Ολυμπιακος Βολου

το καταλαβαίνω αυτό που λες για το επαρχιακό ποδόσφαιρο , απλά δεν αποτελεί κάποιο κανονισμό…:stuck_out_tongue:

δεν θυμάμαι τι είχε γίνει τελικά με τον καρεμπε, απλά θυμάμαι το σημείο στην στήλη του, που αρχικά δεν είχα καταλάβει τι έλεγε…
τον γαβαθιωτη τον θεωρό έξυπνο, και είναι, όπως είπες και εσύ, γνώστης…αλλά το γεγονός οτι είναι χρωματισμένος δημοσιογράφος [U]στο δικό μας ποδόσφαιρο και στον δικό μας έντυπο τύπο[/U], μερικές φορές τον κάνει να χάνει το όποιο κύρος του,.

*καλά σουίτα είχε και ο πηλαδακης…αλλά μόλις είδε πως ήταν τα πράγματα εδώ,την άφησε :stuck_out_tongue:
**πάμε να δούμε οφη - ατρόμητο τώρα…διπλό από εδώ έως την κρητη…ελπίζω…νομίζω…(ζω να δω διαιτησία σε αυτό το ματς…με την αλλαγή πλεύσης του ατρόμητου και με το, οφη, οχι στο να αρχίσει το πρωτάθλημα,ατρόμητος ναι.!..αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, σκάκι είναι.!)

Εγώ για αυτό τον παραδέχομαι. Γιατί βγαίνει και λέει “είμαι Ολυμπιακός” άρα όχι αντικειμενικός! Όλα τα λαμόγια της “αντικειμενικότητας” δηλαδή σε ποιά χώρα μεγάλωσαν και ποιές ομάδες υποστήριζαν; Oπαδοί της Μπόχουμ ήταν για να θυμίσω τη διαφήμιση; :stuck_out_tongue:

χαχααχχα…θεϊκή διαφήμιση…
οχι δεν εννοώ να το παίζει αντικειμενικός…εχω υπογραμμίσει…το στο “δικό μας” είναι η φράση κλειδί.

*το εχει αναφέρει και ο πανουτσος…“οταν μας ρωτάνε τι ομάδες υποστηρίζουμε όλοι λέμε, απολλων σμυρνης, και κάτι τέτοια.αν ήταν ετσι θα έπρεπε να έχουν 1 εκατομμύριο οπαδούς.!” :lol:

Α,ρε Mule πες τα.Οταν τα λεω εγω,πεφτουν να με φανε,αν τα λες εσυ βαρανε προσοχη.
Εστω κι ετσι,ο Βολος χτυπιεται μονοπλευρα.
Λεω στον αλλο οτι η Α.Ε.Κ εχει κανει λαδια για αλλη μια χρονια,ο φακελος της περασε με το ετσι θελω του αθηναικου παρακρατους και μου λεει οτι πεταω την μπαλα στην κερκιδα.
Αντε βγαλε ακρη.

Ρε μαγκες τι παιζει εδω :-k:-k:-k

ΚΕΝ,δεν ασχολουμαστε στο Βολο με τους ανυπαρκτους,τους πουθεναδες.

To ότι θα έφτανε η εποχή που γαύροι πάνε τόσο ξεκάθαρα όσο ο Mule κόντρα στα θέλω του Κόκκαλη ούτε που το περίμενα…

Tελικά ότι και να κάνουν οι βολιώτες να τα σπάσουν όλα πιστεύω ότι θα πέσουν στην Δ Εθνική…η μεγάλη Δοξα Δράμας θα ανέβει όπως και ο Λεβαδειακός…
Πάντως είδα κάτι βίντεο με τα μπάχαλα στον Βόλο…μακάρι να τα σπάγατε έτσι για το μεσοπρόθεσμο φίλοι Βολιώτες και όχι για την μπάλα…

Σε τι αναφέρεσαι ακριβώς;

Kατα 80% η Βολαρα μας μενει Α Εθνικη.
Την Κυριακη στις 19;30 φιλικο με Κερκυρα στο Πανθεσσαλικο.
http://www.sportaction.gr/Podosfairo/Superleague/Olympiakos-Boloy

http://www.sportaction.gr/Podosfairo/Superleague/Olympiakos-Boloy/item/102993-Thn-allh-Kyriakh-paizoyme-me-Olympiako

Αντε αντε να ανακοινωθει κι επισημα…

Συγκινητικοι!!!
Ποσο δικιο εχουν.Ακουτε δημοσιογραφοι των Αθηνων???

