Ολυμπιακος Βολου

το λαρισα-πασοκ με σκότωσε.! :smiley:

αν αύριο αποδείξει οτι οι μετοχές δεν είναι σε χέρια του μπεου και ούτε σε διαχειριστές συνεργάτες του μπεου , δεν εχει πρόβλημα η ομάδα…
μην μου πεις ο η λαρισα ακύρωσε την συμφωνία με τους 4 επενδυτές φαντάσματα, γιατί θα πεθάνω…(ακόμη τα μαθαίνουνε τα ονόματα)

[B]edit…[/B] ε αμα πάλι κάνει κουμάντο, τι το συζητάμε? μετά αναρωτιέσαι γιατί γίνονται αυτά? δεν μπορείτε κάπως να τον σταματήσετε?

Αν τον Ολυμπιακό Βόλου τον πάρει σοβαρός επενδυτής κι όχι αχυράνθρωπος του Μπέου, εγώ θα εκπλαγώ. Ποιος θα ρισκάρει τα λεφτά του σε μια ομάδα που έχει εμπλακεί σε στημμένα, την κυνηγάει η ΟΥΕΦΑ, το κράτος, η ποινική δικαιοσύνη, κλπ; Βέβαια, το ότι ο ΛεΠα πήρε Βύζαντα Μεγάρων δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι για τον Ολ.Βόλου (μην ξεχνάμε πως ο Μπέος είχε βάλει τον ΛεΠα πρόεδρο του Πανιωνίου όταν είχε μπλέξει με τις υπαιξερέσεις)

Προς Crimson:Απλη υποθεση κανω,ειλικρινα,δεν ξερω κατι.

Στα αγωνιστικα,θελω Kutuzov φιλε…

καλά αυτό με τον βυζαντα , ολοι αμέσως σκεφτήκαν για μελλοντική συγχώνευση σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα…
χθες ο πανταζης έλεγε για τον πολύτιμο συνεργάτη που ειχε παλιά στον πανιωνιο, τον μπεο…τι σκατά? άλλος δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο? μήπως να τον κάνουμε και πρόεδρο της δημοκρατίας? :stuck_out_tongue:

πάντως μακάρι να την έπαιρνε την ομάδα κάποιος που δεν είναι του μπεου…θα φύγει μεγάλο βάρος απο πάνω της…βέβαια δεν ξέρω πόσοι ειναι αυτοί που το θέλουν, αλλά θα ηταν καλύτερα…αλλιώς οτι και να γινεται, ο βολος θα φταίει για όλα…ακόμη και όταν δεν κάνει κάτι…

αυτό για τον Kutuzov το είδα και εγω…δεν ξέρω…καλή φάση φαίνεται

[B][I]Φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με ενημερωτική ιστοσελίδα ετοιμάζουν μηνυτήρια αναφορά για την παραχώρηση του Καζίνο Κέρκυρας στον κο Πηλαδάκη.[/I][/B]

#-o

έχει χαθεί η μπάλα…!!

double post

αλλά όπως εχω ξαναπεί, ο βολος κάνει οτι γινεται για να πέσει… κάθε κίνηση του είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου…οι μετοχές πάνε λέει στον βασιλη"γυρισεεεεε"καρρα…!!!
οτι ζήτησε η εεα για να πάρει ο βολος άδεια, κάνει το αντίθετο…!!! #-o
πρέπει να δείξει οτι δεν είναι συνεργάτης ή συγγενής του μπεου αυτός που παίρνει τις μετοχές, και ο μπεος αποφάσισε αυτό.!!! σα να λέμε να πέσει ο βολος.! ε ρε γλέντια.!

