Ολυμπιακος Βολου

Πρωτα απ΄ολα να ξεκαθαρισω οτι δεν προκειται για θεμα μη συμπαθειας προς το προσωπο σου,υπαρχει και το ξερεις.
Οσον αφορα στο οτι πηγαν oi Austrian Boys στο Βελιγραδι και φωναζαν συνθηματα υπερ του Μπεου,προσωπικα δεν με βρισκει συμφωνω.Στο Βολο υπερχουν ανθρωποι που ειναι κατα του Μπεου και σε καμμια περιπτωση 400-500 Αustrian δεν εκπροσψπουν με τις ινησεις τους ολο το Βολο.
Το ιδιο πιστευω συμβαινει και στη Λαρισα κ θεωρω οτι η κινηση 20-30 Μonsters να τη στησουν στην Εθνικη και να πετροβολησουν τα λεωφορεια που πηγαιναν Βελγραδι,δεν αντιπροσωπευει ολοκληρη την πολη.

Αλλα προσωπικα διαφωνω με αυτο που λενε οι Λαρισαιοι οτι η κοντρα μεταξυ μας ειναι προιον προσφατης παραγωγης και οφειλεται κυριως στις κινησεις Μπεου.Μεγα ψεμα και θα το αποδειξω.
1)Στο στρατο υπεφερα κυριολεκτικα απο Λαρισαιο που μου ελεγε συνεχως:΄΄΄Βολιωτη,θα σε γ…,και μονο που εισαι Βολιωτης θα υποφερεις΄΄.Στο στρατο αδιαφορουσα για κοντρες και με ενοιζε να τελειωνω να εξαφανιστω.
2)Θυμαμαι πιτσιρικας 15-16 χρονων να πηγαινω σε συναυλιες του Παπακωνσταντινου και ολη η πρωτη σειρα να φωναζει ΄΄Ειναι τατανες των Λαρισαιων οι μανες΄΄και τον Μπιλαρα να λεει οτι αν δε σταματησουν θα κατεβει.
3)Ντερμπυ Λαρισας-Βολου στο Ε.Α.Κ και να γινεται απλα κολαστηριο και μαλιστα με οπαδους αμφοτερων των ομαδων.
4)Λαρισαιους στο Βολο στα ευρωπαικα παιχνιδια της Λαρισας στο Πανθεσσαλικο να κανουν βολτες προκλητικες στην πολη και να κυκλοφορουν βιντεα στο ιντερνετ του στυλ ΄΄Κουναβια καναμε βολτα στο Βολο και δεν μας πειραξε κανενας΄΄.
5)Δεκαδες σατυρικων ανεκδοτων και απο τις δυο πλευρες.

Αυτην την κοντρα τη βρηκα και την εμαθα απο τον περιγυρο μου,απο την κοινωνια κι ακολουθως την εμαθες κι εσυ απο τον περιγυρο σου,συγγενικο και μη και απο την κοινωνια στην οποια ζεις.
Προσωπικα ομως δεν εχω προβλημα με κανεναν,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ξερω τι συμβαινει οταν στο στρατο δεν εκλεινα ματι διοτι ο Λαρισαιος βαρουσε τα ξημερωματα κλωτσιες στο κρεββατι μου για να ξυπνησω ετσι στα καλα καθουμενα.

χεχε…αυτό με το στρατό το έχει πάθει ο παππούς μου από άνθρωπο απο βολο.!!

σε συναυλία το 99(??) είδα τρύπες και ακουστήκαν συνθήματα για τον βολο(#-o) με τον αγγελακα να λέει “μπράβο, μπράβο…ρε δεν αφήνετε τις μαλακίες να πούμε κανένα τραγουδάκι?!!”:lol:

σε κατασκηνώσεις που έχει κάνει ο παππούς μου σε περιοχή του βολου, αρνιόντουσαν να του δώσουν νερό,!!!

