Ολυμπιακος Βολου

είχε προταθεί και σε εμάς πέρυσι, και στον παοκ νομίζω…καλή φάση…

Και για τον Ολυμπιακό είχε γραφτεί. Μεγάλος, αλλά με ένστικτο γκολτζή που δε χάνεται.

Παιδια μεγαλη παιχτουρα.Αυτος ειχε παει την Espagnol στον Τελικο του UEFA.Για να δουμε Κατα τ΄αλλα προς Βολο οδευει και ο Cardacio που εχει περασει ανεπιτυχως και απο Milan.

Kανονιστε να εχουμε ιστοριες παλι.
Εν τω μεταξυ τα ρουφιανοδημοσιογραφακια της Αθηνας πρωτο θεμα παλι.Μεχρι και η πασοκοσκουπιδοφυλλαδα ΄΄ΤΑ ΝΕΑ΄΄ το αναφερει.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ
.http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/103701-Senario-anatrophs-gia-Bolo-kai-Kabala

Τα ονειρα κρατησαν μια μερα.

Mα είναι δυνατόν να παίζει πρώτο θεμα αυτο; Ποσο ρουφιανοι μπορει να ειναι κάποιοι. Αντί να το θαψουν το παίζουν… [-X

[B]jiopas[/B] δεν ειναι κακο που το παίζουν…κάλο είναι για τον ολυμπιακο βολου.!! σας δίνουν σήμα οτι κατι παίζει…φαντάζεσαι να το ήξεραν και να μην έλεγαν κάτι?

Τι έγινε ρε jiopas? Πριν φύγω για διακοπές ήσουν αηδιασμένος με τα αίσχη του ανθρώπου που σε ανέβασε κατηγορίες και σε έβγαλε στην Ευρώπη και τώρα υποστηρίζεις το έργο του και θες να διατηρηθούν τα επιτεύγματα του;

Aυτο καταλαβες εσυ??
Karvou,sorry,αλλα δεν θα μπω στον κοπο να σου εξηγησω,διοτι δεν θεωρω οτι θα συνεννοηθουμε ποτε και δεν με νοιαζει κιολας.Εχω βαρεθει να διαχωριζω τα πραγματα κι επιτηδες μερικοι να μην το καταλαβαινετε.
Ρε αρχηγε ανεβηκε ο ΠΑΣ στην Α Εθνικη.Δεν ασχολεισαι λιγο και με αυτο και αφηστε ολοι τον Ολυμπιακο Βολου.
Δεν υποστηριζω κανενος το εργο φιλε.Την πολη μου που βαλλεται ανελεητα μεσω της ομαδας υποστηριζω.

Kι επειδη η αληθεια εχει κι αλλη οψη,sorry Crimson,αλλα πρεπει να λεγεται.
Αντιδραστε οσο θελετε,υπαρχουν στοιχεια.

Ποιος επιτίθεται στον Βόλο μωρέ; Πας καλά; Λογικέψου. Δε θα νομιμοποιήσουμε τη λαμογιά, γιατί κάποιοι σας έπεισαν πως τιμωρώντας [U]διεφθαρμένες ανώνυμες εταιρείες[/U] βαράμε τον Βόλο. Who gives a shit about Βόλος; Δε τιμάει την πόλη σας να την ταυτίζεις με μια διεφθαρμένη ανώνυμη εταιρεία…

Όσο για μένα, αν ο ΠΑΣ δεν περάσει από την επιτροπή αθλητισμού, δε τον θέλω στην Α Εθνική. Ας πρόσεχε. Και όχι δε νιώθω πως είναι επίθεση στην πόλη των Ιωαννίνων. Όπως δε το ένιωθα κι όταν είχαμε κακές διαιτησίες ή μηδενιζόμασταν για 4000? χρέος.

Αγαπητε,ασε με να πιστευω οτι προκειται για προειλημμενη πολιτικη αποφαση με πολυ βρωμικο background.Δεν θελω να σε πεισω,απλα θελω να με αφησετε να το πιστευω και να το υποστηριζω!!!

Προφανώς και ο οποιοσδήποτε δικαιούται να πιστεύει σε ό,τι θέλει όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται εμάς. Και πάλι όμως, δε βλέπω πως σχετίζεται αυτό με [B]την πόλη του Βόλου[/B].