Μάλιστα είναι ο άνθρωπος - σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τις συνομιλίες γύρω από τα στημένα - στον οποίο ζήτησε ο Θανάσης Κανελλόπουλος να τηλεφωνήσει ο Αχ. Μπέος προκειμένου να μιλήσει στον Ζαγοράκη ώστε οπαδός του ΠΑΟΚ να αποσύρει τη μήνυση που είχε κάνει κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι της Τούμπας

http://www.e-volos.gr/el/athlitika/apokleistiko_filoi_tou_olumpiakou_bolou_etoimazoun_minutiria_anafora_gia_to_kazino_kerkuras.html

Ξεσκιστε τον!!!

http://www.e-volos.gr/el/athlitika/ston_basili_karra_paketo_metoxon_tou_olumpiakou_bolou.html

Eλα ρε μετοχε!!!Καλα,εχουμε γινει Πανιωνιος.Μπεος/ΛΕΠΑ τοτε,Μπεος/Καρρας τωρα.
Μετα εχει αδικο ο Crimson???Καλα τα λεει.

χαχαχαα…έλα ρε συ…τι δουλειά έχει αυτό? άσχετα που δεν καταφέρνεις και τίποτα ετσι…

Στον Sentra λένε πάντως ότι ο Καρράς είχε ήδη 20-22% των μετοχών του Βόλου …τώρα δεν ξέρω αν θα γίνει μεγαλομέτοχος …:stuck_out_tongue: Μετοχές λέει έχει και ο Στηβ Κακέτσης και η Αγγελική Ηλιάδη :p:p

ναι ειχε μετοχές εδώ και 3 χρόνια νομίζω…αλλά το θέμα είναι αυτό.!! δεν μπορεί να βάλει συνεργάτη του.!! αλλιώς είναι σαν να είναι ο ίδιος πάλι .!! αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει? τι προσπαθεί να κάνει??
ή μήπως εχει κάνει καμιά συμφωνία με το κράτος , να ρίξει την ομάδα για να βγει αυτός εξω?

*ο μαργαριτης στην απέξω?

με τερλεγκα συμπληρωνεται δυνατη ομαδα παντως…8)

[B]Προεδρος:[/B] Νοτης Σφακιανακης
[B]Αντιπροεδρος:[/B] Σταματης Γονιδης
[B]Υπευθυνος Ασφαλειας:[/B] Γιωργος Μαργαριτης ( ξερει απο κελι 33)
[B]Υπευθυνος επικοινωνιας:[/B] Ζαφειρης Μελας
[B]Γραμματεια:[/B] Παολα Φωκα

:stuck_out_tongue:

*o μαργαριτης έχασε την θέση του νεροκουβαλητή, καθώς στην συνέντευξη για την δουλειά φορούσε μπλουζάκι ΑΕΛ ολε.!

πολυ αδικια αυτο που εγινε στην ομαδα [-X
ενω ξεκινησανε με ευρωπη και παιζανε τελεια
τους πεταξανε εξω και τους ριξανε Δ εθνικη?
και τωρα?που κανονικα θα ξεκιναγε το πρωταθλημα αλλα τα εχουνε
κανει σαν τα μουτρα τους

Κλαιω μεχρι δακρυων:lol:

Στη Δ’ Εθνική τελικά Ολ. Βόλου και Καβάλα.

Αν μιλησω οπως θελω,θα φαω ban κ δεν το θελω γιατι περα απο τον Ολυμπιακο Βολου ασχολουμαι εδω και με αλλα πραγματα.
Αλλα Crimson,ΜΠΑΤΣΟΚ,Α.Ε.Λ κ Π.Α.Ο ευθυνονυται για ολα αυτα.
Να χαρειτε ολοι τωρα,κατι Manson κατι Davidian και λοιποι κ αφηστε μας στον πονο μας ,Ο Βολος μαθαινω οτι καιγεται μεχρι τωρα,πρωτοφανη επεισοδια στην πολη της καλυτερης περισυνης επαρχιακης ομαδας.
Διελυσαν τα Τρικαλα,διελυσαν την Αναγεννηση Καρδιτσας,διελυσαν τωρα και το Βολο για να μεινει πανω και μοναδικη στη Θεσααλια σε επαγγελματικη κατηγορια η Α.Ε.Λ.