μάλλον θα μείνετε…(αν και δεν συζητάω το πως και το γιατί…later)
πάντως εγώ σας θέλω με εμάς στην β’.!! να γίνει χαμός.!! :smiley:
παίζει και αυτό το σενάριο…

*και να μην ξεχνιόμαστε… ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΧΧΙΛΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ :smiley:

Πως θα μεινουμε???Βγαινοντας πεμπτοι αγαπητε σε ενα πρωταθλημα στο οποιο βγηκες προτελευταιος.Οι κατηγοριες ειναι για παιχνιδια της Β Εθνικης περιοδου 2008-2009,να μην τα ξαναλεμε.
Φανηκε σε τεσσερα παιχνιδια Ευρωπαικα αν ημασταν ομαδα στημενη και απο το οτι ολα τα κορακια κοιτουν να κανουν μεταγραφες απο τους παικτες του Βολου.
Οταν ψαξεις λιγο και το γιατι η Α.Ε.Κ παιζει με ψευτικο φακελο στην Α Εθνικη,κατι το οποιο εδω μεσα δεν εχει απασχολησει κανενα,ελατε ολοι να μιλησουμε.
Σε ενα σαπιο πρωταθλημα του Πατερα και του Μαρινακη/Κοκαλη ο Βολος δεν ηταν τιποτα.
Οταν σε μια ταξη κανει φασαρια ο μαθητης του 20 και ο μαθητης του 15,δεν μπορεις να τιμωρησεις μονο τον μαθητη του 15 και του αλλου να απλα να του κανεις συστασεις/χαδια.
Η θα τους μαμησεις και τους δυο η θα το βουλωσεις και για τους δυο!!!
Βλεπω τη μερα που θα βγαινει οτι μενουμε να κηρυσσεται μαυρη στη Λαρισα,τη Νεα Ιωνια του Βολου,στο πολιτικο γραφειο του Γερουλανου,στα γραφεια του gazetta.gr,exedra sports,goal news,sport fm,και αλλων ευαγων ιδρυματων.
Ελα φιλε,εξυπνο παιδι εισαι,κι ο Πηλαδακης κουφαλα απο τις λιγες ειναι,απλα καθεται πιο ωραια στο φακο και το κλαψομουνιλικι που πουλουσε τοσα χρονια ‘‘εψησε’’ τις εφημεριδες και τα ΜΜΕ.

Y.Γ 1.Aντε επιτελους παραδεχθειτε στη Λαρισα οτι σας καιει ο Βολος!!!
Παντως προχθες ηρθε στο ξενοδοχειο παληκαρι απο Λαρισα ,τα ειπαμε,με κερασε μπυρα το παιδι(να ειναι καλα),ειδαμε μαζι τα ματσακια του Σαββατου και της Κυριακης και μου ειπε οτι το να πεσουμε Δ Εθνικη δεν το περιμενατε και δεν το θελατε ουτε εσεις(στη Λαρισα).
Υ.Γ.2.http://www.volosfans.com/2011/09/blog-post_01.html#axzz1WiMCRAwu
Τελικα δεν ειναι και τοσο καλα τα νεα!!!

:-k

*δεν ξέρω αν τα πήρες με το [B]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΧΧΧΙΛΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ [/B], αλλά το λέω για την ομάδα της αελ και όχι την δικιά σου…!!

κάπου μπερδεύτηκες…

οι κατηγορίες είναι όντως για παιγνίδια περασμένης περιόδου…αλλά οι ποινές μπαίνουν την εποχή που βγαίνουν προς τα έξω…
το αν κέρδισες στο ουεφα δεν σημαίνει τίποτα…ούτε το αν παίζεις μπαλαρα…για στήσιμο λένε οι κατηγορίες…δεν λένε για κακό ποδόσφαιρο…

