:-k
*δεν ξέρω αν τα πήρες με το [B]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΧΧΙΛΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ [/B], αλλά το λέω για την ομάδα της αελ και όχι την δικιά σου…!!
κάπου μπερδεύτηκες…
οι κατηγορίες είναι όντως για παιγνίδια περασμένης περιόδου…αλλά οι ποινές μπαίνουν την εποχή που βγαίνουν προς τα έξω…
το αν κέρδισες στο ουεφα δεν σημαίνει τίποτα…ούτε το αν παίζεις μπαλαρα…για στήσιμο λένε οι κατηγορίες…δεν λένε για κακό ποδόσφαιρο…
σου ξαναλέω ότι δεν τρέχει τίποτα αν μείνει ο βολος…και ούτε καίει και κανέναν…ούτε εγω , ούτε κάνεις άλλος θέλει να πέσει ο βολος στην δ’…ποιο είναι το νόημα σε αυτό? ούτε εγώ το θέλω, ούτε ο φίλος που μίλησες απο λαρισα, και γενικά δεν ξέρω ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρεσαι…εκτός αν μιλάς για τους 15χρονους στη λαρισα…ε εντάξει…
επίσης δεν μας καίει…στα σίγουρα…προχθές με τις σερρες(9,5 χιλιάρικα,οι υπόλοιποι θάλασσα) είχαμε πάρτι…μπάλα είδαμε, περάσαμε ωραία, και κανείς δεν καίγονταν για τον βολο…εκεί πάει το ευχαριστούμε αχιλλεα…μας “έσπρωξε” να κάνουμε ομάδα με άλλο σκεπτικό.να είναι καλά.!!
μην ψάχνεις για εχθρούς…! αφού τα λέγαμε πριν απο καιρό οτι το ξέρεις και εσύ οτι η ιστορία με τον μπεο θα καταλήξει σε δράμα.
[B]όσο για τον πηλαδακη και την αελ, δεν το πιστεύω οτι μετά απο όλα αυτά το πιστεύεις ακόμη.!!![/B]
η αελ πήγε σε 3 αθλητικά δικαστήρια, και ένα πολίτικο και αδικήθηκε και στα 4.!!! και δεν λέω καν για τις αποφάσεις…!! δικάσιμος για μια απόφαση ορίζεται μέσα σε 48 ώρες…εμάς μας έβαλαν μέσα σε 168…!!! :lol: όλες οι αποφάσεις που αναιρέθηκαν είναι εναντίων μας…στο [B][U]πολιτικό[/U][/B] δικαστήριο ήταν μέσα άνθρωπος της επο.!!! και έδινε ωραιότατη γραμμή…μαγεία
και γενικά έχουμε…
αποφάσεις της επο που είναι ενάντια στους νόμους και ενάντια την υπόθεση της αελ
απόφαση της σουπερ λιγκα που άλλαξε παράνομα ενώ της έχουν ψηφίσει όλοι(και εσεις!) και είναι ενάντια στην αελ,
και έχουμε και την μη έκδοση άδειας στον βολο, πράγμα που ειναι ενάντια στα συμφέροντα της αελ, καθώς δεν δίνει βάση για αναπλήρωση της θέσης του βολου, απο την ομάδα της αελ…
[B]δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ μια απόφαση που , οχι άπλα να ευνοεί την αελ, αλλά ούτε να της δίνει το δίκιο σε άρθρα με κανονισμούς που είναι αδιαπραγμάτευτοι.!!![/B]
πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως επηρεάστηκες απο ένα μέσο στην πόλη σου που αρθρογραφούν , οχι απλά ψεύτες, αλλά εγκληματίες.!!?? που έβγαζε άρθρα που ήταν τραγικά, μόνο και μόνο για να υπάρξει συσπείρωση ανάμεσα στους οπαδούς σας.!!
που μιλούσε για φίλιες μεταξύ διαφόρων ανθρώπων και του πηλαδακη, ενω όλοι αυτοί έβγαλαν αποφάσεις που έκαψαν την αελ.!! :lol:
που έλεγαν για οικονομικό πρόβλημα με την αποπληρωμή του γηπέδου, ενω δεν εχει σχέση η κατηγορία…#-o
για να μην πω για στοχοποιηση ένας υπαλλήλου της παε τον οποίο κόντευε να τον βγάλει μαφιόζο…και μιλάμε για ανθρωπάκο…#-o
και διάφορα άλλα ωραία, που καλά είναι για κλειστό φορουμ που διαβάζουν μόνο οι πωρωμένοι, αλλά για ενα ανοιχτό site ήταν άπλα εγκληματικό…
αν το πάρεις και αλλιώς , τόσο καιρό με τα ψέμματα αυτού του μέσου, ασχολούνταν όλοι με την αελ(#-o) και οχι με το προβλήματα που έβλεπαν όλοι οι άλλοι και με τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα…γιατί άραγε? βεβαια σε χωρα που εχει εφημερίδες ο όπως ο πρωταθλητής, derby, γαυρος(βασικά όλες…!!) τι περιμένεις…
πραγματικά μην τρελαίνεσαι με την ΑΕΛ, και ετοιμάσου σε ενα χρόνο…8)