ασαδσδασδασφ
οτι περιμενα!
21 γυρναω απο ιταλια ελλαδα θα φυγω απο αεροδρομιο κατευθιαν γηπεδο
επισης καλη κληρωση (μπορουσε να ναι καλυτερη με καμια ομαδα της μαλτας) αλλα και σιγουρα δεν υπηρχε δυνατη ομαδα εκει μεσα! φανατισμενοι βεβαια οι σερβοι πρεπει να προσεξουμε! αλλα θα μαι μεσα ναι!
http://www.onsports.gr/soccer/Olympiakos-Boloy
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=interviews&Rec_ID=66960
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=67059
Και περισυ την ειχαμε αντιμετωπισει σε φιλικο.Καλο οτι παιζουμε με βαλκανικη ομαδα φιλικο εν οψει ευρωπαικου παιχνιδιου με σερβικη ομαδα,αν και δεν ξερω κατα ποσο εχουν κοινα μεταξυ τους.
Εν τω μεταξυ κοιταω το roster της ομαδας και βλεπω οτι σε αυτην παιζουν οι:Serginho(Πιερικος,Λεβαδειακος),
Dino Seremet(επαιζει στη Λαρισα και περισυ στη Δοξα Δραμας),Florian Lucchini(εχει παιξει στον Ιωνικο) και προπονητης της ειναι ο Hristo Bonev που εχει καθησει στον παγκο του Παναθηναικου,οπως θυμουνται οι παλιοι και του Ιωνικου αν δεν κανω λαθος.
Και βιντεο απο την χθεσινη πρωτη!!!
Χαμος χθες,Μπεος σε βαρυ πενθος!!!
χαχα…θεός ο Seremet…!! πολύ προσιτός…!! και όρθιο χιλιόμετρο…!!(και εγώ που το λέω είμαι 1.90.)…μια φορά που έτυχε να πάω σπίτι του τρόμαξα όταν άνοιξε την πόρτα.! :lol:
και είναι και καλός τερματοφύλακας…
*και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις πλάκες που του έκανε ο μικρός αδερφός του ααραμπ…Priceless…!!
πιο οφ τοπικ δεν γινεται.!!
edit…!!μαρεσει που θυμάσαι οτι ο μπονεφ ηταν στον πάγκο του παναθηναϊκού και δεν θυμάσαι οτι ηταν στην ΑΕΛαρα.!!
Δες και video!!!
4000 ημασταν χθες σε προπονηση κι ο Μαλακας εχει και παραπονο.
Και τον Ιουλη ,ενα βραδυ,θα καει ,θα καει το Βελιγραδι!!!
τι παράπονο εχει πάλι??!!
*μπονεφ λεμε.!!
Προπονητης Λαρισας???Τοτε που πεσατε η Διαμαντοπουλο ειχατε τοτε??
Δες βιντεο και θα καταλαβεις τι παραπονο ειχε χθες.
ελα ρε συ…καλά τα είπε.εγω πάντα σε αυτά τα θέματα είμαι με τους προέδρους…!!
άμα θες μπερναμπεου και πρόεδρο που θα συμμαζευτεί πρέπει να πας γήπεδο…αλλιώς δεν γινεται…
[B]1990-91 Κρίστο Μπόνεφ 25
1991-92 Κρίστο Μπόνεφ 34
1992-93 Κρίστο Μπόνεφ 34[/B]
*τον χειμώνα ήθελε να έρθει απο μόνος του να σώσει την ομάδα.!!!
Ναι ρε δεν διαφωνω σε αυτο,αλλα χθες μαζευτηκαμε και γενικως βασει εποχης και οικονομικων δεδομενων μια χαρα ανταποκριθικαμε.
Κοιτα παντα γκρινιαζει γι αυτο το θεμα,αλλα δεν εχει και παραπονο.
Ξαναλεω οτι φυσικα και θελει κοσμο και στηριξη και δεν διαφωνω.
Συνέντευξη στον Sentra 103,3 παραχώρησε ο Γιάννης Ζαραδούκας και αναφέρθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου.
Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για το ματς του Europa League , ενώ έκανε αναφορά και στο νέο προπονητή της ομάδας, τον Χάβι Γκράθια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαραδούκα:
Για τον λίγο χρόνο που είχε για διακοπές: «Έτσι και αλλιώς κάθε το χρόνο 1η Ιουλίου έχεις ξεκινήσει προετοιμασία οπότε δεν είναι κάτι διαφορετικό».Για το πως είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου και τι προετοιμασία κάνει η ομάδα: «Ξεκινήσαμε, κάναμε την πρώτη προπόνηση και έχουμε μπει πολύ δυναμικά προκειμένου να είμαστε 100% έτοιμοι για να δώσουμε το πρώτο ματς που είναι στις 14 Ιουλίου».
Για τις εντυπώσεις του από τον νέο τεχνικό της ομάδας:
«Είναι προπονητής που πάνω απ όλα δουλεύει στην τεχνική και έχει ότι και όλοι οι Ισπανοί προπονητές, θέλει πειθαρχία και να είμαστε ένα σύνολο και όχι ατομικά κάθε παίκτης».Για το αν ο Γκράθια τους είπε τι θα έχει η προετοιμασία:
«Δεν μας είπε κάτι αλλά το έδειξε και χθες και σήμερα το πρωί ότι δεν θα είναι εύκολο το καλοκαίρι γιατί θα έχουμε αρκετό τρέξιμο στην προετοιμασία».Για το αν είναι μόδα στην Ελλάδα να έρχονται Ισπανοί προπονητές:
«Έχουν διαφορετική φιλοσοφία στην εκγύμναση και την τεχνική κατάρτιση των παικτών. Είναι καλό για να αλλάξει και η ελληνική νοοτροπία.Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα γιατί βλέπουμε ότι η ομάδα είναι δεμένη. Ο καθένας ξέρει τον άλλον, γνωρίζει δηλαδή και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συμπαίκτη του. Οι προσθήκες που θα γίνουν απλά θα βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα».
