ε καλα δεν είπαμε οτι αύριο το πρωι ο βολος θα εχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στην πρώτη εθνική…αλλά αργότερα αν είμαστε σοβαροί(και αν και εφόσον ο μπεος φτάσει σε κάποιο σημείο)…αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι σε 2-3 χρονια.!
Τα ποινικά αδικήματα τιμωρούνται με φυλακή, όχι υποβιβασμό . Στην Ιταλία έπεσαν οι ποινές 6 Ιουλίου και η Juventus ανακοίνωσε πως θα έκανε έφεση. Η απάντηση ήρθε από την UEFA. “Αν πας σε πολιτικό δικαστήριο, θα αποκλειστείς από τα πάντα για πάντα”. Αυτό είναι το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και της UEFA
Εγω να κανω μια ερωτηση θελω.Αν ο Μπεος αποδειχθει οτι στοιχηματιζε εξω κι οτι θησαυριζε ,οχι ομως με παιχνιδια του Ολυμπιακου Βολου,αλλα συμμετεχοντας σε στησιματα αλλα οπως το περιβοητο ΟΣΦΠ-Χαποελ Τελ Αβιβ,η ΠΑΕ κινδυνευει με τιμωρια?
ναι άλλα αμα τιμωρηθεί για σύσταση ο μπεος και οχι για συγκεκριμένα ματς, γιατι να τιμωρηθεί ο βολος.>?
επισης θα μάθουμε, αν συνεχισει το θεμα, ποια ματς είναι αυτά…? γιατι εκεί έχει πολύ ζουμί.!!
Κarvou,δεν μπορεις να κανεις συζητηση χωρις ειρωνια?
Δες κι αυτο
Λες να ειναι κι ο Ολυμπιακος μεσα του αγιου Κοκκαλη και του οσιου Μαρινακη να δω τοτε τι επιχειρηματα θα βρεις.Αλλα ξεχασα οταν μιλαμε για τα στραβα του Ολυμπιακου εσυ εισαι Γιαννενα.
ελα μην τα παίρνεις…το έχει πει ο karvou…μακάρι να πέσουν όλες…
η φαση ειναι οτι απο στημένο σε στημένο εχει διαφορά…ας πούμε ενα ματς στον βολο ξέραμε οτι θα ερθει διπλό ολη η θεσσαλια,.,.ήταν απλά για να μην πέσει μια ομάδα…δεν κοντράρισε το ματς ο βολος…αν δεν εχει δεχτεί πονταρίσματα πόσο σοβαρό είναι…??
Ρε συ Crimson,εσυ με ξερεις πιο καλα απο τους αλλους και τα εχουμε πει και πιο αναλυτικα.Ποσες φορες εχω πει οτι ο Μπεος ειναι σιχαμα κι οτι χεστηκα αν τον κλεισουν φυλακη?
Βολαρα και στα δυσκολα,τι να κανουμε τωρα?
Εδω στο Βολο υπαρχουν ατομα που εκαναν σαν τρελλοι κι ελεγαν:’‘Aμαν,τι θα κανουμε τωρα ?Εκλεισαν τον Μπεο φυλακη,παει πεσαμε!’’.
Θες την αποψη μου?
Επειδη ο Μπεος ειναι γατονι σε αυτα,θα βαλει εναν αχυρανθρωπο υποθετω και θα ελεγχει τα πραγματα απ’οπου κι αν ειναι.Εξαλλου ο Βολος εγινε πλεον μαγαζι γωνια και τα λεφτα ,ξαναλεω οπου κι αν ειναι ο Μπεος,στην τσεπη του θα πηγαινουν!!!Σιγουρα την ειχε προβλεψει αυτην την κατασταση και πιστευω θα ειχε ηδη καταστρωσει το plan B.
