Ολυμπιακος Βολου

Για τα Εξάρχεια και την Ερμιόνη μην πείτε τίποτα και όλα καλά.

Δεν διαφωνω καθολου μαζι σου κι ας εχω την πικρα που μας εριξαν. Φυσικα και φερουμε ευθυνη που δεχθηκαμε αυτο το σιχαμα τον Μπεο,διοτι αυτος ουσιαστικα μας εριξε.
Απλα καταλαβαινετε ολοι οτι εχω νευρα,στενοχωρια κι απογοητευση.

Μεγαλη κουβεντα αυτη… τη σκεφτηκε κανεις απο το Βολο αραγε…?

Η ακομη δοξαζουν το μοσχαρι εκει…ή αυτοι που το κανουν ειναι οι ιδιοι μοσχαρια?

Προβλεπω και εμφυλιο στο Βολο…

Και παλι δε πιστευω να υποβιβαστουν οι 2 ομαδες.

jiopa εισαι πολυ φαουλ και λες χοντραδες σε ατομα που στην τελικη δεν σου φταινε σε τιποτα.

το πρωτο που επρεπε να εχετε κανει ως οπαδοι ειναι να διωξετε τον Μπεο απο την ομαδα.

απο τη στιγμη που δεν εγινε αυτο, τοτε φερετε και εσεις την ευθυνη σας.

Εγω βλεπω μια εμπαθεια και μια εμμονη με την Αθηνα εκ μερους σου.Τι να πω,οταν εχεις προεδρο τον Μπεο φιλε τοτε επρεπε να ησουν ετοιμος για κατι τετοιο!Δεν συνεχιζω ομως γιατι το βλεπω να ξεφευγει παλι το θεμα.[SPOILER]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ λοιπον και καλη συνεχεια :D[/SPOILER]

Α γεια σου. Κατανοώ τη στεναχώρια και την οργή και την απογοήτευση. Και ο crimson idol είπε το σωστό. Κινείστε κατά του χοντρού που σας έφερε στην όποια κατάσταση. Κοιταχτείτε και λίγο στον καθρέφτη, όμως. Η ανοχή δημιουργεί το έγκλημα…

Και το γαμώτο της ιστορίας είναι ότι παίξατε και ωραία μπάλα, ρε κουφάλες…

O Hρακλης μενει Α’? Μηπως θελει Καβαλα να συγχωνετυτει με τον Ηρακλη?

Καταρχας, για ποια ‘‘οποια κατασταση’’ μιλας ??
Η μονη κατασταση που βλεπω εγω ειναι οτι με τον Μπεο ανεβηκαν και σταθηκαν καλα στην Α’ εθνικη, αρα να κινηθουν εναντιον αυτου που τους εβγαλε στην επιφανεια ?

Επισης, δεν μπορω να καταλαβω πως ζητατε να τιμωρηθει μονο ο Μπεος και οχι η ομαδα του Βολου, λες και δεν ειχε αναμιξη ο αρχι-μαγειρας σε παιχνιδια της ομαδας του.
Ω, τι περιεργο ! Δυο επαρχιακες ομαδες απο τα αζητητα βρεθηκαν να ειναι στις υψηλες θεσεις !! Σιγουρα συμπτωση θα ειναι οτι οι προεδροι τους ηταν αυτοι που εστηναν τον πλανητη ολο…

Πεφτει και ο Ηρακλης μαζι τους, για τον λογο της ενημεροτητας βεβαια. Που για τον ιδιο λογο την Βεροια και την Παναχαικη του Κουγια, δεν τις εκαναν τιποτα…
Και μενουν οι τρεις που επεσαν βασει βαθμολογιας.

