Η ντόπα μιλάει αλλά οκ…
Αν ειλικρινά πιστεύεις πως μία νεοφώτιστη ομάδα μπορεί να σου ρίξει 4 στο ΟΑΚΑ μόνο και μόνο επειδή είναι ντοπαριμένη…
Το αντίστροφο ερώτημα μοιάζει πολύ πιο λογικό βέβαια, ε… Μιλάμε για μια ομάδα στην οποία ο Μπρέσκα που ζυγίζει πιο πολλά κιλά απο εμένα ετρεχε σαν τον Κεντέρη και ο Σολάκης στα 36 του έγινε Ανρί, τι να λέμε τώρα. Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου ντοπαρίζονταν με τις ίδιες ουσίες που δινει ο Ψωμιάδης στα άλογά του και καθόμαστε ακόμα και μιλάμε σοβαρά…
^^δυστυχώς την ίδια κουβέντα είχαμε με τον jiopa μήνες πριν,αλλά μόνο για τον μπρεσκα…όχι για όλη την ομάδα…παίχτης που έχει κοιλιά(όποιος δει το βίντεο απο την πρώτη της ομάδας θα καταλάβει), παίζει όλα τα ματς του πρωταθλήματος(!!) και διακριθείς σε όλα.!, και τον μπεος τον κουβαλάει σε όποια ομάδα πάει…
την πρώτη φορά που παραιτήθηκε ο τσιωλης ηταν με την έλευση του μπρεσκα…αμα δεν καταλαβαίνεις κανείς , τι αν πω…
επίσης η ουεφα έριξε την ποινή της, και την έκανε με αναστολή…καθώς μετά την…δικαίωση απο την ελληνική αθλητική…δικαιοσύνη, κινδυνεύει με μεγάλο πόσο αποζημίωσης.!
…
Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι “άλογα”, είναι ένα άθλημα που εκτός από τρεξίματα θέλει και τεχνική και τακτική και ομαδικότητα. Αυτά δεν έρχονται με την ντόπα, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα…
φυσικά…δεν λέω κάτι τέτοιο…αν ήταν ετσι θα έπαιρνα και εγώ και θα έπαιζα…
[B]post_digital[/B] ξανάγραψε μια…κρίμα είναι…
Επος…
Να κάτσω να γράψω τι δηλαδή, όταν δεν καταλαβαίνεις τα προφανή. Ότι είσαι ρουφιάνος και αντί να απαντήσεις με πμ σε πμ, το κάνεις δημόσια διαπόμπευση και το παίζεις και νικητής αποπάνω.
στους χαρακτηρισμούς και οτι άλλο, στις 3 το βράδυ και θες κανονική απάντηση? για αρχή δεν είμαι σίγουρος οτι τα Pm σου τα γράφεις νηφάλιος…
αν τα γράφεις νηφάλιος τότε υπάρχει πρόβλημα…είναι όλα προσβλητικά, ασύνδετα, και το μόνο που καταφέρνουν είναι να φτάνουμε να γράφω πράγματα που δεν με εκφράζουν…[B]αν θες σου ζητώ και συγγνώμη για τους δικούς μου χαρακτηρισμούς…[/B]
αλλά πραγματικά όταν λέω αυτό που πιστεύω χωρίς να βρίζω και χωρίς να λέω ασυναρτησίες και μετά καταφέρνεις να θυμώνεις , δεν το εχω καταλάβει.!
πραγματικά .!!
αντί να πεις, τι λες εκεί και εκει και εδώ, λες γιατί να υπερασπίζομαι τον έναν και τον άλλον…άμα βλέπω το σωστό ετσι, αυτό θα πω…πρέπει δηλαδη να ξεκατινιαστώ με τον jiopa γιατί μπορεί να μην βλέπει αυτό που βλέπω εγώ ή όλοι οι υπόλοιποι??
