http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692477
Και μεσα σε ολα αυτα υπαρχουν και μεταγραφες!!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692477
Και μεσα σε ολα αυτα υπαρχουν και μεταγραφες!!
Εχω σιχαθει τη ζωη μου και τα λεφτα που πεταξα φετος!!!
Εχω διαβασει πραγματα που εχω μεινει αναυδος!!!
Οπως βλεπετε εβγαλα και το σημα.
Η αγαπη για την ομαδα δεν πετιεται,αλλα τωρα πραγματικα νοιωθω αηδια κι απογοητευση!!
Ποιος ηταν αυτος που ελεγε εδω μεσα ΑΕΚ-βολος 1-8 φετος ?
οτι και να γίνει η μπάλα θα κυλάει…και σε την β’, και όπου τύχει…σιγά.
λες και κυνηγάμε τα πρωταθλήματα? μπαλίτσα ειναι το θέμα…
εεε unfair.!!στον πεσμένο.?
Παρων!!
Υπερβολες… Προχθες που ειχες το σημα δεν ηξερες την ποιοτητα της ομαδας σου?
Χμ… Τα φερνει τουμπα η ζωη μερικες φορες ε;
Φυσικα,και για να ,μην υπερβαλλουμε 1)Επειδη το εγραψε η ωρα και το sportdog,εγω δεν πιστευω οτι η Α.Ε.Κ ειναι αθωα κι αδικημενη και 2)αν δεν δω αποδειξεις κι αν δεν πειστω εντελως δεν λεω τιποτα.
Τα φαινομενα δειχνουν αλλα πραγματα,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα παω εκει που πας να με παρασειρεις αγαπητε φιλε.
H ιστορια το εγραψε,οπως η ιστορια εγραψε οτι απο την Α.Ε.Κ εχει περασει κι ο βασιλιας της ντοπας Μηνας Τζεκος.
Ασε φιλε,μην την ψαχνεις,ολοι σαπιοι ειναι!!
Ασε το σπορντογκ… Ολος ο κοσμος ηξερε τι κανει ο μπεος. Οταν γαμουσατε δεν σας ειδα να χαλιεστε. Αυτο.
Τον οποιο η ΑΕΚ εδιωξε οταν οι παιχτες διαμαρτυρονταν οτι τους δινει μυστηρια πραγματα.
Made in hell 21, το ότι οι ηχογραφήσεις έγιναν σε περίοδο που η ομάδα σου ήταν ανύπαρκτη διοικητικά, μη σε καθησυχάζει. Περίμενε να δούμε σε ποιο έτος θα σταματήσει το ξετύλιγμα του κουβαριού. Και τότε, αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί, προσπάθησε να το παίξεις υπεράνω.
Ο jiopas έστω και τώρα κατάλαβε τι εστί Μπέος. Εσύ έχεις καταλάβει τι είναι ο τίγρης; Η original; O τίτλος που κέρδισες φέτος;
Αν κανεις ενα search σε ολο το thread του Ολυμπιακου Βολου θα δεις οτι ο jiopas δεν καταλαβε τωρα τι θα πει Μπεος.Και μου κανει εντυπωση που το λες μια και εισαι παλιος εδω κι εχουμε κανει κι αλλες φορες συζητηση επι του θεματος κι εχω κραξει Μπεο χιλιαδες φορες!
Για να χαλάστηκες τόσο πολύ απόψε jiopa, τότε σημαίνει πως σήμερα συνειδητοποίησες κάτι παραπάνω για τον Μπέο.
Όταν το Μάρτη έγραφα στο φόρουμ πως Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός και Καβάλα πρέπει να πέσουν Β Εθνική, κάτι παραπάνω ήξερα όπως αποδεικνύεται. Κι ας νόμιζες εσύ πως εγώ είχα κόμπλεξ με τον Βόλο
Η αληθεια ειναι οτι σημερα απογοητευτηκα και πικραθηκα οσο δεν παει…
Koιτα,ειναι αλλο να εχεις υποψιες οτι σου γαμιεται η γκομενα κι αλλο να την πιανεις καβαλα στ’αλογο!!!
Ο Χρήστος Τζέκος, έτσι; Μηνάς είναι ο Γκέκος.
Δεν το παιζει κανεις υπερανω. Ενα μικρο σερτς θα αρκουσε για να δεις οτι ο ιδιος ο χρηστης madeinhell εγραψε χθες ‘’ η ΑΕΚ δεν ειναι μπλεγμενη πουθενα οχι λογω ιδιολογικης ανωτερωτητας αλλα ανικανοτητας’’.Η οποια ειναι διαχρονικη ας πουμε, δεν τρεχει και κατι. Οι ονες εποχες που πετυχαινε κατι η ΑΕΚ ηταν οταν εχει σχετικως τραμπουκους παραγοντες του τυπου Γιδοπουλου. Ο οποιος ας πουμε ειναι τοσο ‘‘χωμενος’’ που δε μπορουσε να στηριξει ουτε τη Νικη Βολου.