Να μην πω τωρα κανενα ΣΕΛ,ΣΕΛ,ΣΕΛ…

καλά που σήμερα που αποδείχτηκε οτι η λαρισα δεν ήταν απο πίσω, σήμερα τα πήρες?!!!(με αυτήν την απόφαση που βγήκε, όπως και με την προηγούμενη, η αελ δεν εχει καμία σχεδόν πιθανότητα να επωφεληθεί) :-s
μαρεσει που είπα πως θα έλεγες το αντίθετο απο αυτό που είπες
λες να σας ριξαν για να μείνει η μόνη ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία(β’) η αελ? κάτι τέτοια λέμε και μας παίρνουν στο ψιλό στην θεσσαλια…
πάντως παίζει ήδη κουβέντα για συγχώνευση με βυζαντα

[B]Γλέντια στη Νέα Ιωνία[/B] #-o

Στο κέντρο του Βόλου, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου μπορεί να αντιδρούν για την απόφαση της ΕΕΑ και να υπάρχουν επεισοδία, αλλά στην άλλη πλευρά της πόλης στη Νέα Ιωνία υπάρχουν γλέντια!

Συγκεκριμένα, η απόφαση της ΕΕΑ να στείλει τους “ερυθρόλευκους” στο Περιφερειακό πρωτάθλημα σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης Βόλου!

Περίπου 1000 οπαδοί της Νίκης Βόλου είναι έξω από το γήπεδο της ομάδας τους, “Παντελής Μαγουλάς” και έχουν στήσει γλέντι πανηγυρίζοντας για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Τα καπνογόνα έχουν κάνει την νύχτα μέρα στην Νέα Ιωνία, ενώ υπάρχει και Αστυνομική δύναμη, καθώς υπάρχουν φόβοι για συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

τι φοράει ο άλλος.!! χαχααχαχα

To μόνο που θέλω να σχολιάσω ως Βολιώτης που τυχαίνει να ζει μακριά από το Βόλο, είναι ότι οι οπαδοί της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν την ώρα που οπαδοί του Ολ. Βόλου καίνε την πόλη.

Αν οι ζημιές στο Βόλο είναι όσες λένε και μόνο αυτό μου αρκεί για να χαίρομαι που ο Ολυμπιακός Βόλου έπαψε να είναι επαγγελματική ομάδα. Ο Μπέος είχε ολόκληρο στρατό ηλιθίων, όπως αποδείχτηκε, και το καλό για την πόλη του Βόλου είναι να σταματήσουν αυτοί οι ηλίθιοι να συνασπίζονται και να καθοδηγούνται από άτομα της νύχτας…

Είμαι βέβαιος πως στα ερασιτεχνικά, θα εμφανιστούν άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα και θα τη φέρουν σύντομα ψηλά ξανά και με αξιοπρέπεια.

Σας γαμάνε κάθε μέρα τη ζωή, ανεργία, μειώσεις μισθών, εργασιακή ανσφάλεια, ξεπουλημα λαικης περιουσίας κλπ κλπ κλπ. Για όλα αυτά δεν βγήκατε ποπέ στο δρόμο, αράζετε με την φραπεδάρα στα καφέ του Βόλου, της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννινων, σε κάθε πόλη της Ελλάδος. Σας ρίχνουν στην Δ’ Εθνική και καιγεται το σύμπαν . Η ηλιθιότητα και η μαλακία ξεπερνά κάθε λογική, αλλοτριωμένα όρνια, σας ρημάζουν την ζωή και σας νοίαζει μια γαμημένη ομάδα. Όποια ομάδα και να είναι αυτή. Πόσο μάλλον όταν (στην α εθνική) προεδροι είναι λαμόγια, κλεφτες, εκμεταλλευτές, και εκατομμυριούχοι μεγιστάνες, εφοπλιστές.