στο παιγνίδι στο ιντεροτο, στον βολο, οι πέτρες έπεφταν βροχή απο 15χρονα παιδιά του βολου…

αλλά…

μέχρι πριν λίγο καιρό οι σχέσεις των δυο ομάδων ήταν σε πάρα πολύ καλό σημείο…
δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πως όποτε η αελ ήθελε να κάνει ενα φιλικό(προετοιμασίας, σε κενό μέσα στις γιορτές, για να τσεκάρει παίχτες) πάντα φώναζε τον ολυμπιακό, που ποτέ δεν αρνήθηκε.
παλιότερα μια ομάδα χρειαζόταν ένα ματς για να πετύχει τον στόχο της, και η άλλη το έδωσε (λαρισα-ολυμπιακός:wink:)

το όποιο πρόβλημα με την ομάδα του βολου μεγεθύνθηκε απο την έλευση του μπεου και μετά…
στην αρχή της χρονιάς δεύτερη αγωνιστική ειπε ότι “η λαρισα κοιταχτε να δείτε που θα είναι στο τέλος της χρονιάς”:roll:, μετά μίλησε για κοτέτσια, μετά έβαλε να παίξει το μπήκαν τα γίδια στο μαντρί σε μεταξύ μας ματς, αργότερα έκανε το απίθανο και περιόρισε έναν ολόκληρο πληθυσμό μιας πόλης για ενα δεκάωρο.!!! ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ.!
[B]προσοχή.![/B] δεν περιόρισε τους 500 που είχαν εισιτήρια για το ματς στο βολο…αλλά φοιτητές, εργαζόμενους(εχω φίλους που δουλεύουν σε συνεργείο που βάφει πάντα στο βόλο και δεν πήραν μεροκάματο εκείνη τη μέρα#-o)…ακόμη και ανθρώπους που ήθελαν να ταξιδέψουν για να αφήσουν τα χρήματα τους στην πόλη…
με αυτή τη μαλακία κατάφερε να στρέψει ενάντια στο βολο και κόσμο που δεν είχε σχέση με τα αθλητικά…
*στα απο πάνω δεν βάζω φήμες ή άλλα πράγματα που ακούω/ξέρω…αυτά άμα δεν βγουν δεν είναι τίποτα

βέβαια με τίποτα δεν δικαιολογείται η μαλακία μερικών να πάνε να ρίξουν πέτρες στην εθνικη! #-o
πόσο πρεζακι πρέπει να είσαι να φύγεις από το σπίτι σου και να πας μέσα στην εθνική να πετάξεις πέτρα??
(και φυσικά δεν αντιπροσωπεύει τους υπολοίπους ενα πέσιμο σε λεωφορεία…να φανταστείς οτι εδώ μεσα , το έγραψα εγώ απο μόνος μου.!)

οπότε μετά απο ολα αυτά μπορούμε να διαπιστώσουμε οτι η μαλακία δεν ανήκει κάπου…την έχουμε όλοι μας.! :smiley: άπλα σε μερικά πράγματα έχουμε δίκιο εμείς, και σε κάποια εσείς…(αλλά μέσα σε αυτά δεν μπορεί να είναι πέτρες, επιθέσεις, απαγορεύσεις εξόδου από την πόλη σου, και χίλιες δυο μαλακίες που έχουμε καταφέρει)

*κλαίω με το σχόλιο μερικών που ήταν στα λεωφορεία…μα γιατί δεν έκατσαν τα τυριά να παίξουμε ξύλο?!! :lol:

εγω σου εχω πει οτι δεν εχω κανένα πρόβλημα με τον βολο ή με τον κόσμο του…όσες φορές εχω έρθει εχω περάσει απο καλά μέχρι τέλεια.!! (και μπάλα, και φαγητό, και βόλτα, και όλα.!)
βρε εδώ εχω συγγενείς βολιωτες.!