Να ρίξει η κυβέρνηση τα κονδύλια για τον Βόλο (νοσοκομεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, κλπ) ή να αυξήσει τους φόρους μόνο στο Βόλο, να το καταλάβω ως επίθεση στην πόλη. Το να πέσει κατηγορία μία διεφθαρμένη ΠΑΕ με έδρα στον Βόλο, της οποίας ο πρόεδρος είναι συνεργάτης Τσακογιάννηδων και έστηνε όλο το πρωτάθλημα και την ομάδα του την ανέβασε με στημένα ματς στην Α Εθνική, δε το θεωρώ επίθεση στην πόλη σας. Εκτός αν θεωρείς ως επίθεση, το ότι ένας από τους μαφιόζους της νύχτας στην Αττική εγκαταστάθηκε στην πόλη σας και άρχισε να επηρεάζει τα παιδιά που υποστήριζαν την ομάδα. Αυτό ναι, είναι επίθεση και ζητάμε συγγνώμη.

Και επειδή τα ίδια τα έχω δει από οπαδούς πολλών ομάδων, που τους πείθουν πως “οι άλλοι είναι οι τυφλωμένοι από το μίσος και θέλουν να βλάψουν την πόλη τους/ομάδα” και στο τέλος οι μαφίες του ποδοσφαίρου περνάνε τα δικά τους, θα μου επιτρέψεις κι εγώ να εκφράζω τον αντίλογο όποτε θα υποστηρίζεις (δίχως να μας το έχεις εξηγήσεις) πως κυνηγούν την πόλη του Βόλου. Δε νιώθω καθόλου καλά να αφήνω αναπάντητο κάτι με το οποίο διαφωνώ τόσο πολύ.

Και για να σε προλάβω, τα ίδια λέω στους ΠΑΟΚτζήδες όποτε για τα χρέη τους, τα φόρτωναν στο “Αθηναϊκό κατεστημένο που συνασπίζεται για να μην πάει ψηλά η Θεσσαλονίκη” ή στους Γιαννιώτες που έλεγαν πως ήταν επίθεση στην πόλη το να μας ρίξουν για τόσο λίγα χρέη ή και στους Γαύρους ακόμη, όταν έλεγαν πως η ΝΔ θέλει το κακό του Ολυμπιακού, γιατί δεν έδινε δουλειές στον Κόκκαλη…

ρε συ jiopas…ο πηλαδακης που κολλάει? αυτά τα τραβάτε γιατί ο πηλαδακης πήρε το καζίνο της κερκυρας με μόνο 8 εκατομμύρια ευρό!!! :? ειχε και γίνει και θέμα στη τηλεόραση το ολο άρθρο και αποδείχθηκε μουφα…γιατί έχει μερικές ανακρίβειες σε ποσά και ημερομηνίες…δεν λέω οτι δεν είναι ετσι(μπορεί να είναι χειρότερα φυσικά!)…απλά το υποβίβασαν από μόνοι τους…
ειναι σα να μου λες οτι ο κοκκαλης κάνει δουλειές με το κράτος…σιγά το νεο…ε και δεν είμαστε και ολυμπιακός :stuck_out_tongue:

*και τον οπαπ με τέτοια αναλογία εξαγοράς/ετήσιου κέρδους θέλουν να τον πουλήσουν σε ξένους αγοραστές,και πιο κάτω ακόμη…!όπως το καζινο της κερκυρας…αλλά το άρθρο το ξέχασε :roll: και μιλάμε για ΤΗΝ κερδοφόρα επιχείριση

αυτή τη στιγμή ο βολος κυνηγιέται επειδή εχει τον μπεο και επειδή έκανε οτι έκανε…δεν έχει σχέση ο πηλαδακης…λες να έγιναν όλα αυτά στον ποδοσφαιρικό χώρο για να έχει η αελ 0,001% πιθανότητες να σωθεί? … εδώ ούτε η εκδίκαση για την βαθμολογία δεν έγινε ακόμη.!! :lol: 3 αναβολές έγιναν

επίσης σου είπα μην διαβαζεις volosfans…περισσότερο ασχολείται με την αελ και που εχει άδικο, πάρα με τα προβλήματα του ολυμπιακού…σε αυτο το site τα προβλήματα του ολυμπιακού πάνε κάτω απο το χαλάκι…άλλο πιο ανεξάρτητο site δεν έχετε??

*θέλω να πέσει ο βολος και να ανέβει η λιβαδεια…να δω τι θα πει το site…θα πανηγυρίζει μάλλον

γιατί δεν έβαλες και το “[B][I]Σύσκεψη Πηλαδάκη - Βγενόπουλου για να ρίξουν τον Βόλο![/I][/B]” :stuck_out_tongue:
άσχετα που κανείς από τους δυο δεν ήταν εκεί που λέει…:smiley: ο ένας θεσσαλονικη και άλλος εκτός ελλαδας …θεϊκή πληροφόρηση…
ασε που δεν έχει σχέση η αποπληρωμή του δανείου με την παρουσία της αελ στην α’ εθνικη…έχει με την ολοκλήρωση και εκμετάλλευση του υπολοίπου έργου που δεν έχει τελειώσει…και στο champions league να μπει η λαρισα άμα δεν κάνει τα υπόλοιπα που ειναι να χτίσει, το ίδιο θα είναι με την β’ εθνικη…αλλά το άρθρο ξέχασε να το γράψει :roll:

*σε άλλο άρθρο λεει οτι το έκανε το γήπεδο με δανικά και με ανέσεις απο τον βγενοπουλο που δεν ζητάει δόσεις, και πως ετσι φτιάχνουν ολοι γήπεδο…και τώρα πως καίγονται να είναι η αελ στην α εθνική(άσχετα που παλι το ίδιο οικονομικό αποτέλεσμα προς το δάνειο θα έχει)…τελικά ποιο απο τα δυο είναι? :stuck_out_tongue:

[B]*μην διαβάζεις αυτό το site[/B]…τόσα θα έχετε…εκτός αν θες να πορώνεσαι…έχουμε και εμείς τέτοια εδώ…άλλο η ενημέρωση και άλλο η πώρωση…

*κατι ακούγεται για μελλοντική συγχώνευση με τον ζυβαντα,

Κοιτα,Volos-Fans,διαβαζω για κανενα νεο γιατι τα βγαζουν πρωτοι.Απο που να δω,απο τα Αθηναικα?
Οτι γραφουν και υπερβολες ειναι γεγονος,αλλα μην νομιζεις οτι ειναι τοσο στρατευμενο οσο φαινεται.Δεν πιστευω οτιδηποτε διαβαζω,αλλα για το οτι πισω απο ολα αυτα βρισκεται ο Πηλαδακης και η Λαρισα,κοβω και το χερι μου.
Ο Πηλαδακης ειναι ο μοναδικος προεδρος ομαδας Β Εθνικης,που κανει κουμμαντο στην Α Εθνικη.Τοσα χρονια καταφερε με την κλαψομουνια να πεισει Μ.Μ.Ε και τους παντες οτι ειναι θυμα,δικτυωθηκε καλα ,παραμυθιασε οσους Λαρισαιους μπορεσε και κατα τ΄αλλα ακομα λυνει κ δενει.
Η Λαρισα επεσε Β Εθνικη,εκει δυστυχως δεν μπορειτε να το χωνεψετε ακομα(δεν το λεω για σενα που σε θεωρω πολυ προσγειωμενο και αντικειμενικο) και ολο το καλοκαιρι ο τυπος καιροφυλακτει και κανει υπογειες κινησεις για να σωθει η προτελευταια περισυ Λαρισα και να πεσει ο πεμπτος Ολυμπιακος Βολου.

Y.Γ.Πες κανενα λαρισαικο/οπαδικο site να μπω να γελασω λιγο.

μαρεσει που το συνεχίζεις.! :smiley:

δεν λέω να δεις αθηναικα, αλλά άλλο site στον βολο δεν έχει? δεν μπορεί η υπεράσπιση και τα νεα του ολυμπιακού να είναι, ο κακός ο πηλαδακης.!

τι κουμάντο κάνει ρε συ…!!! :smiley: του ανέβαλαν την εκδίκαση για την βαθμολογία 3 φορές και το πρωτάθλημα αρχίζει, η απόφαση τιμωρίας βολου/καβαλας που θα μπορούσε να ευνοήσει την ομάδα του αναιρέθηκε/μεταλλάχθηκε, δεν περάσαμε εναν διαιτητή φέτος ουτε στο πιο απλό ματς, και σε ολες τις ψηφοφορίες στην σουπερ λιγκ έβρισκε τοίχους και την πατούσε.! και [B]φάτσα φόρα[/B].!! ο διαιτητής που κατηγορείται στην δικογραφία ειναι ίδιος με αυτόν που έλεγα οτι όλη τη χρονιά πως μας πετσόκοβε(και με τρομερές δηλώσεις μπεου υπερ του:roll:), ο επόπτης που εξαφανίστηκε είναι ο ίδιος που είπα οτι έστησε ματς(και βρέθηκε με πολλά λεφτά απο το στοίχημα:roll:), και ο υπάλληλος που έδωσε το όνομα στον εισαγγελέα ο πηλαδακης επίσης εξαφανίστηκε.!!
[B]ε δεν νομίζω να μπορεί να ελέγξει κάτι[/B]…βασικά ούτε τα αποδυτήρια της αελ δεν μπορεί:lol:
και η φάση είναι, οτι ούτε εσύ, ούτε το site που το οφείλει, δεν λένε το πως ελέγχει κάτι…κάθε αίτημα του θάβεται παρανόμως, και κάθε απόφαση είναι εναντίων του.!!
(*αυτά με τους διαιτητές τα εχω πει εδώ μέσα μήνες πριν βγει οτιδήποτε με τον βολο…οπότε δεν είναι από τον αέρα…)

ρε συ…η αελ ειναι πίσω απο φυλακίσεις, απο στημένα, απο αποδράσεις εκτός χώρας υπόπτων?? ε για το θεό δηλαδη.!