Τες πα,ξαναματαλεω,καλα εκαναν και τον συνελλαβαν οπως κι ολους τους υπολοιπους
Γιατί μόνο αν είσαι χαζός μπορείς να νομίζεις πως σε ειρωνεύομαι στο προηγούμενο ποστ. Δεν πρόκειται να βγει πως ο Μπέος έστησε μόνο το Ολυμπιακός-Μακάμπι και κανένα άλλο. Αν αποδειχθεί πως έστησε αυτό (που δε το έστησε γιατί αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός αλλά ίσως να έταξε στον Μαρινάκη πως θα το στήσει) τότε έχει στήσει και τα υπόλοιπα. Μιλάμε για 50+ ματς ελληνικού πρωταθλήματος. Λες να αποδειχθεί μόνο το Ευρωπαϊκό που είναι εκτός λίστας;
Το μόνο που θα με κάνει να πιστέψω πως δεν είσαι χαζός είναι το να είσαι γκαβός. Γιατί αυτά που μου ποστάρεις τα έχω γράψει εδώ και 2 ώρες. Και επίσης κράζω Μαρινάκη για την παρασκηνιακή του δράση, από πριν πάρει τον Ολυμπιακό (όπου του πούλαγαν εκδούλευση “αντικειμενικές” εφημερίδες) και εδώ και μήνες λέω πως πρέπει να του κόψουν τον κώλο και αυτού και του Πατέρα. Εγώ μπορεί να είμαι Ολυμπιακός και ΠΑΣ αλλά εσύ είσαι τραγικός, παιδάκι μου…
…μπραβο επιπεδο ο κυριος moderator!
Δεν ξανασχολουμαι Karvou μαζι σου,ουτε καν μπαινω στον κοπο να σου ανταπαντησω στους χαρακτηρισμους.
ΟΚ ρε φιλε,να εισαι καλα!!!
Κarvou, προλαβα και το ειδα το ‘ηλιθιος’,πριν το αλλαξεις.
Αν η τακτικη δικαιοσυνη κανει δεκτο οτι ομαδα συμμετειχε σε στημενα, τοτε η ομαδα πεφτει χωρις δευτερη κουβεντα…
Διοτι οπως ελεγα και αλλοτε για τον βολο… το οτι εχεις τον μπεο προεδρο δεν μπορει να συνεπαγεται μονο οφελη.
καλά μην το λες…ποτέ δεν ξέρεις ποια είναι οι οικονομική κατάσταση μίας παε…
επισης μην μαλώνετε ρε.!! δεν ειρωνεύτηκε ρε συ ο karvou, απλά έκανε λάθος και αντί να απαντήσει σε αυτο που ρώτησες το πηγε στο οτι ετσι και αλλιώς είναι πολλά στην καμπούρα σας.
Λέω ότι για να ρίξει η αθλητική δικαιοσύνη μια ομάδα λόγω στημένων, τότε τα στημένα πρέπει προηγουμένως να έχουν αποδειχτεί έστω πρωτόδικα. Δεν είναι δυνατόν παντού να ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας αλλά όχι και στον αθλητισμό.
Είναι σα να μου λες ότι μπορεί να τιμωρηθεί αθλητής του στίβου για ντόπινγκ χωρίς να έχει βρεθεί και το 2ο δείγμα θετικό.
Kαταγγέλω την άθλια κυβέρνηση που σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα αποφάσισε να τα βάλει με τους ήρωες Μπέο, Ψωμιάδη, Τσακογιάννη που αγωνίζονται να σώσουν το ισοζύγιο πληρωμών αυτής της χώρας μαδώντας τους κουτόφραγκους μπουκ! :p:lol:
Ξαναλεω το εξης οτι θα ηθελα στη φυλακη να δω περα απο σαπιους παραγοντες του ποδοσφαιρου και λαμογια πολιτικους των οποιων το κακο ειναι πολυ μεγαλυτερο και πολυ σοβαροτερο!!!
Στον εισαγγελέα οδηγείτε αυτή την στιγμή ο Αχιλλεάς Μπέος.
Διαβάστε τι δήλωσε ο συνήγορός του στον Sentra-Fm.
(Τελευταία ανανέωση άρθρου:10:50)
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κακκαβά :
Για την υπόθεση: «Καταρχήν είναι μια υπόθεση που αφορά βαρύτατες πράξεις, ο πυρήνας των κατηγοριών αφορά σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που συνδέεται με συγκεκριμένες πράξεις απάτης και εκβίασης και κάποιες άλλες περιφερειακές, όπως δωροδοκία σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, παράνομο στοίχημα και βέβαια ξέπλυμα χρήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες. Αυτό είναι το φάσμα κατηγοριών που αντιμετωπίζουν όλοι που θα προσαχθούν ήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα.