πάντως μην τα βάζετε και πολύ με τον jiopas…στις ομάδες σας(ειδικά στις μεγάλες) έχετε παίξει ματς με 100-0 διαιτησία, ή έχετε κερδίσει πρωταθλήματα πριν αρχίσουν καν, και όταν γίνεται μπροστά σας, αρνείστε τα πάντα και ξεκινάτε πόλεμο…ε μάλλον ο jiopas εχει έναν πιο σοβαρό λόγο να το κάνει…
ενα ματς να σας πάει στραβά εξαιτίας διαιτησίας και το συζητάτε και έχετε νεύρα για ένα μήνα…που να σας έριχναν την ομάδα…θα κοβόταν η παροχή οξυγόνου…οπότε…

όποτε χαλαρώστε,!! ΟΛΟΙ

*αφού μπορείτε μια χαρά να μιλήσετε, τι παθαίνετε ώρες ώρες

και μιας και καποιος φιλος εθιξε το αγαπημενο μου θεμα (σουβλακια ) να πω κατι σχετικα με τις ονομασιες των φαγητων σε διαφορα μερη της ελλαδας ,ξεφευγοντας απο το θεμα

απο την στιγμη που η πλειοψηφια της επικρατειας ονομαζει καπως ενα φαγητο , οφειλει η υπολοιπη Ελλαδα διπλα στην δικη της μειονοτικη ονομασια να βαζει σε παρενθεση και την επικρατουσα .

π.χ αν στην Καστορια (τυχαιο παραδειγμα) ονομαζουν την ομελετα , στραπατσετο , στα εστιατοριο που σερβιρουν αυτο , πρεπει σε παρενθεση να το εξηγουν με την επικρατουσα ονομασια ,δηλαδη να βαζουν την λεξη ομελετα .

απο την στιγμη που κατι επικρατει στην πλειοψηφια ,αποκτα την ισχυ ενος ατυπου νομου και καθε διαφορετικη ονομασια αποκτα την εννοια της 'διαλεκτου ’ .

στο θεμα τωρα , για να ριχνουν τις 2 ομαδες σημαινει οτι δεν φταινε 1 φορα , φταινε 10 γιατι με 1 θα το κουκουλωναν .Προφανως τα στοιχεια , ειναι υπερανω κουκουλωματος . Αποδεικνυεται οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο -σημαδεμενη τραπουλα ,πειθεται κανεις οτι μονο αυτοι οι 2 το βρωμιζαν ? Ηταν δηλαδη ενα καθαρο πρωταθλημα ,με την εξαιρεση των 2 αυτων ομαδων ? 2 μικρες ομαδες στηναν το ελληνικο πρωταθλημα ? και τωρα που θα πανε στην β’ θα ειμαστε καθαροι ?

το στησιμο ενος πρωταθληματος προυποθετει κυκλωμα δεν γινεται με 2 ομαδες μονο . Αυτο ειναι μια αρχη , αν μεινει ομως εκει , ειναι μια τρυπα στο νερο .

συμφωνω με καποιο προηγουμενο , οτι οι ιδιοι οι φιλαθλοι επρεπε να αποβαλουν ατομα τα οποια προσβαλουν και την νοημοσυνη τους και δεν ενεργουν συμφωνα με τον αθλητισμο και τις αρχες του .

Στο καλό. Σε κανέναν δεν θα λείψει αυτή η ομάδα εκτός από τους γαύρους…

Και στα ΠΑΟΚΙΑ φίλε μην ξεχνάς το τιμημένο 5-1

Έβγαλε και τον βόλο ευρώπη και τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση

Mπραβο ρε Βολαρα για τη χθεσινη νικη .Ετσι απλα…
Crimson,σ΄ευχαριστω ρε φιλαρα.

Παντως ποσο κριμα ειναι να πεσει μια ομαδα που παιζει τοσο ωραια μπαλα.Χθες το εδειξεαλλη μια φορα.Δυο εκτος εδρας παιχνιδια στην Ευρωπη,δυο διπλα.
Και να πεσουμε,δεν πειραζει.Εχουμε τον τροπο να ξανασηκωθουμε.
Στηριξη στην ομαδα κι ολα γινονται.