και πάλι με την λαρισα τα βάζεις.! που κολλαει η λαρισα?! αν δεν κάνεις λάθος εσυ, δεν μπορεί να επωφεληθεί η λαρισα.!

άλλο η ενημέρωση και άλλο να βρούμε κάτι να να μας λέει οτι έχουμε δίκιο…το site δεν αναφέρεται καν στο θέμα με τις μετοχές…θα γινόταν αυτά στη λαρισα, και δεν θα είχε καεί το σύμπαν?!! εδω για το πιο απλό και κράζουμε συνέχεια,…για αυτο σου λεω για στρατευμένη πληροφορία…εκτός να δεν σε ενδιαφέρει το αύριο της ομάδας σου και σε νοιάζει περισσότερο το καζίνο της κερκυρας.!!:stuck_out_tongue:

δεν μπορεί να λέει το site στην τιμωρία του ολυμπιακού για κάποια ματς του παρελθόντος οτι ο ολυμπιακός ειναι αθώος γιατί φέτος παίξαμε την καλύτερη μπάλα.!#-o που κολλάει το ενα με το άλλο?! εγω σου λεω οτι παίξατε την καλύτερη εδω και 3 χρόνια…δεν αναιρεί οτι υπάρχουν ποινές για μια παλιότερη υπόθεση…απλά βάζει μπροστά την χαρα του κόσμου για την μπάλα που παίξατε και θάβει το πραγματικό γεγονός…ε σκατά ενημέρωση
δεν είναι είναι τυχαίο οτι γραμμή του βολου στην ουεφα ήταν οτι η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί με τους κανονισμούς που ίσχυαν όταν έγιναν τα αδικήματα.:wink:

*όσο για το ομάδα β’ εθνικης,… εγώ και όλοι οι άλλοι είμαστε ΑΕΛ …δεν είμαστε σουπερ λιγκα…8) αυτό φαίνεται από τα σχόλια σε όλα τα site, ξέχωρα απο την υπόθεση του βολου

Τες πα,σε καποια πραγματα εχεις δικιο,αλλα γενικως το ρολο της Α.Ε.Λ τον βλεπω καπως υποπτο στην ολη υποθεση οπως και το οτι δυο καραλαμογια προεδροι,Μπεο/Πηλαδακης αναβιωσαν και συντηρησαν μια κοντρα δυο πολεων για να βρισκονται στο προσκηνιο και να κανουν τα δικα τους.Οσο φταιμε φταιτε και το ξερεις,εγω δεν παιζω την παρθενα.

Πίσω από όλα αυτά δεν βρίσκεται ο Πηλαδάκης. Βρίσκεται ο Κόκκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος και 6-7 ακόμα με το μέγεθος τους.

? για ποιον λόγο?

H συμπαιγνια Παναθηναικου-Λαρισας καλα κρατει κ ο Γερουλανος ανακινει το θεμα,καθως ετσι του ειπαν τα αφεντικα του κι ετσι ο Βολος και η Καβαλα ξανακινδυνευουν.

Kατα τα αλλα,χθες στο φιλικο με τον Πανιωνιο που εληξε 1-1 η ομαδα δεν αρεσε απ΄οτι διαβαζω ,ενω ο μεταγραφικος σχεδιασμος συνεχιζεται με τον Ολυμπιακο Βολου να φαινεται να εχει κανει προταση στον Vitali Kutuzov της Bari…αν βεβαια μας αφησουν στην Α Εθνικη η Λαρισα και το Π.Α.Σ.Ο.Κ.

jiopas, εσύ θα ξέρεις, οπότε για ενημέρωσε με. Ποιος ελέγχει την ομάδα σας τώρα; Ποιος παίρνει τις αποφάσεις; Έχει ισχύ αυτό που λέει ο Γερουλάνος; Είναι ο Μπέος ακόμη από πίσω;

O Μπεος εχει παραδωσει εδω και ενα μηνα περιπου τις μετοχες του σε δικηγορο.Αυριο εκλεγεται νεο διοικητικο συμβουλιο με τις πιθανοτητες να ειναι υπερ της επανεκλογης του Θεοδωρου,παλαι ποτε αντιπροεδρου της ομαδας και προεδρου της ΄΄Ολυμπια Λαρισα΄΄ στο μπασκετ.
Αν θες την αποψη μου,θεωρω οτι ο χοντρος ισως ακομη να κανει κουμμαντο,αλλα δεν φαινεται πουθενα.Δεν ειναι δικαιολογια αυτο και μην αρχισουμε παλι.Προσωπικη γνωμη κι εκτιμηση εκφραζω.