Για το αν συμμερίζεται την άποψη, ότι η ομάδα πρέπει να έχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο:
«Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο. Βέβαια το μόνο καλό είναι ότι στην ομάδα έμαθα πολλές γλώσσες. Από εκεί και πέρα τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο».Για το τι έχουν συζητήσει στον Βόλο για την Ράντ, που κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουν:
«Μάθαμε πληροφορίες για την Ραντ. Μας είπε και ο Γιακούποβιτς ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σαφώς θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να την νικήσουμε».Για το περσινό πάθημα της Λάρισας στην Ευρώπη και τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός Βόλου:
«Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, νομίζω ότι το έχουν δείξει όλα τα παιδιά αυτό. Ξέρουμε πόσο εύκολο είναι από εκεί που είσαι ψηλά να φτάσεις χαμηλά. Πρέπει να προσέξουμε να μην φτάσουμε στον πάτο, αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε καθόλου».Για το αν προβληματίζει ότι θα ξεκινήσουν τόσο νωρίς και αν φοβάται στην πορεία του πρωταθλήματος ενδεχόμενη «κοιλιά»:
«Σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι όλα υπολογισμένα ώστε η ομάδα να είναι μια χαρά σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.»Για το αν θα φύγει ο Γιακούποβιτς: «Για να είναι ακόμη εδώ δεν νομίζω ότι θα φύγει, δεν ξέρω κιόλας μην πω και ψέματα».
Πηγη:volosfans-blogspot
Ωχ,μυριζει Τσιμπαμπα,Οφορικουε η δουλεια!
Eμενα μου φαινεται παλτουδια επιπεδου Μπερτολντι,Φρατζιπανε,Καστρο.Μακαρι να διαψευσθω!!!
Tελικα Ατρομητο παει ο Γιαννουλης.
δεν βλέπω να χαίρεσαι ευρωπη jiopas :?
μετά την δίωξη του μπεου έρχεται κανονικά υποβιβασμός της ομάδας…αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αργήσει πολύ αυτό…
Θα δουμε!!!
:-s δεν το λεω με κακό τρόπο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δε θα είχε ποτέ ανέβει στην Α Εθνική αν δεν είχε τον Μπέο πρόπερσι, ούτε Ευρώπη θα έβγαινε φέτος. Το σωστό είναι η ΠΑΕ να πέσει πολλές κατηγορίες.
Επίσης, η αθλητική δικαιοσύνη μπορεί να πάρει απόφαση πριν τα πολιτικά δικαστήρια. Είναι το λεγόμενο αυτοδιοίκητος τη ΕΠΟ. Το ερώτημα είναι αν θέλει να το κάνει αυτό η αθλητική δικαιοσύνη.
^^ συνήθως ετσι γινεται…όπως και στην ιταλια…αλλά εδώ είναι αλλιώς…όταν είναι στο κόλπο και οι ίδιοι, ποιοι θα είναι να πάρουν/εκτελέσουν τις αποφάσεις…?
Πήρε στην Ιταλία η αθλητική δικαιοσύνη απόφαση υποβιβασμού κάποιας ομάδας χωρίς πρώτα να έχει αποδειχθεί όντως εμπλοκή της στα στημένα?
Καταλαβαίνω ότι ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος αυτή τη στιγμή, αλλά προσέχετε τι λέτε…
Ναι. Μόλις είχε σκάσει η ιστορία της Γιούβε η Γιούβε τιμωρήθηκε μέσα στον πρώτο μήνα. Δεν περίμεναν εφέσεις, δικαστήρια, κλπ
στην περίπτωση της γιουβεντους δεν έγινε εργασία της αθλητικής δικαιοσύνης πριν βγει απόφαση στα δικαστήρια?? ακόμη και απόφαση να μην ανακοίνωσαν πριν το τέλος του ποινικού μέρους ειχαν γίνει όλες οι ενέργειες ως τέλους…απλά μετά ανακοινώθηκε η απόφαση νομιζω…χρόνους στο πόσο γρήγορα τελείωσε το θεμα εκεί? και στο ποινικό και στο αθλητικό κομμάτι.?
edti…απάντησε ο karvou
Στην Ιταλία το σκάνδαλο αποκαλύφτηκε Μάιο και οι ποινές στις ομάδες έπεσαν τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι δυνατόν να εξιχνιάσει στημένα παιχνίδια γιατί είναι ποινικά αδικήματα. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι εφόσον έχει υπάρξει απόδειξη στα πολιτικά δικαστήρια για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια, να τιμωρήσει τις ΠΑΕ με υποβιβασμό ή αφαίρεση βαθμών κτλ…
Αυτό που λέω είναι ότι το γεγονός πως ο Μπέος αυτή τη στιγμή είναι συλληφθείς δεν αποδεικνύει καμία ενοχή του άρα και καμιά αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορεί να πειράξει (αυτή τη στιγμή) τον Βόλο. Εάν αποδειχτεί όμως (έστω και πρωτόδικα) ότι ο Μπέος συμμετείχε στα στημένα, τότε τιμωρείται και η ΠΑΕ.
Ελα ρε,ειπα εγω οτι το ειπες με κακο.Απλα λεω θα δουμε διοτι η ιστορια μολις αρχισε(λεμε τωρα)και πραγματικα δεν εχω κατι να πω περα απο το θα δουμε…