το νόημα ειναι να ξέρετε ποιος σας παίρνει…δεν γινεται να αλλάζει χέρια η ομάδα και μην έχετε ονόματα.!! ελπίζω να είναι σοβαροί…(και επίσης δεν μπορούσαν πιο νωρίς να έρθουν πριν μπλέξετε με τον μπεο?)…και ελπίζω να μην είναι βιτρίνα
Bρηκες τροπο να διαφημισεις το αθηναικο site στο οποιο γραφεις.
Φυσικα φιλε και θα αντιδρασει η πολη.Τι να κανουμε η αντιδραση δεν ειναι προνομιο μονο του κλεινου αστεως.
Επισης μπραβο στις ψυχαρες τους ποδοσφαιριστες μας που παναξια κερδισαν την πεμπτη θεση και βλεπουν να τους την παιρνει ο Κουγιας ,ο Γερουλανος και τα οργανα τους.
Γεια σου ρε Σακαρε λατρεια…
http://www.sportdog.gr/article/46328/na-aphesoun-ten-omada-esuhe-kai-na-men-ten-peiraxoun
αυριο βγαινει η αποφαση για την ευρωπη?
ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να συνεχισει να παιζει?
φήμες έλεγαν οτι οι fates warning δεν θα έβγαιναν στην σκηνή μέχρι να πέσει ο βολος, και μείνει στην σουπερ λιγκ η αελ.! :lol:
που εισαι ρε jiopaaaaaaaa… (γνώρισα τους φίλους σου.και γαμώ τα παιδιά)
…που να γνωρισεις και μενα!!!:D:D:D
Θα ξεράσω…
κάποια μέρα
*τα προκλητικά μηνύματα ήταν όλα τα λεφτά χθες…άκου σελ σελ σελ, γαμιέται η αελ.! :lol:
[B]edit[/B]…θα ξεράσω λέει…χαχαχαχα
Αυριοντα αδερφια οι Βολιωτες κατεβαινουν Αθηνα(εγω λογω δουλειας δεν δυναμαι)προκειμενου να παραστουν στην εκδικαση της εφεσης,
Να πω την αληθεια ειμαι απαισιοδοξος.αλλα Βολαρα.
Η UEFA δεν ειναι αθηναικο μαθοδευμενο οργανο και θελει στοιχεια,οχι μαλακιες πολιτικαντικες.Ευχομαι να μας κρατησουν και να απιζουμε διοτι και στην Ευρψπη ως τωρα παιζουμε καλα.
Machine Head,σε παω φιλε.
Στο εδειξε ο πουστης???ΑΙΣΧΟΣ!!!Ουτε να βρισω Λαρισα δεν μπορω!!!:lol::lol::lol:
ήμουν δίπλα του και γελούσε…οπότε κατάλαβα…:lol:
*καρφώνω Moon_Madness …!! χαχαχα
μακαρι να πανε ολα καλα γιατι παιζεται καλη μπαλα και θα ανεβει το επιπεδο
και αλλο αφου εχει περασει ηδη στην επομενη φαση με το 3-0
μαρεσει να βλεπω γενικα τις μικρες ομαδες να γινονται ανταγωνιστικες
χαχαχα!!! Έλα ρε, δεν έχει άδικο ο buba jiop. Eίναι overdose ο θεός.
…Papa Bouba jiop >??? :lol: :lol:
Eν αναμονει της αποφασης της Ε.Π.Ο ,απολαμβανω τα πειραγματα των φιλων μου εδω μεσα και βλεπω οτι θα με κανετε να αλλαξω nickname.
Δυο δικηγοροι εξ Αθηνων και ενας εξ Ελβετιας παριστανται κατω μαζι με περιπου 1000-1500 φιλους της ομαδας μας.
Αυριο ελπιζω κι ευχομαι ο αγωνας να μετατραπει σε μια μορφη διαμαρτυριας
Παντως ακουγοντας στο ραδιο τοποθετησεις παιχτων μας που λενε οτι δεν το κουνανε απο την ομαδα κι ας πεσουμε Β Εθνικη,παιρνω πραγματικα θαρρος.
Δεν έχεις λόγο να το κάνεις αυτό. Εκτός αν το καινούργιο θα είναι Papa Bouba Jiop (για το οποίο έχω τα δικαιώματα - δικά σου εννοείται).
:lol: :lol: :lol:
τελικά η παε βολος έκανε αυτό που φοβόμουνα…! αυτο καταστράφηκε.!!
Στο ένταλμα του Εισαγγελέα για την άρση του απορρήτου και την καταγραφή των τηλεφωνικών επικοινωνίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι συνομιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε ποινικό δικαστήριο για κατηγορίες περί εγκληματικών ενεργειών κι όχι οπουδήποτε αλλού.
Συγκεκριμένα η απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας στηρίχτηκαν στα παιχνίδια του 2008 και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Οι “ερυθρόλευκοι”, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι οι τελευταίες δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη.
απορώ ποιος πήρε την ευθύνη να ειναι γραμμή υπεράσπισης αυτο το πράγμα.?!! ξύλο θέλει.!!
το οποίο έπεσε…!!
Λίγο μετά τις 13.00 περίπου 50 άτομα (με διακριτικά του Παναθηναϊκού) συνεπλάκησαν με τους Οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, που είχαν ταξιδέψει ως την Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσης.
#-o
επίσης μερικοί δεν θα βάλουν μυαλό…
μπεος.:
[B][I]«Αλήθεια χθες πόλο έπαιζε ο Παναθηναϊκός; Ήμουν σε διακοπές, σε φυλακές. Δεν ξέρω. Το 4-3 είναι σκορ πόλο».[/I][/B] :!::!::!:
αν το παραπάνω σ φαίνεται παράλογο τότε αυτό τι είναι ?
η μαλακία συνεχίζεται
Οδομαχίες λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στο κέντρο του Βόλου. Η ατμόσφαιρα λόγω καπνογόνων, από πλευράς των οπαδών και δακρυγόνων από πλευράς των ΜΑΤ, είναι αποπνικτική.
Βολιώτες επιτέθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Λεωφόρο Ιωλκού.Στο Οξυγόνο έχει ανοίξει και άλλο μέτωπο συγκρούσεων.Aποκλεισμένο το κέντρο μέχρι τα μεσάνυχτα από την Πλατεία Ελευθερίας και κάτω.
Δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε οι δυνάμεις καταστολής!
Πληροφορίες μιλάνε για τρεις προσαγωγές.
Mε προλαβες.Αυτο ακριβως μπηκα να ποσταρω κι απο την ιιδια πηγη.
Δυστυχως η βια φερνει βια,η μαλακια μαλακια και τα λοιπα.
Κριμα γιατι μαθαινω οτι κατω στο Βολο γινεται αυτην την ωρα της πουτανας.