Φτου σου λεβέντη μου…αστέρι είσαι
:oops:[/quote]
Εσύ πρέπει να είσαι γνωστή κουφάλα…

Για ξέρνα τα όλα[/quote]
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είμαι παντελώς άγνωστη!!!Αλλά βλέποντας τέτοια ομορφιά που αποπνέεις δεν μπορούσα να μην σχολιάσω. O:)
Τέλη η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά σου συγκινησε ακόμα και μένα. Να αυτή τη στιγμή ένα δάκρυ κυλά στον αμφιφλυστροειδή χιτώνα μου! :lol: :lol: :lol:
Μα μιλάς σοβαρά;Ήταν δυνατόν να μην καταλάβω ποιός είσαι;Κατ’αρχήν ποιός είναι ο άλλος ο κυριούλης με το μακρύ μαλλί και απορώ πως δέχτηκες να βγεις φωτογραφία μαζί του;
Α!!!Και όσο για τον μεγάλο έρωτα που να πάει να δημιουργηθεί…εεεεεμμμμ πως να το πώ; Ξέρεις Τέλη εδώ και πολύ καιρό ήθελα να στο πω αλλά κάτι με εμπόδιζε…Αυτός ο μεγάλος έρωτας από την πλευρά μου έχει ήδη δημιουργηθεί :oops: :oops: :oops: 
Είσαι σίγουρη πως δεν γνωριζόμαστε;
Όχι Τέλη μου δεν γνωριζόμαστε σίγουρα.
Θέλεις μόνο φωτό ή μιας που θα μπω στην διαδικασία, να σου στείλω και το τηλέφωνό μου;
:P[/quote]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Στείλε στείλε…
Μιλάμε για χοντρό δούλεμα…
Θέλεις μόνο φωτό ή μιας που θα μπω στην διαδικασία, να σου στείλω και το τηλέφωνό μου;
:P[/quote]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Στείλε στείλε…
Μιλάμε για χοντρό δούλεμα…[/quote]
Όχι βρε εσύ…δεν σε δουλεύω.Μα να λες την αλήθεια και να μην σε πιστεύει κανείς;
Να δεις που θα μου δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα στο τέλος…

Είμαστε λίγο off topic αλλά μαιντανοί οι Europe? Μήπως σ’αυτό το forum είναι λίγο υπερεκτιμημένος όρος μαιντανός; :evil: :evil: :evil: :evil:
Εδώ όμως είναι μια μικρή γωνιά του παγκόσμιου μουσικού γίγνεσθαι…
Πως τα λέω ο άτιμος…
Μάλλον είμαστε off topic… Οπότε ας επιστρέψουμε στο θέμα μας… Γι αυτή τη φωτό και το τηλέφωνο που λέγαμε;

χαχαχαχαχα σωστά…λοιπόν 694222… :oops: το ξέχασα το υπόλοιπο!!!Για φωτό όμως σου έστειλα την πιο αντιπροσωπευτική μου στο mail σου. 8O 8O 8O 
Μπορείς να μου βρεις κι εμένα μια τέτοια ουρά;