επίσης όταν μαλώνουμε με κάποιον, ειδικά για τα αθλητικά, βλέπουμε πρώτα και ποιος είναι ο άλλος…
ο jiopas δεν είναι ούτε 15χρονος, ούτε συνδεσμιτης σε μεγάλη ομάδα , ούτε μπαχαλακιας των γηπέδων. είναι 30+, με δουλειά, με οικογένεια, και οπαδός μιας ομάδας που στην πρώτη χρονιά που κατάφερε κάτι πολύ καλό, του την πέφτουν απο παντού για τον τρόπο που έφτασε εκεί…φυσικό είναι να το διαχειριστεί λάθος…δεν είναι κάθε χρόνο σε αυτή την θέση/κατάσταση
οκ μπορεί να μην αντιδρά όπως θα ήθελες αλλά δεν είναι τα πράγματα ίδια…
με την ίδια λογική που τσουβαλιάζεις τα πάντα, πρέπει να παίζεις ξύλο 5-6 φορές την μέρα…δεν εξηγείται αλλιώς…
*δεν παω καν στο πως γινεται να πρέπει να παραδέχεται ο οπαδός μιας μικρής ομάδας κάτι, και από οπαδούς μεγάλων ομάδων να μην ακούς πότε τίποτα…
**αν θες συνεχεία με pm…εδώ κερδίζω.#-o (ε για το θεό δηλαδη.! τέτοιο τύπο με βλέπεις??!)
Το εχετε ξεσκισει μερικοι,βριζετε τον Crimson με τον οποιο εχουμε δωσει ρεσιταλ υγιους διαλογου.
Crimson,η ανακοινωση σας μονο γελιο βγαζει,αλλα σε υπερσυμπαθω και δεν σχολιαζω.
Υ.Γ.Crimson,μερικοι εδω μεσα θελουν αιμα μεταξυ Βολιωτη/Λαρισαιου,αλλα δεν θα τους κανω τη χαρη ουτε εγω,ουτε κι εσυ.Οταν διαφωνω με κατι το λεω ευθαρσως,χωρις να κρυβομαι.Π.Χ θεωρω την ανακοινωση της Α.Ε.Λ φαιδρη,αλλα δεν θα κατηγορησω εσενα γι αυτο σε καμμια περιπτωση διοτι στο κατω κατω δεν την εγραψες εσυ.
Υ.Γ 2.Δεν εχω παιδια διοτι δεν ειμαι παντρεμενος ακομα,αλλα κατα τ΄αλλα το προφιλ που μου εκανες ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.Επισης δεν ειμαι συνδεσμιτης γενικοτερα,ειμαι πολυ αντιθετoς στους οργανωμενους.
Υ.Γ.Μεχρι κι ο καραγκιοζης με το μερος μας ειναι.
…
χεχε,δεν ήρθες στους fates να τα πούμε εκεί, μπας και σταματήσει η μαλακία…
όταν σε ρώτησα ποια ανακοίνωση, εννοούσα ποια συγκεκριμένα…γιατί μια που πήρε το μάτι μου δεν έλεγε κάτι κακό…για ανομία έλεγε…ούτε γιατί έσωσαν τον βολο, ούτε γιατί δεν σωθήκαμε εμείς, ούτε τίποτα…μάλλον θα λες άλλη…
επίσης ε , δεν είναι το καλύτερο να μου βάζεις(τον άρχοντα κατά τα άλλα) αλεφαντο…αφού ξέρεις οτι απο πριν θα είναι μαζί σας…δεν θέλει και πολύ μυαλό…
όπως πλέον ο κουγιας που 10 μέρες πριν έλεγε οτι η λαρισα υπέφερε και κυνηγήθηκε, και τώρα λέει το αντίθετο και μπράβο στην καβαλα και τον βολο που σωθήκαν…!!! (βέβαια πλέον είναι στην αντίπαλη μεριά καθώς είναι δικηγόρος στην αντιδικία με την κατασκευαστική που πτώχευσε)
και τέλος …ειρήνη υμιν
δε μπορώ να καταλάβω γιατί διάολο κάθεσται και διαλέγετε στρατόπεδα σε μια κατάσταση πιο σάπια και από τον πατέρα του μπρους.
Αχαχαχα, Κούγιας θεός ρε :!:
καλά δεν μπορείς να του πεις και τίποτα…δικηγόρος είναι…τρελό είδος…εκπεσαν από τον παράδεισο και αντί να πάνε πουθενά αλλού, πέσαν στην γη…
Mαχη μεχρις εσχατων!!!
jiopas πες την γνώμη σου καλύτερα, όσο ακραία και αν είναι, παρά να βάζεις λινκ απο το volosfans…μιλάμε ενα βήμα πριν την λοβοτομή…χίλιες φορές η δικιά σου άποψη
Έτσι και γίνει αυτό το deal, βλέπω τον Jiopa να βαράει tattoo…