και εσένα με τον τραγικό στον στρατό πρέπει να σε πειράξει η μαλακία που τρώει τις δυο πόλεις με τις ανούσιες κόντρες, και οχι οτι είναι από λαρισα…είμαι σίγουρος οτι το κοντέρ μαλακίας θα δείξει ισοπαλία σε κατεστραμμένους απο τις δυο πόλεις…

**και για να μην στιγματίζουμε άδικα ανθρώπους, υπάρχει μια([U]μεγάλη[/U])πιθανότητα να μην είναι μονστερς…υπάρχει μια άλλη ομάδα ατόμων στη λαρισα…συγκεκριμένη

και επιμένω οτι το θέμα δεν είναι να πέσει ο βολος, και οτι αν δεν ήταν ο μπεος δεν θα υπήρχε αυτή η ένταση…μαλακίες θα υπήρχαν, αλλά οχι σε αυτο το βαθμό…
απλα ο βολος βρέθηκε στα χέρια του μπεου την χειρότερη στιγμή, με τις αποκαλύψεις και τις παραβάσεις του…που παρασύρουν τον ολυμπιακό χωρίς να εχει κάνει κάτι το τρομερό(φέτος)…
παραβάσεις+μπεος+κόντρα λαρισας/βολου+πιθανότητες να μείνει η λαρισα στην πρώτη κατηγορία(ισως και στη θέση του βολου.!)…καταλαβαίνεις για τι μείγμα μαλακιάς μιλάμε τώρα

τουλάχιστον ο γιωργακης θα καταστρέψει τα πάντα και δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο και μαλακίες…(πάμε στο γήπεδο και νιώθουμε ένοχοι)
άντε μπας και ξυπνήσουμε…

Συμφωνω με ολα οσα λες σχεδον και πραγματικα δεν εχω να προσθεσω κατι.

Y.Γ.Οι πετρες στο Ιντερτοτο ηταν απο μαλακιστηρια Νικιωτακια που ειχαν γεμισει με συνθηματα ολη τη Νεα Ιωνια και το νεκροοταφειο(αν ερθεις ποτε Βολο υπαρχουν ακομα).Με Νικιωτες μην ασχολεισαι.Στο εχω ξαναπει Νικη -Α.Ε.Λ εγω ειμαι Α.Ε.Λ.Τη Νικη κυριολεκτικα τη σιχαινομαι.
Νικη Βολου-Επιλεκτοι Εγκληματιων/Ισοβιτων ειμαι με τους ισοβιτες.
Υ.Γ.Αν ηξεραν μονο οι Λαρισαιοι επιχειρηματιες ποσα λεφτα σε συναυλιες εχω αφησει στη Λαρισα,θα με εκαναν αγαλμα.Επισης εχω περασει καλα.Ειχα παλια κι ενα γκομενακι απο Γιαννουλη(κωλαρακι απιστευτο!!!):D.

αχαχαχαχαα…δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω…!! με τους ισοβίτες, με το άγαλμα, ή με το …κωλαράκι.!! :lol:

εγω με τις πέτρες λεω οτι γενικά η βλακεία σφηνώνεται στα μυαλά μας απο μικρές ηλικίες…δεν έχει να κάνει με τις ομάδες σε αυτές τις περιπτώσεις…όπως είπες και εσύ στο στρατό βρήκες άτομο απο λαρισα που δεν σε άφηνε στην ησυχία σου…ε δεν νομίζω να ήταν για τον μπεο…:stuck_out_tongue:

κάτι τέτοια βλέπεις και τρελαίνεσαι.!!

Με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, δια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, διενεργείται ήδη προκαταρκτική έρευνα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον σταθμό του ΟΣΕ, όταν απαγορεύθηκε στους οπαδούς της ΑΕΛ που είχαν εισιτήριο του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου ? ΑΕΛ, να ταξιδέψουν στην πόλη του Βόλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αρχές εγκάλεσαν τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Ανδρέα Λιόντο, ο οποίος φέρεται ούτε λίγο ούτε πολύ να κατηγορείται ως υποκινητής, λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε τότε, προκειμένου να υποστηρίξει το δημοκρατικό δικαίωμα των μεμονωμένων φιλάθλων που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο αγοράζοντάς το από τα εκδοτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, να πάνε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την «ειρηνική» παρακολούθηση του αγώνα.

