Ολυμπιακος Βολου

To θεμα ειναι κατα ποσο αυτοι που δεν εκφραζονται απο τετοιες συμπεριφορες ειναι μειοψηφια.

Και, δυστυχως, οταν ανεβαινουν 3 (!!!) πανο στηριξης του ανθρωπου αυτου, μαλλον, εσυ αποτελεις μειοψηφια φιλε jiopas.

Ξέρεις υπάρχει και η πιθανότητα η πλειοψηφία να μην παίρνει την κατάσταση τόσο σοβαρά ώστε να ασχοληθεί με το φτιάξει ενα, πεντε, δεκα πανό και να τα κρεμάσει…

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μόνο στη Nova. Η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας εξασφάλισε τα δικαιώματα τόσο του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με την Ντίφερταντζ στο Λουξεμβούργο την Πέμπτη στις 28/7 (21:00), όσο και του επαναληπτικού που θα γίνει την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο (21:00).

*βλέπω την πέμπτη τον βόλο να βάζει 3-4 γκολακια

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω,Εγω το βλεπω Χ και θα ειμαι ευχαριστημενος.

Aρχηγε μου,αφ΄ενος τις κινησεις σε ολες τις ομαδες τις κανουν τα χουλιγκανια κ δεν ασχολουμαι.Αφ΄ετερου,οταν τις αποφασεις ουτως η αλλως τις παιρνουν αλλοι(δλδ οι κρατικοι φορεις)οτι και να κανουν οι μη χουλιγκανς ,δεν θα εχει τυχει.
Ο Μanson το εθεσε παρα πολυ αυστοχα.Δεν θελουν να ασχοληθουν οι υπολοιποιο Βολιωτες.Στο ξαναλεω παντως,οτι επειδη 100-200 ατομα σηκωσαν αυτα τα πανο,δεν παει να πει οτι ολοι τασσονται υπερ αυτου του πραγματος.
Προσωπικα εχω την αποψη μου και δεν με απασχολει αν ειμαι στην πλειοψηφια η τη μειοψηφια.

δεν είναι ούτε υπερβολή ούτε αισιοδοξία…είναι πολλά επίπεδα κάτω απο την ραντ η ομάδα που παίζει ο βολος…
λιγο σοβαρος να ειναι και με ενα γκολ στην αρχη θα έρθουν και άλλα…απλά να μην υπάρχει κανένας θερμόαιμος σαν τον σανκαρε:p

Συγχαρητηρια στο αθηναικο μπουρδελο που ωρες πριν την εκπροσωπηση της χωρας στο Εuropa League απο μια ομαδα που παναξια κατεκτησε την πεμπτη θεση,την εριξε στις 05:00 τα ξημερωματα στη Β Εθνικη.
Συγχαρητηρια στις μπασταρδοφυλλαδες και τα ρουφιανο sites της κωλοπρωτευουσας που εριξαν τον Ολυμπιακο Βολου και τρωγονταν τοσο καιρο.Ελπιζω οτι ολες οι ριπαρες φυλλαδες θα το εχουν σαν αποκλειστικοτητα τους.
Συγχαρητηρια στους ανικανους Βολιωτες πολιτικους του κωλου που αφησαν την ομαδα στο ελεος του βοθρου που λεγεται Αθηνα.
Μπραβο στη Λαρισα που πανηγυριζει και κανει ονειρα παραμονης στην Α Εθνικη,αλλα ευχομαι να της κερασω παστελι και στη Β Εθνικη.
Προκειται για καθαρα πολιτικη πραξικοπηματκη πραξη,αθηναικης προλευσεως με δολο,που αποθεωνει την εκφραση ‘‘Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο’’’.
Εμεις κουφαλες της Αθηνας(και δεν εννοω τα συμπαθεστατα παιδια εδω μεσα,αλλα τα κεντρα αποφασεων)ειμαστε μαθημενοι απο Β Εθνικη και δεν μασαμε πουθενα.
Θα στηριζουμε την ομαδα μας παντου και με καθε τροπο.
Σας πονεσε που η πρωταρα μετα απο χρονια ομαδα της Μαγνησιας,αντι να παλευει να σωθει,διεκδικησε επι ισοις οροις κομματι απο την πιττα σας που τοσα χρονια με πουστιες και λαμογιες την μοιραζετε μεταξυ σας.
Σημερα θα παιξουμε για τη κωλοχωρα που μας γαμαει και μας φτηνει και θα φυγουμε με το κεφαλι ψηλα,διοτι καθηκια της Αθηνας,οι Βολιωτες ειναι περηφανοι ανθρωποι!!!

