αυτο εννοουσε ο Γερουλανος με το περιφημο: “[B][U]Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο[/U][/B]”?
:? :?
αυτο εννοουσε ο Γερουλανος με το περιφημο: “[B][U]Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο[/U][/B]”?
:? :?
Κλασική ατάκα…αμα την πει κάποιος αρμόδιος ξέρεις οτι δεν θα γίνει τίποτα…
[B]επίσης σε πρώτο βαθμό τιμωρήθηκε με ποινή που ίσχυε για πέρυσι(υποβιβασμό), και σε δεύτερο με ποινή για φέτος(αφαίρεση βαθμών)…να μην στεναχωρήσω κανέναν, άλλα ούτε αυτό γινεται.!![/B]
[B]
sport24:[/B] Εφ… αίσιο τέλος αλά ελληνικά
[B]onsports:[/B] Σώθηκαν… αλλά ελληνικά
[B]
sportaction:[/B] Αιδώς Αργείοι
[B]
theplayer:[/B] Ούτε στον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ του 2005 τέτοια… ανατροπή :lol:
[B]
sentragoal:[/B] Σκάνδαλο στο σκάνδαλο
[B]
contra:[/B] Υποβιβάζονται… του χρόνου /// Η UEFA δεν είναι ΕΠΟ
[B]
gazzetta:[/B] ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ!
[B]
dikisports:[/B] Η απόφαση που ακυρώνει την εξυγίανση (Καταργείστε το φετινό πρωτάθλημα για να μη θρηνήσουμε νεκρούς)
[B]soccerplus:[/B] Θρίαμβος Μπέου, Ψωμιάδη (σ.σ. να τους χαιρόμαστε)
Eμετος μπορει να ειμαι (btw, απο τα δικα μας τα γιδια δεν περιμενω τπτ, οπαδοι του Παναθηναικου, την αλλη φορα καλυτερα,σας πιστευω), αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι καποιος που οταν ο φυλακοβιος μου προεδρος μιλουσε ειρωνικα-υποτιμητικα για την ομαδα και την πολη μου εκανα το μουγκο (γιατι και ο τελευταιος τσομπανοτραβολτα που δεν παρακολουθησε Ειδικο σχολειο ξερει οτι δεν υπαρχουν πουθενα ομαδες ΑΣΚ Βολος και Καβαλα χωρις τους αληταραδες φυλακοβιους προεδρους τους), που οταν βγηκε η ιστορια με τις ντοπες και τα στησιματα δηλωνε τη ντροπη του και ελεγε ‘‘εγω ειμαι Βολος και στη Γ Εθνικη’’ (θα σε εκτιμουσα αν το εδειχνες με τη σταση σου), για να μιλας 2 βδομαδες μετα για σκανδαλο εναντιον της κατατρεγμενης επαρχιακης ομαδας και τα παναξια οχταμπαλα που εριξαν στους μωαμεθανους οι καλογυμνασμενοι ποδοσφαιριστες της καθαρης του ομαδας.
Το οτι εσκυψες το κεφαλι και μιλουσες συγκαταβατικα οταν εσκασε η ιστορια με τα στημενα, ενω τωρα με τη γραμμη για στηριξη και το χαρτζιλικι που παιρνουν οι συνδεσμιτες σας (αδυνατο οτι υπαρχουν τοσο καθυστερημενοι ανθρωποι που εχουν αυτη τη σταση στο συγκεκριμενο θεμα χωρις να χαρτζιλικωνονται) βγαινεις και γραφεις παιανες εδω μεσα για αδικημενο βολο και για παναξια κλαρινα σε πρωταθλημα και πλευ οφφ, σε κανει ακομα πιο θλιβερο.
Τελος παντων, οπως θα έγε κι ο χοντρος, ‘‘μιζερη πολη με κομπλεξικους κατοικους, ομαδα για Β-Γ Εθνικη κανονικα’’.Δεν τα ειπε ο εμετος του φορουμ αυτα, τα ειπε οτι τυπος ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ. Που ορκιστηκε στη ζωη του νεκρου πια πατερα του.Οποτε δεν περιμενω και κατι καλυτερο απο το συνομιλητη μου. Αμα μεγαλωσες και ζεις εκει μαλιστα,εχεις και τη συμπαθεια μου.
Ο αλλος πηρε αερα και λεει για παστελια. Την ωρα που οταν εσκασε η ιστορια ειχε σκυψει το κεφαλι και εγραφε σαν βρεγμενη γατα και δηλωνε μετανιωμενος για την προκληση.
