πιστεύω.

Eπειδη μου αρεσει να ειμαι ειλικρινης θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα οπως και να το κανουμε ανεβηκαμε δικαια.

συμφωνω και το ειχα πει και εγω για το ματς του αστερα και ο jiopas για σημερα απλα ο chrisP λεει για 50-50

50-50 ήταν μη τρελαίνεστε…

πείτε κάτι για τις ομάδες και για την μπάλα…

Ρε συ Crimson,αν σφυριξουν ετσι την Α.Ε.Λ μεσα στο Καραισκακη εσυ θα εισαι ικανοποιημενος?
Δεν λεω οτι εγιναν εγκληματα,αλλα ενα σπρωξιματακι φιλογαυριζον εγινε,πως να το κανουμε.
Συμφωνω οτι αλλες ομαδες τις εχουν σφαξει σχετικα με μας.

Παιδια,καινουριοι κανονισμοι της ουεφα…αν βαλει η ομαδα σας 4 γκολ,μπορουν να ακυρωθουν μεχρι και 3 γκολ της αντιπαλης ομαδας ωστε να μην υπαρξει αλλοιωση στο αποτελεσμα…γνωστη ως και γεωμετρικη ακολουθια των γκολ ν=ν+1

Προκειται για σφαγη διχως προηγουμενο.

Άτοπο!

ελα ρε συ…δεν εγινε και τίποτα σήμερα…
παλιότερα έχει κάνει τις ομορφιές του ο ολυμπιακός αλλά σήμερα δεν είδα και κάτι να γίνεται…
και θα το έλεγα και ευχαρίστως…οσο καλύτερα παει ο βολος τοσο πιο πίεση υπάρχει να πάει καλά η λαρισα…

Μπραβο ρε συ κι ελεγα μονο εμεις ασχολουμαστε με τη Λαρισα?
Τελικα κι εσεις εχετε προς τα δω το νου σας!:smiley:

μα εγώ το λέω με τον αντίθετο τρόπο…

εγω θέλω να ασχολούμαι με τον ολυμπιακό και να πηγαίνει καλά για να πιέζεται η λαρισα να πηγαίνει και αυτη καλά…

δεν νομίζω να παίζει αυτό απο την άλλη πλευρά…αν και δεν ξέρω

Για το πεναλτι δεν ημουν σιγουρος στην αρχη, αλλα το ειδα ξανα και ειναι καθαρο, τον ανατρεπει με το χερι… Οσο για τον Μονχε ηταν συνεχως προκλητικος, μαλακια τα νευρακια του Τοροσιδη, αλλα τον ειχε πρηξει κανονικα…

Τις 3-4 κιτρινες που δεν πηρε ο ξαδερφος Μπαστια τις κανουμε γαργαρα ε ?
Η τα τραβηγματα φανελας του καραφλου σημερα ?
Ναι ειπαμε οτι το γκολ του Αστερα ηταν πεντακαθαρο αλλα αυτα τα μικρα που
ειναι σκοπιμα πραγματικα θελει φαντασια να τα δεις.Στο φαουλ που λες του Αβρααμ
ο διαιτητης παιζει να ειναι και στην σεντρα ξερω γω και βλεπει τον Αβραμη να πεφτει
ενω το αν περασε η μπαλα την γραμμη ή οχι ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβει
καποιος.
Ειδικα ο συμπαθης Βολιωτης δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο γκρινιαζει σημερα.
Οτι δεν πηρε κοκκινη ο Τοροσιδης ? Οτι δεν πηρε και ο Μονχε πιο πριν ?
Οτι ο αμυντικος του ειναι βλακας και κανει πεναλτυ σε παιχτη που βγαινει εκτος
περιοχης ? Οταν ο ΟΛΒ αποφασισε να παιξει μπαλιτσα μια χαρα επιθεσεις εκανε
και εβαλε και πανεμορφο γκολ.Καλυτερα να κοιταξει την φουρτουνα των
αμυντικων στα πρωτα 30 λεπτα και ας αφησει την γκρινια.