μετά από αυτό το 0-1 είναι σίγουρο.!! τι σου φταίει ο βολος??
*jiopas Οι υποστηρικτές του μπεου τελικά ειναι περισσότεροι και τσιμπάνε εύκολα…τεράστια μαλακία…συγκεντρωθείτε στο ματς καλύτερα
μετά από αυτό το 0-1 είναι σίγουρο.!! τι σου φταίει ο βολος??
*jiopas Οι υποστηρικτές του μπεου τελικά ειναι περισσότεροι και τσιμπάνε εύκολα…τεράστια μαλακία…συγκεντρωθείτε στο ματς καλύτερα
γιατι, αν περασουν μετα δεν θα μπορουν να τους ριξουν Β ’ εθνικη;; :lol::lol:
jiopas, οπως ειδες αν αποδειχτει κατι για μελος της ομαδα μου σαφως και θα θελα την τιμωρια της. τωρα, για το Ξανθη - Παναθηναικος τα τσουτσεκακια που ηταν μπλεγμενα δεν ειναι 100% γνωστα αλλα ο βασικος υποπτος θα τα ακουσει καλα στο Οακα φετος, μην φοβασαι (στο κλειστο ακουγεται και πιο ωραια)
α, και ειμαι και Βολιώτης (στην καταγωγη) και υπεραγαπαω την πολη και το Πηλιο αλλα ο Ολυμπιακος Βολου μου καθεται καπως, ειδικα οταν βλεπω κατι γαυρους σαν τον απο πανω να τον αποκαλουν “Θρυλο του Βολου”.
πάντως λένε οτι υπάρχει συμφωνία με την νοβα, και δεν ανακοινώνεται για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο…
μακάρι…να δούμε μπάλα…φάση θα έχει
Romantic 7,σε παρακαλω κοψε τις λαλακιες περι Θρυλου Βολου,γιατι εχω ξαναπει οτι προσωπικα τον ΟΣΦΠ τον σιχαινομαι οσο τιποτα αλλο.
Ευχαριστω για την στηριξη βεβαια.Να εισαι καλα.
Mika,να εισαι καλα ρε Βολαρα.Μη χαλιεσαι ρε με τις ταμπελες.Κι εγω σπαζομαι με το ονομα,αλλα Βολαρα πανω απ’ολα.
Μιλας σωστα παντως!!!
[B]Σέρβος προπονητής [/B]«Το γκολ της Ραντ ακυρώθηκε μετά από καθαρό σουτ. Ηταν καθαρό γκολ. Στο πέναλτι του Ολυμπιακού Βόλου ο τερματοφύλακάς μας έπιασε πρώτος την μπάλα και είναι πραγματικά κρίμα από αυτά τα δύο γεγονότα να αποχαιρετάμε την Ευρώπη. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα με τον διαιτητή».
μπεος παντού.! ([B][U]πλάκα[/U][/B] ε?!)
πάντως τυχερός ο ολυμπιακός…απο το άλλο ζευγάρι πέρασε ο αδύναμος.!! έχει περάσει ήδη ο βολος.! οι όμιλοι έρχονται πιο κοντά
*τραγικα τα ραδιόφωνα…περισσότερο ακούγαμε πόσο κακός ειναι ο μουν στο παναθηναϊκός-ατρόμητος
Μολις γυρισα.Λοιπον ο Βολος χωρις να παιξει μπαλα,εχασε τα αχαστα,αλλα περασε.Ροκας και Σανκαρε μακραν οι χειροτεροι παιχτες μας σημερα και μετα ο εξαιρετικος στο πρωτο παιχνιδι Μητροπουλος.Επαθα πλακα με την παιχτουρα Ακοστα για αλλη μια φορα και βλεπω να λατρευω σιγα σιγα Σκεμπρι.
Ο προπονητης μαλλον πρεπει να κανει πιο γρηγορα τις αλλαγες,ολα καλα ομως.
Ημασταν και τυχεροι που περασε η FC Differdange 03.Για το γκολ της Rad,δεν εχω αποψη καιρια.Εμενα μου φανηκε φαουλ,αλλα δεν ξερω…
Καλα για τα Αθηναικα μεσα ενημερωσης,εχω βαρεθει να τα λεω.Παυω να ασχολουμαι.