Για το οτι ο μπεος τους εβριζε και μετα εκεινοι τον τσιμπουκωναν, δεν θα το σχολιασω, εξαλλου ειναι δεδομενο οτι προκειται για αδεφες του ελεους.
Αυτο ομως με την προκληση στο ιντερνετ σε διαφορα σαιτ καλυτερα να το κοψετε εκει στο βολο γιατι στο τελος την πληρωνουν αλλοι για το μεγαλο στομα σας. Οχι με παστελια αλλα με κατι χειροτερο.
Απ’ ότι άκουσα στο ράδιο , η απόφαση βασίστηκε στο άρθρο 22 παράγραφος 4 νομίζω , που μιλάει για άτομα και ομάδες που αποκομίζουν οικονομικά ή άλλα οφέλη από στήσιμο αγώνα . Μπέος και Μάκης θεωρήθηκε ότι είχαν οικονομικά οφέλη απ’ το στήσιμο των αγώνων , οπότε και έμεινε η τιμωρία τους , ενώ ο Βόλος θεωρήθηκε πως δεν είχε ούτε αγωνιστικό , ούτε οικονομικό όφελος αλλά είχε την ευθύνη να έχει τον Μπέο στις τάξεις του. Οπότε μετά πήγαν στο άρθρο 5 που αναφέρεις και εσύ , και έβαλαν όσους βαθμούς μείον ήθελαν Θα βγει και το σκεπτικό αύριο και θα δούμε …
ξανά και απλά…
η τιμωρία του βολου έγινε με άρθρο που λεει οτι μπαίνει αυτή η τιμωρία σε περίπτωση που δεν γινεται/προβλέπεται να μπει άλλη πρώτα…το οποίο έγινε και υπάρχει.!
πρωτόδικα οι ποινή είναι για το παρελθόν(υποβιβασμός), και σε δεύτερο βαθμό για το μέλλον(αφαίρεση βαθμών)…απλά δεν γινεται.!! ο δεύτερος βαθμός εξετάζει αν είναι σωστή η πρώτη απόφαση…[B][I][U]δεν αλλάζει την κατηγορία[/U][/I][/B] στην εκδίκαση.! …
η τιμωρία της ουεφα ρητά λέει οτι ο βολος(Η ΟΜΑΔΑ.!) είναι ένοχη.και την τιμωρεί με αποκλεισμό, οχι μόνο για φέτος, αλλά για 5αετια.! που σημαίνει οτι δεν υπάρχει μια κάποια παράβαση(κάποιου κάπου κάποτε), αλλά κάτι παραπάνω…
βασικά πολύ το ψειρίζουμε…εχει 4 μέρες που ακούστηκε στη λαρισα…τι να λέμε τώρα…ποιες αποφάσεις…εκεί που πανηγύριζαν στην παε, πέσαν τα μούτρα τους…[B][U]ΠΡΙΝ[/U] ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ.!![/B]
ρε μπεος για πρωθυπουργός…θα μηδενίσει το έλλειμμα σε 0 χρόνο
(και μακης φυσικά…δεσμοί…αγάπης με το κρατος)
Δεν διαφώνησα σε κάτι , απλά αφορμή πήρα απ’ το ποστ σου , επειδή εσύ αναφερόσουν στο δικαστικό κομμάτι …
Και γω αυτό σου είπα . Ότι η τιμωρία μπήκε με βάση αυτο το άρθρο , που λέει ότι αναφέρεις και εσύ .
Η κατηγορία ήταν με βάση το 22/4 που έλεγε ότι αν αποκομίσει οφέλη η ομάδα [B]υποβιβάζεται[/B] . Γι αυτό και υποβιβάστηκε . Οπότε σε δεύτερο βαθμό η θα έπρεπε να μείνει η τιμωρία ή να αθωωθεί θεωρητικά . Αλλά αυτοί βασισμένοι [B]στο ίδιο άρθρο[/B] , χρησιμοποιήσαν μια λέξη/έννοια που έχει το άρθρο περί “ευθύνης” και μέσω αυτού πήγαν στο 5 , επειδή το 22/4 δεν προέβλεπε ξεκάθαρη ποινή . Δηλαδή , δεν άλλαξαν το κατηγορητήριο .