Ρε φιλε πρεπει να εισαι ο μοναδικος στο Βολο ναουμ που σκεφτεται ετσι…εκει σε λιγο θα κανουν τον Μπεο Μαρτυρα. #-o

τι θα γινει με την Ευρωπη?θα συνεχισετε να παιζετε?
γιατι ακουσα οτι η ΦΙΦΑ θα παρει αποφαση γιαυτο το θεμα

1)Rage,ευτυχως ρε φιλε που υπρχεις εσυ κι ο Crimson,και καταλαβαινετε αυτο που τοσο καιρο λεω,οτι δλδ δεν ειμαι Μπεος,ειμαι Ολυμπιακος Βολου γι αυτο και θα στηριξω με την ψυχη μου την ομαδα στη Β Εθνικη.
Κι ομως πιστεψε με ,πολλοι στο Βολο δεν γουσταρουν Μπεο,μην κρινετε ολους απο τα πανο που βγαζουν τα τσιρακια του Μπεου και τα χουλιγκανια.
2)Μachine Head,ολοι αγωνιουμε για το αν θα προλαβουμε να παξουμε τη ρεβανς με την ομαδα απο το Λουξεμβουργο.Σκατα κι απο εκει,μαλλον θα μας κοψουνε.

Με μεγάλη περηφάνια γράφω το πρώτο μου post στο thread του κολλητού μου jiopa και πρώτα απ’ όλα χαιρετώ την ομήγυρη.
Μπαίνοντας στο θέμα: καλά τα λέει ο jiopas, πολλοί στο Βόλο δε γουστάρουν Μπέο, αλλά αυτοί είναι κυρίως εκείνοι που δε μιλάνε. Οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν γεμίσει υποτακτικούς και γλυφτρόνια.

ακουσα οτι ο Μπεος εδωσε τις μετοχες του σε αλλον επιχειρηματια
οσο για την ευρωπη κανονικα δεν πρεπει να κοπει.

αυτό.
μπαίνοντας σε site του βολου, είδα στην είδηση που πούλησε(??) ο μπεος σχόλια, του τύπου, “στα τσακίδια” “μας κατέστρεψες” “έπρεπε να είχες φύγει εδώ και καιρό”…(βέβαια υπήρχε και ένα που έλεγε “πρόεδρε,μην μασάς.πάλι εσυ από πίσω”:p)

πάντως αυτός ο τορης πρέπει να το πάρει αλλιώς το θέμα…ας αφήσει της δηλώσεις και τις χαζομάρες, αν θέλει να βοηθήσει και να έχει μια ελπίδα ο βολος.
πάντως η μεγάλη μαγκιά είναι αν πέσει ο βολος, να ξαναβρεθεί σε 8 μήνες στην σούπερ λιγκ…εκει θα σκάσουν όλοι.! ειδικά αν έχει φύγει πραγματικά ο μπεος(γιατί τώρα δεν το πιστεύει κανείς)…
όλα τα μπάτζετ φέτος στην β’ είναι πολύ μικρά…με μια καλη προσπάθεια, μπορεί ο βολος…άμα πέσει

Φημες ανυποστατες μεχρι στιγμης,καφενειακης προελευσεως,θελουν τεσσερις επιχειρηματιες να αναλαμβανουν το Ολυμπιακο Βολου.
Κατά τ΄αλλα την Πεμπτη,αν παιξουμε,θα γινει ο αγωνας παρτυ οπου θα ακουστουν γνωστες επιτυχιες της εποχης οπως τα ΄΄Αθηνα,γ******o Boλος δεν πεθαινει΄΄,΄΄Τατανα Αθηνα τον Βολο μας προσκυνα΄΄ κ.λ.π.

Υ.Γ.Τελικα δεν ειναι ανυποστατες οι φημες,ειναι γεγονος.