Στο επεξηγηματικό υπόμνημα που κατέθεσε ήδη ο κ. Λιόντος, δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να εκθέτει τα αυτονόητα, δηλαδή την ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που αφού έδωσε εισιτήρια σε Λαρισαίους φιλάθλους, πυροδότησε την ατμόσφαιρα με ανακοινώσεις που έφταναν μέχρι την «απαγόρευση εισόδου τους στην πόλη του Βόλου».

Τονίζεται, δε, πως ο ίδιος απλά επισήμανε το νόμιμο δικαίωμα όσων φιλάθλων διαθέτουν εισιτήριο να ταξιδέψουν στη γειτονική πόλη, χωρίς να γίνεται λόγος για οργανωμένη μετακίνηση, την οποία απαγόρευαν έτσι κι αλλιώς τα μέτρα τάξης του αγώνα.

Επιπλέον, κοινοποιήθηκαν προκειμένου να συμπεριληφθούν στη δικογραφία, οι προηγούμενες ανακοινώσεις της γηπεδούχου ΠΑΕ, προκειμένου να γίνει αντιληπτή η στάση του προέδρου της Ερασιτεχική ΑΕΛ έναντί τους, αφού προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη κατηγορία για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια υπόθεση της οποίας την εξέλιξη αναμένουμε με ενδιαφέρον, αφού είναι προφανές ποιος εκ των εμπλεκομένων υποκινούσε συνεχώς και με διάφορους τρόπους τη βία και μάλιστα καθ? όλη τη διάρκεια της απερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.

#-o #-o #-o

τον επαναληπτικό τον δείχνει τουλάχιστον?? που και τι ώρα?

παντως παιζουμε στις 9… τωρα αν θα το δειξει δεν ξερω! ξερω οτι θα μαστε ΜΕΣΑ! 8)

Σιγά το πράμα, εδώ σε άλλους ασκείται ποινική δίωξη επειδή κάποιος ανέφερε το όνομά τους στο τηλέφωνο. :smiley:

^^ χαχαχα…καλό…:smiley:

*βέβαια ξεχνάμε οτι έχουμε δει το 10% απο την πρώτη μόνο δικογραφία…τίποτα άλλο…και στον μαρινακη ασκήθηκε δίωξη καθώς υπάρχει η συνομιλία με τον μπεο για την προστασία διαιτητών καθώς φαίνεται να ξέρει ποιοι είναι αυτοί που θα τους σαπίσουν το ξύλο…
ασε που ο (πρόγραμμα ανωνυμίας λέει.!! :lol: οχι προστασίας)καταδότης είναι απο την άλλη πλευρά
πάντως αν τα έλεγες αυτά στον μαρινακη πριν απο κανένα χρόνο θα γελούσε μέχρι δακρύων…απο εκει να καταλάβουμε πόσο τραγικά είναι τα πράγματα…γιατί δεν έχουμε καταλάβει τίποτα

Ολοι μεσα την Πεμπτη!!!Θα παρω αδεια κ θα κατεβω!!!

Oυστ σκουπιδια!!!

απιστευτο να παιζει Ευρωπη αυτη η ομαδα με ολα αυτα που εχουν βγει στη φορα.

δυστυχως επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα οτι οι βρωμικοι επιπλεουν και επιβιωνουν σε αυτην την κωλοχωρα.

τι ομαδα υποστηριζεις μικα;

Παναθηναικο.