Αυτά άκουσα στο Μπραουδάκη αυτά λέω…
Τεσπα , σορρυ αν σε εκνεύρισα , γιατί σας αφορά και άμεσα…
οχι ρε…δεν εκνευρίστηκα…κλαιν…τι να κάνουμε τώρα…(αν και…)
στην πραγματικότητα από την στιγμή που δεν έμεινε η ποινή ή δεν αφαιρέθηκε εντελώς, μιλάμε για άλλο πράγμα…το ειχα πει πριν κάμποσες μέρες οτι ποινές με αφαιρέσεις ποινών δεν υπάρχουν σε συγκεκριμένα άρθρα(στις κατηγορίες δηλαδη) που έχουν οι ομάδες που κατηγορούνται…και οτι αν θα μπουν ποτέ θα είναι για κάλυψη…ε…!! :roll:
*και αλλα μας αφοράν αλλά δεν κάνουμε τίποτα…και πολύ πιο σοβαρά.!
Δεν μπαινω καν στον κοπο να απαντησω στις κακιες και τη λασπη κανενος.
Ουτε σχολιο θα κανω για την αποφαση.
Απλα συνεχιζουμε…
Crimson,για αλλη μια φορα μιλας σωστα και ξηγιεσαι απιστευτα για αυτο κι εγω δν θα σχολιασω την αθλια ανακοινωση του Πηλαδακη.
δεν σε πιάνω…ποια είναι η απαράδεκτη ανακοίνωση του πηλαδακη?
εγω πάντως δεν εχω πρόβλημα με τον βολο…με όλους τους άλλους ναι.!
κάλοι μαλάκες οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι του βολου…(όπως εχω ξαναπεί και οι δικοί μας όταν τους βολεύει)…κανείς δεν εξήγησε γιατί αν πέσει ο βολος παίρνει η λαρισα τη θέση του και οχι της καβαλας…μήπως η μαγκιά πουλάει??
όπως κανείς απο αυτούς δεν λέει οτι ο ολυμπιακός τιμωρείται και εχει μπλεξίματα για αγώνες απο το 08 εως το 10…και πετάγονται και λένε οτι ο ολυμπιακός έπαιξε την καλύτερη μπάλα φέτος.!! [B]ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.!![/B] δώσε μίσος στον λαό.!!! ηδη σε site του βολου λέγαν για θανάτους και για ενέδρες και πυρπολυσμους…τώρα σε site της λαρισας λένε για αίμα…δώσε πρέζα στο λαο λέμε.!!
πως μπορεί πολιτικός να έχει επιχείρημα το οτι δεν μπορεί να πέσει η ομάδα καθώς η ομάδα που θα επωφεληθεί θα είναι το αντίπαλο δέος.!!?? αυτό είναι επιχείρημα?
όπως θα ήθελα να πω για τα επιχειρήματα του ολυμπιακου βολου σε ελληνική δικαιοσύνη και ουεφα…ΟΛΑ είναι για διαδικαστικά θέματα.!! “έχουν παρέλθει” “είναι προϊών τηλεφωνικών υποκλοπών” “δεν ήταν πρόεδρος μας ο μπεος” “θέλουμε να τιμωρηθούμε με τους νομούς που ίσχυαν την περίοδο της τέλεσης των αδικημάτων”…#-o για αυτό και έλεγα οτι ο τορης και ο δικηγόρος σας θα σας κάψουν…αλλά τελικά όχι…
πάντως δουλευόμαστε αβέρτα…ο ηρακλης έπεσε για ένα χαρτί, η λαρισα με καταγγελία σε εισαγγελέα για 2(ή 3??) ανθρώπους που αποδεδειγμένα έστησαν ματς ενάντια στην ομάδα(οι δυο από αυτούς αγνοούνται.!!) συνεχίζει να αντιμετωπίζεται σαν ο τρελός τους χωριού…αυτό που θέλω να πω είναι οτι ξέχωρα απο την απόφαση και αν είναι δίκαιη, εδώ μιλάνε οι πιο δυνατοί παράγοντες και οι άκρες…
το μόνο στραβό στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε να είναι ο Ολυμπιακός …Χερσονήσου που τιμωρήθηκε με υποβιβασμό…!!
και πολύ σωστά λέει ο πηλαδακης ότι πλέον υπάρχει δεδικασμένο…μπορεί να κάνει ο καθένας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.!! και ας μην ξανακάνει τίποτα ο βολος ή η καβαλα.
τον σεπτεμβριο υπάρχει η συνέχεια στα δικαστήρια…τι θα σκέφτεται η δικαστής που το προχώρησε το θέμα? ελα μου ντε…
ελπίζω σε λευτεριά του ολυμπιακού από τον μπεο…και σε 9 μήνες πάλι εδώ θα είμαστε.