(αν και δεν ειδα πως αποβλήθηκε) ο σανκαρε δεν λέει να κόψει της κακές συνήθειες…ενω είναι τόσο παιχταράς, τα νεύρα του είναι στην κορυφή…παλι καλα που οι άλλοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν.
Μπράβο στον Βόλο για την πρόκριση!
Αντικειμενικά αυτή η ομάδα είναι καλή, έπαιξε μπαλάρα πέρυσι και θα είναι κρίμα να πληρώσει το μάρμαρο για τον Μπέο λες και τις μεγάλες ομάδες τις διοικούσαν πάντα αρσακειάδες…
Στο ακυρωμενο γκολ της Ραντ ο παικτης τους κλωτσαει την μπαλα απο τα χερια του Γιακουποβιτς, οποτε φαουλ. Στο πεναλτυ, ο δικος μας εχει ανοιξει την μπαλα 2 μετρα στα δεξια και τον μαζευει ο τερματοφυλακας με τα χερια.
Πολλες χαμενες ευκαιριες για ακομα μια φορα και παραλιγο να το πληρωσουμε. Τελος παντων, παμε τωρα με ομαδα απο Λουξεμβουργο
[B]mule[/B] Ούτε εγώ θέλω να πέσει ο βολος…περισσότερο για τον φίλο μου τον jiopas…
αλλά το ξέρεις οτι οι ποινές δεν πάνε με το αν έχεις παίξει καλή μπάλα, ούτε αν έχουν κάνει άλλοι χειρότερα από εσένα
και ξέρεις οτι οι μεγάλες ομάδες βάζουν μπροστά τους οπαδούς και την δύναμη της ομάδας και ξεφεύγουν(καλά να έκανα μόνο αυτό)…ίσως εκεί να είναι άδικο για τον βόλο
Μπράβο στο Βόλο για την πρόκριση, και νομίζω ότι με λίγο προσοχή, και την επόμενη ομάδα την περνάει εύκολα:):!:
Για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, πρέπει να τιμωρηθεί κι ο Πανιώνιος κι ο Ατρόμητος τα κολλητάκια του Βαγγέλα δηλαδή, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αν τιμωρηθεί μόνο ο Βόλος κι η Καβάλα… της μάνας τους ο στόλος!
μπραβο στην ομαδα για την προκριση
με ποιον παιζεται τωρα?
FC Differdange 03 απο το Λουξεμβουργο.
Aυτό το 03 τι είναι; Πόσο έρχονται τα όλα τα παιχνίδια τους στο Λουξεμβούργο;
η χρονιά που ιδρύθηκε…εχει τόση ιστορία όση ο κατσιαρος στην αελ.!
Μολις τελειωσε το πρωταθλημα, ειχαμε μια συζητηση για το αν οντως δε θελετε το Μπεο ή απλα βολευεστε αγωνιστικα απο τις λαμογιες του.
Το παρακατω τι σου λεει εσενα;;;
άμα είναι να την ξανακάνετε την συζήτηση, να την κάνετε πριν την τετάρτη…
*αυτοί που βγήκαν στους δρόμους μετά την πρόκριση(!!) και φώναζαν το όνομα του μπεου, πρέπει να είναι σκέτα ζώα…άντε να χαιρεσαι που η ομάδα πάει καλά, άσχετα πως χτίστηκε ή οτι άλλο…αλλά να βγαίνεις στο δρόμο να φωνάξεις το όνομα του μπεου είναι από τα άγραφα… ο βολος προκρίθηκε προχθές.οχι ο μπεος
H χωρα κυβερνιεται απο το ΠΑΣΟΚ.Τι σημαινει αυτο οτι το ΠΑΣΟΚ εκφραζει κι εσενα επειδη το ψηφισαν καποιοι.
Διαφωνω και το ξαναλεω με το ΄΄Λευτερια στο Μπεο΄΄.Οταν καποτε μπηκαν οι Αρειανοι κι επεσε στο παιχνιδι με τον Ηρακλη ο Αρης και μετα ησασταν μεχρι τα Χριστουγεννα τιμωρημενοι εσενα οι οπαδοι του Αρη τοτε σε εξεφραζαν?
E, στο κλειστό συχνάζει και πιο πολυ ο εν λόγω…