λοιπον αυτο απλα στο ρωτησα για να σου απαντησω αναλογως…
στο αγωνιστικο κομματι δεν χωραει καμια αμφιβολια οτι ο βολος επαιζε ισως την πιο ωραια μπαλα περσυ και αυτο το απεδειξε μες στο γηπεδο (και εκει μας αδικησαν οι διαιτητες σε πολλα παιχνιδια)… τωρα φτανοντας στο εξωαγωνιστικο κομματι εγω θεωρω οτι ο βολος σαν βολος δεν εποθεληθηκε πουθενα, το αντιθετο θα λεγε κανεις αλλα ας πουμε θεωρω οτι ο μπεος πρεπει να πεσει σε καποιο βαθυ πηγαδι και ισως η μεγαλυτερη τιμωρια θα ταν να ξεκινησουμε του χρονου με αφαιρεση καποιων βαθμων (αν και αυτο παλι μου φαινεται υπερβολικο καθως η ομαδα μας δεν εχει καμια δουλεια με αυτα)…

Υ.Γ. κατσε μιλας ομως και εσυ παντα που εισαι παναθηναικος, που περσυ πριν ερθει ο μαρινακης ο πατερας και ο βγενο εκοβαν και εραβαν στα μετρα τους ολη τη σουπερλιγκα (και αδικως κατα τη γνωμη μου γιατι ειχατε μακραν τη καλυτερη ομαδα) και φετος ο πατερας βρισκεται σε ενα σωρο συνομιλιες με αγαπουλομπεους; δεν ξερω βεβαια την αποψη σου πανω σε αυτο το θεμα αν θεωρεις οτι θα πρεπε να τιμωρηθει ισαξια τουλαχιστον ο παο γι αυτο παω πασο)
φιλικα παντα

έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά αν τιμωρηθεί ο βολος, θα γίνει τα στημένους αγώνες από το 2008 και μετά…δεν θα πουν ότι έπαιξε την καλύτερη μπάλα φέτος, να μείνει κατηγορία.

άλλο το ένα άλλο το άλλο

*πάντως ολο και κάποιος θα την ειχε “δει” την δουλειά οτι θα πήγαινε εκεί το θέμα με τον μπεο όταν ήρθε στον βόλο…

επίσης αυτός ο τορης είναι ? ηταν και πριν τον μπεο στην ομάδα?

ναι ρε μαν αλλωστε το πα για τους εξωαγωνιστικους λογους
στα ματς της β παλι θεωρω οτι απο αυτα τα ματς τα δωσε ολα σε ομαδες που παλευαν για σωτηρια (οπως και εκεινο με τον ηλυσιακο που το ξερε ολος ο βολος), αλλα και εκει παλι θα φτασουμε στο αυτονοητο πια ομαδα δεν δινει ματς σε αλλη ομαδα οταν ειναι αδιαφορη και η αλλη οχι; (μονο η αεκαρα δεν το κανε περσυ στον παλιοκομποτη 8))
βεβαια τωρα να χαμε να λεγαμε θα χασω και εγω το λογαριασμο ποσες ομαδες δινουν τα τελευταια 4/5 ματς του πρωταθληματος οταν ειναι αδιαφορες!

ενα λεπτο…
περι “πριν ερθει ο μαρινακης ο πατερας και ο βγενο εκοβαν και εραβαν στα μετρα τους ολη τη σουπερλιγκα” δεν υπαρχει καποιο αποδεικτικο στοιχειο ομοιο με τις συνομιλιες του Μπεου.

τα παιχνδακια του Πατερα εφ όσων αποδειχτουν οτι ευνοησαν τον Παο, οσο αυτος ηταν προεδρος τοτε καλα θα κανουν να τιμωρησουν τον παναθηναικο.

ο Μπεος είναι ήδη προφυλακιστεος, ο Πατερας και ο Μαρινακης οχι.

κατι σημαινει αυτο.