*το… άρθρο απο πάνω είναι για τα πανηγύρια…δεν έχουν γνώση το πως πληρώνεται το δάνειο και από που…οσο για τους δημοσιογράφους της λαρισας που είναι παντού γελάω…εδώ δεν έχουμε τους δικούς μας.!! αλλά δεν μπορεί να ξεχωρισει το μίσος…
Ποια λασπη ρε αγορι απο τη μιζερη πολη? Οι συνομιλιες υπαρχουν και ειναι καταγεγραμμενες παντου, Οπως και οι δικιες σου παλινωδιες απο τη βολαρα που παιζει μπαλαρα μεχρι τον Αχιλλεα που ειναι ντροπη για την πολη και την ομαδα με την τεραστια ιστορια.
Φταιει οι μπουφος ο Λαρσαιος που γραφεις αστειοτητες για τον ‘‘αθλιο’’ Πηλαδακη και καθεται και κανει κατευναστικο διαλογο μαζι σου.
Kαι επειδη το CAS δεν είναι κέντρο αθηναϊκού κατεστημένου όπως η UEFA, λογικά θα πέσει και η τιμωρία για αποκλεισμό από την Ευρώπη.
[B]Davidian21[/B] μπούφος είσαι.
[B]post_digital[/B] για κούνα το κεφάλι σου.!! κουρκούτι ε?
καλά πόσο μαλάκες είστε?? το οτι μιλάω σωστά στον jiopa και δεν τον βρίζω με κάνει μαλάκα.!!! το οτι δίνω δίκιο εκεί που έχει και οχι εκεί που δεν έχει, πάλι το ίδιο…
είπα οτι παράνομα κατέληξαν εκει που κατέληξαν οι ποινές…ειπα ότι εφόσον η ουεφα σε βρίσκει ένοχο, το οτι εδω σε βρίσκουν…ολίγον έγκυο κάτι σημαίνει…είπα οτι κερδίζει ο ισχυρός και αυτός με τις άκρες…τι άλλο να πω…? μαλάκα jiopa, εσύ φταις??
άντε μια φορά ακόμη
Στην προκειμένη περίπτωση τα μέλη της επιτροπής της ΕΠΟ προκειμένου να μην αθωώσουν τις δύο ομάδες επέβαλαν την ποινή της αφαίρεσης βαθμών που προβλέπεται στο άρθρο 5 του πειθαρχικού κώδικα.
Το συγκεκριμένο άρθρο απλώς απαριθμεί κάποιες ποινές που δύναται να επιβληθούν σε φυσικά και νομικά πρόσωπα σε περίπτωση που τα υπόλοιπα άρθρα του κώδικα δεν προβλέπουν συγκεκριμένες ποινές.
Όμως, το άρθρο 21 που αφορά τη «δωροδοκία» και το «στοίχημα» προβλέπει την ποινή του υποβιβασμού, άρα η ποινή του άρθρου 5 (αφαίρεση βαθμών) κακώς επιβλήθηκε.
*για τον πηλαδακη δεν ξέρεις τι έχει καταθέσει στον εισαγγελέα και φοβάται να το συνεχίσει…(θα ακύρωνε ολο το πρωτάθλημα.)βλέπεις δεν τον φυλάνε 19 μπράβοι(ρε μπεο είσαι θεός.!), και τα παιδιά του δεν πάνε σχολείο με συνοδεία…
Μην ασχολείσαι άλλο με αυτούς που πρωτάθλημα μπορούν να πάρουν μόνο στο flaming…
όταν ακούω την λέξη πρωτάθλημα μου γυρίζει το μάτι…κάτι άλλο δεν μπορούσες να γράψεις.?! αντί να γουστάρουμε(την όποια) μπάλα μας, έχουμε κολλήσει με τις θέσεις και τα πρωταθλήματα…αντε και το πήραν και αυτοί όπως και εσείς…εδώ γινεται τις ποπης…πόσο μπορείς να το χαρείς?! (για φυσιολογικούς ανθρώπους λέμε)
Όπως τα γράφεις είναι. Εγώ απλά σου εξηγώ από που πηγάζουν τα κόμπλεξ ορισμένων.
Μule, εκτός από αλληλεγγύη στο παράρτημα, απόψη έχεις να εκφέρεις για το θέμα;
Αν τώρα αυτό το ποστ σου κάνει “αλληλεγγύη στο παράρτημα”…
Aρα η αποψη σου είναι ότι ο Ολυμπιακος Βόλου ήταν μια ομάδα που “γαμούσε πεντακάθαρα”;
O Bόλος έπαιξε μπάλα. Και οι νίκες του στα παιχνίδια με παο-αεκ ήταν καθαρές και κρίθηκαν μέσα στο γήπεδο.
Μιλάνε και τα σκορ.