φιξξντ

οταν κανεις συμφωνιες με τον διαολο θα πρεπει να εισαι ετοιμος να πληρωσεις το τιμημα .±

ρεκορ κομπλεξισμου βορειου… τι να πει κανεις…

ακυρο

εδιτ: νομιζα το αποπανω ποστ πηγαινε για μενα και οτι ο δεαδμητ ειναι βολιωτης

Aθηναιοβλακα,μαθε πρωτα να παραγγελνεις σουβλακια και οτι τυρι ειναι η φετα και οχι το κασερι και κοψε τα περι κομπλεξ μην ακουσεις μπινελικια που δεν ξερεις οτι υοαρχουν καν.

οσο πιο πολυ κομπλεξ βγαζεις τοσο πιο πολυ γουσταρω. γι αυτο θα ειστε παντα γελοιοι οι βορειοι. γιατι νομιζετε οτι οι διαφορες μας ειναι στα σουβλακια…

Για να δεις ποσο ασχετος εισαι και ποσο ανιδεος,ανοιξε κανενα χαρτη αγορι μου και μαθε οτι η Θεσσαλια και δη ο Βολος,ειναι Κεντρικη Ελλαδα.Βορεια Ελλαδα ειναι η Μακεδονια.
Στη Γεωγραφια πρεπει να ησουν αστερι βλεπω!!!

Ρε αποπανω δεν ντρεπεσαι λιγο ΡΕ;

Να ντραπω εγω που τοσα χρονια στην Ελλαδα η Αθηνα κανει οτι θελει?

δεν παίρνω θέση ακόμη(δεν εχω χρόνο μέχρι το μεσημέρι), αλλά δεν έριξαν κάποιον μικρο όπως λέγεται…το αντίθετο.!!! έριξαν κάποιον μεγάλο…!! τον μπεο…απλά το εργαλείο του ήταν ο ολυμπιακός βολου…στην ουσία έριξαν τον μεγαλύτερο ίσως…

Later…

*για μενα ο ολυμπιακός πλέον πρέπει να κινηθεί ενάντια στον ίδιο το μπεο.ειδικά μετά τα πολιτικά δικαστήρια

Σ’αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα κανείς δεν φταίει, ακόμα και αν έχει συμμαχήσει με το διάβολο, ούτε καν αν είναι ο ίδιος ο διάβολος. Κανείς δεν δέχεται να πληρώσει κανένα τίμημα. Κανείς δεν έχει ευθύνη για τίποτα, ακόμα και αν ξέρει το αν και πόσο λέρωμένα είναι τα χέρια του. Ακόμα χειρότερα, φταίει η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Άνω Παπαβούκλιανη και τα Σέκλανα. ΠΟΤΕ όμως ο ίδιος, που είναι το θύμα της ιστορίας.

Ρε jiopa εισαι σοβαρος;Πραγματικα!#-o

Βillrocki,κανεις λες και λεω οτι φταις εσυ που εριξαν τον Βολο.Στο ξεκαθαριζω οτι δεν φταις εσυ.Ασε με ομως να ξερω η να πιστευω οτι η αποφαση ειναι μεθοδευμενη.

δικιο εχεις. δ μπορω να σ απαντησω κατι οταν τα επιχειρηματα σου που αφορουν το τυρι και τη φετα ειναι τοσο πειστικα. ξερεις καλυτερα…

[SPOILER]βασικα δεν ειπα μακεδονια οπως ειδες. ομως στο χαρτη ο,τι ειναι πιο βορεια απο την αθηνα εχει κομπλεξ με την αθηνα…[/SPOILER]