Πρωτα απ΄ολα να ξεκαθαρισω οτι δεν προκειται για θεμα μη συμπαθειας προς το προσωπο σου,υπαρχει και το ξερεις.
Οσον αφορα στο οτι πηγαν oi Austrian Boys στο Βελιγραδι και φωναζαν συνθηματα υπερ του Μπεου,προσωπικα δεν με βρισκει συμφωνω.Στο Βολο υπερχουν ανθρωποι που ειναι κατα του Μπεου και σε καμμια περιπτωση 400-500 Αustrian δεν εκπροσψπουν με τις ινησεις τους ολο το Βολο.
Το ιδιο πιστευω συμβαινει και στη Λαρισα κ θεωρω οτι η κινηση 20-30 Μonsters να τη στησουν στην Εθνικη και να πετροβολησουν τα λεωφορεια που πηγαιναν Βελγραδι,δεν αντιπροσωπευει ολοκληρη την πολη.
Αλλα προσωπικα διαφωνω με αυτο που λενε οι Λαρισαιοι οτι η κοντρα μεταξυ μας ειναι προιον προσφατης παραγωγης και οφειλεται κυριως στις κινησεις Μπεου.Μεγα ψεμα και θα το αποδειξω.
1)Στο στρατο υπεφερα κυριολεκτικα απο Λαρισαιο που μου ελεγε συνεχως:΄΄΄Βολιωτη,θα σε γ…,και μονο που εισαι Βολιωτης θα υποφερεις΄΄.Στο στρατο αδιαφορουσα για κοντρες και με ενοιζε να τελειωνω να εξαφανιστω.
2)Θυμαμαι πιτσιρικας 15-16 χρονων να πηγαινω σε συναυλιες του Παπακωνσταντινου και ολη η πρωτη σειρα να φωναζει ΄΄Ειναι τατανες των Λαρισαιων οι μανες΄΄και τον Μπιλαρα να λεει οτι αν δε σταματησουν θα κατεβει.
3)Ντερμπυ Λαρισας-Βολου στο Ε.Α.Κ και να γινεται απλα κολαστηριο και μαλιστα με οπαδους αμφοτερων των ομαδων.
4)Λαρισαιους στο Βολο στα ευρωπαικα παιχνιδια της Λαρισας στο Πανθεσσαλικο να κανουν βολτες προκλητικες στην πολη και να κυκλοφορουν βιντεα στο ιντερνετ του στυλ ΄΄Κουναβια καναμε βολτα στο Βολο και δεν μας πειραξε κανενας΄΄.
5)Δεκαδες σατυρικων ανεκδοτων και απο τις δυο πλευρες.
Αυτην την κοντρα τη βρηκα και την εμαθα απο τον περιγυρο μου,απο την κοινωνια κι ακολουθως την εμαθες κι εσυ απο τον περιγυρο σου,συγγενικο και μη και απο την κοινωνια στην οποια ζεις.
Προσωπικα ομως δεν εχω προβλημα με κανεναν,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ξερω τι συμβαινει οταν στο στρατο δεν εκλεινα ματι διοτι ο Λαρισαιος βαρουσε τα ξημερωματα κλωτσιες στο κρεββατι μου για να ξυπνησω ετσι στα καλα καθουμενα.