Κατα τ’λλα, δεν καταλαβα που κολλαει η Οριτζιναλ και οι καφριλες της και ο τελικος Κυπελλου με τα επεισοδια του στο στημενο πρωταθλημα.
Ακομα κι ο Τζεκος που εγραψες, ειναια ντεπιχειρημα. Ο τζεκος προσεληφθη στην ΑΕΚ με Παθιακακη προπονητη, με το που αρχισε τις ενεσεις πηγαν οι παιχτες στη διοικηση, τον ‘‘εδωσαν’’ και ο γιγαντας Τζεκος πηρε πουλο αμεσα.
Jiopas, επειδη τη συζητηση με τα 8 γκολ την ειχαμε μαζι, μην κανεις ακριβως αυτο για το οποιο στην ελεγα και ταυτιζεις την ομαδα σου με το Μπεο. Ο Μπεος ειδε φως και μπηκε, εκανε τη δουλεια του, θα μπορουσε ο περσινος Ολυμπιακος Βολου να ειναι πραγματικα η καθε ομαδα η οποια διαχρονικα δεν εχει ισχυρη διοικηση ειναι ειναι προσφορη στο να την κυβερνησει το καθε πεταμενο λαμογιο(ολες οι ελληνικες ομαδες πλην των 2 αιωνιων δλδ).
Θα μπορουσες απλα να μην εισαι τοσο αλλαζονικος οταν η ομαδα σου γαμουσε (και ηταν προφανες το γιατι γαμουσε η ομαδα) και να κρατας αποστασεις. Δε λεω να φτασεις σε καταστασεις ΑΕΚ του τυπου ‘‘περιμενουυμε να χασει η ομαδα για να πανηγυρισουμε’’, αλλα λιγη ψυχρη θεαση των πραγματων δε βλαπτει.
Και για ονομα του Θεου, οι οπαδοι επαρχιακων ομαδων εν ετει 2011, ας σταματησουν λιγο το τροπαριο με τους αγνους αμολυντους οπαδους που στηριζουν μονο την αγνη, αμολυντη ομαδα της πολης τους και ειναι περηφανοι γι’αυτο, σε αντιθεση με τους ‘‘γενιτσαρους’’ συμπολιτες τους που ειναι παοκ, αρης,αεκ κτλ… Δεν ειναι απλα θεμα επιτυχιων, η τυπικη επαρχιακη ομαδα ειναι βουτηγμενη στα σκατα εξισου με τους μεγαλους του ελ.ποδοσφαιρου
Με αρκετα απο τα οποια λες,συμφωνω,αλλα κι εσεις δεν καταλαβαινατε τοτε τον ενθουσιασμο ενος φιλου μιας ομαδας που πηγαινε καλα κι εκανε κηδειες δεξια κι αριστερα.Δεν πεφτω απο τα συννεφα με αυτα που γινονται,λες και δεν ξερω τι λερα ειχαμε για προεδρο.
Τες πα,θεωρω οτι καλε εκαναν και τους εχωσαν μεσα,αλλα κατι μου λεει οτι οι εκπληξεις συνεχιζονται…
Και το λεω για την Α.Ε.Κ αυτο!!
Χαχαχαχαχα επος! Ο τιγρης δεν ειναι στην ΑΕΚ και η οποια συγκριση οπαδων και επεισοδιων με στημενα ματς ειναι αστεια. Θα βρεθει κατι και για την ΑΕΚ, μην αγχωνεστε μαγκες. Υπομονη…
ΥΓ: Α ναι ξεχασα… βρεθηκε! Ειχε μπραβους ο Αδαμιδης στο ματς με τον βολο και με τον ολυμπιακο. Σκανδαλο!
Αντε γαμηθειτε ρε μαλακες!!!Παιζατε με τον κοσμακη,δωσαμε τσαμπα τοσα λεφτα φετος και συνεχιζετε την κοροιδια!!!Αντε στα τσακιδια ρε Τορη και ξεκουμπιστειτε.Ολοι τα ξερατε κι ολοι συμμετειχατε.
Μια περιπτωση υπαρχει να παω γηπεδο του χρονου.
Μονο αν πεσουμε κατηγορια.Τοτε μαλιστα,με ολη μου την καρδια.Αλλωστε μαθημενοι ειμαστε,δεν θα ειναι κατι το πρωτογνωρο!!!
Στην Super League το Μπεου και της σαπιας κλικας του οχι αλλο.Κανενας να μην απρει διαρκειας στην Super League,αν μεινουμε.Μονο αν πεσουμε!Να παιζουμε στο Ε.Α.Κ μας που το αγαπαμε κι ας ειμαστε 500 ατομα.500 αυθεντικοι ομως φιλαθλοι,που θα ειμαστε κ στα δυσκολα!!!