σου ξαναλέω ότι δεν τρέχει τίποτα αν μείνει ο βολος…και ούτε καίει και κανέναν…ούτε εγω , ούτε κάνεις άλλος θέλει να πέσει ο βολος στην δ’…ποιο είναι το νόημα σε αυτό? ούτε εγώ το θέλω, ούτε ο φίλος που μίλησες απο λαρισα, και γενικά δεν ξέρω ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρεσαι…εκτός αν μιλάς για τους 15χρονους στη λαρισα…ε εντάξει…
επίσης δεν μας καίει…στα σίγουρα…προχθές με τις σερρες(9,5 χιλιάρικα,οι υπόλοιποι θάλασσα) είχαμε πάρτι…μπάλα είδαμε, περάσαμε ωραία, και κανείς δεν καίγονταν για τον βολο…εκεί πάει το ευχαριστούμε αχιλλεα…μας “έσπρωξε” να κάνουμε ομάδα με άλλο σκεπτικό.να είναι καλά.!! :smiley:
μην ψάχνεις για εχθρούς…! αφού τα λέγαμε πριν απο καιρό οτι το ξέρεις και εσύ οτι η ιστορία με τον μπεο θα καταλήξει σε δράμα.

[B]όσο για τον πηλαδακη και την αελ, δεν το πιστεύω οτι μετά απο όλα αυτά το πιστεύεις ακόμη.!!![/B]
η αελ πήγε σε 3 αθλητικά δικαστήρια, και ένα πολίτικο και αδικήθηκε και στα 4.!!! και δεν λέω καν για τις αποφάσεις…!! δικάσιμος για μια απόφαση ορίζεται μέσα σε 48 ώρες…εμάς μας έβαλαν μέσα σε 168…!!! :lol: όλες οι αποφάσεις που αναιρέθηκαν είναι εναντίων μας…στο [B][U]πολιτικό[/U][/B] δικαστήριο ήταν μέσα άνθρωπος της επο.!!! και έδινε ωραιότατη γραμμή…μαγεία

και γενικά έχουμε…
αποφάσεις της επο που είναι ενάντια στους νόμους και ενάντια την υπόθεση της αελ
απόφαση της σουπερ λιγκα που άλλαξε παράνομα ενώ της έχουν ψηφίσει όλοι(και εσεις!) και είναι ενάντια στην αελ,
και έχουμε και την μη έκδοση άδειας στον βολο, πράγμα που ειναι ενάντια στα συμφέροντα της αελ, καθώς δεν δίνει βάση για αναπλήρωση της θέσης του βολου, απο την ομάδα της αελ…
[B]δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ μια απόφαση που , οχι άπλα να ευνοεί την αελ, αλλά ούτε να της δίνει το δίκιο σε άρθρα με κανονισμούς που είναι αδιαπραγμάτευτοι.!!![/B]

πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως επηρεάστηκες απο ένα μέσο στην πόλη σου που αρθρογραφούν , οχι απλά ψεύτες, αλλά εγκληματίες.!!?? που έβγαζε άρθρα που ήταν τραγικά, μόνο και μόνο για να υπάρξει συσπείρωση ανάμεσα στους οπαδούς σας.!!
που μιλούσε για φίλιες μεταξύ διαφόρων ανθρώπων και του πηλαδακη, ενω όλοι αυτοί έβγαλαν αποφάσεις που έκαψαν την αελ.!! :lol:
που έλεγαν για οικονομικό πρόβλημα με την αποπληρωμή του γηπέδου, ενω δεν εχει σχέση η κατηγορία…#-o
για να μην πω για στοχοποιηση ένας υπαλλήλου της παε τον οποίο κόντευε να τον βγάλει μαφιόζο…και μιλάμε για ανθρωπάκο…#-o
και διάφορα άλλα ωραία, που καλά είναι για κλειστό φορουμ που διαβάζουν μόνο οι πωρωμένοι, αλλά για ενα ανοιχτό site ήταν άπλα εγκληματικό…
αν το πάρεις και αλλιώς , τόσο καιρό με τα ψέμματα αυτού του μέσου, ασχολούνταν όλοι με την αελ(#-o) και οχι με το προβλήματα που έβλεπαν όλοι οι άλλοι και με τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα…γιατί άραγε? βεβαια σε χωρα που εχει εφημερίδες ο όπως ο πρωταθλητής, derby, γαυρος(βασικά όλες…!!) τι περιμένεις…

πραγματικά μην τρελαίνεσαι με την ΑΕΛ, και ετοιμάσου σε ενα χρόνο…8)

Σόρυ που επεμβαίνω αλλά γελάω με αυτά που διαβάζω . Αδερφέ από τον Βόλο , ποιος ασχολείται μαζί σου ; Προσωπικά δεν με απασχολεί ακόμη και αν πάρεις το champions league . Έχουμε δικά μας προβλήματα να λύσουμε απτο να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι ‘‘άλλοι’’ . Ο πηλαδάκης μιλάει για την Α.Ε. (που είναι πρόεδρος) και την τσέπη του . Δεν μιλάει εξ ονόματος του κόσμου της ΑΕΛ . Όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει σκατίλα . Χαλαρά , πεταλάκι μπαλίτσα(αυτή την αηδία που βλέπουμε) γιατί έχουμε και σοβαρότερα θέματα όλοι στην ζωή μας .

