Ο Sándor ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και αυτό μετράει. Δεν υπάρχει άλλος παίχτης με τόσες πολλές συμμετοχές σε ευκαιρίες και τόσες τελικές ενέργειες με τόσο όμοιο τελικό αποτέλεσμα. Στη Fortuna Düsseldorf ΙΙ θα τρίβουν τα μάτια τους (όπως στην Τούμπα) με τα κατορθώματα του μεγάλου striker. :-k
Ρε φιλάρα jiopa, ειλικρινά μετά από τόσες ανακλήσεις αποφάσεων, δεν ξέρω τι να πω πια. Τα έχουμε πει όλα για τα κριτήρια δικαίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ρυθμούς που προφανώς στερούνται ντροπής απέναντι στους απλούς παρατηρητές (εμάς).
Το να παίξει ο Ολ. Βόλου στη super league δεν θεωρώ πια ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Αντιθέτως, αν παίξει στη football league και καταφέρει να κερδίσει την άνοδο με το σπαθί της, θα αποστομώσει τους επικριτές και θα φέρει μία κάθαρση που είναι πια απαραίτητη, αν μη τι άλλο. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ο Μπέος έχει απομακρυνθεί οριστικά από την ομάδα, πράγμα που δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω.
Δεν είμαι οπαδός του Ολ. Βόλου, αλλά είμαι Βολιώτης και όλα όσα έχουν γίνει είναι εναντίον της πόλης και ευθύνονται και πολλοί Βολιώτες γι’ αυτό.
και συνεχίζοντας το οφ τοπικ να πω οτι πέρυσι είχα δει ματς της φορτουνα και βασικοί ήταν Christian Weber(της αελαρας!!) και τοργκελε.!! το ΧΑΟΣ λέμε.!!
O Zιοπας λέει και ξαναλέει ότι υπάρχει πολιτική απόφαση για εξόντωση του Ολυμπιακού Βόλου αλλά δεν καταλαβαίνει ότι η πολιτική απόφαση αφορά τον Μπέο, οχι την ομάδα. Όσο ο Μπέος είναι στην ομάδα ο Γερουλάνος και οι λοιποι δεν θα αφήσουν τον Βόλο σε χλωρό κλαρί. Αν ο Μπέος φύγει οι πιθανότητες να παραμείνει στην Σουπερ Λίγκα ο Βόλος είναι πολλές περισσότερες. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι η όλη ιστορία κινείται (γιατί είναι αστείο να νομίζει κανείς ότι οι Γερουλάνοι δεν παίρνουν με την σειρά τους εντολές…) από αυτούς που εξέθρεψαν και βοήθησαν να γιγαντωθούν φαινόμενα σαν τον Μπέο…
Οι οποίοι μάνσον είναι οι Βγενόπουλος/Πηλαδάκης που του κάνανε πλάτες τόσα χρόνια στα σκοτάδιστικα μονοπάτια της παραβατικότητας και ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να ρίξουν την ομάδα του “έντιμου” Πέου στα τάρταρα…
Στο φιλαράκο σου πέστα που νομίζει ότι ένας παράγοντας επαρχιακής ομάδας και ένα παράγοντας εξαφανισμένος απ’ τα ποδοσφαιρικά δρώμενα δίνουνε τον υπέρ πάντων αγώνα για να ρίξουν δυο επαρχιακές ομάδες. Τα μαγειρέματα αλλού γίνονται. Το “αθηνοκεντρικό” κράτος ως όρος θα πρέπει να αντικατασταθεί με λιγάκι νοτιότερο ενδεικτικό σημείο του πρώτου συνθετικού…
βρε ο πηλαδακης εχει καταφέρει να είναι πρόεδρος της σουπερ λιγκ και να τον σφάζουν στο γήπεδο…πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.! :lol:
ούτε καν τις φωνές των οπαδών του δεν άκουγε.!
*για όποιον δεν θυμάται πότε λέω, είναι τότε που στην αθλητική κυριακη έσπαγαν πλάκα με τις συνεχόμενες κακές(αχμ) διαιτησίες της αελ…“μόνο ως αστείο μπορούμε να το δούμε πλέον…τουλάχιστον να γελάμε με αυτά που βλέπουμε.!!!” … #-o#-o#-o
αν ήταν καμία άλλη ομάδα, αναρωτιέμαι αν θα κάναν αυτά τα σχόλια…
Post Digital,που πραγματικα δεν υποφερεσαι με τιποτα,μα με τιποτα,δυστυχως για σενα ο Βολος παιζει να σωθει και να παραμεινει στην Α Εθνικη και ισως να ξαναυποστεις τα περσυνα σου ρεζιλικια απο την ομαδα μου μεσα-εξω.
Εχει πολλα προβληματα φετος η ομαδα σου για να τρως χρονο εδω και να ασχολεισαι με τη δικη μου και με την πολη μου.Ασχολησου λιγο και με τον Παναθηναικο αγορακι μου.
Κι αν εγω θελω να εχω φιλικες σχεσεις με Crimson,δικαιωμα μας.Με σενα δεν προκειται αυτο να συμβει ποτε παντως.
Για να δουμε τωρα τον Γερουλανο τι θα κανει,αν και πιστευω οτι θα εχει απο καιρο ετοιμο το plan B,διοτι κατι τετοιο θα το περιμενε.
Πριν απο καμια ωριτσα ειδαμε κατω στην παραλια του Βολου οπου ημουν με Moon Madness και αλλα παιδια τον Umbides και του φωναξα :’‘Umbi,μην φυγεις!!’’ και γυρισε και μου ειπε σε απταιστα ελληνικα:’‘Oχι,εδω θα μεινω!!!’’.
Τωρα κατα ποσο ελεγε αληθεια αυτος μονο το ξερει.
Αν παντως πεσουμε Δ Εθνικη τελικα,θα ηθελα οι παιχτες μας να μην παιξουν σε ελληνικες ομαδες,αλλα να εφευγαν στο εξωτερικο.Απλα wishful thinking!!!
Όταν ο τζιόπας φώναζε “μείνε ρε παιχτούρα” και κάτι τέτοια, εγώ φώναζα “θα φύγεις, θα φύγεις” και αρχίσαμε τα πειράγματα μετά…ιδίως όταν φώναξα “γύφτο” στο χαβαλέ τον ούμπιντεζ, ο τζιό ζορίστηκε!!!