ενταξει αποδειχτικα στοιχεια εννοειται πως (προς το παρον) δεν υπαρχουν! αλλα ολοι το ξερουν οτι περσυ το δς του παο περσυ δεν ηταν τοσο αθωο οσο φαινεται (με κατι ματς φωτια που τα παιρνανε με το σπαθι τους), μεχρυ και οι ιδιοι οι παναθηναικοι το λεγανε αυτο (και σου μιλαω για πολλα ατομα που ξερω που υποστηριζουν παο)

το οτι ο μπεος ειναι μεσα και οι αλλοι οχι σημαινει πολλα πραγματα οπως
α) οτι στις δικογραφιες δεν εχει ακομα σχηματιστει αποψη για τους πατερομαρινακηδες
β) οτι πολυ περισσοτερη δυναμη εχουν αυτοι οι 2
και αλλα πολλα

χεχεχε…αυτο το ματς με τον ηλυσιακο το εχω αναφέρει πολλες φορές εδω μέσα…
δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα…σκοράρει ο ηλυσιακος, το λέει στην ερα, και όλο το (συγκεκριμένο)μαγαζί σηκώθηκε και πανηγύριζε.!!! και δεν ήταν επειδή έχανε ο βολος

το θέμα ειναι οτι , φυσικά και στο τέλος όλες οι ομάδες βοηθάνε αυτές που εχουν πρόβλημα…πάντα.! και σε άλλες χώρες…και σε ισπανια, και σε ιταλια ετσι γίνεται…
αλλά…
άμα βρεθεί ο πρόεδρος σου ή κάποιος δικός του να εχει ποντάρει ΠΟΛΛΑ χρήματα σε αυτό το ματς αυτομάτως ξέρει οτι αν τον ψάξουν θα εχει τιμωρία η ομάδα του…
ή ακόμη και απλά να μην εχει ποντάρει κάποιος απο την ομάδα, αλλά να έχουν γίνει τεράστια πονταρίσματα απο αλλού, με βάση το γεγονός της βοήθειας του βολου…αμεσως το ματς απο εκεί που ήταν μια απλή βοήθεια για μια ομάδα που καίγεται, για τις αρχές, είναι παρανομία
εκεί είναι η διάφορα

*θα υπάρξουν και άλλες δικογραφίες…περιμένετε…

Παλι το παιχνιδι με Ραντ χωρις καλυψη απο Νοva.
Ελεος με το ΠΟΚ CHANNEL!!!
Μιka,αν βρεις χρονο πες μας γιατι στο παιχνιδι με Ξανθη καποτε ,Παναθηναικαρας μελος της ομαδας σου το εστησε για να βγαλει λεφτα στη Μαλαισια στηνοντας την ιδια την ομαδα του και κατα τ΄αλλα πολυλουσε Παναθηναικηλικι.
Τολμας να λες γιατι ο Βολος παιζει Ευρωπη οταν φετος σε κεριδισα τρει φορες???
Ο Πατερας ειναι μεσα σε ολες τις συνομιλιες κι επειδη το κανουν γαργαρα οι κωλοφυλλαδες της Αθηνας,μασαμε κι εμεις νομιζεις?
ΠΑΟ και ΟΣΦΠ απαγορευεται να μιλανε κι ας εχουν καναλια,sites και εφημεριδες που καλυπτουν τις βρωμιες τους.
Τωρα ειδα καλυτερα αυτα που γραφεις και παρατηρω οτι οντως παραδεχεσαι τη σαπιλα των Πατερομαρινακηδων,οποτε ασε μας κι εμας να χαρουμε την Ευρωπη,μηπως θα ξαναεχουμε την ευκαιρια?

Αυριο ολοι Πανθεσσαλικο να αποθεωσουμε την ομαδαρα μας και να συνεχισουμε στην Εσθονια …

Καλη επιτυχία αυριό στον Θρύλο του Βόλου
Ελπίζω να περάσετε και να δώσετε μια απάντηση στους φλώρους που σας θέλουν στην Β εθνική