Δεν διαφωνω μαζι σου,αλλα ρε φιλε οπως και να το κανουμε στο Βολο εχουμε και λιγο το νου μας τι γινεται στη Λαρισα και πιστευω οτι και στη Λαρισα γινεται το ιδιο.
Για τα αλλα που λες,μαζι σου με τα χιλια!!

Ιμρε Μποντα,τα γκολ σου ειναι τσοντα!!!

Φιλοι Παναθηναικοι,ευχομαι να μην σας βγει Sándor Torghelle!!!

Λίγα για τον Μεγάλο ΣΑΝΤΟΡ, βλέπω τελευταία παίζει το όνομα του εδώ μέσα, ειρωνικά βέβαια. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Ο τεράστιος ποδοσφαιριστής Sándor Torghelle αναδείχθηκε παίζοντας στην Honvéd και την MTK Hungária, πριν κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το 2005 για να ενισχύσει την Crystal Palace που ανέβηκε εκείνη τη χρονιά στην Premier League.
Μετά από 12 συγκλονιστικά παιχνίδια με τους “αετούς” του Λονδίνου, το μοναδικό του ταλέντο δεν ήταν δυνατό να μη συγκινήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον ενέταξε στις δυνάμεις του με τη σιγουριά ότι θα εκθρονίσει τον Ολυμπιακό.
Μετά από 11 συμμετοχές με το “τριφύλλι” ο αγαπημένος μας Sándor δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από τα λαγωνικά του ΠΑΟΚ, παίζοντας (φυσικά) ως βασικός και αναντικατάστατος ολόκληρη τη χρονιά και προσφέροντας για άλλη μία φορά μεγάλες στιγμές, όπως [B]αυτή[/B].
Αυτή ήταν άλλη μία καταλυτική χρονιά για την καριέρα του, καθώς εκτός του ότι αγωνίστηκε ο Sándor [B]ΣΚΟΡΑΡΕ [/B]σε μία από τις 24 συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ, 3 χρονάκια μετά την τελευταία φορά, κάτι που δεν είχε καταφέρει με την C. Palace και τον Παναθηναϊκό.
Αυτό το γκολ τον έστειλε στην Carl Zeiss Jena που έπαιζε στη Bundesliga II τότε [2007-08]. Οι 8 γκολάρες όμως του φονιά (σε 27 εμφανίσεις) δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν τον υποβιβασμό.
Για τα επόμενα 2 χρόνια έπαιξε στην Augsburg (Bundesliga II) χαρίζοντάς την την 3η θέση το 2010 και σκοράροντας 14 γκολάρες σε 48 ματς.
Στη Fortuna Düsseldorf δεν είναι χαζοί. Άρπαξαν αμέσως τον Ούγγρο killer, οποίος σε 16 ματς σκόραρε μία φορά. Η ομάδα τερμάτισε 7η και τώρα τον έχουν στείλει στη δεύτερη ομάδα να διδάσκει μπαλίτσα στους μικρούς.

Ζητώ συγγνώμην κυρίως από τον jiopa για το οφτόπικ.

Που εισαι ρε???Χθες κατεβηκα(Επισης off topic!!!)
Μεγαλη παιχτουρα ο Μαγυαρος killer!!!#-o

Mε τη Βολαρα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Παλι ο Γερουλανος επενεβη.
Δεν αντεχω αλλο ρε φιλε,μας εχουν μουρλανει!!!
Ριξτε μας Β Εθνικη να τελειωνουμε!!!

ετσι και δω μάχες στην β’ εθνικη μεταξύ μας, θα κλάψω.!!
θα συγκρίνουμε όλη την ώρα, οτι υπάρχει :stuck_out_tongue:

*λίγα λόγια για τον θεό.!!(τοργκελε)
κανείς δεν ξεχνάει οτι στο διπλό της ΑΕΛαρας μέσα στην τούμπα(1-3), στο 1-1 εχει χάσει αυτό: