ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ/ΦΩΤΟ...

Όχι επειδή είναι γυναίκα μου, αλλά η Όλγα ήταν η πιο όμορφη από τις υπόλοιπες 15. Ευτυχώς που δεν της αρέσουν οι rock stars. Αν ήσουν εσύ μαζί δεν υπήρχε περίπτωση… Είχε γίνει πανεύκολα…

Ton Ploutarxo ton exw plhsiasei kai tou exw milhsei kai egw,malista to xwrio tou einai ligo dipla apo to diko mou!!!
Telika to site me tis groupies to vrhkes :lol:

Rudolf Schenker,Klaus Meine,στο αεροδρόμιο το 2001 έκατσαν και υπέγραφαν σε όλους αυτόγραφα…
ο Glenn Hughes ήταν κάπως κομπλαρισμένος αλλά ο Uli Jon Roth ήταν απίστευτα φιλικός…

Μέχρι στιγμής όχι.

Μα και να θέλεις, βλέπεις μπροστά σου το πλήθος να ορμάει στον καλλιτέχνη, μια εικόνα με εσένα πρωταγωνιστή να περιμένεις ώρες όρθιος σου έρχεται στο μυαλό και σου κόβονται τα πόδια. Το ξανασκέφτεσαι λογικά και κάθεσαι εκεί που είσαι.

Εξαρταται ποιος ειναι ο καλλιτέχνης…

Ε ναι ρε.

Απλά εγώ έχω πολύ λίγες εξαιρέσεις…

πχ, ας ήταν κανένας Kiedis και είχα φτάσει πετώντας δίπλα του, με το υπόλοιπο πλήθος να εξφενδονίζεται δεξιά κι αριστερά μου.

Αλλά σε γενικές γραμμές τα πόδια μου είναι πιο πολύτιμα από τον κάθε Petrozza (λόγου χάρη…)

το 1993 ειχα την τυχη να παρω αυτογραφα απο τους GNR!
γνωρισα απο κοντα τον Slash, τον Izzy, τον Duff και τον Matt, οπως επισης τον αδελφο του Axl , και τον ίδιο τον Axl (για δευτερολεπτα - ισα που υπεγραψε το χαρτι) :smiley:

Εχω ενα απο τον Danni των Anathema
και καναδυο της Παπαριζου lol

Με τους crimson glory

](http://imageshack.us)
](http://imageshack.us)

Toν Μπάμπη Κατσιώνη, τους Batlord, και τη Δούκισσα όταν ήμουν 4!

ΕΧΩ παρει αυτογραφο απ τον πανμεγιστο michael schenker πριν 2 χρονια που ηρθε για συναυλια στη θεσσαλονικη!!!

ton mpamph katsiwnh ton xerei ena filos mou proswpika!!den hxera oti htan onoma,twra omws to ma8a!!!

Εντάξει όχι και πασίγνωστος.
Στους Firewind είναι, ενώ κυκλοφορεί και instrumental solo δίσκους.
Οι μεταλλάδες οι περισσότεροι τον ξέρουν.

Αφιερωμένο μόνο στον Χάρη

Ζήλεψε τώρα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Απο τον Ross The Boss… Ωραιος τυπος, ομως και πολυ γυναικας, σαν τον Demaio. Δεν αφησε καμμια για εμας…

Εχω πάει σε 2 meet 'n greet απο Queensryche και ήταν και τις δύο φορές απίστευτα φιλικοι όλοι τους, ιδίως ο Tate. Ούτε να βιάζονται να φύγουν, κανονικά να κάθονται και να κάνεις χαβαλέ μαζί τους.
Επίσης όταν είχαν έρθει Whitesnake Θεσσαλονίκη (όχι πέρυσι) πήραμε αυτόγραφο από όλους εκτός απο τον David ο οποίος ήταν εξαφανισμένος. :frowning:
Και επίσης απίστευτα τέλειοι ήταν οι Uriah Heep όταν είχαν έρθει πάλι Θεσσαλονίκη στο Λιμάνι (προβλήτα), μας άνοιξαν έναν ξεχωριστό χώρο και βγήκαν όλοι, υπέγραψαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες. Τότε είχα μπει στη ζουλά, και επειδή δεν είχα εισιτήριο, μου υπέγραψαν όλοι σε ένα χιλιάρικο!

Αυτά θυμάμαι για τώρα. Γενικά δεν έχω συναντήσει αγενή ή να το παίζει και καλά πάντως.

τον Ιούλιο στο Ελ.Βενιζέλος είχαμε κλείσει το δρόμο και οι ταξιτζήδες είχαν ανέβει στις κόρνες τους για να φύγουμε από τη μέση καθώς είχαμε περικυκλώσει τον Rudolf!!!

Να πώ και γώ τις εμπειρίες μου.

Skyclad. Ο Μartin πολύ καλός, αλλά και οι υπόλοιποι ευγενέστατοι, μοίραζαν αυτόγραφα το 1998.

Ιced Earth/Nevermore 1997. O Schaffer σα να βαριότανε λίγο αλλά έδωσε αυτόγραφα. Ο Μatt, φόραγε καπελάκι δεν τον κατάλαβε κανείς, μπήκε στο λεωφορείο και δεν έδωσε καθόλου αυτόγραφα. Toν Warren δε θυμάμαι που χάθηκε, αλλά οι υπόλοιποι Nevermore έδωσαν ευχάριστα αυτόγραφα.

Uriah Heep 2003. Πήρα αυτόγραφα από τραγουδιστή και drummer, και οι δυό τους με ευχαρίστηση, αλλά ο Μick Box εξαφανίστηκε γρήγορα.

Ηypocrisy 2004. Πήρα αυτόγραφα απ’όλους εκτός από τον τραγουδιστή, που χάθηκε γρήγορα. Απλά έτυχε, γιατί ένας φίλος μου, πιο πορομένος με Hypocrisy, τους ακολούθησε στο ξενοδοχείο και έβγαλε και φωτογραφίες μαζί του.

Έχω και άλλα απλά δε τα θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Αυτά όμως που δε μπορώ να ξεχάσω είναι δύο περιπτώσεις. Είναι Blind Guardian 1998 και Gamma Ray 2000. Περίμενα πόση ώρα έξω από το Ρόδον, μαζί με άλλα παρικάρια και δεσπινίδες, βγήκαν και οι δύο μπάντες αντίστοιχα και μας έφτυσαν μεγαλοπρεπώς αντίστοιχα. Είχαν τους securit-άδες και τους έβαλαν στα αμάξια και ούτε αυτόγραφα ούτε τίποτα. Θυμάμαι στους Guardian βγήκαν από το Ρόδον μαζί τους καμια δεκαριά άτομα (Έλληνες), φορώντας όλοι ίδιες μπλουζίτσες μάλλον από κανά fun club. Όπα ρε μεγάλε. Θές να σε πληρώσω για να μου δώσεις αυτόγραφο? Δηλαδή τα CD που αγοράζω (και στα φέρνω όλα για να μου τα υπογράψεις) δε σου φτάνουν? Θές κι άλλα?

Περιπτωσεις οπου συγκροτηματα φτυνουν τους οπαδους οταν ειναι για φωτος και αυτογραφα μου την δινουν πολυ. Στο κατω κατω εμεις οι οπαδοι ειμαστε που τους καναμε διασημους και επιτυχημενους.

Gia tous blind guardian exo akousei kai ego oti den upografoun stous opadous kai alla paromoia…
Apo dan swano pira autoxrafo kai itan arketa filikos