Μεταξύ αυτών είναι και ο Αχιλλέας Μπέος. Το αποκάλυψα χθες γιατί το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είναι υποκριτικό αφού σήμερα με την προσαγωγή θα υπήρχαν όλα τα κανάλια».
Για το περιεχόμενο της δικογραφίας: «Για το περιεχόμενο δεν μπορώ να είμαι πολύ σαφής γιατί τα χρονικά περιθώρια ήταν ελάχιστα για να λάβουμε γνώση μιας δικογραφίας που είναι χιλιάδες σελίδες. Αυτό που ετέθη υπόψιν μου ήταν η πορισματική έκθεση της αντιεισαγγελέως κ. Παπανδρέου που ουσιαστικά έκανε όλη την προκαταρκτική έρευνα για το θέμα.
Σαν κρίσιμα αποδεικτικά μέσα ελήφθησαν οι καταγραφές τηλεφωνικών επικοινωνιών μεταξύ των εμπλεκομένων προσώπων και άλλα στοιχεία όπως η περίφημη έκθεση αγώνων της UEFA και οι καταθέσεις των αξιωματούχων της. Αυτά τα στοιχεία κατά την κρίση της θα πρέπει να οδηγήσουν σε ποινική δίωξη, που ήδη ασκήθηκε κατά τη διάρκεια της κράτησής τους στην ασφάλεια και βάσει αυτών των κατηγοριών συνελήφθησαν. Αυτό είναι το περιεχόμενο. Ειδικότερα θα έχουμε εικόνα όταν λάβουμε πλήρη γνώση της δικογραφίας».
Για τη στάση του Αχιλλέα Μπέου: «Χθες απολογούμενος ο κ. Μπέος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε να απαντήσει και να τις αντικρούσει λεπτομερέστατα μία προς μία όταν έχει στο υλικό του όλα τα στοιχεία της δικογραφίας».
Για το ότι έλεγε τη Δευτέρα ότι «εδώ είμαι, πίνω καφέ, ελάτε να με συλλάβετε): «Και έτσι έγινε ουσιαστικά η υπόθεση. Έγινε έρευνα στο σπίτι του στη Σαρωνίδα και προσήχθη στην ασφάλεια και μετά από κάποιες ώρες έγινε η σύλληψή του. Αυτό που δυσχεραίνει το υπερασπιστικό μας έργο είναι ότι στην περίπτωσή μας, ενώ πρόκειται για μια τεράστια δικογραφία, έχει ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Άρα χρονικά όλες οι εξελίξεις τρέχουν με ρυθμούς αυτοφώρου και θα είναι δύσκολο να παρασχεθεί ο αναγκαίος χρόνος για να λάβουμε γνώση της ογκωδέστατης δικογραφίας και να ασκήσουμε τα υπερασπιστικά μας δικαιώματα.
Επειδή πρέπει να παρέχεται το δικαίωμα της εκπροσώπησης σε όλη την έκτασή του, πιστεύω θα μας παρασχεθεί το χρονικό δικαίωμα από τον κ. ανακριτή που θα αναλάβει την υπόθεση. Είναι ένα πρόβλημα και εδώ ακολουθήθηκε μια δικονομική καινοτομία ότι ο πελάτης μου είναι ύποπτος φυγής και ήρθε η διαδικασία του αυτοφώρου και επετεύχθη η σύλληψή του. Φέρεται ότι η δράση των προσώπων αυτών εξακολουθεί και σήμερα. Τώρα το πώς μπορεί να γίνει αυτό σε πρωτάθλημα που δεν υπάρχει, ενώ όλα έχουν ανασταλεί, είναι ένα ζήτημα και αυτό».
Για το τι μπορεί περισσότερο να πει επί των κατηγοριών: «Αν είχα μεγαλύτερη γνώση της δικογραφίας θα μπορούσα να μιλήσω και εγώ. Αντικειμενικά έχω δυσκολία. Το δεδομένο είναι ότι θα έχουμε σε λίγο την προσαγωγή στον εισαγγελέα. Εκεί οι κατηγορίες θα γίνουν ακόμα πιο συγκεκριμένες και μετά θα μεταβούν στον ανακριτή που θα ανατεθεί η υπόθεση».